De ce credeti ca Attitude Era era mai buna?

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: De ce credeti ca Attitude Era era mai buna?

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 10:32

''O data cu intrarea in HD, se vad toate trucajele.PG e facuta doar pentru marketing''

Nu se vad neaparat toate trucajele, daca se vad, sunt din cauza wrester-ului care nu isi face bine treaba, PG are meciuri de calitate, dar acuma fanului wwe nu ii mai convine nimic, hai sa luam un exemplu: Jack Swagger a castigat MITB, nimeni nu se astepta, dar acuma lumea zice, ahh ca nu merita, ahh prea repede, ahh nu el trebuia sa fie, Christian trebuia. Daca Christian castiga si cum zicea lumea, Edge castiga la Mania, Christian vine si ia centura, o gramada spun ca era mai bine daca se intampla asa. Dar sa fim seriosi daca se intampla asa toti ati fi spus : ''a fost previzibil... WWE-ul nu e in stare sa faca ceva mai bun, si tot asa.

Iarasi altceva, multi sunteti nemultumiti ca Shelton Benjamin a fost dat afara, ce vedeti in el nu stiu, da are wresling skills, dar e un actor extraordinar de prost, mic skills 0 barat.

Ogip, Attitude Era nu era neaparat mai buna, era foarte mult sex si violenta si nu ai neaparat nevoie de astea ca sa faci un show bun, poate doar un show la care sa se uita aia de 35 de ani care stau la mamica la subsol.
Wrestleri de atunci nu aveau nici ei foarte mult wrestling skill, cam tot ce a fost mai bun au fost storyline-urile. In rest sunt o gramada de wrestleri azi care au wrestling skill dar nu sunt folositi. De ce: pentru ca tipi ca Cena fac banii. Dar sa fim seriosi in Attitude Era, o gramada de wrestleri erau mai buni Ca Rock si Austin, Austin chiar e varza cand vine vorba de wrestling skills, si Rock hai ca el e mai bunicel. La mic skills da Rock e mai bun ca Cena, dar si Cena are mic skills extraordinar de bune, sa fim seriosi de multe ori m-am prapadit de ras cand facea glume. (acuma e cam serios de fiecare data cand e la mic) . Hai sa vedem cine e overrated cand vine vorba de mic skills '''And the Winner Is : Edge'' tot ce am auzit de la el de cand s-a intors a fost: Spear , spear, spear. Ma gandeam ca in cateva zile poate o sa invete sa zica si Mama, Tata.

Macar in pregatirea meciului Cena vs Batista de la WM, am auzit o gramada de promo-uri foarte bune de la amandoi, in SD parca vedeam acelasi lucru in fiecare saptamana. Totul se termina cu un spear, sau un spear ratat. De la 2 wrestleri ca ei ma asteptam la mai mult.

Inca un lucru mai vreau sa spun in legatura cu Ogip
Nu stiu cine esti si nu ma intereseaza, dar nu veni cu un aer de sef pe forum, si nu vorbi de sus, ca e doar un forum, tu nu esti angajator si eu nu sunt angajat. Nu stiu, tu poate te crezi un fel de ... cum sa spun... Vine McMahon al forumului. Te pui si ameninti ca nu o sa mai postezi, Fratioare nu te obliga nimeni sa postezi ok? Daca vrei posteaza si daca nu, nu. Mie imi este indiferent si cred ca la fel le e la multi de pe forum.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby John_Cena » 24 Apr 2010, 10:56

Da, Danyyy are dreptate.Ogip se da cam mare de cand a intrat pe forumul asta.Se ia cam de toti insa nu primeste nici macar un avertisment verbal.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 19:07

Vezi Maryse,parca ziceai ca nu au existat certuri in acest topic.
Concluzie:Atitude Era e mult mai buna decat Pg Era.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 19:10

Tony Montana nu sunt certuri sunt discutii
Image

Hopsin
Campion

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 19:36

Mi-as dori ca Tony sa vina o singura data cu cateva argumente si sa-mi arate ca stie gandi si de ce a ales Attitude Era si nu PG Era, ca asa puteam si eu ramane "smechera" si "cool" si ziceam "PG e de kkt. Attitude Era rocks!"

@Danyyy, nici eu nu as fi putut spune tot ce ai zis tu mai sus, mai bine.
Fanii WWE niciodata nu sunt multumiti!
Inainte ca Jack Swagger sa fie WHC toti spunea ca merita un push mare sa fie urmatorul Kurt Angle etc. etc.. iar acum ca este campion toti spun ca nu merita centura! Daca Bournse sau un alt wrestler ar fi campion ar zice fanii "X ar fi meritat centura nu Bourne"!
Dar cel si cel mai mult imi place la fanii WWE ca spun "Attitude Era este mai buna ca The Rock is Austin faceau parte din ea"! Doua persoane nu pot face o "era" mai buna! Daca Cena ar fi fost in Attitude Era in loc the Austin si Austin in loc de Cena pariez pe orice in lumea asta ca fanii ar zice urmatoarele "A.Era era mai buna ca Cena era in ea. PG Era e asa si asa ca-l are pe Austin si pe XYZ"

Cat despre unii useri care spun ca sunt "anti- Attitude Era"... nu imi amintesc sa spun ca urasc Attitude Era! Tot ce spun este ca Attitude Era este supraapreciata si de ce? Din cauza scenelor nud si a vocabularului "bogat" ce se folosea pe atunci! Plus PG Era nu este chiar asa rea precum zic uni! De tot ce au nevoie ei acum este un booking mai bun.
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 20:20

Tocmai acel limbaj si acele scene nud aduceau ratinguri mari pt WWE,nu intalnirile la ceai ce au loc in ring,in ziua de azi.Rosterul era de o mie de ori mai bogat decat cel de azi.
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 20:26

"Tocmai acel limbaj si acele scene nud" nu este wrestling! In Era PG wrestling-ul a devenit mai pur!
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 20:27

Da stii cine e foarte interesat de nuditate, obsedatii aia, care nu mai stiu cum arata o femeie. Sau pustii de 12 care stim noi ce fac cand vand nud, ala nu e wrestling....
Image

Hopsin
Campion

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 20:34

Eu vb de rating si nu de wrestling acolo,dar ce sa ceri.
Ratingul aduce bani lui Vince========>Vince ia wrestleri multi(vezi inceputul 2002) si buni si nu concediaza talente din lipsa de bani(vezi cele 7 rezilieri)===========>Show bestial si nu boring=======>Fani multi========>WWE nu mai e un material exclusiv pt copii
Acum intelegeti?Vreti sa va desenez doamna Marye Mcccol si domnul Danyyy?
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 20:41

Macar pe Ogip il inteleg! Nu vorbeste numa' sa se afle in treaba si stie despre ce vorbeste (ceea ce recunosc, doar ca nu sunt de acord) dar de Tony imi este chiar mila...
Voi ziceti ca A. Era era mai buna. Eu zic ca PG nu este deloc atat de rea precum cred uni!
In primul rand domnule Tony, nu doar backstage segemnts aduc rating bun ci si wrestlingul ca nu degeaba se numeste:
W=World
W=WRESTLING (si nu backstage segments)
E/F=Entertainment/Federation

Si sa fiu sincera, fiecare show din WWE este special si in ziua de astazi! Aaaaaaa ca se termina la fel... pai sa vedem in WWF tot la fel se terminau! Austin si The Rock... Goldberg si Fooley... A. Era si PG Era= la fel de bine realizate toate show-urile...
da nah... ce sa cer de la un alt fan nemultumit WWE?
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 20:56

Goldberg a fost in WWF si nu stiu eu?Intai documenteaza-te si dupa aia adu-mi si mie un argument definitoriu pt optiunea ta.
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 21:01

ba eu cred ca tu trebuie sa te documentezi mai bine...
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 21:06

Ma imiti sau nu stiu eu?Da-mi un argument bine structurat(cauza,factori,prezentare a discursului,consecinta asupra noastra) si te cred.
Tommy Angelo™
VIP

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 21:10

Tony, tu nu vi niciodata cu asa ceva ci doar arunci vorbe goale

Bill Goldberg a semnat un contract cu WWE in 2003. Da este adevarat ca Att. Era s-a sfarsit la inceputul aniilor 2000... insa 2003 este inceputul aniilor 2000! De multi fani 2003 este anul in care A.Era a inceput sa moara...
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 21:20

Tony Montana, tu spui Attitude Era era mai buna. Si cam atat, pe bune cati ani ai?. Te iei la harta fara motiv, tu spui ca injuraturile si sex-ul din Attitude Era face ca Attitude Era sa fie mai bun ca PG era, dar astea nu inseamna wrestling. Unui show nu ii trebuie sex, injuraturi si violenta multa, ca sa fie bun. Daca un wrestler vine si injura nu inseamna ca are mic skills, asa daca tu chiar crezi ca Attitude Era era mai buna, spune-mi de ce era mai buna, era foarte usor sa te iei la cearta asa din prostie, eu nu vreau sa ma cert si nici Michelle McCool nu cred ca vrea, eu vreau sa imi explici de ce e mai bun Attitude Era decat PG Era, inafara de sex si injuraturi si violenta mare, astea nu fac show-ul mai bun,dar multi fani cam asta vor sa vada , si numesc asta wrestling dar nu e wrestling.
Image

Hopsin
Campion

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2010, 21:24

HaHaHa.Nu stii deloc wrestling,fata,Attitude Era nu a mai existat din 2001.O data cu incorporarea Wcw in WWf.Cum poti sa spui asemenea aberatiii ca Attitude Era a fost pana in 2003?
Anii ei au fost:1998-2001.
Attitude Era se caracterizeaza prin meciurile Hardcore(titlul hardcore a disparut in 2002),nuditate in exces(asta a fost pana in 2007,vrei sa spui ca Attitude Era a fost pana in 2007?Ma vei face sa rad),backstage segments la greu si o gramada de meciuri inovative(burrierd allive match,strecher match,tlc,hardcore match etc).
Inca astept argumentul(sa aiba pe putin 30 de randuri si sa fie bine realizat,altfel acest topic nu are rost).
Esti singura impotriva tuturor!
Danny si Michelle luati-va la brate ca va sta bine impreuna.
Ce-ti mai place sa le infloresti Danyyy!!Tu macar stii ce inseamna termenul de sex si cel de nude?
Una e acea actiune care o facem cu prietenele in pata si alta e cand o fata pozeaza mai indecent sau este filmata in cadre interzise minorilor.
Tommy Angelo™
VIP

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 21:24

Attitude Era

Se refera la o periodata de la Survivor Series 1997 pana la Wrestlemania XVII cand WWF s-a mutat de la un divertisment family-oriented , la un produs mai provocator, ocupandu-se cu situatii mai mult pentru aduli (de natura sexuala de obicei)
Image

Hopsin
Campion

Postby Hopsin » 24 Apr 2010, 21:25

Cand spun sex, ma refer la lucruri de natura sexuala, nu neaparat la sex la propriu

Scuzati double-post
Image

Hopsin
Campion

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 21:31

Tony, esti prost. PUNCT!

Am zis ca uni fani considera anul 2003 anul in care A. Era a murit cu adevarat! Nu imi amintesc ca eu sa zic ca A.Era a durat pana in 2007! Sau poate ai visat tu ca am zis eu asta! Si ce daca sunt eu contra alti 500 de membri de pe forum? Macar eu stiu ce vorbesc si despre ce! Nu-mi zice mie ca nu stiu nimic despre wrestling ca nu ai habar tu despre tine cate stiu eu despre wrestling. Deci iti place A. Era ca avea backstage segments la greu... dejeaba... nu esti fan wrestling atunci... deci n-am cu cine vorbi.
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

Postby MaryseMcCool » 24 Apr 2010, 21:32

Scuze de dublu post dar... Tony termina cu cearta ca nimic nu are sens din ce spui.... din nou scuze de off topic
Image
MaryseMcCool
Lowcarder

PreviousNext

Return to WWE