by Hopsin » 24 Apr 2010, 10:32
''O data cu intrarea in HD, se vad toate trucajele.PG e facuta doar pentru marketing''
Nu se vad neaparat toate trucajele, daca se vad, sunt din cauza wrester-ului care nu isi face bine treaba, PG are meciuri de calitate, dar acuma fanului wwe nu ii mai convine nimic, hai sa luam un exemplu: Jack Swagger a castigat MITB, nimeni nu se astepta, dar acuma lumea zice, ahh ca nu merita, ahh prea repede, ahh nu el trebuia sa fie, Christian trebuia. Daca Christian castiga si cum zicea lumea, Edge castiga la Mania, Christian vine si ia centura, o gramada spun ca era mai bine daca se intampla asa. Dar sa fim seriosi daca se intampla asa toti ati fi spus : ''a fost previzibil... WWE-ul nu e in stare sa faca ceva mai bun, si tot asa.
Iarasi altceva, multi sunteti nemultumiti ca Shelton Benjamin a fost dat afara, ce vedeti in el nu stiu, da are wresling skills, dar e un actor extraordinar de prost, mic skills 0 barat.
Ogip, Attitude Era nu era neaparat mai buna, era foarte mult sex si violenta si nu ai neaparat nevoie de astea ca sa faci un show bun, poate doar un show la care sa se uita aia de 35 de ani care stau la mamica la subsol.
Wrestleri de atunci nu aveau nici ei foarte mult wrestling skill, cam tot ce a fost mai bun au fost storyline-urile. In rest sunt o gramada de wrestleri azi care au wrestling skill dar nu sunt folositi. De ce: pentru ca tipi ca Cena fac banii. Dar sa fim seriosi in Attitude Era, o gramada de wrestleri erau mai buni Ca Rock si Austin, Austin chiar e varza cand vine vorba de wrestling skills, si Rock hai ca el e mai bunicel. La mic skills da Rock e mai bun ca Cena, dar si Cena are mic skills extraordinar de bune, sa fim seriosi de multe ori m-am prapadit de ras cand facea glume. (acuma e cam serios de fiecare data cand e la mic) . Hai sa vedem cine e overrated cand vine vorba de mic skills '''And the Winner Is : Edge'' tot ce am auzit de la el de cand s-a intors a fost: Spear , spear, spear. Ma gandeam ca in cateva zile poate o sa invete sa zica si Mama, Tata.
Macar in pregatirea meciului Cena vs Batista de la WM, am auzit o gramada de promo-uri foarte bune de la amandoi, in SD parca vedeam acelasi lucru in fiecare saptamana. Totul se termina cu un spear, sau un spear ratat. De la 2 wrestleri ca ei ma asteptam la mai mult.
Inca un lucru mai vreau sa spun in legatura cu Ogip
Nu stiu cine esti si nu ma intereseaza, dar nu veni cu un aer de sef pe forum, si nu vorbi de sus, ca e doar un forum, tu nu esti angajator si eu nu sunt angajat. Nu stiu, tu poate te crezi un fel de ... cum sa spun... Vine McMahon al forumului. Te pui si ameninti ca nu o sa mai postezi, Fratioare nu te obliga nimeni sa postezi ok? Daca vrei posteaza si daca nu, nu. Mie imi este indiferent si cred ca la fel le e la multi de pe forum.
Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.