TNA Genesis 2011

Noi suntem wrestlingul !

Re: TNA Genesis 2011

Postby Style » 10 Jan 2011, 11:08

Ti-am trimis pe PM site-ul
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Legend » 12 Jan 2011, 20:30

1. X Division Championship Match - Kazarian def. Jay Lethal
Un opener destul de bun, amândoi mi se par buni în ring, lui Kaz îi stă bine cu titlul X Division.

2. Knockouts Championship Match - Madison Rayne def. Mickie James
Meciul mi-a plăcut parţial, cănd au de gănd să-i dea lui Mickie centura ?

3. TNA World Tag Team Championship Match - Beer Money def. Motor City Machine Guns
Unul dintre cele mai bune meciuri ale PPV-ului. Aici s-a văzut diferenţa dintre WWE şi TNA în ceea ce priveşte divizia Tag Team.

4. Bully Ray def. Brother Devon
Meciul nu prea mi-a plăcut, finalul a fost ok.

5. TNA Television Title Match - Douglas Williams def. Abyss
Un meci slab, iar faptul că iau dat titlul lui Abyss a fost o prostie, am înţeles că în meci trebuia să fie Styles. Sper să văd pe viitor un meci între Williams şi Styles, sunt doi atleţi nemaipomeniţi.

6. Matt Hardy def. RVD
Eram sigur că Hardy va debuta în TNA, însă credeam că meciul îl va câştiga RVD. Slab.

7. MMA Exhibition match - Kurt Angle vs. Jeff Jarrett
Skip....

8. #1 Contender's Match Matt Morgan def. Mr. Anderson
Meciul nu prea m-a încântat, mă bucur că Anderson este #1 Contender.

9. TNA World Heavyweight Championship Match - Mr. Anderson def. Jeff Hardy
Mă bucur că s-au decis să îi ia centura lui Hardy, meciul, per total a fost bun.

Mă aşteptam la un show mai bun. 7.50/10.
Nu mă criticaţi, este primul show TNA văzut după mult timp.
Legend
Campion

TNA Genesis 2011 Review

Postby nWo_4_life » 12 Jan 2011, 20:33

Image

Kazarian vs Jay Lethal – Meciul a bun, distractiv, momente bune, opener bun si finalul potrivit. Sunt curios ce va face Kazarian cu centura acum, n-a avut un reign de ceva timp si cum a crescut enorm de mult de cand e cu Flair, sunt toate sansele ca totul sa mearga bine. Plus, TNA face recrutari pentru X-Division.

Madison Rayne vs Mickie James – Meciul a fost ok, bun pentru amandoua. Moment interesant cu scandarile “you can’t wrestle!” pentru Madison. :D Sper sa-i dea un meci serios, adica in meciul in care Mickie ia centura sper ca meciul sa fie meci din partea amandurora. Aici Mickie a facut actiunea, iar Madison storyline-ul. Nu era nevoie de melodia Tarei.

Beer Money vs MCMG – Ca deobicei, foarte bun meciul si sunt perfect de acord schimbarea campionilor, MCMG au avut un reign foarte bun. Dar dupa cum a fost finalul, sper doar sa nu cumva sa le treaca prin cap sa sparga MCMG! Pot foarte usor sa mearga single si sa fie si echipe, la Genesis 2009 e exemplul perfect.

Bully Ray vs Brother Devon – Brawl bun, fanii au fost foarte prinsi in actiune, scandari, “let them fight!”, nu am ce sa comentez. A fost exact cam ce trebuia sa fie.

Abyss vs Douglas Williams – Am fost foarte dezamagit sa aflu ca AJ e accidentat, deoarece asta AJ Styles vs Douglas Williams era candidat serios pentru MOTY. Mai bine Abyss decat Rob Terry. Nu stiu ce va face Abyss cu titlul, dar am prezis corect ca AJ ar fi castigat. Mare pacat de accidentarea lui AJ. TNA au avut mare ghinion cu Hogan in spital, Anderson concussion si acum AJ. Meciul a fost lent, dar nu cred ca se putea mai bine.

Matt Hardy vs RVD – Nu stiu de ce, dar mi-a placut foarte mult intrarea lui Matt. Nu a avut nimic special, dar pur si simplu mi-a placut. Matt arata mai bine decat in ultima perioada din WWE, mai are ceva de tras de fiare. Meciul a fost ok, Hardy a avut un debut bun. Venirea in TNA a salvat acea farama de star care mai ramasese in el si exista sansa ca TNA sa fie pentru Matt Hardy ceea ce a fost pentru Christian Cage. We shall see.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle – A fost mai mult un segment, iar Jeff Jarrett continua sa aiba un heat monstruos. Putea fi ceva mult mai bun, dar sunt extrem de curios ce va fi la iMPACT! in continuare, acum ca si Karen Angle/Jarrett e aruncata in joc. Jeff Jarrett a pierdut puterea in TNA, datorita scandalului cu Karen si Angle din trecut, dar de un an si ceva s-au impacat. Segmentul trebuie sa fie in continuare foarte bune.

Matt Morgan vs Mr. Anderson – Lucru foarte bun este ca niciunul nu a facut turn heel aici. Meciul a fost bun, peste cele Morgan vs Hardy, zic eu. Bun pentru amandoi si sunt curios unde merge Morgan acum ca a terminat programul cu Hardy si Anderson concussion, poate va fi primi meci pentru titlu la Destination X.

Mr. Anderson vs Jeff Hardy – Aici trebuie sa spun ca totul a fost scris foarte, foarte bine. De la aparitia lui Bischoff pana la finalul showului. Deci, niciodata nu am fost mare fan al niciunui Hardy, dar la PPV Jeff Hardy a aratat de milioane ! Nu a aratat in toata cariera sa asa de bine, bad ass, ca la Genesis 2011. Faza cu tigara perfect gandita, sper doar sa devina trademark pentru personajul sau. Nu credeam ca o sa zic asta, dar imi place la nebunie personajul lui Jeff Hardy! Fuck Yeah, m-am chinuit sa fac niste poze la momentul cu Hardy si tigara. A fost genial, nu doar pentru ca e AntiChrist, si este eroul negativ si personajul negativ si de neurmat de catre cei tineri, absolut in opozitie cu Jeff Hardy din WWE, si pentru baga treaba cu problemele lui Hardy in storyline, mie imi place treaba asta, la fel ca la Angle/Jarrett. Toate interventiile si overbookingul au facut perfect momentul cu Anderson castigand titlul mondial in TNA. Mr. Anderson, este din acest moment, fata TNA-ului. The Year Of The Asshole has Begun!

Overall

Un PPV foarte bun, asa cum am prevazut si va reprezenta intotdeauna momentul sau locul unde Mr.Anderson a atins prima data titlul mondial!

ImageImage
ImageImage
Image
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Tommy Angelo™ » 12 Jan 2011, 20:51

Cu acest PPV am reusit sa castig 220 Gb pe Fl.

On:Dupa ce a spus Anderson in acest interviu,designul centurii mondiale va fi probabil schimbat.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby nWo_4_life » 12 Jan 2011, 20:56

Dar oare se gandea cineva in lumea asta ca va ramane centura aia, cand are fata lui Hardy pe ea ?
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Previous

Return to TNA