TNA Against All Odds 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Against All Odds 2011

Postby nWo_4_life » 03 Feb 2011, 12:39

TNA AGAINST ALL ODDS 2011
Image

Image

De cand a castigat titlul, Anderson n-a fost in prim plan din cauza la treaba cu Fortune. Cred ca e campion interimar, nu stiu, nu i-au schimbat centura, si cred ca e posibil ca Jeff Hardy sa castige meciul, isi ia inapoi centura, avand avantajul ca se afla intr-un ladder match, tipul lui meci. I'm looking forward to see this, cei doi au avut meciuri bune in trecut, iar si asta aici trebuie sa fie bun.

Image

Storyline-ul a fost jucat perfect pana acum si e foarte interesant. Meciul ar trebui sa fie foarte bun, sunt foarte curios. Cred ca Karen va interveni si Jarrett va castiga, deoarece doreste sa-l umileasca complet pe Angle, care mai apoi sa se razbune, si asta la Lockdown 2011.

Image

Matt e ultimul baraj in drumul lui RVD catre Jeff Hardy. Meciul de la Genesis a fost solid, nimic spectaculos sau iesit din comun. Sper ca Hardy s-a acomodat cu tipul de lupte din TNA si vor scoate un meci mai bun ca la Genesis. Castigatorul va fi altul, in schimb.

Image

Meciul asta are doua variante, ori e foarte bun, ori e foarte prost, e genul ala de meci. Ma gandeam la Pope heel de anul trecut, si pana acum e ok, trebuie insa developat mai mult, caci fanii nu vor sa-l huiduie pe Pope. Samoa Joe inca il are dupa el pe Okada, care cred ca va interveni si el in meci. Meciul ar putea fi mai bun decat cum a fost prezentat de storyline si build-up.

Image

Meciul asta are potential foarte mare. In cele din urma Mickie va lua titlul, as vrea doar sa se intample la Lockdown. Madison e tanara si a crescut mult, e preferata writerilor si are un viitor bun in TNA. I'm looking forward to see this.

Image

Au bagat treaba aia cu baietii lui Devon, nu stiu sigur ce rol vor avea ei aici, dar asta e meciul perfect in care sa se infrunte Devon si Bully Ray. Eu ma astept aici la un brawl foarte bun cu spectacol din partea lui Bully Ray. Publicul mereu a raspuns bine la segmentele lor si sper ca va iesi bine.

Image

Asta l-au bagat in ultimul moment, dar sper ca Steiner si Beer Money sa-i care pe cei din Immortal la un meci bun. Chiar vreau sa vad meciul de revenire al lui Steiner in TNA si sa vad cum se mai prezinta Rob Terry. Cu Gunner si Murphy nu prea am sperante si asteptari.

Image

Meciul va fi bun si sunt foarte curios sa-l vad. Vor sa-i construiasca pe Max si Jeremy, sa le dea mai multa personalitate, si merge ok pana acum. Eu tot zic sa li-l dea pe Jimmy Hart. Max pare cel cu talent mai mare, cel putin la microfon. Robbie imi place, si e bun si la incasat, vinde bine manevrele, iar cu manevrele de la Generation Me cred ca va fi spectaculos meciul.

--------------------------------------------------------------

Against All Odds nu a avut parte de cea mai mare publicitate, s-a facut mai multa promovare pentru showurile de pe 3 febururie si 3 martie. Pe hartie, PPV-ul pare bun, cu meciuri bune, iar Against All Odds e un B-PPV, sper doar sa nu strice showul, care chiar are potential.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Against All Odds 2011

Postby Tommy Angelo™ » 04 Feb 2011, 00:20

Si melodia de la acest PPV.

~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby KENSHY » 04 Feb 2011, 15:23

Părerea mea e că Devon şi Ray n-au ce căuta individual, mai ales într-un feud.
Image
KENSHY
VIP

User Title: Hav0k

Postby nWo_4_life » 12 Feb 2011, 02:07

Final Card Posted.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby AleXXander » 14 Feb 2011, 15:32

Robbie E and Cookie
- Ce dracu' e asta ma ? Coclitul ala e o copie clara a lui Zack Ryder, si nici nu e funny precum ala. Are un cacat din ala precum Cristiano Ronaldo la gat, iar aia cine vrea sa fie ? Bomba sau stramba lui Robbie ?
- Cred ca grasa lui Robbie. Daca nu-l vedea pe Kaz, nici nu se mai oprea. Ce prostie de segment.

X Division Title: Robbie E vs Kazarian
- Meci slab, scurt, rezultat normal.

Fortune Segment + 6-Man Tag Team Match
- Inteleg ca Robert Roode e cel promovat, dar mie mi se pare mai tare James Storm.
- Asteptam confruntarea aia dintre Steiner si Terry, dar ma asteptam la ceva mai tare de la Scott.
- Fast Forward ca e o prostie de meci.

The Pope vs Samoa Joe
- Slab meci. Cica Joe nu e mai sus in card pt ca nu-l plac dinozaurii. N-are look. :D

Knockout Title: Madison Rayne vs Mickie James
- Prea tare melodia lui Madison. Prea buna si ea, dar asta se stia oricum.
- Cam aiurea finalul. Nu stiu de ce mai incerca Madison pin-ul, oricum, conteaza rezultatul, care e tare. :D

Matt Morgan / Hernandez
- Meh, Hernandez nu le are la mike cine stie ce, iar fata il da de gol. Nu-mi pare interesant ca heel.

"Veceu plin de cacat" Segment + Match
- Esti urat, prost si nu ai prieteni.
- You can't wrestle, CLAP ! CLAP ! CLAP !
- Meci de rahat normal. In ce stare e RVD si in ce stare e grasul ala, doamne. Cine naiba a bagat meciul asta in card ?

Bubba Ray Segment + Match
- Prea tare Bubba asta. :D Magnific.
- Ok, brawl-ul a fost bun, dar ce a fost cu finalul ala de meci ? Russo chiar vrea sa ne arate ca e un inadaptat. Finalul cu Powerbomb-ul a fost tare, la fel si actingul lui D-Von.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle
- Aiurea desfasurat meciul. Kurt trebuia sa scoata rahatul din JJ in fata lui Karen.
- Lulz ce final. Acum ar trebui sa opresc PPV-ul, dar il duc pana la final...
- Serios ? Really ? Adica acum implica si copiii in storyline-ul asta ? Ori Karen e tarfa proasta ori Angle e cretin, tot respectul pentru el, dar ca sa faci asa ceva iti trebuie putina minte.

Mr Anderson Segment
- Aiurea.

World Heavyweight Title: Mr Anderson vs Jeff Hardy
- Scara ros-verde cu picatele violet. :|
- Singurul meci cat de cat ok, dar si asta sub asteptari, ca doar e un Ladder si e in el unul din regii acestui tip de meci. Spoturi slabe.
- HOLY EMO LIFE ! Jeff Hardy campion din nou ? De ce ? N-au avut bani sa faca o noua centura pentru Anderson si s-au simtit nevoiti sa duca centura pe umarul aluia din nou ? Doamne cata prostie in federatia asta.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby nWo_4_life » 15 Feb 2011, 20:47

Image

Robbie E vs Kazarian – Pentru inceput, am fost dezamagit ca Generation Me nu au putut ajunge la PPV, chiar vroiam sa vad meciul lor cu Robbie. Robbie E e potrivit pentru personajul “douchebag”. Bine pusa in practica faza cu count out win si a ajutat la personajul lui Robbie. Meciul a fost bun, opener solid, cu reactie foarte buna de la public. Robbie E a avut cel mai bun meci al sau in TNA. Robbie E nu e wrestlerul in jurul caruia construiesti o divizie, dar poate foarte usor sa ajute la developarea altor personaje. Kazarian a dominat mare parte din meci, ceea ce a fost bine pentru ca s-a pus over pe el si pe Fortune, ma temeam ca vor busi treaba asta, dar au facut-o bine. In sfarsit i-au dat nume la finisherul lui Kaz. La iMPACT! revine cineva foarte important pentru TNA si sper sa nu se mai faca niciodata greseala sa i se dea drumul sa plece.

Scott Steiner, Beer Money vs Gunner & Murphy, Rob Terry – Tare amuzant Steiner in interviu cand isi incurcase vorbele. :D A iesit bine din incurcatura. Promo-ul s-a terminat bine cu partea foarte buna si serioasa a lui Roode si Storm. Sorry about your damn luck! Meciul a fost mai bun decat ma asteptam, Gunner si Murphy au aratat chiar ok fata de momentele de la iMPACT! si Xplosion, desi a fost si un mic botch cu Gunner si Roode. I marked out for Steiner, la toate suplexurile, iar FrankenSteiner a fost cireasa de pe tort! Also, Rob Terry nu a avut un rol important in meci, dar ca heel se developeaza incet incet spre bine si prevad un angle cu The Freak vs The Genetic Freak!

The Pope vs Samoa Joe – Nu a fost un meci prost sau rau, dar n-a avut nimic special. Lol la “Pope’s Gonna Kill You!”. :D Misto cum l-a pus in Conqiuna Clotch pe Pope, Okada cu gimmick de Green Hornet is stupid, aici chiar se vede ca e ideea lui Vince Russo. Sper sa-l creasca bine pe Okada langa Joe. DDE a parut stiff.

Madison Rayne vs Mickie James – A fost ok, dar sub asteptari, cel putin pentru mine. Tare misto melodia lui Madison. Foarte bine pus in practice finalul cu brass knuckles, simplu si la obiect, fara cine stie ce incercare pentru ceva mai “avansat”. Feudul merge pana la Lockdown, unde cred ca Mickie isi va pune cariera la bataie si acolo ia titlul.

Matt Hardy vs RVD – Great match! Mult mai bun decat ma asteptam si mult mai bun decat cel de la Genesis. Niste momente tare misto de la Hardy, incepe sa se obisnuiasca cu ritmul din TNA, foarte misto faza cu Rolling Thunder in Moonsault. Cu o seara inainte de PPV, am vazut pe Sport.Ro un smackdown mai vechi cu Hardy, chiar era ceva mai gras, iar a doua zis cand l-am vazut se vede foarte clar ca a slabit mult si e intr-o forma buna si poate face un meci misto.

Bully Ray vs Brother Devon – Pana la aparitia baietilor lui Devon a fost doar un alt brawl, dar cu cei doi frati Devon in ring a fost misto. A iesit foarte bine Whassup si reactie foarte buna pentru “Get the Tables!” Un moment foarte bun pentru familia Dudley. Bully Ray a fost fantastic, iar finalul a fost foarte dramatic. Baietii lui Devon au luat ceva bumpuri serioase cu tot cu masa, cred ca ii antreneaza si pe ei pentru Dudley Boyz 2.0 :D Cred ca la Lockdown va castiga Devon.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle – Match of the night! Jeff Jarrett e unul din cele mai bune personaje heel din wrestling si e intr-o forma grozava. Tare faza cand Angle il batea pe Jarrett tare, iar cand a intervenit Karen si l-a enervant a sarit si mai tare pe Jarrett! :D Finalul a fost misto cu sunset flip inversed dupa tot ce s-a intamplat. Tare privirea de pe fata lui Jarrett dupa meci, tare serios ca si cand ar fi castigat meciul carieri, plus moment bun cu Angle cu inima franta ca a pierdut, gandindu-se sa renunte la tot si sa plece. Tenay si Taz au vandut foarte bine aici. Storyline foarte bun.

Jeff Hardy vs Mr. Anderson – Misto tricourile Hardyz, cu jumate Matt jumate Jeff. Meciul a fost bun, n-a fost un ladder match un-fucking-believable, nici nu avea cum sa fie, dar a fost un ladder match bun. Spoturi normale si spoturi noi. Tare misto rolling senton-ul lui Anderson, l-a terminat pe Hardy acolo. Mi-a fost frica la faza cu SentonBombul sa nu se fi lovit iar la ceafa Anderson unde a avut accidentarea. Finalul a fost botch, trebuia ca Hardy sa ia centura si sa cada cu ea jos in Mic Check si asa castige, un spot foarte greu de facut, nu e nimeni invinovatit aici.

A fost un PPV normal, nimic special sau iesit in evidenta. Angle vs Jarrett meciul serii, Matt Hardy vs RVD foarte misto, Bully Ray grozav. Cred ca urmeaza RVD vs Jeff Hardy, mult asteptata confruntare. Vreau sa vad cum va fi primit Hardy la el in North Carolina si sa vad ce urmeaza pentru AJ Styles.
Image
nWo_4_life
moderator

Return to TNA