Triple H vs Shawn Michaels

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

Triple H vs Shawn Michaels

Postby Kenny » 26 Feb 2011, 22:49

TRIPLE H vs SHAWN MICHAELS - doi oameni cu nume cand este vorba de Wrestling; ambii s-au infruntat cu Undertaker la Wrestlemania. Shawn Michaels de 2 ori, Triple H urmand sa se infrunte a doua oara cu Undertaker la Wrestlemania 27.
Sa nu uitam si perioada in care au facut echipa, DX-ul. Au reusit in ciuda victoriilor sa fie doar o singura data campioni la echipe
Care este parerea voastra ? Triple H sau Shawn Michaels ? Alegerea sa fie motivata, sa nu vad un raspuns gen " Triple H pentru ca l-a invins pe Shawn Michaels " . :mrgreen:

Image vs Image
Image
Kenny
Campion

User Title: 2FAST4YOU

Re: Triple H vs Shawn Michaels

Postby iLLegal™ » 26 Feb 2011, 22:51

VOT Shawn,CLAR!

iLLegal™
postez aiurea

User Title: أفضل لاعب في العالم

Postby Kenny » 26 Feb 2011, 22:53

De ce?
Image
Kenny
Campion

User Title: 2FAST4YOU

Postby iLLegal™ » 26 Feb 2011, 23:00

Spun un singur motiv:

A ajuns unde a ajuns prin meritul sau nu pentru ca nevasta-sa e fiica patronului.(Vorbind de ultimi 5 ani)
iLLegal™
postez aiurea

User Title: أفضل لاعب في العالم

Postby Style » 26 Feb 2011, 23:03

Shawn Michaels si-a castigat centurile pe munca grea si a promovat de jos la Legenda , Triple H nu as putea spune acelasi lucru , ca wrestler este mediocru , insa a reusit sa scoata momente si meciuri memorabile. Desi Triple H are un arsenal intreg de centuri , multe dintre acestea fiind pe nedrept ... HBK n-a detinut niciodata centura WWE , decat cea WWF , iar ultima sa centura de Main Event a fost castigata in 2002 , nu mi se pare corect ..insa asta e. Ca echipa au avut momente amuzante , iar un feud important si bun recent a fost cel contra celor de la Rated RKO . O parte buna a carierei a lui Triple H a fost in Attitude Era si perioada Evolution , in rest nu prea a fost stralucit , insa Shawn a fost mereu un wrestler care a dat totul in ring , la WM 23 cand eram mark , ma gandeam ca Michaels o sa-l bata pe Cena(atunci eram si eu fan Cena) si nu m-am mai uitat .. :)) . In fine sa nu deviem de la subiect , eu votez cu Shawn Michael , e o adevarata legenda a Wrestlingului.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby mrciocio » 26 Feb 2011, 23:08

S. Michaels- pt ca 'mi amintesc bin cum acum 4 ani incercam sweet chin music-ul in fata televizorului si ma chinuiam sa fac figure4leglock pe varamiu
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Legend » 26 Feb 2011, 23:53

Hunter a fost printre cei mai tari oameni din federatie pana prin 2006, atunci cand s-a reunit DX-ul. Nu zic ca acum scoate meciuri proaste. A scos si va scoate in continuare promo-uri foarte tari.
Legend
Campion

Postby Havok » 27 Feb 2011, 00:17

Shawn-un om care a ajuns unde e de unul singur.S'a dedicat companiei si a scos meciuri memorabile.Nu i'am urmarit meciurile mai vechi asa ca ma opresc aici cu ''analiza''.Votez cu Shawn.
Image
Havok
Campion

User Title: Tweener

Postby Robertyz » 27 Feb 2011, 11:47

Vot DX.Prietenii stiu de ce. :D :D :D
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Return to Versus