WCW Monday Night Nitro!
-03.01.2011-
1.Open Segment
Iata-ne ajunsi si la primul show WCW,show ce marcheaza un nou inceput pentru aceasta federatie.Show-ul incepe cu un magnific joc de artificii ca pe urma Eric Bischoff sa isi faca simtita prezenta.Acesta este primit cu mult entuziasm de catre audienta lucru care nu poate decat sa il bucure pe GM-ul WCW-ului.
Eric Bischoff:"Bine v-am regasit la un nou inceput pentru federatia voastra preferata!WCW!Cred ca toata lumea e emotionata,toata lumea e entuziasmata sa inceapa show-ul,sa ii vada pe toti acesti wrestlerii pe care am reusit sa ii readuc si sa ii aduc in premiera in WCW.Dar ca la orice inceput de drum,se fac pregatiri!Ce pregatiri am facut?E simplu!Am organizat un turneu care in aceasta seara va decide cei doi Contenderii la centura suprema si nu doar atat!Vor fi si doua Battle Royal-ului iar castigatorul fiecarui Battle Royal va deveni jumatate din echipa campioana a WCW-ului!Asadar,sa inceapa show-ul!"
2.Chuck Palumbo vs. Goldust(Tournament Match)
Imediat dupa ce Eric Bischoff parasete zona de lupta primi doi wrestlerii care participa in turneul facut de GM isi fac aparitia.Acestia fiind Chuck Palumbo si Goldust.Meciul nu dureaza mult,in jur de 5 minute,Palumbo dominand de la un cap la celalalt meciul reusind asfel sa se califice in runda urmatoare fara prea mari eforturi,lucru important gandindute ca toate rundele turneului vor fi in aceasta seara.
Winner:Chuck Palumbo-Advances in Tournament(05:01)
3.6-Man Battle Royal(Frist Tag Team Champion):Big Daddy V,David Otunga,The Great Khali,Hernandez,Judas Mesias,Axl Rotten
Asa zisul duel al gigantilor este bine primit de catre audienta.Toti participantii fiind cei mai grei luptatorii din WCW,show-ul nu este asigurat de salturi spectaculoase sau altece chestii de genul ci de forta uimitoare a wrestlerilor participanti.Asfel,Axl Rotten,fiind unul dintre cei mai mici,este eliminat primul de catre Judas Mesias,americanul fiind urmat indeaproape de "killerul" sau,Judas fiind eliminat la randul sau de catre Otunga.Lupta se imparte in doua in acest moment pe de o parte Khali si Big Daddy V,pe de o parte Hernandez si Otunga.Dupa o lupta "lenta" intre primi doi wrestlerii se produce o altercatie dura iar ambii sunt subtil eliminati de catre cel de-al doilea grup.Hernandez profita de rapiditatea celor pentrecute si reuseste sa il elimine pe Otunga fiind prima parte din echipa campioana.
Winner:Hernandez-Firt Tag Team Champion(10:21)
4.The Miz vs. Vladimir Kozlov(Tournament Match)
Al doilea meci pentru Turneul pus la cale de catre GM se anunta a fiind incendiar,Miz atacandu-l verbal dur inca din backstage pe rusul Kozlov insa in ring cel din urma domina prin forta sa net superioara insa agilitatea lui Miz il ajuta sa castige acest meci in urma unui Roll-up.
Winner:The Miz-Advances in Tournament(07:32)
5.6-Man Battle Royal(Second Tag Team Champion):Xavier Woods,BxB Hulk,Jay Lethal,Homicide,D-Lo Brown,Heath Slater
Audienta primeste insa acest meci cu mult mai multa bucurie decat cel care a decis prima parte a echipei campioane.Meciul dominat de spectacol.Trec minute bune pana cand primul participant este eliminat,insa nu este doar unu ci doi wrestlerii eliminati simultan de catre Jay Lethal si Homicide,acestia fiind BxB si D-Lo Brown.Dupa alte cateva minute meciul se elibereaza si mai mult atunci cand,cu mentinea ca Lethal si Homicide lucrau ca o echipa,cel din urma isi tradeaza partenerul si il elimina.Insa surpriza mai mare apare atunci cand pe rampa de intrare apare nimeni altul decat Hernandez,insotit de un scaun metalic.Acesta alearga spre ring si ii ataca brutal pe Slater si Woods in timp ce Homicide era inca la podea de la bataia incasata de la cei doi.Hernandez face toata treaba eliminandu-i pe cei doi cu cate un Border Toss,Homicide si Hernandez devenind asfel prima campioana la echipa in WCW,acestia anuntand ca LAX revine in pro-wrestling.
Winner:Homicide-Second Tag Team Champion(14:43)
6.Ric Flair vs. Kevin Nash(Tournament Match)
Poate cel mai asteptat moment al serii.Doi dintre WCW Original's fata in fata pentru o sansa la centura suprema pe care amandoi au detinut-o in trecut.Asfel dupa un meci epuizant Ric Flair reuseste un Figure four leglock in mijlocul ringului care il face pe Nash sa tapeze.Ric este nevoit sa paraseasca zona de lupta repede deoarece Nash are un acces de furie.
Winner:Ric Flair-Advances in Tournament(8:51)
7.Rey Mysterio vs. Jerry Lynn(Tournament Match)
Ultimul meci care decide inca un finalist in turneul din aceasta seara marcheaza din nou un meci spectaculos.Atat Rey cat si Jerry sunt fosti membri ai acestei federatii si reusesc un meci care inebuneste audienta.Insa castigator poate fii numai unul si acela a fost mexicanul Rey Mysterio care castiga meciul in urma unui 619.
Winner:Rey Mystero-Advances in Tournament(8:11)
8.Awsome Segment
Imaginile se muta in backstage acolo unde il gasim pe The Miz,unul dintre finalisti acestei serii,fiind gata sa vorbeasca.
The Miz:"Ok!Urmeaza meciul meu asa ca trebuie sa ma grabesc si sa spun repede ca sunt fenomenal!Faptul ca am reusit sa il inving pe acel munte de om cred ca va dovedit ceva,insa ceea ce va urma in aceasta seara va fi de-a dreptul fenomenal!In urmatoarele momente voi deveni principalul contender la centura suprema a WCW-ului!Stiti de ce?Pentru cu eu sun Miz si sunt fenomenal!"
9.Chuck Palumbo vs. The Miz(Tournament Match-Finale)
Contrar spuselor din interviul anterior a lui Miz,acesta este dominat din nou de Chuck Palumbo insa din nou un moment de neatentie a veteranului este platit scump de acesta.Acesta reuseste Reality Check-ul si pin-ul pana la 3 devine o formalitate.
Winner:The Miz-To become No1 Contender to WCW Heavyweight Title(7:21)
10.Main Event:Ric Flair vs. Rey Mysterio(Tournament Match-Finale)
Al doilea contender la centura suprema urmeaza sa fie decis intre doi oamenii cu o istorie mare in WCW.Spectacolul este asigurat fie de salturile extraordinare a lui Rey Rey fie de Chop-urile legendare a lui Flair.Dupa aproximativ doisprezece minute,Ric Flair reuseste sa il duca pe mexican la podea ci nu doar atat ci sa il prinda si in finisher-ul sau Figure Four Leglock.Deznodamandul meciului pare a fi aproape insa interventia lui Kevin Nash schimba radical totul.Acesta apare pe rampa de intrare distragand atentia lui Ric Flair care renunta asfel la priza pusa pe mexican.Acesta reuseste sa intoarca meciul in favoarea lui cu un Roll Up ce il surprinde pe Flair.
Winner:Rey Mysterio-To become No1 Contender to WCW Heavyweight Title(13:40)
11.Finale Segment
Imediat dupa ce arbitrul il declara castigator al meciului pe Mysterio spre ring,in graba se indreapta Kevin Nash care intra in suprafata de lupta iar o batalie generala se declaseaza intre Ric Flair si Kevin Nash,fapt care face ca audienta sa inebuneasca.Securitatea este nevoita sa intervina pentru a-i oprii pe cei doi wrestlerii,ultimile imaginii ale show-ului fiind dominate de nebunia si ura celor doi.