WrestleMania 28 in Miami !

Cele mai fierbinti stiri doar aici !

Moderator: Sylar.

Re: WrestleMania 28 in Miami !

Postby Add94™ » 05 Apr 2011, 19:59

Asta e adevarul .. Taker vs HHH a fost peste celelalte 3 meciuri tari ale serii ( Cena vs Miz / AdR vs Edge / Cole vs Lawler ) .. deci se poate spune ca acest meci a salvat seara :)
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby Bob Marley™ » 05 Apr 2011, 20:20

Add94™ wrote:Asta e adevarul .. Taker vs HHH a fost peste celelalte 3 meciuri tari ale serii ( Cena vs Miz / AdR vs Edge / Cole vs Lawler ) .. deci se poate spune ca acest meci a salvat seara :)

Realy, unde naiba e Rey Mysterio Vs. Cody Rhodes ? Taker Vs. Hunter a fost prea slow si s-a exagerat cu manevrele de final.In caz ca n-ai observat dupa primele bump-uri Undertaker abia mai statea in picioare.Meciul nu a fost altceva decat spot dupa spot pentru ca Taker a fost carat in spate de Triple H pana la final din cauza conditiei in care se afla.

Stiu ca multi dati skip la majoritatea meciurilor intr-un show de wrestling sau urmariti doar rezultatele.Iti sugerez sa urmaresti al doilea meci de la WM XXVII si apoi sa-ti spui din nou parerea.
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby kraven » 05 Apr 2011, 20:24

ERa clar că e în Miami , că doar e Rock vs Cena la WM28 . Nu avea cum să fie altundeva ..
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby Add94™ » 05 Apr 2011, 20:26

Cand vezi live show'ul nu prea poti sa dai skip ... am vazut Rey vs Cody Rhodes ... Dar Taker vs Triple H mi sa parut mai interesant , mai plin de adrenalina , un meci in care am avut emotii pentru Taker ... Rhodes vs Rey a fost fara miza :)
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby John_Cena » 05 Apr 2011, 20:27

Bob Marley™ wrote:
Add94™ wrote:Asta e adevarul .. Taker vs HHH a fost peste celelalte 3 meciuri tari ale serii ( Cena vs Miz / AdR vs Edge / Cole vs Lawler ) .. deci se poate spune ca acest meci a salvat seara :)

Realy, unde naiba e Rey Mysterio Vs. Cody Rhodes ? Taker Vs. Hunter a fost prea slow si s-a exagerat cu manevrele de final.In caz ca n-ai observat dupa primele bump-uri Undertaker abia mai statea in picioare.Meciul nu a fost altceva decat spot dupa spot pentru ca Taker a fost carat in spate de Triple H pana la final din cauza conditiei in care se afla.

Stiu ca multi dati skip la majoritatea meciurilor intr-un show de wrestling sau urmariti doar rezultatele.Iti sugerez sa urmaresti al doilea meci de la WM XXVII si apoi sa-ti spui din nou parerea.

Adevarat, insa spre deosebire de Taker vs HHH, acest meci nu a fost prea intens.Publicul a fost tinut cu sufletul la gura mult mai mult in meciul lui HHH cu Taker.Conteaza si acest factor la un meci, si cred ca aici s-a facut diferenta.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby mrciocio » 06 Apr 2011, 14:24

Mi se pare absurd sa dai vreodata skip la meciurile de la 'Mania, am urmarit Rhodes vs Rey Mysterio si e peste meciul lui Undertaker, e adevarat- poate chiar meciul serii.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Previous

Return to Stiri