The Escape - Season I and II [PERSONAL PROJECT]

Discutii despre jocuri, filme, seriale, totul doar AICI !

Moderators: Style, Smythe

The Escape - Season I and II [PERSONAL PROJECT]

Postby Marko » 14 Apr 2011, 10:45

Image

Pentru inceput , ce este acest thread ? Ei bine , "The Escape" reprezinta un serial imaginar , al carui story il voi povesti eu aici , pas cu pas . Nu este ceva realizabil , ci este mai mult un soi de scenariu imaginabil , ce ar reprezenta pentru mine cel mai bun serial . Am extras personaje ce m-au impresionat atat din Prison Break sau Lost , cat si din alte productii cinematografice . Desi acestia vor avea numele cu care sunt cunoscutii in alte seriale , precum Michael Scofield , Sayid , Sawyer sau T-Bag , backgroundurile personajelor , comportamentul , rolul , povestile acestora vor fi complet diferite . Mai pe scurt , personajele vor avea doar numele inspirate din alte filme , pentru ca mi se par cele mai potrivite , in rest , povestea va fi cu totul alta . ATENTIE ! Orice comentariu , parere , sfat etc. vor fi scrise pe thread-ul meu personal de la " Cunoaste User-ul " . Va urma si o scurta prezentare a personajelor , iar apoi voi incepe cu primul episod .

Image

Dupa un prim sezon de succes , serialul " The Escape " revine cu cel de-al doilea sezon . In acest nou sezon continua povestea detinutilor din primul sezon . Scofield si gasca lui incearca sa scape de urmatorii lor , dorindu-si libertatea . La fel ca si la primul , personajele vor fi aceleasi , cu mici modificari , ce vor aparea in pagina destinata cast-ului . Scenariul va fi din nou scris de mine , iar comentariile le astept cu mare drag pe pagina mea de la " Cunoaste User-ul "
Last edited by Marko on 27 Apr 2011, 21:19, edited 3 times in total.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Re: The Escape - Season I [PERSONAL PROJECT]

Postby Marko » 14 Apr 2011, 11:39

Marko
moderator

Postby Marko » 15 Apr 2011, 10:14

The Escape - Sezon I
Episod 01 - "Pilot"

Running Time : 25 minutes . Channel : ABC .

Anul 2011 , un an macinat de lumea infractionala . Intreg serialul incepe in Los Angeles , in centrul orasului , acolo unde o adunare imensa de oameni asteapta ceva . Este amplasata o scena in fata , cu un podium si un microfon . Multimea fierbe in asteptarea cuiva . Zeci de camere de luat vederi , avioane ce survoleaza zona si oameni ai securitati impanzesc teritoriul . In "culisele" acestei scene , este surprins un om chel , stand in genunchi in fata cuiva , al carui chip nu se poate vedea datorita unei lumini obscure . Tipul aflat in pozitie de umilinta se pare ca rosteste cateva cuvinte .

"Stiu ce am de facut . Dupa ce terminam cu toata harababura asta , putem incepe ."

Afara , multimea incepe sa strige nerabdatoare . In cele din urma , omul chel isi face aparitia pe scena , imbracat la 4 ace si se indreapta spre microfon .

"John Locke : Buna seara Los Angeles ! Cred ca stiti cu totii de ce suntem aici . Este unul din momentele de cotitura , nu doar al Los Angeles-ului , nu doar al Americii , ci al intreg mapamondului . Lumea infractionala este cea mai mare problema din vietile noastra cotidiene , in ziua de azi . Un proiect amplu , ce acum cativa ani nu avea nicio sansa de reusita , a prins viata . EL ALAMEIN . Asta este numele noii si cele mai sigure inchisori din istoria moderna a noastra . Alcaztraz , Fox River sau orice alta inchisoare de temut , vor fi istorie pe langa ce va insemna El Alamein . Oceanul Pacific va fi mai exact locatia acestei inchisori , pe o mica insula a carie locatie este tinuta in cea mai mare taina , o locatie cunoscuta doar de staff-ul acestei inchisori . Ca sa va faceti o mica idee , despre ce inseamna El Alamein , imaginativa o insula in mijlocul oceanului , inconjurata absolut peste tot de o apa rece , impanzita cu rechini . Iar asta nu este tot . Insula este acoperita aproape integral de o jungla periculoasa , in care au fost crescute si aduse cateva specii de pume sau tigrii extrem de periculosi . Ei bine , in mijlocul acestei jungle , se afla fortareata El Alamein , inconjurata cu ziduri de 20 de metrii , cu cabluri electrice si garduri de sarma . Aici vor fi deportati cei mai periculosi si terifianti raufactori din intreaga lume , urmand a fi supravegheati 24 de ore din 24 . Asadar , El Alamein , va constitui siguranta absoluta in randul inchisorilor . Orice incercare de evadare va fi estompata imediat , fie de cablurile electrice din jur , fie de gardienii ce vor patrula non-stop in schimburi , fie de jungla periculoasa din jur , fie de apa oceanului ce este de netrecut . Multumesc mult , o seara buna in continuare !"

Acea persoana misterioasa din culise este surprinsa , privind la televizor intreaga manifestatie . Imaginile se muta apoi undeva la granita Americii , unde un convoi de camioane , tancuri si avioane de lupta survoleaza zona . Un camion imens soseste de indata si se opreste in mijloc , iar zeci de soldati isi iau pozitiile , fiind gata de orice escapada . Cateva zeci de detinuti sunt coborati rand pe rand din acel camion , legati bine la maini .

"John Locke : Domnilor , bine ati venit ! In cateva ore , veti fi primii locuitori al El Alamein-ului si sper ca va veti ispasi pedepsele pentru atrocitatile facute , in liniste . Va asigur , ca orice incercare de evadare a voastra , va duce la o nereusita ."

Detinutii se incrunta unul la altul , si impinsi de la spate de soldati si gardieni , acestia se urca pe un vapor , alaturi de garzi de corp . Vaporul este surprins cum se indeparteaza de tarm , usor-usor pe ocean . John Locke , directorul inchisorii se urca apoi intr-o limuzina de lux , impreuna cu acel misterios om si se indreapta spre un sediu in Los Angeles
.
Marko
moderator

Postby Marko » 15 Apr 2011, 21:39

The Escape - Sezon I
Episod 02 - "Home sweet Home"

Episodul incepe cu cateva imaigni din primul episod al serialului , pilot . Apoi este aratat acel vapor imens , cu aproximativ 40-50 detinuti incarcat pe el . Incet - incet acesta se indeparteaza de tarm , cativa soldati patruland incontinuu pe punte , cu mitraliere pregatite in maini . Toti detinutii stau legati la maini , privindu-se reciproc . Intre timp , in oras , John Locke se intalneste din nou cu acel om misterios , cu care sta de vorba in biroul sau .

"John Locke : Vaporul este pe drum . Prima parte este aproape gata , avem cale libera . Pot pleca acum ?"

Misteriosul om da din cap afirmativ , iar Locke se ridica si cu un zambet parsiv pe fata iese din cladire si urca intr-o limuzina neagra , spunand soferului sa il duca la sediu . Imaginile se muta din nou pe vapor , acolo unde este surprins un scurt schimb de replici intre doi infractori . Unul dintre cei doi , ii da celuilalt o mica agrafa , iar acesta incearca discret sa o foloseasca pentru a-si elibera mainile . Exact in momentul in care doi gardieni suspecteaza ceva , unul dintre cei doi infractori reuseste sa isi desfaca catusele si sare pe burta , de pe punte . Acesta se pozitioneaza la marginea vaporului langa un gardian , pe care il prinde de gat , ii ia pistolul din dotare si il ameninta insistent .

"Miles Straume : Pune arma jos , acum ! E mai bine pentru toata lumea !"

Detinutul de culoare refuza insistent , si cere ca pilotul vaporului sa intoarca imediat .

"Miles Straume : Pune arma jos , e ultimul avertisment !"

Acesta refuza in continuare , iar gardianul tinut drept ostatic face o eschiva si il loveste cu cotul in abdomen , iar seful garzii , Miles Straume , il impusca in piept pe detinut , care cade imediat inert in apa oceanului si se scufunda . Ceilalti detinuti privesc terifiati , in timp ce gardianul de adineaori isi recapata arma si ramane pe pozitie .

"Miles Straume : Era prea impulsiv . Acum ca am clarificat situatia , sper ca stiti ca avem unda verde sa executam pe oricine se opune ordinelor noastre sau are vreo incercare nesabuita de evadare . Moartea lui va fi o lectie pentru toti , in caz ca incercati ceva asemanator lui . "

Inghitind in sec , ceilalti detinuti raman inmarmuriti , in timp ce in zare se vede deja insula , ce va fi noua lor casa . Vaporul ajunge in apropierea plajei , iar o rampa este lasata in jos . Rand pe rand , indemnati de la spate si paziti bine de gardieni , coboara cei aproximativ 50 de detinuti si sunt condusi pe o carare prin mijlocul junglei . Din departare , ragete de animale salbatice se aud , confirmand spusele patronului inchisorii , conform careia traiesc aici zeci de pume sau tigrii . Ajunsi in El Alamein , acestia sunt introdusi in curte , le sunt spuse regulile si programul de catre garzile de corp si sunt condusi doi cate doi in cate o celula stramta . Imaginea se focalizeaza pe celula celor doi prieteni , Michael Scofield si Lincoln Burrows , acesta din urma asezandu-se in pat .

"Michael Scofield : Nu te obisnui prea mult cu celula asta .."

"Lincoln Burrows : Poftim ?"

"Michael Scofield : Sincer , nu vreau sa stau prea mult pe aici . Discursul ala al chelului , parea prea perfect . O sa vezi ca El Alamein nu e chiar cea mai sigura fortareata din istorie ."

Imaginile de final il surprind pe Michael Scofield , asezandu-se pe pat cu mainile la cap , si zambind
Marko
moderator

Postby Marko » 18 Apr 2011, 12:24

The Escape - Sezon I
Episod 03 - "People's Choice"

Cel de-al treilea episod al seriei incepe cu cateva secvente din episodul anterior . Apoi , imaginile revin in inchisoarea " El Alamein " . Michael Scofield este surprins in fata celulei sale , in ora lor libera . Acesta sta alaturi de prietenul sau , Lincoln Burrows . In partea opusa , se afla James Sawyer , inconjurat de vreo alti 4-5 puscariasi , inalti . Sawyer ii face un gest discret unuia dintre prietenii sai , Sayid Jarrah , care se duce in graba inspre cei doi . Irakianul ii ia de guler pe Scofield si Burrows si ii ia cu forta . Michael se impotriveste , si il loveste cu pumnul in plina figura pe Sayid , iar acesta din urma sare la bataie . Sawyer si ceilalti sar imediat si ii despart pe cei doi .

"Sawyer : Woow , wow . Mai usor baieti . Conflictele astea nu duc la nimic . Iar tu pustiule , ai o problema cu el , rezolv-o cu mine . "
"Michael Scofield : Nu-i treaba ta cu cine am eu probleme . Esti vreun soi de capitan pe aici si nu stiu eu ?"

Zambind , Sawyer il impinge cu umarul pe Scofield si trece mai departe impreuna cu cei 4 prietenii ai sai (T-Bag , Sayid , Jin si John Abruzzi ). Scofield ramane cu un zambet pe buze , in timp ce un om mare , cu muschi , de culoare neagra trece prin preajma si se opreste in fata celor doi .

"Eko : Pustiule , ai grija . Ratatul ala face orice sa isi atinga scopurile . Daca ai nevoie de ajutorul meu , se rezolva prin cateva lucruri ."
"Michael Scofield : Nu am nevoie de ajutorul nimanui ."
"Eko : Mare greseala ."

Eko trece mai departe , incruntandu-se la Scofield . In spatele sau il urmeaza rapid si Benjamin Linus , carandu-i acestuia hainele de schimb .

"Lincoln Burrows : Nu prea pari sa iti faci multi prieteni pe aici ."

Michael ii face un semn lui Lincoln , iar cei doi se indreapta spre celula lor . In cealalta parte a culoarului , un alt conflict este in amploare . Un tip sud-american , este incoltit de 3 detinuti de culoare alba , care il pun la pamant si incep sa il loveasca cu pumnii si picioarele . Unul din gardieni, Alex Mahone apare imediat si cu doua focuri de arme trase in aer stopeaza conflictul . Cei patru oameni implicati in conflict sunt ridicati , iar cei trei ce l-au batut pe sud-american sunt luati de garzi si dusi la carcera . Michael Scofield , care era prin preajma , il ajuta sa se ridice pe acel tip si il duce pe brate la el in celula , stergandu-i sangele de pe fata .

"Fernando Sucre : Multumesc mult . M-ai salvat . Gardienii aia ma lasau sa mor acolo , in mijlocul inchisorii ."
"Michael Scofield : Cu placere , cum te numesti ?"
"Fernando Sucre : Fernando . Tu esti Michael , nu ? Am auzit ca Sawyer si gasca lui nu te prea inghit ."
"Michael Scofield : Multi nu ma inghit , dar asta e . Fernando , daca ai nevoie de ceva , stii unde sa ma gasesti ."

Scofield se intoarce in celula sa , acolo unde Burrows statea intins pe pat . Imaginile de final il surprind pe Sucre in celula sa , stand intins pe pat , tinandu-se cu mana de abdomen , unde era ranit . Acesta scoate din buzunar o hartie , pe care o priveste si zambeste . Aceasta pare sa fie foarte importanta , pentru ca mai apoi o impatureste si o ascunde bine intr-o crapatura din celula sa .
Marko
moderator

Postby Marko » 19 Apr 2011, 11:48

The Escape - Sezon I
Episod 04 - "The Sunlight"

Al patrulea episod din acest serial incepe cu cateva secvente din episodul anterior . Apoi , imaginile arata din nou cadre din interiorul inchisorii "El Alamein" . Scofield si Burrows stau in celula lor si discuta .

"Lincoln Burrows : Michael , scoate-ti din cap prostia asta ! Orice tentativa de evadare are consecinte grave , aici . Iar uciderea unui detinut pentru gardienii astia , este un fleac ."
"Michael Scofield : Tu lasa grijile astea in seama mea . Fa doar un singur lucru ."
"Lincoln Burrows : Desi mi se pare o nebunie curata , sa te aud ."
"Michael Scofield : Din minut in minut se vor deschide celulele , pentru ora noastra libera . Atunci , tu va trebui sa ma lovesti atat de grav , incat sa ajung la infirmerie . "
"Lincoln Burrows : Si cu mine ce o sa se intample ? O sa sfarsesc in carcera ."
"Michael Scofield : Ti-am mai spus . Lasa toate problemele astea in seama mea . Tu fa doar ce ti-am spus , restul ramane pe seama mea . Ai incredere in mine."
"Lincoln Burrows : Ok . Dar sa zicem ca reusim chestia cu infirmeria , cand facem toata treaba asta ?"
"Michael Scofield : Exact peste 5 zile . La ora 17:00 fix ."
"Lincoln Burrows : Poftim ? Tu vrei sa plecam din El Alamein in miezul zilei , in vazul tuturor ?"
"Michael Scofield : Da . Exact peste 5 zile , la ora 17:00 , va fi o eclipsa totala de soare , intalnita odata la 10 ani . Aia este singura noastra sansa . Din momentul in care soarele va fi acoperit , avem fix 10 minute pentru toata treaba asta . Daca ratam sansa asta , vom putrezi aici toata viata ."

Discutia acestora este intrerupta brusc , deoarece gardienii ordona deschiderea celulelor , iar detinutii ies din propriile incaperi .

"Michael Scofield : Acum !"

Lincoln incepe sa il loveasca cu cotul in abdomen pe Scofield , iar apoi il pune la pamant si il loveste cu piciorul in fata , spargandu-i acestuia arcada . Garzile apar imediat , iar cei doi gardieni principali , Brad Bellick si Alexander Mahone , potolesc lupta si il imobilizeaza pe Burrows . Cei doi il taraie pe acesta , pana la carcera , acolo unde il lasa legat , intr-o incapere intunecoasa . Alti doi oameni ai inchisorii il iau pe Michael Scofield si il transporta pana la infirmerie , pentru a primi grijile medicale . Dupa cateva zeci de minute , Scofield se trezeste , iar langa el este un doctor al inchisorii , ce ii acorda primul ajutor acestuia . Bandajat , acesta se ridica si priveste pe geamul incaperii , ce avea priveliste asupra intregii curti ai inchisorii .

"Michael Scofield : Doctore , am nevoie de putin aer . Pot iesi pana in curte ?"
"Doctor : Voi chema pe cineva care sa te insoteasca pana afara . Gardian ! "

Alexander Mahone apare si il ia pe Scofield de maini , vrand sa ii puna catusele .

"Doctor : Nu e nevoie . E si asa afectat de la loviturile incasate . Vrea doar o mica plimbare in curte , la aer liber . Putem avea incredere in tine , Scofield ?"
"Michael Scofield : Bineinteles . Tot ce vreau e o mica gura de aer."

Mahone se uita putin incruntat , iar apoi il duce pe Scofield in curtea inchisorii , lasandu-l sa se plimbe putin , supraveghindu-l din spate . Michael se apropie de gardul inchisorii , acolo unde ameteste si cade la pamant . Mahone vrea sa il ridice , insa Scofield se ridica singur si spune ca nu are nevoie de ajutor . Dupa inca alti cativa pasi , acesta cade din noua la pamant , iar Mahone il ridica .

"Michael Scofield : E prea multa agitatie pentru mine . Ma poti duce inapoi la infirmerie te rog ?"

Mahone il ia pe Scofield si il duce inapoi in inchisoare , iar pe chipul lui Michael se observa un zambet . Episodul se incheie cu doua cadre , ce arata ca in locurile unde Michael a "lesinat" , sunt plasate , rezemate de zid , doua oglinzi rotunde .
Marko
moderator

Postby Marko » 20 Apr 2011, 11:49

The Escape - Sezon I
Episod 05 - "The Deal"

Episodul 5 al acestui serial incepe din nou cu cateva secvente din episodul anterior . Apoi , sunt aratate imagini de la carcera inchisorii " El Alamein " , unde Lincoln Burrows sta culcat pe jos , in intunericul incaperii . O mica usita se deschide pe jos , unde ii este impinsa o farfurie de mancare de catre seful garzilor , Miles Straume .

"Lincoln Burrows : Hei , stai putin ! Cat timp o sa mai stau in vagauna asta ?"
"Miles Straume : Pana cand decid eu ca ti-au trecut smecheriile din cap si cheful de bataie ."
"Lincoln Burrows : Dar stai . E inuman ce se intampla aici . Imi aruncati niste paine mucegaita , lasati-ma va rog sa ma intorc in celula mea ."
"Miles Straume : Pune mana si mananca , ca nu mai primesti nimic pana maine ."

Miles inchide acea usita , iar Burrows ramane singur in celula sa . Izbeste acea farfurie de pamant , iar apoi da cu pumnul in perte si ramane culcat la pamant . Imaginile revin in interiorul inchisorii , acolo unde Michael Scofield se plimba pe culoar si se indreapta spre celula in care stau Eko si Benjamin Linus . Ajuns acolo, Scofield se opreste fata in fata cu Eko , care il priveste de sus .

"Eko : Ce vrei , albule ?"
"Michael Scofield : Stii ce mi-ai spus acum cateva zile ? Ei bine , m-am razgandit si am nevoie de ajutorul tau ."
"Eko : Tu crezi ca aici este dupa cum vrei tu ? Eko nu ofera nimic de doua ori ."
"Michael Scofield : Dar .."
"Eko : Regret pustiule , dar raspunsul meu este nu ."
"Michael Scofield : Si daca am ceva ce te-ar interesa ?"
"Eko : Heh .. si ce anume crezi ca imi trebuie intr-o inchisoare in mijlocul oceanului ?"
"Michael Scofield : Libertatea .. si daca as detine tichetul pentru reintoarcerea ta in tara natala , Nigeria ?"
"Eko : Tu cred ca faci misto de mine . Cum dracu sa ma mai intorc acolo daca am o condamnare de 35 de ani , in vagauna asta ?"
"Michael Scofield : Nimic nu e imposibil . Am nevoie doar de un mic serviciu , restul ramane in seama mea ."
"Eko : Sper ca stii ce vorbesti . Pentru ca daca ma aburesti , consecintele vor fi destul de grave . Benjamin , du-te sa imi duci hainele astea la spalatorie . Spune , albule ."
"Michael Scofield : Fratele meu este inchis la carcera , iar cel ce ordona acolo este Miles Straume . Am auzit ca tu ai trecere la el ."
"Eko : Ce imi ceri sa fac este sa imi patez propria onoare . Dar o sa fac chestia asta , cu o singura conditie . Planul tau , cel prin care spui ca obtinem libertatea , sper ca va da roade si voi fi primul iesit de aici ."
"Michael Scofield : Dupa cum ti-am mai spus , lasa totul in seama mea ."
"Eko : Bun , ramane de vazut . Dar te avertizez . Daca dai gres , consecintele vor fi grave ."

Eko il impinge putin pe Scofield si se indreapta spre cabina sefului garzilor . Scofield se intoarce in celula sa , ramanand cu zambetul pe buze . Nigerianul ajunge la Miles Straume , care tinea in mana cheile de la caarcera .

"Miles Straume : Ce vrei , negrule ?"
"Eko : Buna ! Stii , de cand am fost aici , mereu m-am purtat frumos , ti-am dat informatii despre ce se intampla in inchisoare , si chiar ti-am oferit din rezerva mea mica de trabucuri . Am nevoie acum de un mic serviciu .."
"Miles Straume : Ce ?"
"Eko : Stii , omul ce sta aici inchis , Lincoln Burrows , este un var indepartat . Ai putea te rog sa il eliberezi ? Garantez eu pentru el , se va cuminti ."
"Miles Straume : Ce imi ceri sa fac este un favor , si stii bine ca nu prea imi place sa fac lucruri din astea ."
"Eko : Dar daca ti-as da informatii despre planul unui detinut de aici ?"

Eko si Miles Straume bat palma , iar apoi Miles se duce in spate si il aduce pe Lincoln . Cei doi vorbesc , iar nigerianul il ia pe Burrows cu el , cei doi intalnindu-se cu Scofield pe culoare . Imaginile se termina cu Straume , vorbind cu unul din garzi , Alexander Mahone .

"Miles Straume : Fi cu ochii in patru , avem un sobolan ce vrea sa iasa din vizuina . In patru zile .."
Marko
moderator

Postby Marko » 20 Apr 2011, 14:01

The Escape - Sezon I
Episod 06 - "This is the Team"

Episodul 6 al serialului The Escape incepe cu cateva secvente ce prezinta episodul anterior . Michael Scofield se afla pe coridor , in ora lor libera , stand la discutii cu Eko . Imediat dupa acesasta , Scofield vrea sa plece , insa Sawyer cu gasca sa il opresc . Jin il imobilizeaza de maini , in timp ce Sawyer se aseaza in fata lui , incepand sa discute .

"James Sawyer : Scofield , am auzit ca vrei sa iti iei zborul ."
"Michael Scofield : Nu stiu despre ce vorbesti acolo !"

T-Bag il loveste cu pumnul in fata pe Scofield , fortandu-l sa vorbeasca .

"James Sawyer : Iti mai spun o singura data . Am auzit ca iti iei zborul ."

Scofield renunta sa vorbeasca , iar Sawyer il doboara la pamant si incepe sa il loveasca cu piciorul in abdomen . Pana la urma , Michael renunta .

"Michael Scofield : Bine , bine . Iti zic . Dar trebuie discretie totala."
"James Sawyer : Asa mai vi de acasa . Vezi ca ne putem intelege ?"
"Michael Scofield : Plecarea va fi maine dupamiaza , la ora 5 . Atunci cand va fi o eclipsa de soare ."
"James Sawyer : Esti nebun ? Te astepti sa plecam de aici in miezul zilei ?"
"Michael Scofield : Daca vrei sa asculti , eu continui . Daca nu , ma poti bate , te intorci in celula ta si ramai aici tot restul vietii ."
"James Sawyer : Bine . Dar sper sa imi placa ce voi auzi , altfel e de rau ."
"Michael Scofield : Tu si maimutele tale vreau sa fiti aici la ora 4 si jumatate , in fata celulei mele . Veti veni pe rand , cu discretie . Ce se va intampla, lasati totul in seama mea ."
"James Sawyer : Bine pustiule . Sper ca asta sa mearga . Hai baieti !"
"T-Bag : Stii , daca ne tragi o teapa , toti de aici o sa fim cam suparati ."

Sawyer , T-Bag , Jin , Sayid si John Abruzzi pleaca , lasandu-l pe Scofield singur , intorcandu-se in celula sa .

"Lincoln Burrows : Am auzit eu bine sau vrei sa ii luam pe ratatii astia cu noi ?"
"Michael Scofield : Sawyer si gasca lui ne vor fi de folos . Vei vedea . Tu pregateste-te , eu mai am un singur lucru de facut . Maine , parasim "El Alamein" .
Marko
moderator

Postby Marko » 26 Apr 2011, 10:37

The Escape - Sezon I
Episod 07 - "The Blackmail"

Episodul 7 al acestui serial incepe prin prezentarea unor scene din episodul anterior . Apoi , imaginile sunt redate in interiorul inchisorii , acolo unde Michael Scofield se indreapta spre celula lui Fernando Sucre .

"Michael Scofield : Stiu cine esti , si ce iti poate pielea . Am nevoie de ajutorul tau , in schimbul unui mic serviciu."
"Fernando Sucre : Nu stiu despre ce vorbesti . "
"Michael Scofield : Nu fa pe prostul cu mine . Te-am vazut ascunzand lamele alea doua de cutit . Am nevoie de ele astazi ."
"Fernando Sucre : Hah .. si de ce ti le-as da ?"
"Michael Scofield : Pentru ca daca totul merge cum trebuie , iar tu vei fi de partea mea , diseara vom fi de partea cealalta a zidului ."
"Fernando Sucre : Cred ca glumesti .."
"Michael Scofield : Ai incredere in mine . Te-am salvat odata , te pot salva si a doua oara ."

Fernando Sucre se uita putin incruntat , apoi verifica daca e libera zona si scoate din crapatura peretului doua lame de cutit , foarte ascutite . Acesta i le inmaneaza lui Scofield , iar Michael ii spune ca la ora 5 sa fie la celula sa . Michael pleaca apoi si se intoarce in celula sa , acolo unde vorbeste cu Lincoln Burrows .

"Michael Scofield : Totul e aranjat . La ora 5 plecam naibii de aici . Ne va lua un minut de om sa iesim din El Alamein . Dupa aceea , domnul sa fie cu noi ."
"Lincoln Burrows : Ia stai putin . Ai spus ca eclipsa dureaza fix 8 minute . Nici mai mult , nici mai putin . Iar noi suntem 10 , cum vom reusi sa trecem toti de ziduri ?"
"Michael Scofield : Dupa zidurile alea nu vor trece decat 8 oameni, nu 10 ."
"Lincoln Burrows : Pai si pe cine ai de gand sa lasi aici ? Avem nevoie de toti oamenii ."
"Michael Scofield : Nu chiar . Sunt cativa inutili prin gasca asta . Tu sa faci totul cum am stabilit , la ora 5 fara 10 , noi doi vom fi primii ce vom iesi ."

Scofield se pregateste sa iasa din celula , insa apare James Sawyer ce ii blocheaza calea . Scofield scoate cele doua lame si ii le da pe la spate lui Sawyer , car ele ascunde in buzunar .

"Michael Scofield : Sayid le va folosi doar in cazul in care cele doua garzi din turnuri ne vor depista . Sper ca totul e clar , pot sa .."
"James Sawyer : Stai aici , nu pleci niciunde . Uite-te putin la poza asta ."

Michael primeste o poza cu o fetita , de la Sawyer . Aceste o mototoleste , o arunca si il ia de guler pe Sawyer .

"Michael Scofield : Nenorocitule , daca te atingi de un singur fir de par de al ei, jur ca te omor cu mana mea ."
"James Sawyer : Wow , wow . Stai usor , cavalerule . Micuta aia e doar o garantie a mea si a echipei mele . Am oameni afara care daca nu aud vesti de la mine sau oricare membru al echipei mele in urmatoarea saptamana , se vor ocupa de micuta aia din poza . Si ar fi mare pacat de ea , e atat de frumoasa .."
"Michael Scofield : Bine , bine . Doar jura ca nu va pati nimic . Si cum le vei trimite vesti de pe o insula ?"
"James Sawyer : Asta e treaba ta , tu esti baiatul cu planul . Azi la ora 5 fara 10 , da ?"

Sawyer il bate cu palma pe umar pe Michael , iar apoi pleaca zambind .

"Lincoln Burrows : Deci acum , Sawyer si gasca lui chiar ne sunt utili . De cine vom scapa ?"
Marko
moderator

Postby Marko » 26 Apr 2011, 10:42

The Escape - Sezon I
Episod 08 - "The Deception"

Penultimul episod al primului sezon "The Escape" incepe cu cateva secvente din toate episoadele seriei . Apoi imaginile revin in interiorul inchisorii , acolo unde la ora 5 fara un sfert se deschid celulele, incepand ora libera a detinutilor . Rand pe rand , in jurul celulei lui Scofield si Burrows se strang Sawyer , Jin , Sayid , Abruzzi , T-Bag si Fernando Sucre .

"Michael Scofield : Sayid , stiu ca ai fost mercenar inainte . Lamele alea doua le vei folosi in caz ca garzile din turnuri vor mirosi ceva . Sper ca ai tinta .."
"Sayid : Nu-ti fa tu probleme pentru tinta mea , albule . Tu fa-ti probleme sa ne scoti naibii de aici ."

Eko si Benjamin Linus se pregatesc sa paraseasca celula lor pentru a i se alatura lui Scofield , insa seful garzii , Miles Straume impreuna cu Brad Bellick apar inarmati la ei .

"Miles Straume : Stati pe loc amandoi . Va vom perchezitiona toata celula ."
"Eko : Dar nu inteleg , ce s-a intamplat ?"
"Miles Straume : Nu faceti pe prostii si stati la pamant ."

Brad Bellick incepe sa rascoleasca toate lucrurile celor doi , in timp ce Miles Straume are grija de cei doi detinuti . Bellik gaseste intr-unul din paturi o lama , o mica harta desenata si un ceas setat pentru ora 7 .

"Miles Straume : Hopa , ce sunt astea ? Par a fi un plan de evadare pentru astazi la ora 7 si o arma de aparare . Ma insel ?"
"Eko : Dar .. nu inteleg . Nu am de a face cu asa ceva ."
"Miles Straume : Ale cui apartin lucrurile ?"
"Brad Bellick : Sefu' , le-am gasit in patul lui . Erau ascunse sub perina si sunt si scrise initialele sale pe plan . "
"Miles Straume : Deci vrei sa iesi de aici , nu ? Mare greseala ai facut , iti vei ruga moartea . Luati-l pe Linus de aici ."
"Benjamin Linus : Poftim ?! Nu inteleg nimic , e o inscenare . El mi-a facut totul , special ."

Linus se duce spre Eko , il ia de gat si ii sopteste ceva la ureche .

"Benjamin Linus : Stiu ca tu m-ai bagat in tot rahatul asta . Jur ca va voi da tot planul in vileag . Nu am plecat eu , nu plecati nici voi ."
"Eko : Oh , nu . Stim bine amandoi ca nu vei face asta . Uiti ca stiu toate informatiile despre familia ta , si ca printr-un telefon poti ramane fara ea ."

Linus ramane incruntat , urland ca nu e el devina , in timp ce Bellick impreuna cu Alexander Mahone il tarasc pe acesta pana la carcera .

"Eko : Sefu' , acum ca l-ati prins . Plata mea pentru informatie ?"
"Miles Straume : Ai la dispozitie 10 minute , dupa care voi veni dupa el"

Eko primeste un telefon de la seful garzii , pe care il baga in buzunar si fuge pana la celula lui Scofield unde asteptau si restul .

"Michael Scofield : Ce ti-a luat atat ? In 5 minute trebuie sa iesim naibii de aici . Totul a mers cum trebuie ?"
"Eko : Da , Straume a crezut toata chestia cu planul lui Linus si avem ceva avans pana il interogheaza . "
"Michael Scofield : Ok , ai ce ti-am cerut ?"
"Eko : Da , dar doar pentru 5 minute . Daca Miles nu il vede inapoi imediat , o incurcam cu totii ."

Scofield ia telefonul si i-l da lui Sawyer , care formeaza un numar .

"Michael Scofield : Haide odata , sa terminam cu prostia asta ."
"James Sawyer : Hei , salut , sunt eu . Asculta la mine cu atentie . Las-o pe fetita in pace , momentan .."
"Michael Scofield : Poftim .. ?!"
"James Sawyer : Daca in doua saptamani nu auzi vesti de la mine sau vezi la televizor ca nu sunt in libertate , omoar-o !"
"Michael Scofield : Nenorocitule .."

Sawyer inchide telefonul , iar Scofield il ia de gat .

"James Sawyer : Ia-o mai usor batausule . Mai avem 2 minute pana vine nenorocita aia de eclipsa , iar timpul decurge in defavoarea ta . Ai auzit prea bine ce am spus la telefon , asa ca fa bine si nu da gres."
Marko
moderator

Postby Marko » 26 Apr 2011, 10:51

The Escape - Sezon I
Episod 09 - "The Escape"

Ultimul episod al acestei serii incepe cu cateva secvente din intreg serialul . Apoi , imaginile sunt redate in interiorul inchisorii , acolo unde Scofield si gasca lui sunt pregatiti sa plece . Michael scoate din buzunar o sticluta .

"Michael Scofield : Repede , beti fiecare cate o gura . Nu mai avem timp ."

La cateva zeci de secunde , fiecare incepe sa vomite o substanta cenusie , parand ca sunt bolnavi grav . Cateva garzi se alerteaza imediat si ii duc pe toti cei 9 la infirmerie , acolo unde sunt lasati in grija medicului . Odata ce garzile pleaca din incapere , Scofield isi revine brusc si il ameninta pe doctor cu un ciob .

"Michael Scofield : In secundele urmatoare , o sa strigi gardienii si o sa le spui ca trebuie sa ne duci pe toti in curte , langa zid , gasesti tu un motiv . Sau jur ca o sa iti infig ciobul asta in gat ."
"Doctor : Bine , bine , dar te rog nu imi face rau . Am o familie . Gardieni ! O sa ii duc pe baietii astia la aer proaspat , au o toxi-infectie alimentara grava si le trebuie aer curat si cateva raze de soare . Nu imi trebuie asistenta , abia se tin pe picioare ."

Miles Straume pleaca , iar cei 9 detinuti sunt dusi de catre medic in curte . Scofield se uita la ceas , vazand ca mai sunt exact 40 de secunde pana la eclipsa totala de soare . Acesta se uita la prietenii sai , facandu-le semn sa faca totul conform planului . Cu coada ochiului , acesta se uita in cele doua oglinzi plasate strategic langa zidurile inchisorii , acum cateva zile . Cu doar cateva secunde inaintea inceperii eclipsei , Scofield observa ca ceva nu e in regula .

"Michael Scofield : Nu , nu e cum trebuie . Gardianul din dreapta trebuia sa stea cu spatele la soare . Ne va observa ."

..5..
.4.
..3..
.2.
..1..

"Michael Scofield : Acum e momentul ! Sayid , metoda de urgenta !"

Exact cand soarele este acoperit complet , atunci Sayid scoate cele doua lame de cutit de la ciorap , si tinteste fix in pieptul , respectiv spatele celor doi gardieni din turnuri .

"Michael Sccofield : Avem 8 minute , nici mai mult nici mai putin pana ca eclipsa sa se sfarseasca , iar garzile sa intre in panica . Repede , unul dupa altul pe scara turnului , iar apoi doar cate unul pe funia aia subtire in jos . Aveti 1 minut de persoana , nu va urcati cate doi , pentru ca se va rupe."

Toti cei 9 escaladeaza rapid turnul de veghe , iar apoi rand pe rand se pregatesc sa coboare . Michael Scofield este primul , acesta ajungand intr-un minut jos , fiind urmat de prietneul sau Lincoln Burrows . Sawyer vrea sa coboare urmatorul , insa Eko il opreste si se lasa pe funie in jos .

"Eko : Iarta-ma , dar am un loc asigurat aici ."

Nigerianul coboara rapid pe funie , iar apoi urmeaza Sawyer . Acesta se grabeste , ajungand jos repede . Cu doar 4 minute inainte ca eclipsa sa se incheie , iar planul lor sa fie dat in vileag , au mai ramas 5 detinuti de coborat . Sayid se grabeste si isi asigura locul urmator , ajungand intr-un final jos . Imediat dupa aceea , urmeaza T-Bag , ce coboara franghia in disperarea de a evada .John Abruzzi isi urmeaza prietenii , coborand acea franghie , care in momentul in care italianul o termina , se rupe incet-incet undeva la mijloc . Mai raman doar Jin si Fernando Sucre . Sud-americanul se uita la ceas disperat .

"Fernando Sucre : Mai avem doar un minut , repede !"

Sucre vrea sa coboare primul , insa Jin il opreste si se lasa rapid pe franghie , facand-o sa cedeze si mai mult , tinandu-se doar intr-o ata . Garzile apar in spate , afland de planul acestora de la Benjamin Linus , iar soarele aparand din nou pe cer . Fernando Sucre vrea sa coboare pe franghie , insa chiar atunci aceasta se rupe de la mijloc , Sucre ramanand in varful turnului , prada garzilor .

"Michael Scofield : Imi pare rau prietene , fiecare pentru el ."
"Fernando Sucre : Scofield , e numai vina ta ! Intr-o zi o sa platesti pentru asta ."

Miles Straume apare imediat si trage focuri de avertizare , facandu-l pe Sucre sa se predea , fiind dus la carcera alaturi de Benjamin Linus . Portile inchisorii sunt ridicate , iar toate garzile inchisorii pleaca in urmarire generala , trimitand semnale de alerta pentru paza de coasta si cerand intariri .

"James Sawyer : Am reusit sa iesim din cea mai sigura inchisoare din istorie . Dar acum ce facem ? Suntem in mijlocul oceanului si nu avem nimic ."
"Michael Scofield : SUPRAVIETUIM !"
Marko
moderator

Re: The Escape - Season I and II [PERSONAL PROJECT]

Postby Marko » 27 Apr 2011, 21:20

Image

Un promo ruleaza la TV , prezentand un promo pentru noul sezon "The Escape" , ce va incepe din toamna lui 2011 .
Marko
moderator

Postby Marko » 28 Apr 2011, 13:36

The Escape - Sezon II
Episod 01 - "The Beginning"

Primul episod al celui de-al doilea sezon din " The Escape " incepe cu cateva imagini din intreg primul sezon . Apoi , imaginile ii prezinta pe Scofield si gasca lui , alergand disperati prin jungla salbatica a insulei , uitandu-se mereu peste umar . In spate , se aud urlete ale garzilor si sirena ce suna necontenit in inchisoarea El Alamein , inca de cand acestia au pasit in afara zidurilor . Cateva elicoptere decoleaza de la sol si incep sa survoleze zona , in timp ce gardieni cu caini specializati si arme in mana alearga prin toata jungla . Cei 8 se opresc brusc , deoarece au ajuns in preajma unei mici pesteri .

"Michael Scofield : Repede , aici ! Nu e cel mai sigur loc , dar macar vom castiga putin timp ."
"James Sawyer : Da , geniule . Vom sta aici , pana cand ne vor .."

Eko ii pune mana la gura lui Sawyer , auzind pasi . Toti fugarii inmarmuresc , iar pe langa acea pestera , mascata de frunze si tufe trec cateva garzi , ce ii cautau disperati pe evadati . Picioarele lor se vad trecand rapid , iar doar dupa ce sunetele nu se mai aud , atunci Scofield si prietneii sai ies din acea pestera , vazand ca zona este libera .

"Eko : Asta a fost aproape . Vrei sa fim prinsi ? Termina cu prostiile astea si sa ne concentram . Trebuie sa lucram impreuna sa plecam dracului de aici ."
"James Sawyer : Da , exact ce imi doream . Pe langa domnul alb , inca unul care face pe seful aici ."

Eko il ia de gat pe Sawyer , impingandu-l . Jin si Sawyer il opresc insa pe nigerian , evitand astfel o disputa .

"Eko : Inca un comentariu de asta , si ajungi mancare pentru rechinii din ocean ."

Eko este lasat de catre cei doi , in timp ce Sawyer zambeste arogant si se scutura .

"FLASHBACK : Imaginile se muta brusc , prezentand ceea ce pare a fi un flashback . Sunt aratate cadre din trecut , intr-un mic satuc african . Cativa copii se jucau , in timp ce o femeie iese pe strada si striga "Ekoo" . Un micut negru intra in casa , asezandu-se la masa . Mama acestuia il cearta , spunandu-i ca din nou l-a vazut umbland cu baietii mai mari si cei mai de temuti din sat . Apoi Eko pleaca nervos din casa , trantind usa si disparand pe o straduta . Acolo il asteapta cativa baieti mai mari , ce il iau de guler si il imping undeva intr-o casa abandonata , acolo unde il pun fata in fata cu un baiat slabut din sat , cu care il obliga sa se bata pana la sange . Eko refuza , insa acestia il ameninta , acesta fiind nevoit sa il loveasca pe pustiul neajutorat . In timp ce acestia radeau in hohote , micul Eko il lovea cu mila pe acel baietel , ce plangea de durere . Brusc insa , atentia ii este captata de un cutit , ce statea infipt intr-o masa de lemn in coltul camerei . Prefacandu-se ca il taraste pe acel baiat acolo , Eko ia acel cutit si ii ameninta pe acei baieti mari . Acestia ii spun sa se potoleasca , insa Eko ii infige acel cutit in mana liderului si iese rapid pe usa , fugind pana acasa la mama sa , acolo unde intra si o ia in brate ."

Imaginile revin in prezent , acolo unde cei 8 detinuti continua sa mearga . Sawyer pare sa discute ceva cu cei 4 acoliti ai sai , in timp ce Scofield se indreapta inspre Eko .

"Michael Scofield : Nu il lua in seama , ii place sa se dea mare ."

"FLASHBACK : Imaginile revin din nou in trecut , in Nigeria . De data aceasta , Eko este ceva mai mare si se afla undeva in centrul satului cu inca cativa baieti . Unul din ei incepe sa il loveasca pe un pusti . Eko sare in ajutorul lui . Acel om ii spune ca daca vrea sa faca pe eroul , sa ii accepte provocarea la lupta . Eko isi da tricoul jos si incepe sa se lupte cu acel om . Nigerianul il bate pe adversarul sau si il pune la pamant , apoi vrand sa plece . Un altul il ameninta cu un cutit la gat , spunandu-i ca trebuie sa termine ce a inceput . Fie il omoara pe acel om , fie este el omorat . Fortat de imprejurari , acesta ii suceste gatul omului , acesta murind . Chiar atunci , politia apare la fata locului , chemata special de cineva . Nefiind altcineva prin preajma , ceilalti fugind , Eko este arestat ."

Imaginile revin din nou in prezent , acolo unde cei 8 detinuti se opresc brusc , in preajma unor copaci .

"Eko : Ce naiba e asta ?"
Marko
moderator

Postby Marko » 28 Apr 2011, 14:49

The Escape - Sezon II
Episod 02 - " We are not Alone "

Episodul doi al acestei serii incepe cu cateva secvente din episodul anterior . Apoi , cei 8 detinuti raman socati , oprindu-se brusc in fata unui foc de tabara , ce pare a fi proaspat . In jur , totul pare abandonat . Jin se indeparteaza de ceilalti si se apropie de acel foc de tabara , de unde ia putin scrum si il miroase .

"Jin : Focul asta a fost facut astazi , acum cateva ore ."
"James Sawyer : E imposibil asta . Abia a trecut o ora-doua de la evadarea noastra , iar garzile nu se aventurau in jungla asta inainte ."
"Jin : Cineva trebuie sa fi facut focul asta . Nu a aparaut de nicaieri ."
"James Sawyer : Da-te la o parte . "

Sawyer il impinge pe Jin , iar apoi da cu focul in acel scrum ramas , imprastiindu-l .

"James Sawyer : Doar nu o sa stam acum sa analizam un foc de tabara pe care probabil l-au aprins gardienii sa ne caute zi si noapte . Avem multe pe cap ."

Toti cei 8 incep sa mearga mai departe , in timp ce Jin se duce spre Scofield .

"Jin : Stii , lui Sawyer nu ii pot spune asta , se enerveaza repede . Dar ce am zis acolo , e adevarat . Focul a fost facut de cineva , astazi ."
"Michael Scofield : E imposibil asa ceva . Pe insula asta suntem noi si gardienii , iar ei nu ies din inchisoare decat acum , cu alerta maxima . Dar de unde stii atat de multe despre focuri ?"
"Jin : Sa spunem ca sunt trecut prin astfel de lucruri ."

"FLASHBACK : Imaginile dispar apoi si sunt prezentate cadre dintr-o padure asiatica , acolo unde un tanar japonez munceste la taiatul de lemne . Acesta pare a fi Jin in tinerete , vorbind cu un prieten de-al sau . Asiaticul ii spune acestuia ca stie cum sa se imbogateasca , iar pentru asta are nevoie de ajutorul sau . Cei doi colegi de munca planuiesc un mic incendiu pentru ziua urmatoare , moment in care sa fure cateva genti de bani si sa fuga in oras . Ziua urmatoare soseste , iar Jin ii face un semn prietenului sau in padure , iar acesta imprastie pe jos putina benzina dintr-o mica sticluta . Dupa ceva timp , un chibrit este lasat sa arda de catre Jin pe jos , in cateva minute pornind un adevarat haos si un incendiu imens in padure . Toata lumea este alertata , in timp ce prietenul lui Jin dispare . Japonezul ia banii si incearca sa fuga , insa la iesirea din padure , o baricada de masini de politie il asteapta pe Jin , acesta fiind turnat de catre prietenul sau alaturi de care planificase totul ."

Imaginile revin pe insula , acolo unde detinutii ajung in preajma unui mic lac . Michael si ceilalti se indreapta imediat , spalandu-si mainile si fata , iar apoi se pun sa bea apa , fiind deshidratati in urma fugii din penitenciar .

"Michael Scofield : Am gasit aici o pestera destul de adanca in care putem innopta . Mai sunt vreo 2 ore pana ce soarele apune si nu putem merge toata noaptea , mai ales ca sunt animale prin jungla asta ."
"James Sawyer : Doar nu o sa il asculti pe chelul ala cu tigrii lui .."
"Michael Scofield : Si ai alt plan geniule ?"

Cei 8 intra in pestera , acolo unde aranjeaza cate ceva . Aduc lemne , iarba si isi formeaza un fel de culcusuri . Jin impreuna cu Abruzzi pleaca in preajma pesterii pentru a cerceta , in timp ce ceilalti pazesc zona .

"FLASHBACK : Imagini din trecut , arata cum Jin este condamnat la inchisoare pentru provocarea daunelor materiale , ucidere si furt calificat . Inainte de a fi incarcerat , acesta se intalneste cu prietenul sau , care ii spune ca regreta pentru tot ce a facut
."

Imaginile revin in prezent , acolo unde Jin si Abruzzi sunt surprinsi vorbind .

"John Abruzzi : Stiu ca ce ai zis acolo nu au fost baliverne . Ce crezi ca e cu focul ala ?"
"Jin : Nu stiu , dar cu siguranta nu e pus la intamplare acolo . Uite aici , o tufa cu fructe ."

Jin si Abruzzi incep sa culeaga cate fructe pot , punandu-le intr-o carpa si ducandu-le imediat la pestera .

"James Sawyer : Wow , sigur ne saturam cu fructe ."
"Jin : Ar trebui sa fi multumit si cu ce am gasit . Fara astea , muream de foame pana maine , pe zi . Nu iti place , nu le manca ."
"James Sawyer : Bine , bine , dati incoa . Ce naiba , acum esti de partea albului ?"
"Jin : Nu sunt de partea nimanui , gandesc rational ."

Ultimele imagini ale episodului arata pestera in care acestia innopteaza , o umbra mica trecand pe langa intrarea pesterii celor 8 detinuti .
Marko
moderator

Postby Marko » 07 May 2011, 22:53

The Escape - Sezon II
Episod 03 - " Our Help "

Al treilea episod al acestei serii incepe cu cateva secvente din episodul anterior . Apoi , imaginile revin in jungla , acolo unde dimineata sosise , iar cei 8 detinuti se trezesc rand pe rand . Acestia se strang in afara pesterii , acolo unde incep sa isi discute propriul viitor .

"Michael Scofield : Situatia este complicata rau . Mergem spre nord , pentru ca in directia aceea e plaja . Acolo ne stabilim astazi tabara si trebuie sa gasim metode sa plecam naibii de aici ."
"James Sawyer : Da , nu vrei sa inotam tot oceanul ?"
"Michael Scofield : E vreo ambarcatiune pe aici si nu stiu eu ? Nu e . Asa ca ne descurcam cu ce avem ."
"Sayid : Daca gasim cateva plante carnivore tropicale , putem procura fibre pentru un posibil mijloc de a face o pluta . Dar astea traiesc la umiditate , spre exteriorul insulei . Asa ca ar trebui sa ne miscam repede ."
"James Sawyer : Ce inteligent .. "

Cei 8 incep sa inainteze , iar Scofield se duce spre Sayid .

"Michael Scofield : Vad ca stii multe treburi legate de paduri sau plante . De unde ?"
"Sayid : Sa zicem ca am ceva experienta ?"

"FLASHBACK : Imagini din trecut arata scene dintr-o armata irakiana , acolo unde un general urla catre soldatii sai . Acesta le spune ca urmeaza o misiunea grea , cu multe victime , iar pentru asta le trebuie un antrenament foarte serios . Imediat dupa aceea , o masina de militari ajunge , iar cativa zeci de soldati sunt imbarcati si dusi intr-o jungla asiatica , acolo unde sunt lasati de izbeliste . Totul pare a fi un test de supravietuire , pentru a vedea cine este mai puternic si pregatit sa reziste razboiului . Imagini arata cum irakienii se chinuie sa supravietuiasca , intr-o saptamana cativa pierzandu-si viata . Fiecare incepe sa manance tot felul de plante , facand orice pentru a ramane in viata ."

Imaginile revin in prezent , acolo unde detinutii inainteaza . Brusc , Eko se opreste si le face celorlalti semn sa taca . Acesta aude cativa pasi de langa niste tufe , iar cei 8 merg rapid sa vada despre ce e vorba , luand pozitia de lupta . Acolo , unul dintre garzile inchisorii , Alexander Mahone , zace la pamant , cu rani pe aproape tot corpul si cu un pistol in mana .

"Michael Scofield : Stati , ce naiba e asta ?"

Scofield se duce spre Mahone , luandu-i pulsul si acordandu-i primul ajutor , analizandu-i taieturile de pe corp ce par de cutit .

"Michael Scofield : Ce s-a intamplat ? Alex , ma auzi ?"
"Alexander Mahone : Veneam sa .. va .. cautam . Dar .."
"Michael Scofield : Dar ce ? Alex ! Ce s-a intamplat ?"
"Alexander Mahone : Timpul nu va ajuta .. vor veni .."

Mahone tuseste si pare sa scuipe sange , iar apoi situatia sa se agraveaza .

"James Sawyer : Lasa-l naiba . Ai auzit ce a spus , gardienii vin . "
"Michael Scofield : Stati , nu il putem lasa aici , sa moara . Este totusi un om . Si taieturile astea , ceva imi spune ca ceva s-a intamplat aici ."
"James Sawyer : Esti nebun ? Vrei sa ajutam unul de-al lor ? Cine stie pe unde a cazut .."
"Sayid : Michael are dreptate . Nu-l putem lasa sa moara . Il iau eu , plantele astea sunt cele mai eficiente in vindecarea ranilor deschise ."
"James Sawyer : Doamne , nu imi vine sa cred . Ne va incetini . Treaba voastra , eu nu ma amestec ."

Sayid il ridica pe Mahone si impreuna cu Eko incep sa il care . Ii face semn lui Abruzzi sa culeaga cateva plante , iar cei 8 se grabesc .

"FLASHBACK : Imagini arata din nou din trecut , acolo unde dupa doua saptamani , soldatii irakieni sunt readusi in tabere . Supravietuitorii , care traisera in conditii precare , sunt pusi apoi la munci grele , tocmai pentru a le intari rezistenta . Imediat dupa aceea , li se ofera o masa calda si sunt imbarcati in noi camioane , care ii duc de data aceasta pe campul de lupta . Un cadru final il arata pe Sayid , uitandu-se incruntat si fiind pregatit pentru lupta ."

Imaginile finale ii arata pe cei 8 detinuti , inaintand impreuna cu Alexander Mahone , inspre plaja insulei .
Marko
moderator

Return to Divertisment