Metoda folosita la teza la fizica. Caietul in banca. Defapt la teza la fizica se putea copia pe fata, profesor si-a reglat ceasul toata ora special pentru a ne lasa sa copiem.
Rachel McAdams
"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
Sau cum am facut in teza la mate. Am facut poze cu aparatu la definitii, teoreme etc si le-am tras dupaia la tel, si in teza scoteam telefonu si ma uitam la ele ).
La mine e simplu,am facut rost de la un prieten de un pix cu fituica in el,are un mic "maner" si cand tragi de el iese o foaie mica din pix pe care poti sa scrii acolo,si cand e ceva la o mica neatentie tras manerul si da-i bataie
Si daca se uita profa/profu' la tine ce faci ? Aia e slabuta cu pixul... Mai bine cu caietul in banca sau cu el pe banca, asa cum fac eu la psihologie. =))
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
La noi la biologie e simplu: proful pleaca jumatate de test afara...daca ai copiat, dar ai ma pus si niste cuvinte de la tine, zice ca e "originala" si iti pune 10
In generala faceam istorie cu directorul, cel mai de treaba din scoala, ziceam ca taiem porcu si ii ducem slanina si sunca, ne lasa sa plecam acasa, si la teste sa copiem.
Din caiet cu atentie , sau fituica lata de 8-10 cm de lungime mare , infasurata in patrate si palmata cu atentie. Asta e metoda cand vrei sa copiezi vreo 2-3 lectii