TNA Slammiversary IX

Noi suntem wrestlingul !

TNA Slammiversary IX

Postby nWo_4_life » 12 Jun 2011, 11:29

]TNA SLAMMIVERSARY IX

Image

Image

De cand a pierdut titlul la Against All Odds, asta e primul rematch one on one pentru Anderson. Nu stiu daca e heel sau e Anderson, dar cred ca Anderson va intra heel la Bound For Glory vs un top face, iar Sting va merge cu Hulk Hogan. Cred ca Sting mai tine ceva timp titlul.

Image

Cel mai vechi feud din TNA, peste 6 luni, cu meciuri mari si poveste foarte buna, intensa si personala. Asta e capatul feudului, fara Karen, fara smecherii, poate cea mai serioasa confruntare dintre cei doi. Ma astept la un MOTYC solid, cu Angle pastrandu-si medalia si castigand sansa la titlul mondial.

Image

Un feud foarte solid si bine realizat, dar meciul Last Man Standing e grabit, trebuiau mai intai sa aiba un meci 1 vs 1 normal, apoi mai tarziu in feud bagau gimmick match. Oricum, cunoscandu-i pe cei doi, asta ar trebui sa iasa foarte bine. Sunt curios ce vor face cei doi dupa ce se termina feudul.

Image

Feudul asta are potential, Angelina a fost construita bine ca forta dominanta, ceva gen old school Undertaker. Meciul ar trebui sa fie bun, cele doua au avut confruntari solide in trecut, cred ca se va termina cu descalificare si vor continua restul verii.

Image

Asta are sansa sa fie meciul serii si cu siguranta va fi foarte distractiv. Nu stiu cum de au primit Magnus is Williams meciul asta, probabil din cauza accidentarii lui Jesse Neal. Rezultatul mie mi-e clar, sunt curios cum va decurge in continuare treaba cu ''accidentarea'' lui Bobby Roode si sper ca alaturi de Crimson, Gunner si Roode sa apara si numele lui Magnus.

Image

Eu unul sunt foarte interesat de meciul asta. Crimson are un streak la inceput de drum cand inca e artificial. Crimson are potential urias, a aratat ca stie in ring, iar meciul asta va fi foarte interesant. Ar fi interesant ca meciul sa se termine cu descalificare, si feudul sa continue cu meciuri indecise, iar totul sa se termine cu victoria lui Crimson la Bound For Glory, dar nu cred. Sper sa primeasca 15 spre 20 de minute.

Image

Imi place Abyss cu noul personaj, il accept ca si campion X-Division, meciul va fi misto, sper sa continue feudul X-Division/Immortal, iar cel care ia titlul X-Division sa fie ALEX SHELLY!

Image

Feudul a fost misto la inceput, a luat o pauza din cauza problemelor lui Steiner. N-a avut hype la ultimul IMPACT, dar ar trebui sa fie bun meciul. Sper ca toate obstacolele puse in fata lui Morgan sa rezulte intr-un final cu castigarea titlului mondial de catre acesta.

------------------------------------------------------------------------

Desi Slammiversary are poate cel mai bun card de anul asta, TNA din nou nu au pus deloc accent pe PPV, ceea ce e aiurea, pentru ca Slammiversary ar trebui sa fie o adevarata sarbatoare. Sper doar ca la anul, la aniversarea de 10 ani sa avem parte de un spectacol maret, cu nume din trecut, multe nume din trecut, si desigur King Of The Mountain Match.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Slammiversary IX

Postby CageChristian » 12 Jun 2011, 11:42

Imi cer scuze daca intrebarea e idioata, stiu ca Chris Sabin e accidentat, dar cum a aparut Alex Shelley cu James Storm?
Last edited by CageChristian on 12 Jun 2011, 11:55, edited 1 time in total.
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Crypt36 » 12 Jun 2011, 11:50

CageChristian wrote:Imi cer scuze daca intrebarea e idiot

Nu intrebarea e idiot...
Bobby Roode a fost "accidentat" de catre membrii Immortal iar Eric Bischof a vrut sa le ia centurile celor din Bear Money din moment ce acestia nu si le puteau apera la Slammiversary. Alex Shelley a venit in ring si a spus ca ii respecta foarte mult pe cei din Bear Money si ca se ofera cu cea mai mare placere sa ii ajute si sa-l inlocuiasca pe Roode in meci.
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby nWo_4_life » 14 Jun 2011, 18:22

Image

The British Invasion vs Beer & Guns – Great, great opening match. Storm si Shelley au aratat si lucrat grozav. Magnus si Williams au aratat si ei foarte solid, de mult n-au avut un meci adevarat. Pacat ca n-am vazut totusi un Chaos Theory Suplex de la Douglas Williams. Si lega de Williams, mai bine venea in pantaloni longi. Magnus ar trebui sa primeasca un push adevarat, alaturi de ceilalti 3.

Scott Steiner vs Matt Morgan – A inceput lent, dar pe parcurs a devenit misto. Steiner doing the sunset flip !!.1 E greu sa iasa ceva calumea intre doi oameni mari, dar aici a iesit exact ce trebuia. Sunt curios ce urmeaza pentru ei. Overall, solid big man match.

Abyss vs Kazarian vs Brian Kendrick – Actiunea in ring a fost buna, ideea pentru personajul lui Abyss e super, dar poate ca titlul trebuia sa isi schimbe detinatorul aici. Destination X e in 4 saptamani, nu cred ca Abyss va intra campion in PPV. As vrea ca Alex Shlley sa fie cel ce ia titlul.

Samoa Joe vs Crimson – Pretty good match, dar finalul cam brusc si dintr-o data. A suferit si din cauza fanilor, plus as vrea un finisher mai solid pentru Crimson. Cred ca Crimson a avut aici cel mai bun meci al sau in TNA.

Mickie James vs Angelina Love – A fost cel mult ok, un ok cu juma de gura. Mult sub asteptari, Angelina nu are heat/pop deloc. Mickie botch la finisher, are nevoie de alt finisher, plus, ce slaba a ajuns Angelina Love.

AJ Styles vs Bully Ray – Holy shit, what a great match this was ! Violent, sange si salt nebunesc ! Mi-a placut si modul in care au incheiat meciul. Pentru ca din lovitura aia, doar John Cena se mai ridica. Calea cea buna pentru a continua feudul, iar la Hard Justice, un meci si mai violent! Hell yeah! Oh, si ce urme avea AJ pe piept de la palmele lui Ray, fuck! Super interviul cu Ray dinainte de meci.

Sting vs Mr. Anderson – Cred ca sunt in minoritate, dar mie mi-a placut foarte mult meciul. Sting was full of life, chiar daca nu mai poate la acelasi nivel, au bagat si brawl prin public, dar meciul mie mi-a placut. Dar what the fuck was Bischoff doing there ?? Controversial ending! We need explanation. Probabil i-au dat centura lui Anderson ca Sting sa fie full time dupa Hogan. I really want to see Sting vs Flair. Fata de modul awesome in care a castigat prima data tilul Anderson, asta e nesemnificativ.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle – Really good match, dar cei doi au avut meciuri mai bune in trecut. Feudul s-a terminat, urmeaza Angle vs Anderson part 2, ceea ce ar trebui sa fie grozav.

PPV-ul a fost bun, poate cel mai bun al TNA-ului anul asta. Urmatoarea luna e foarte interesanta pt TNA, sunt foarte curios ce se intampla si cine apare/ reapare.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby zeze28 » 14 Jun 2011, 18:59

Un site unde pot sa vad Slammiversary pe internet?:D
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 15 Jun 2011, 13:48

^ Mersi mult.

The British Invasion vs Beer & Guns - Un prim meci al serii senzational. Sunt curios daca Alex va cere ceva in schimbul acestui meci, sau a facut-o din placere. Ma asteptam sa vad un meci frumos, dar am vazut ceva mult mai bn.

Scott Steiner vs Matt Morgan - Cum a spus si nWo, ii greu sa scoti un meci bun cu doi wrestleri mari, dar meciu asta o fost destul de bun. As vrea sa il vad pe Morgan din nou in preajma centurii mondiale.

Abyss vs Kazarian vs Brian Kendrick - Poate ca ma asteptam la altceva, la un meci mai bunicel. Sincer asta mi se pare cel mai slab meci al serii, in ciuda faptului ca personajul lui Abyss arata destul de bine. Sunt curios ce se va intampla pana la Destination X, pentru ca nu cred ca Abyss va fi in meciul pentru centura.

Samoa Joe vs Crimson - Bun meci. Cred ca era de asteptat ca Crimson sa castige, avand in vedere streakul de care are parte. Vreau sa vad pana unde va merge acest feud, poate la final sa il vedem pe Crimson intr-un meci pentru centura suprema.

Mickie James vs Angelina Love - Ce finish, ce stupid. Ma asteptam sa vad mai mult din acest meci, cel putin din ce am vazut in ultimele saptamani la show.

AJ Styles vs Bully Ray - GREAT, GREAT, GREAT! Meciul pe care l-am asteptat cel mai mult de la Slammiversary, un meci senzational. La inceput am spus ca un last man standing ar fi cam grabit, ca mai trebuiau sa astepte ceva timp, insa m-am inselat. A fost un meci superb, in care am avut parte de tot ce trebuie ca un asemenea meci sa fie perfect. Saltul AJ mi-o amintit de Jeff&Orton in 2008.

Sting vs Mr. Anderson - Meciul in sine a fost destul de bun, vizionabil, insa sfarsitul destul de slab. Daca tot ar fi vrut sa ii dea centura lui Anderson, puteau sa i-o dea cu o victorie cinstita, sau cel putin nu in acest fel. Is curios cand va reveni Jeff, daca va mai avea vreun cuvant de spus in legatura cu centura.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle - Dupa parerea mea unul din cele mai bune meciuri din acest feud, si din PPV. Era de asteptat ca Kurt sa castige, avand in vedere clauzele meciului. Se anunta un feud Anderson - Angle superb.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby AJ. » 01 Jul 2011, 17:13

Main Eventul si Last Man Standingul au fost cele mai bune meciuri. That's why I like AJ!
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Postby Joker™ » 06 Jul 2011, 15:13

AJ Styles wrote:Main Eventul si Last Man Standingul au fost cele mai bune meciuri. That's why I like AJ!

ai perfecta dreptate fata de celelalte au fost bunicele
Joker™
Midcarder

User Title: JackMan

Return to TNA