"The Anti-Christ" Jeff Hardy

Noi suntem wrestlingul !

Care personaj al lui Jeff Hardy este mai bun

Jeff Hardy - TNA The anti-Christ of professional wrestling
19
59%
Jeff Hardy - WWE The Rainbow–Haired Warrior
13
41%

Total votes : 32

"The Anti-Christ" Jeff Hardy

Postby nWo_4_life » 15 Jan 2011, 00:01

JEFF HARDY
THE ANTI-CHRIST OF PROFESSIONAL WRESTLING

Image

Jeff Hardy si-a inceput cariera in 1993, avandu-i ca favoriti pe Sting, Ultimate Warrior si Shawn Michaels. Pana in 1998, Jeff si Matt Hardy au fost folositi in mai multe randuri ca jobberi in WWF. Alaturi de fratele sau, si-a deschis propria federatie, OMEGA, unde au activat nume precum Shannon Moore, CW Anderson, Steve Corino sau Gregory Helms.

WWF

Matt si Jeff Hardy au semnat impreuna cu WWF in 1998, iar cand au fost adusi pe televizor, li s-a dat si un manager, Michael Hayes. Au avut feuduri cu New Brood si The Acolytes, de la care au si castigat primele titluri la echipe. In 1999 au inceput conflictul cu Edge & Christian, in fata carora au castigat turnerul lui Terri Runnels, intr-un ladder match. In 2000, li s-a alaturat Lita ca manager, iar cei trei au fost cunoscuti drept Team Xtreme. Au continuat feudul cu Edge & Christian, de la care au castigat de doua ori titlurile la echipe, iar la Summerslam au participat in primul Tables, Ladders & Chairs, in fata lui E&C si Dudley Boyz. Jeff Hardy s-a facut remarcat pentru manevrele si spot-urile primejdioase pe care le facea, lucru ce a dus la un push single pentru el, in care a detinut titlurile Intercontinental, Hardcore si Light Heavyweight. In 2001, cei doi s-au despartit, cu Jeff fiind cel care a castigat disputa. La finalul anului, cei doi au disparut din peisaj pentru o perioada, ca sa se intoarca ca echipa, fara vreo mentiune de disputa lor din trecut.

Dupa ani ca echipa, cei doi au mers mai departe solo. Jeff l-a provocat pe Undertaker pentru titlul Unisputed, dar a pierdut. In continuare, a luptat pentru diverse titluri, castigand tilul Hardcore, dar pierzandu-l in fata lui RVD intr-un meci de unificare a centurilor. In 2003, a avut feuduri scurte cu RVD, Shawn Michawls si Stevie Richards, dar si o relatie cu Trish Stratus. In toamna lui 2003 a fost dat afara pentru comportament iresponsabil si abuz de droguri.

TNA

Dupa mai multe luni in care a aparut in Ring Of Honor, Hardy a debutat in TNA in 2004, intr-un meci cu AJ Styles la showul aniversar. A continuat si a primit o sansa la tilul mondial, provocandu-l fara succes pe Jeff Jarrett. O luna mai tarziu a castigat un turneu pentru o noua sansa la tilul NWA, la primul PPV pe Spike TV al TNA-ului, Victory Road 2004, unde a pierdut in fata lui Jeff Jarrett intr-un ladder match dupa interventia lui Kevin Nash si Scott Hall. A intrat in feud cu gruparea Kings Of Wrestling (Hall, Nash si Jarrett), alaturi de AJ Styles. Cei doi impreuna cu Macho Man Randy Savage i-au invins pe cei trei la Turning Point 2004.

In continuare, a intrat intr-un feud aprig cu Abyss, pe care l-a infruntat in mai multe meciuri hardcore, dupa care a inceput un program cu Raven. In vara a fost suspendat din cauza ca nu s-a prezentat la niste show-uri. A continuat apoi pierzand in mai multe ocazii in fata lui Bobby Roode, Abyss, Sabu, Raven sau Monty Brown. Din nou nu s-a prezentat la showuri si a fost suspendat, iar in cele din urma concediat.

WWE

In 2006, a semnat din nou cu WWE, intorcandu-se in RAW. Aici a inceput un feud cu Johnny Nitro, pe care l-a invins in cele din urma pentru al doilea sau titlu Intercontinental. In noiembrie 2006, s-a reunit cu fratele sau in ECW, invingandu-I pe FBI. Au facut parte din Team DX la Survivor Series si au castigat. Feudul cu Johny Nitro a continuat si solo si pe echipe, Nitro facand parte din MNM. A pierdut titlul in fata lui Umaga, iar la Wrestlemania 23 a participat in Money in the Bank match, fara sa castige. In aprilie 2007, Hardyz au castigat din nou titlurile pe echipe. Au pierdut titlurile in fata lui Lance Cade & Trevor Murdoch in vara.

A intrat intr-un feud lung cu Umaga, iar intr-un meci cu el si Mr. Kennedy a castigat din nou titlul Intercontinental. A intrat intr-un program cu Triple H pe care l-a invins pentru o sansa la titlul WWE al lui Randy Orton la Royal Rumble, dar a pierdut. A mai luptat pentru titlul WWE si la No Way Out, iar mai apoi a pierdut titlul Intercontinental in fata lui Chris Jericho. A pierdut titlul si nu a participat la Wrestlemania din cauza ca a fost suspendat. S-a intors si a reluat feudul sau cu Umaga, pe care l-a invins de mai multe ori. In vara a fost draftat in Smackdown unde a luptat de mai multe ori pentru titlul WWE, pe care l-a castigat la Armageddon 2008 intr-un meci cu Triple H si Edge. Primul sau titlu mondial.

La Royal Rumble 2009, a pierdut tilul in fata lui Edge, dupa ce fratele sau, Matt Hardy l-a tradat si l-a costat meciul. Cei doi au intrat intr-un feud ce a continuat toata primavara si pe care l-a castigat Jeff Hardy. La Extreme Rules 2009, Hardy l-a invins pe Edge intr-un ladder match pentru al doilea sau titlu mondial, dar pe care l-a pierdut imediat dupa meci cand CM Punk s-a incasta geanta MITB, dar si-a recastigat titlul la Night of Champions. La SummerSlam a pierdut iarasi tilul in fata lui Punk, intr-un TLC. Intr-un title vs career, Hardy a pierdut in fata lui Punk si a plecat din WWE. Motivul real este ca a cerut time off.

TNA

Face Run

Jeff Hardy s-a intors in TNA, pe 4 ianuarie 2010, la primul iMPACT! live, impreuna cu Shannon Moore. Dupa o perioada in care nu a aparut, acesta s-a intors pe 8 martie, ajutandu-i pe Hulk Hogan, D’Angelo Dinero si Abyss impotriva lui AJ Styles, Ric Flari si Desmond Wolfe. A facut parte din Team Hogan la Lockdown 2010, unde i-au invins pe Team Fliar. A intrat apoi intr-un scurt conflict cu Mr. Anderson pe care l-a invins la Sacrifice 2010, dar dupa meci Anderson a facut turn face aliandu-se cu Hardy, formand Enigmatic Assholes, si asa i-au invins pe Beer Money la Slammiversarry 2010.

Heel Turn

In august 2010, titul TNA fost lasat liber, iar Hardy a intrat in turneul pentru a desemna un nou campion mondial. Aici l-a invisp e Rob Terry, iar la No Surrender 2010 a fost no contest intre el si Kurt Angle, astfel au mers amandoi in finala la Bound For Glory 2010, intr-un Mr. Anderson vs Jeff Hardy vs Kurt Angle. La Bound for Glory a facut turn heel aliandu-se cu Hulk Hogan si Eric Bischoff care l-au ajutat sa ia centura mondiala, a patra din cariera sa si astfel au format gruparea Immortal, alaturi de Abyss si Jeff Jarrett. In continuare, Hardy a preluat un nou gimmick, de anti-Christ.

La Turning Point 2010, si-a aparat titlul in fata lui Matt Morgan, care l-a inlocuit pe Mr. Anderson, care a fost accidentat de Hardy, dandu-i o contuzie. In continuare, a primit propria centura mondiala de la Hulk Hogan. Hardy l-a invins pe Morgan si la Final Resolution 2010. In ianuarie 2011, si-a aparat titlul TNA intr-un meci in NJPW la Tokyo Dome, in fata lui Tetsuya Naito. La Genesis 2011, insa, a pierdut titlul in fata lui Mr. Anderson, dupa mai multe interventii. Pe 13 ianuarie la iMPACT!, Hardy Boyz s-au reunit si i-au invins pe Mr. Anderson si RVD intr-un tag team match.

Feuduri Notabile in TNA:
Jeff Jarrett
Kings of Wrestling
Abyss
Raven
Monty Brown
Beer Money
Mr. Anderson
RVD
Matt Morgan
Mr. Anderson

"]Titluri Detinute in TNA:
TNA World Heavyweight Championship (1 time)

Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: "The Anti-Christ" Jeff Hardy

Postby Bob Marley™ » 15 Jan 2011, 00:42

Jeff Hardy a fost wrestlerul meu preferat cand am inceput sa ma uit la wrestling.Mi-a placut foarte mult feud-ul Hardy Boyz Vs. EDGE & Christian Vs. Dudley Boyz si toate meciurile TLC care le-au scos impreuna.Perioada singles de dupa aceea a fost ok pana cand a inceput sa scoata meciuri slabute pentru ca se prezenta ori obosit or high la munca.Prima perioada lui perioada in TNA recunosc ca nu am urmarito.

Cand s-a intors in WWE mi s-a parut foarte potrivit ca midcarder/uppercarder, nu ca si main eventer.A scos niste meciuri tari cu Kennedy, Umaga si Morrison iar apoi a primit nenumarate push-uri spre ME insa din nou a dat-o in bara.Cand a devenit world champion mi s-a parut cam overrated pentru ca era foarte slab la mic insa a scos ceva meciuri bune cu Punk si EDGE.Feud-ul cu Matt mi-a placut foarte mult.

Cand s-a intors in TNA am inceput din nou sa urmaresc iMPACT-ul.Am fost foarte bucuros cand a facut heel-turnul si mi-a placut noul lui gimmick.Am fost surprins sa observ ca (,) calitatiile lui la mic s-au imbunatatit foarte mult.Design-ul centurii TNA dupa ce a devenit el campion mondial lasa de dorit insa modul cum a fost promovat a fost unul bun.Abia astept sa vad cum va decurge feud-ul lui cu Anderson...
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby AJ. » 15 Jun 2011, 11:26

Ce se mai aude de el? Mai revine?
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Postby Hopsin » 15 Jun 2011, 11:36

Oricum nu-l vrea nimeni inapoi.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby AJ. » 15 Jun 2011, 11:36

Eu il vreau. Adica decat gimmickul. :lol:
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Postby Bob Marley™ » 01 Jul 2011, 09:11

Nu am nicio problema cu pro wrestleri, cantareti, actori care consuma droguri in timpul liber pentru ca pot face ce vor cu banii lor insa atunci cand esti servici : prezinta-te cum trebuie ! Poti sa te faci muci dupa ce ti-ai terminat treaba ! Din cate am inteles isi tot amana procesul si tot refuza sa mearga la dezintoxicare.

Oricat de mult m-ar deranja lucrurile ce le-am spus mai sus sper sa revina cat mai curand in TNA.Ca heel era decent la microfon si in ring inca mai poate sa o duca ceva vreme daca are grija de el.Respect tot ce facut in prima lui perioada cu WWE-ul.Mi-a placut foarte mult cum a fost booked de la heel-turn incoace si mi-a parut rau ca s-a sfarsit atat de aiurea.Si-a facut-o cu mana lui insa din cate am inteles TNA mai vrea sa-i dea o sansa.
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby zeze28 » 01 Jul 2011, 11:43

Se spunea la inceput ca o sa lipseasca 3 saptamani. 3 saptamani or devenit cateva luni..
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby nWo_4_life » 01 Jul 2011, 11:58

N-a zis nimeni ca o sa lipseasca 3 saptamani. Mai bine ca n-a revenit asa repede si sper sa mai stea pana la anul.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Wordlife » 18 Jul 2011, 13:54

Adrian Mutu ,varianta pentru wrestling!

'Nuff said!
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby nWo_4_life » 27 Aug 2011, 15:20

The TNA Impact taping in Huntsville, Alabama ended with Jeff Hardy coming out to cut a promo with the storyline being that The Network had given him the time.

Hardy specifically mentioned the Victory Road PPV where he had personal issues that put the show into the toilet, commenting that he let the fans, the company and the other wrestlers down. He understood that he might not be forgiven but asked that everyone give him one more chance.

The crowd in Huntsville got behind Hardy, chanting "One More Chance" as he left the ring, placing the mic down in the ring before exiting the venue. The scene will close the 9/8 Impact Wrestling episode.

Sunt de acord cu "One More Chance", atata timp cat Hardy sta departe de titlul mondial si nu e pus over aiurea. Dar sunt de parere ca nu va dura mult acest "one more chance".
Image
nWo_4_life
moderator

Return to TNA