Tournament of Death: ToD SF - Alexander Pearce vs Thaddeus J

Lock-on

Tournament of Death: ToD SF - Alexander Pearce vs Thaddeus J

Postby Stifler » 25 Aug 2011, 19:16

Alexander Pearce vs. Thaddeus Johnson.
Image

" I must not fail ! "
Stifler
VIP

User Title: I must not fail !

Re: Tournament of Death: ToD SF - Alexander Pearce vs Thaddeus J

Postby Robertyz » 27 Aug 2011, 10:03

Steven Hawkins : Christian stiu ce am zis despre Alexander Pearce runda trecuta, insa totul se schimba in acest meci.
Christian Matthews : Alexander Pearce il va infrunta in prima semi-finala a TOD pe nimeni altul decat fostul campion Hardcore, Thaddeus Johnson, si tind sa cred ca Pearce are avantajul moral in aceasta infruntare.

Imaginile cu cei 2 comentatori dispar in timp ce apar imagini de mai devreme in timpul disputei verbale dintre Pearce si Johnson la finalul meciului castigat de Pearce impotriva colegului sau de echipa Tom Anderson.

Christian Matthews : Se pare ca Alexander s-a jucat putin cu mintea lui Johnson care dupa cum se pare nu a inghitit prea bine aceasta ‘’gluma’’ cu mormintele.
Steven Hawkins : Pearce apeleaza la astfel de tactici fiindca stie ca de unul singur nu va putea niciodata sa castige un meci in aceasta companie.

Cei doi comentatori sunt intrerupti insa de acordurile melodiei Amaranth care incepe sa zguduie in difuzoarele arenei.Alexander Pearce isi face aparitia in fata publicului, un public ostil care il intampina cu aceleasi injuraturi si aceleasi huiduieli ca pana acum.In stilul sau caracteristic, Pearce, se indreapta catre ring.Acesta urca scarile de metal si intra in ring pe sub coarda mediana.Isi executa taunt-ul dupa care cere un microfon.

Alexander Pearce : Shh.Liniste.Sa il lasam pe Thaddeus sa isi pregateasca acelasi, si acelasi discurs pe care l-am mai auzit de 100 de ori pana acum.Mai devreme l-am auzit pe Mr.Hardcore zicand urmatoarele cuvinte : ‘’ Mi-am asumat o responsabilitate mare, odata cu debutul in divizia hardcore’’, responsabilitatea de a te infrunta ca adversari care nu pot participa in meciuri ca cel pe care l-ai avut la Courage ? Hai sa fim hardcore, hai sa fim Thaddeus Johnson.Pustiule, poate ai fost tu campion Hardcore in aceasta federatie, insa nu ai habar peste cine ai dat in aceasta seara.

Alexander arunca microfonul jos, in timp ce din public se aud mai multe reactii mixte la adresa acestuia in urma discursului impotriva lui Thaddeus Johnson.

Christian Matthews : Ce discurs impresionant din partea lui Alexander Pearce.Steven, nici macar tu nu poti sa contesti valoarea la care a ajuns Pearce odata cu inceperea acestui turneu.
Steven Hawkins : Christian poate ai dreptate insa sa nu uitam ca in acest meci fostul campion hardcore este principalul favorit .

Pearce se aseaza in coltul ringului in stilul sau caracteristic dupa care isi fixeaza privirea pe titantron unde au reaparut cele 4 morminte, pe primele 2 fiind gravate numele lui Guevara si Anderson iar deasupra celui de-al treilea fiind scris urmatoarele cuvinte : COUTNDOWN TO THADDEUS JOHNSON DEATH !

Image
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby G-Man » 27 Aug 2011, 14:58

Melodia "It's Time" compusa de Jim Johnson vesteste aparitia urmatorului entrant. Fostul campion Hardcore, Thaddeus Johnson paseste pe rampa de intrare, executandu-si taunt-ul. Sub huiduielile publicului, Thaddeus ajunge rapid langa zona apronului, moment in care acesta isi da baticul jos si il priveste patrunzator pe oponentul sau. Lordul intra rapid in suprafata de lupta, urmand sa-si execute pose-ul in fata publicului.

Image

Hawkins: Thaddeus va avea o misiune dificila in aceasta seara. Nu numai ca oponentul sau este motivat in a se califica mai departe, dar doreste sa-l si intimideze.
Matthews: Cred ca ai confundat omul. Thaddeus a facut fata tuturor provocarilor aparute pe parcursul carierei lui aici, si nu cred ca un new-comer ca Pearce poate sa-i puna probleme.
Hawkins: Nu fii asa sigur. Pearce a depus ceva munca sa ajunga pana in semi-finale...
Matthews: Insa ghinionul a facut sa fie fata in fata cu Thaddeus, un fost campion Hardcore, stil cu care s-a acomodat inca de la inceput.
Hawkins: Sa ne concentram pe ceea ce urmeaza. Nu uitati, castigatorul acestui meci va avansa in FINALA turneului ce va stabili primul castigator al Tournament of Death.

Lordul are figura deznadajduita, astfel incat nu ezita sa ceara un microfon:

Thaddeus: Sunt uimit de curajul tau, mai ales ca asta este singura ta sansa sa te afirmi in companie si desigur, sansa pe care o vei irosi indata. Insa, sunt complet dezamagit. La inceput credeam ca am sa dau de un luptator important, de nivelul meu, insa acum il zaresc pe individul asta, un pricajit ce sustine ca n-am habar ce ma asteapta. Desigur ca stiu ce ma asteapta... ma asteapta finala, iar dupa.. ma asteapta trofeul. Asa ca mai bine te-ai retrage, inainte sa intervin eu si sa te trezesti foindu-te in acele morminte. Si sa opreasca cineva numaratoarea aia! Este complet patetic!

Matthews: Thaddeus tocmai a oprit acea numaratoare. Cu un biet strigat..
Hawkins: Se vede ca lordul este si respectat in companie. Mai ales de promotori.
Matthews: Urmeaza o semi-finala incendiara, doamnelor si domnilor! Asa, ca nu schimbati canalul, vom reveni peste doar cateva minute!
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

User Title: A Smart Guy

Postby Robertyz » 30 Aug 2011, 10:44

Se fac ultimele verificari, iar arbitrul face semn ca meciul sa inceapa.Imediat Thaddeus Johnson se repede asupra adversarului cu numeroase lovituri de pumni insa Pearce reuseste o lovitura de genunchi in fata acestuia.Johnson se intoarce cu spatele un moment, insa suficient ca Pearce sa aplice un Discus Big-Boot.Pearce se uita timp de o secunda la public, si iese in afara ringului de unde aduce o masa pe care o stropeste cu benzina si ii da foc.Thaddeus observa cea ce ii se pregateste insa este prins de Pearce care ii aplica o lovitura de picior in cap, urmat de un suplex pe masa.

Steven Hawkins : Christian te simti bine, sau ai vazut moartea si tu ?
Christian Matthews : Tu vezi ce a facut nenorocitul de Pearce.L-a, l-a...nenorocit pe Johnson.Inca putin si il omora.
Steven Hawkins : Doh, suntem intr-un turneu intitulat Tournament of Death unde daca nu castigi tu, esti distrus de catre adversar.

Pearce il acopera pe Johnson.Arbitrul incepe numaratoarea din care Thaddeus numai iese.
Melodia Amaranth incepe sa rasune in difuzoarele arenei, insa brusc aceasta se opreste fiidca Pearce doreste sa zica ceva.

Alexander Pearce : Moartea este doar un pas spre o lume mai buna.

Image

Lumina din arena se stinge in timp ce pe titantron apar mormintele, pe al treilea fiind gravat numele lui Thaddeus Johnson.Luminile se aprind din nou insa nici urma de Pearce.

Christian Matthews : Dupa acest macel me pregatim de a doua semi-finala a acestui turneu.Revenim dupa o scurta pauza publicitara.
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Return to Arhiva