Melodia "It's Time" compusa de Jim Johnson vesteste aparitia urmatorului entrant. Fostul campion Hardcore, Thaddeus Johnson paseste pe rampa de intrare, executandu-si taunt-ul. Sub huiduielile publicului, Thaddeus ajunge rapid langa zona apronului, moment in care acesta isi da baticul jos si il priveste patrunzator pe oponentul sau. Lordul intra rapid in suprafata de lupta, urmand sa-si execute pose-ul in fata publicului.
Hawkins: Thaddeus va avea o misiune dificila in aceasta seara. Nu numai ca oponentul sau este motivat in a se califica mai departe, dar doreste sa-l si intimideze.
Matthews: Cred ca ai confundat omul. Thaddeus a facut fata tuturor provocarilor aparute pe parcursul carierei lui aici, si nu cred ca un new-comer ca Pearce poate sa-i puna probleme.
Hawkins: Nu fii asa sigur. Pearce a depus ceva munca sa ajunga pana in semi-finale...
Matthews: Insa ghinionul a facut sa fie fata in fata cu Thaddeus, un fost campion Hardcore, stil cu care s-a acomodat inca de la inceput.
Hawkins: Sa ne concentram pe ceea ce urmeaza. Nu uitati, castigatorul acestui meci va avansa in FINALA turneului ce va stabili primul castigator al Tournament of Death.
Lordul are figura deznadajduita, astfel incat nu ezita sa ceara un microfon:Thaddeus: Sunt uimit de curajul tau, mai ales ca asta este singura ta sansa sa te afirmi in companie si desigur, sansa pe care o vei irosi indata. Insa, sunt complet dezamagit. La inceput credeam ca am sa dau de un luptator important, de nivelul meu, insa acum il zaresc pe individul asta, un pricajit ce sustine ca n-am habar ce ma asteapta. Desigur ca stiu ce ma asteapta... ma asteapta finala, iar dupa.. ma asteapta trofeul. Asa ca mai bine te-ai retrage, inainte sa intervin eu si sa te trezesti foindu-te in acele morminte. Si sa opreasca cineva numaratoarea aia! Este complet patetic!
Matthews: Thaddeus tocmai a oprit acea numaratoare. Cu un biet strigat..
Hawkins: Se vede ca lordul este si respectat in companie. Mai ales de promotori.
Matthews: Urmeaza o semi-finala incendiara, doamnelor si domnilor! Asa, ca nu schimbati canalul, vom reveni peste doar cateva minute!