"The Viper" - Randy Orton

Fan Club-uri pentru wrestlerii tai preferati

Moderator: Sylar.

Re: "The Viper" - Randy Orton

Postby Bob Marley™ » 16 Jul 2011, 16:57

kRaVVeNN™^^ wrote:World Tag Team Champ .
WORLD - îți spune ceva ?

@Zeze : Așa , mersi , i-am cam încurcat .

World Tag Team Championships au fost niste centuri de low/midcard folosite pentru tag-team-urile din brand-ul rival.Doar pentru ca are cuvantul World in ele nu inseamna ca sunt centuri mondiale.Au un nume diferit pentru a se diferentia de centurile WWE Tag Team Championship.Amandoua au avut acelasi prestigiu.

World Tag Team Championship - Low/Midcard
World Heavyweight Championship - ME

Got it ?!
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby kraven » 16 Jul 2011, 16:58

Got it .
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby AleXXander » 16 Jul 2011, 16:59

kraven, tu sa nu mai vorbesti de wrestling.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Bob Marley™ » 16 Jul 2011, 17:08

AleXXander wrote:Orton a fost mereu un wrestler mediocru, doar ca vechiul gimmick il mai ajuta putin. Acum e aproape de 0 ca personaj.

Nu inteleg ce tot aveti cu gimmick-ul asta nou.Si-l interpreteaza perfect si de cand a facut turn-face pune mult mai des osul la treaba in meciuri.Nu e vina lui ca bookerii il baga in rahaturi si-l vorteaza sa vorbeasca incet.Intradevar si mie mi-a placut mai mult vechiul gimmick, mai ales ca inainte exista diversitate in tote diviziile, dar nu i se mai potriveste nickname-ul de Legend Killer daca are aproape 10 ani cu WWE-ul si a ajuns al doilea wrestler cel mai popular dupa Cena (Cena nu prea e wrestler dar ma rog, intelegeti ideea).E pe cale sa devina o legenda si nu prea cred ca a mai ramas cineva de lovit in cap.
Last edited by Bob Marley™ on 16 Jul 2011, 17:09, edited 1 time in total.
Image
Bob Marley™
Campion

Postby Style » 16 Jul 2011, 17:09

JøKє®™ wrote:^ Mda , de aia e atat de over cu fanii .

A ajuns over cu fanii pentru ca este bagat pe gat de conducere . Daca Orton ramanea in mid-card , pun pariu ca nu prea era luat in seama . Tu vrei sa spui ca Cena este cel mai bun wrestler , daca e over cu fanii?
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby mrciocio » 16 Jul 2011, 17:13

Cena e superstar, nu wrestler
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Smythe » 16 Jul 2011, 17:21

Style wrote:

A ajuns over cu fanii pentru ca este bagat pe gat de conducere . Daca Orton ramanea in mid-card , pun pariu ca nu prea era luat in seama . Tu vrei sa spui ca Cena este cel mai bun wrestler , daca e over cu fanii?

In momentul de fata Randy Orton este #1 face de asta e atat de over cu fanii. Spun asta pentru ca Cena nu poate fi considerat #1 din moment ce la fiecare show este huiduit de jumate de arena.
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby Bob Marley™ » 16 Jul 2011, 17:28

JøKє®™ wrote:
Style wrote:

In momentul de fata Randy Orton este #1 face de asta e atat de over cu fanii. Spun asta pentru ca Cena nu poate fi considerat #1 din moment ce la fiecare show este huiduit de jumate de arena.

Tocmai de aceea i-au pasat titlul World Heavyweight, nu pentru ca a fost el nesimtit.You're a ME face player and you get cheered : You got the world title belt (or you sell a lot of merchendise in cazul lui Cena).
Image
Bob Marley™
Campion

Postby Style » 16 Jul 2011, 17:29

Orton nu e om de ME .
Image
Style
moderator

Postby Bob Marley™ » 16 Jul 2011, 17:46

Style wrote:Orton nu e om de ME .

LOL trebuie sa fi un hater inrait al lui Orton sa faci o asemenea remarca.Si eu urasc din tot sufletul modul in care a fost booked Cena din 2005 incoace, insa nu as constesta niciodata faptul ca isi merita locul in ME.Yeah, the guy can't wrestle and he got a stale and repetitive character insa e foarte carismatic si reuseste sa o scoata mereu la capat oricat de penibile ar fi replicile pe care trebuie sa le spuna.

Revenind la Randy Orton, nu mi se pare un wrestler bun, insa in orice caz e mai mult decat mediocru.La microfon scartaie putin de la turn-face incoace insa infara de asta nu vad nimic gresit la el.Singura problema pe care o am cu amandoi e faptul ca ei sunt singurii ME-eri care sunt facuti sa arate credibil la TV.Nu m-ar deranja sa ramana in ME, vreau doar ca amandoi sa aiba challengeri construiti cum trebuie.
Image
Bob Marley™
Campion

Postby Style » 16 Jul 2011, 22:13

Nu sunt hater Orton , doar ca nu mi se pare a fi un om de ME . Adevarul e ca nu prea ai pe cine sa pui , dar totusi Orton nu are calitatile necesare pentru un adevarat Main-Eventer ( si cand zic calitati ma refer la : a scoate meciuri bune , a fi foarte bun la microfon si sa ai look de superstar) . Din aceste calitati Orton are doar 1 , cam 1 si jumatate (daca ne gandim la perioada heel) .
Image
Style
moderator

Postby Smythe » 16 Jul 2011, 22:19

1. In ultimul timp Randy a pus osul la treaba si asta s-a vazut.
2. Mie unul imi place la microfon. Este pus sa vorbeasca lent si apasat pentru ca asta face parte din gimmick-ul lui. El trebuie sa dea senzatia ca nu este 100% face si ca este imprevizibil ca o vipera, intelegi tu.
3. Daca nici el n-are look de superstar...
Image
Smythe
Mysterious

Postby Style » 16 Jul 2011, 22:21

1. Intre a pune osul la treaba si a scoate meciuri bune , e o mare diferenta ( ca sa nu zic gigantica)
2. Mie mi se pare enervant , era ceva mai bun la mic in perioada heel.
3. Pai tocmai la asta m-am referit el are doar look de superstar si le mai are cu mic-ul . Doar nu credeai ca o sa spun ca Orton scoate meciuri bune.
Image
Style
moderator

Postby Smythe » 16 Jul 2011, 22:30

1. E de apreciat faptul ca incerca. Si oricum meciurile cu Christian si Sheamus au fost bune, nu de 4/5 stele, dar enjoyable.
2. Poate e enervant, pe mine nu ma enerveaza, dar macar isi interpreteaza cum trebuie gimmick-ul.
Image
Smythe
Mysterious

Postby Bob Marley™ » 09 Sep 2011, 15:26

Tocmai am terminat de vizionat primul lui DVD, Randy Orton - The Evolution of a Predator.Avand in vedere ca e de aproape 10 ani in companie pot spune ca era si timpul ! Partea de documentar a fost foarte bine realizata iar colectia de meciuri e destul de buna.Singura problema care o pot gasi la acest DVD e faptul ca meciul din 2004 impotriva lui Benoit cand a castigat prima lui centura mondiala lipseste si victoria lui Randy a fost "cenzurata" in documentar.Sunt foarte multe lucruri "behind the scenes" si Orton a fost foarte sincer in legatura cu viata lui.
Image
Bob Marley™
Campion

Previous

Return to Wrestleri