The New Project - Malaga [FM 11]

Lock-on

Re: The New Project - Malaga [FM 11]

Postby Style » 26 Sep 2011, 19:22

Malaga - Barcelona

Un meci de cosmar pentru Malaga , care a jucat foarte defensiv . Echipa a jucat mai mult pe contraatac , aparandu-se de ocaziile naucitoare ale lui Messi si Villa. Totusi in minutul 32 cei de la Malaga aveau sa scape de Villa ,care s-a accidentat in urma unui contact fizic cu unul dintre aparatorii Malagai. Scorul pauzei a fost 0-0 , cu mari ocazii ratate de Barcelona. A doua repriza ,parea sa fie mai buna pentru Malaga care incepea sa aiba cateva atacuri. In minutul 79 Xavi a marcat si parea ca totul se sfarseste pentru Malaga. Totusi in minutul 86 Cazorla a plecat singur pe contraatac si a sutat de la 20 de metri direct in poarta , publicul sarind in sus de bucurie. Desi Barcelona a condus mai mereu meciul , Malaga s-a dovedit a fi o echipa cu o aparare de beton

N. Vlad : Ma bucur ca am facut fata Barcelonei , insa am jucat prea defensiv lucru ce ma cam deranjeaza. Din primul minut ne-am considerat echipa inferioara si a trebuit sa induram atacurile Barcelonei. Oricum ma bucur nespus ca am reusit sa egalam prin Cazorla si in iarna o sa incerc sa mai intaresc echipa.

Granada - Malaga

Un meci destul de interesant , intre doua echipe care au surprins in acest start de sezon . Granada incepe bine cu cateva atacuri , insa in minutul 35 este surprinsa de catre Rondon care pleaca singur pe contraatac. Acesta ajunge in careu , dribleaza si suteaza in ghinionistul Cortes care deviaza mingea in poarta. Prima repriza se incheie 1-0 , desi Granada acuza faptul ca li s-a anulat un gol valid. In minutul 66 Vagner Love majoreaza scorul , dupa o pasa venita de la Rondon . Granada nu se lasa mai prejos ,iar in minutul 85 readuce sperantele fanilor reducand din diferenta prin Geijo. Bucuria nu avea sa dureze prea mult , deoarece in minutul 89 acelasi Vagner Love realizeaza dubla printr-o actiune pe cont propriu.

N. Vlad : Granada este o echipa foarte buna pentru o nou-promovata si s-a dovedit un adversar destul de bun. Vagner este un atacant complet , desi are si meciurile sale proaste. Ma bucur pentru ca l-am transferat si sper la cat mai multe goluri din partea lui. Deasemenea vreau sa-l laud si pe Rondon ,care incepe sa arate ca este in stare sa fie in primul 11.

Malaga - Villareal

Villareal venea dupa 3 meciuri fara victorie , lucru ce ii facea pe cei de la Malaga destul de bucurosi. Nilmar profita si deschide scorul in minutul 2 , lasand stadionul La Rosalanda fara grai. Marchena faulteaza in minutul 29 si primeste cartonas rosu , astfel Villareal avea un mare obstacol . Minutele trec si Malaga incerca sa egaleze disperat , insa scorul ramane neschimbat la pauza . A doua repriza continua sa se dispute intr-o singura parte , aceea fiind poarta Villareal-ului , insa cei de la Malaga nu reusesc decat sa rateze. Antrenorul parea ca turbeaza pe banca ,urland de nervi la ratarile elevilor sai. Scorul ramane intact 0-1 pentru Villareal si reuseste sa fure 3 puncte.

N. Vlad : Sunt foarte suparat din cauza acestui meci. Am avut superioritate numerica , insa tot degeaba , sper ca elevii mei sa inteleaga din acest rezultat si ca o sa treaca repede peste. Ne astepta si alte meciuri mai grele si trebuie sa obtinem cat mai multe puncte pentru obtinerea unui loc de Europa League

Image
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby zeze28 » 26 Sep 2011, 19:28

Wow. Ai echipa buna la Malaga:D Sper sa reusesti sa fi pe un loc cat mai bun la finalul sezonului si sa faci performante in Europa. Un screen cu lotu?:D
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Style » 26 Sep 2011, 19:47

Image
Plecari si veniri in iarna !!

Ziarul Marca a scris un articol , in care a prezentat jucatorii ce vor pleca de la echipa surpriza din acest sezon , Malaga. Eliseu se pare ca s-a inteles cu Villareal , iar Malaga va primi 2.4 milioane de euro pentru el . Maresca va pleca la Wigan pentru 1.2 milioane de euro ,iar Fernandez la Zenit pentru 3 milioane de euro . Ultimul transfer anuntat este Duda , care poate pleca la PSG sau Liverpool pentru 4.3 milioane de euro (cei mai multi bani incasati de Malaga din vanzarea unui jucator). Dar Malaga se pare ca si cumpara , ultima achizitie fiind Witsel . Belgianul in varsta de 21 de ani , se pare ca va veni in iara pe suma de 10 milioane de euro si va ocupa postul de Mijlocas Central.
Image
Style
moderator

Postby Style » 26 Sep 2011, 19:57

Getafe - Malaga

Scorul este deschis rapid prin Cazorla in minutul 2 cu un semi-vole de exceptie. Getafe nu se lasa si continua sa atace , iar in minutul 8 reusesc egalarea printr-un nefericit auto-gol din partea lui Vrsalijko . Bomba avea sa vina in minutul 21 , cand Hoilett avea sa majoreze scorul la 2-1 pt Getafe. Fanii erau in delir , in timp ce antrenorul parea sa nu mai aiba cuvinte. Frustrarea antrenorului nu a durat mult , pentru ca Vagner Love a reusit egalarea 2 minute mai tarziu , dupa o pasa de la Rondon. In minutul 40 acelasi Vagner Love primeste o centrare perfecta de la Cazorla si trimite direct in poarta. Prima repriza se incheie cu scorul de 3-2 , dupa o revenire fantastica a echipei Malaga. Repriza a doua nu aduce niciun gol , iar jocul pare sa se sa calmeze nefiind prea mari ocaziile . Scorul final 3-2.

N. Vlad : O victorie muncita , la care nu am sperat nici eu. Cand Hoilett a marcat , deja incepusem sa-mi fac griji in legatura cu echipa. Despre Vagner nu cred ca mai pot adauga nimic , am spus de atatea ori. In aceasta seara a demonstrat din nou ca merita 15 milioane.Deasemenea vreau sa-l felicit si pe Cazorla , care a inceput sa aiba prestatii de la bune la foarte bune.

Osasuna - Malaga

Ninsoarea a surprins meciul , insa nu a afectat deloc calitatea acestuia. In minutul 30 Joaquin deschide scorul , dupa o centrare perfecta a lui Cazorla . In minutul 40 Vagner Love si-a mai trecut in cont inca un gol , dupa o centrare marca Cazorla. Osasuna a dat replica rapid in minutul 42 , prin Nino dupa un gol din afara careului. Scorul pauzei este 2-1 pentru Malaga. Iata ca a doua repriza pare a fi foarte buna , ambele echipe avand un joc bun si ambele atacand. Vagner Love a marcat din nou , realizand a doua dubla consecutiva , dupa o faza creata de Joaquin . Meciul se termina 3-1 , dar in ciuda scorului meciul a fost foarte activ.

N. Vlad : Imi pare rau pentru Osasuna , chiar au jucat bine si a fost un adversar dificil. Joaquin si Cazorla se inteleg bine pe cele doua flancuri si par in forma. Vagner a reusit inca o dubla ,lucru care ma incanta extrem de mult . 3 puncte luate pe merit si sper sa facem impresie anul acesta.

Malaga - Racing Club

Prima repriza Malaga a fost echipa dominanta , iar Racing incerca sa plece pe contraatac. Jucatorii se pregateau sa intre la vestiare , moment in care in minutul 44 Rondon primeste o pasa de la van Nistelrooy ,dribleaza portarul si marcheaza cu poarta goala. A doua repriza a avut acelasi scenariu ca si prima , Malaga ataca , iar Racing pare sa indure si sa se apere. In minutul 84 Vagner Love a majorat scorul la 2-0 dupa o cursa de 30 de metri.

N. Vlad : Rondon si van Nistelrooy se inteleg bine si o sa-i mai foloesc pe amandoi in acelasi timp. Vagner a ajuns 14 goluri marcate si a trecut pe primul loc al marcatorilor din Spania. Un transfer fenomenal!

Image
Image
Style
moderator

Postby Illusionist » 26 Sep 2011, 20:05

Screen cu clasament?
Illusionist
moderator

Postby Style » 26 Sep 2011, 20:09