[FM08] Road to Glory

Lock-on

Re: [FM08] Road to Glory

Postby zeze28 » 29 Sep 2011, 17:41

Otelul Galati - Steaua - Cupa Romaniei - Optimi

Un meci in care oaspetii au inceput perfect meciul deschizand scorul dupa o cursa de 40 metrii a lui Nicolae Dica finalizata cu o pasa in fata portii pentru Claudiu Keseru, acesta marcand al treilea gol al sau in tricoul ros-albastru. In ciuda inceputului de vis al stelei, jocul s-a jucat doar la o poarta, cea aparata de Mihaylov. Pana la pauza rezultatul a ramas intact, galatenii ratand ocazii clare de gol. In minutul 59 Gheorghe Bucur a castigat un duel aerian cu Ghionea la un corner si l-a batut pe portarul stelist cu o lovitura de cap plasata. Pana la final galatenii au dominat partida, avand mai bine de 15 ocazii de a marca in repriza secunda, iar Steaua a incercat sa loveasca pe contra-atac, ceea ce s-a si intamplat in minutul 82 cand Papiss Cisse si Nazarith au plecat pe contra-atac reusind sa desparta apararea gazdelor din cateva pase, Cisse finalizand actiunea cu un sut in plasa portii.

Loturi: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... telul2.jpg
Scor: 1-2
Marcatori: Gheorghe Bucur 59' // Claudiu Keseru 6', Papiss Cisse 82'
Eliminari:
Suturi: Otelul - 32 // Steaua - 12
Suturi pe poarta: Otelul - 18 // Steaua 6
Posesie: 58% - 42%
Omul Meciului: Nikolay Mihaylov
Spectatori: 9973

"A fost un meci dificil, putem spune ca am avut noroc, sau am putea spune ca avem portar de clasa, insa este prea devreme sa vorbim despre asta. Jocul echipei a fost slab, am fost dominati cam 70 de minute din joc, insa pana la urma rezultatul conteaza. Mihaylov a debutat cu dreptul la echipa si sa fiu sincer, nu stiu cine va fi in poarta la meciul cu Farul. Momentan asteptam insa tragerile pentru semifinale."
_______________________________________________________________________________________

Tragerile pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Steaua - Dinamo
Vaslui - UTA Arad

Steaua 1-0 Aerostar; Steaua 1-1 Gaz Metan (2-0 p); Otelul 1-2 Steaua
Dinamo 4-0 Somesul Satu Mare; Dinamo 6-1 Pandurii Tg. Jiu; Dinamo 2-0 Dunarea Giurgiu
Vaslui 3-0 Chitila; Vaslui 5-2 Delta Tulcea; Farul Constanta 1-2 Vaslui
FC Arges II 0-4 UTA Arad; UTA Arad 5-0 Ceahlaul Piatra Neamt; UTA Arad 1-0 FC Arges

"Nu ma surprinde ca am picat cu Dinamo, in 3 ani am jucat de doua ori cu ei in cupa, si de fiecare data ne-am calificat la diferenta de 3 goluri, 3-0 si 4-1. Am avut cel mai dificil parcurs dintre cele 4 echipe prezente in aceasta faza, cel putin asta e parerea mea. Nu cred ca vom avea probleme cu Dinamo, as da un pronostic, victorie la doua goluri sau mai mult, insa niciodata nu se stie."
_______________________________________________________________________________________

Steaua - Farul Constanta

O partida anemica disputata pe Ghencea, cu foarte putine suturi pe poarta. Prima repriza s-a jucat doar in jumatatea oaspetilor, Steaua ratand o singura ocazie reala de gol prin Szekely, iar cel mai important moment s-a petrecut in minutul 7 cand Toto Tamuz a iesit accidentat, in locul sau intrand Cristian Nazarith, scorul pauzei fiind 0-0. Repriza secunda a adus si singurul gol al partidei, Armel Disney marcand pentru gazde la primul sut al celor de la Farul pe poarta stelei.

Loturi: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... telul2.jpg
Scor: 0-1
Marcatori: Armel Disney
Eliminari:
Suturi: Steaua - 10 // Farul - 2
Suturi pe poarta: Steaua - 2 // Farul - 1
Posesie: 53% - 47%
Omul Meciului: Armel Disney
Spectatori: 19668

"Sunt profund dezamagit in urma acestui meci, puteam lua 3 puncte lejer. A fost un meci la indemana noastra, chiar daca ocaziile nu arata asta, desi sa fim sinceri, ei au avut doar 1 sut pe poarta si acela a fost gol, si au mai avut un sut la vreo 5 metrii de poarta noastra. Sunt dezamagit, insa asta e, mai sunt meciuri de jucat si putem trece peste acest scor."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Re: [FM08] Road to Glory

Postby zeze28 » 29 Sep 2011, 19:42

Steaua - Real Madrid

O partida la care stadionul Ghencea a fost aproape plin, doar aproximativ 300 de locuri au ramas libere. Partida a decurs asa cum toata lumea se astepta probabil, echipa care a dominat din primul minut fiind Real Madrid. Raul, Robinho, Sergio Mota sau Robben au fost cei mai periculosi oameni ai oaspetilor, insa nici unul din ei nu a izbutit sa il invinga pe Mihaylov. Cu doar 4 suturi si 0 pe poarta Steaua a obtinut un rezultat mare pe Ghencea, 0-0 cu Real Mardid.

Loturi: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... /real1.jpg
Scor: 0-0
Marcatori: ---
Accidentari: Marcelo 61'
Schimbari: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... /real2.jpg
Suturi: Steaua - 4 // Real Madrid - 22
Suturi pe poarta: Steaua - 0 // 8
Posesie: 45% - 55%
Omul Meciului: Nikolay Mihaylov
Spectatori: 47709

Steaua: 3-1 Draw: 2-1 Real Madrid 4-5(fav)

"Un rezultat la care chiar nu ma asteptam. Trebuie sa ii multumesc lui Mihaylov pentru paradele pe care le-a facut, dar cei mai importanti au fost suporterii. Am reusit sa umplem stadionul si asta ne-a ajutat foarte mult, tin sa le multumesc din suflet, stelisti, rapidisti, dinamovisti, tuturor cei care au fost prezenti pe stadion. Avem misiune imposibila in Spania, insa am aratat ca ne putem ridica la nivelul lor, cel putin in aparare sau cu suporterii, sincer nu am prea mari sperante din meciul retur, dar ceva exista totusi acolo, speranta moarte ultima si noi speram la o minune in Spania."

Rezultate Euro Cup 2nd Knockout Round

Everton 1-1 Tottenham
Stade Rennais 0-3 Real Zaragroza
Sporting 1-0 Schalke
Brondby 1-1 Anderlecht
AS Monaco 1-1 AC Milan
Bayern Leverkusen 0-2 Lazio
Steaua Bucuresti 0-0 Real Madrid
Bayern Munchen 1-2 Nurnberg

Tragerile pentru optimile Euro Cup & Tragerile pentru semifinalele Euro Cup

Steaua/Real Madrid vs Brondby/Anderlecht
Everton/Tottenham vs Bayern Munchen/Nurnberg
Bayern Leverkusen/Lazio vs Sporting/Schalke
Stadde Renais/Real Zaragroza vs AS Monaco/AC Milan

Steaua/Real Madrid // Brondby/Anderlecht vs Stade Rennais/Real Zaragroza // AS Monaco/AC Milan
Bayern Leverkusen/Lazio // Sporting/Schalke vs Everton/Tottenham // Bayern Munchen/Nurnberg

"Nu pot spune ca au fost trageri rele, de data asta nu. Daca facem minunea la Madrid vom avea prima sansa pentru a juca in semifinale, acolo unde pe mine doar italienii de la AC Milan ma sperie. Insa pana acolo trebuie sa nu pierdem pe Bernabeu, cea mai grea misiune din drumul spre finala."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Previous

Return to Arhiva