Otelul Galati - Steaua - Cupa Romaniei - Optimi
Un meci in care oaspetii au inceput perfect meciul deschizand scorul dupa o cursa de 40 metrii a lui Nicolae Dica finalizata cu o pasa in fata portii pentru Claudiu Keseru, acesta marcand al treilea gol al sau in tricoul ros-albastru. In ciuda inceputului de vis al stelei, jocul s-a jucat doar la o poarta, cea aparata de Mihaylov. Pana la pauza rezultatul a ramas intact, galatenii ratand ocazii clare de gol. In minutul 59 Gheorghe Bucur a castigat un duel aerian cu Ghionea la un corner si l-a batut pe portarul stelist cu o lovitura de cap plasata. Pana la final galatenii au dominat partida, avand mai bine de 15 ocazii de a marca in repriza secunda, iar Steaua a incercat sa loveasca pe contra-atac, ceea ce s-a si intamplat in minutul 82 cand Papiss Cisse si Nazarith au plecat pe contra-atac reusind sa desparta apararea gazdelor din cateva pase, Cisse finalizand actiunea cu un sut in plasa portii.
Loturi: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... telul2.jpg
Scor: 1-2
Marcatori: Gheorghe Bucur 59' // Claudiu Keseru 6', Papiss Cisse 82'
Eliminari:
Suturi: Otelul - 32 // Steaua - 12
Suturi pe poarta: Otelul - 18 // Steaua 6
Posesie: 58% - 42%
Omul Meciului: Nikolay Mihaylov
Spectatori: 9973
Scor: 1-2
Marcatori: Gheorghe Bucur 59' // Claudiu Keseru 6', Papiss Cisse 82'
Eliminari:
Suturi: Otelul - 32 // Steaua - 12
Suturi pe poarta: Otelul - 18 // Steaua 6
Posesie: 58% - 42%
Omul Meciului: Nikolay Mihaylov
Spectatori: 9973
"A fost un meci dificil, putem spune ca am avut noroc, sau am putea spune ca avem portar de clasa, insa este prea devreme sa vorbim despre asta. Jocul echipei a fost slab, am fost dominati cam 70 de minute din joc, insa pana la urma rezultatul conteaza. Mihaylov a debutat cu dreptul la echipa si sa fiu sincer, nu stiu cine va fi in poarta la meciul cu Farul. Momentan asteptam insa tragerile pentru semifinale."
_______________________________________________________________________________________
Tragerile pentru semifinalele din Cupa Romaniei
Steaua - Dinamo
Vaslui - UTA Arad
Steaua 1-0 Aerostar; Steaua 1-1 Gaz Metan (2-0 p); Otelul 1-2 Steaua
Dinamo 4-0 Somesul Satu Mare; Dinamo 6-1 Pandurii Tg. Jiu; Dinamo 2-0 Dunarea Giurgiu
Vaslui 3-0 Chitila; Vaslui 5-2 Delta Tulcea; Farul Constanta 1-2 Vaslui
FC Arges II 0-4 UTA Arad; UTA Arad 5-0 Ceahlaul Piatra Neamt; UTA Arad 1-0 FC Arges
Vaslui - UTA Arad
Steaua 1-0 Aerostar; Steaua 1-1 Gaz Metan (2-0 p); Otelul 1-2 Steaua
Dinamo 4-0 Somesul Satu Mare; Dinamo 6-1 Pandurii Tg. Jiu; Dinamo 2-0 Dunarea Giurgiu
Vaslui 3-0 Chitila; Vaslui 5-2 Delta Tulcea; Farul Constanta 1-2 Vaslui
FC Arges II 0-4 UTA Arad; UTA Arad 5-0 Ceahlaul Piatra Neamt; UTA Arad 1-0 FC Arges
"Nu ma surprinde ca am picat cu Dinamo, in 3 ani am jucat de doua ori cu ei in cupa, si de fiecare data ne-am calificat la diferenta de 3 goluri, 3-0 si 4-1. Am avut cel mai dificil parcurs dintre cele 4 echipe prezente in aceasta faza, cel putin asta e parerea mea. Nu cred ca vom avea probleme cu Dinamo, as da un pronostic, victorie la doua goluri sau mai mult, insa niciodata nu se stie."
_______________________________________________________________________________________
Steaua - Farul Constanta
O partida anemica disputata pe Ghencea, cu foarte putine suturi pe poarta. Prima repriza s-a jucat doar in jumatatea oaspetilor, Steaua ratand o singura ocazie reala de gol prin Szekely, iar cel mai important moment s-a petrecut in minutul 7 cand Toto Tamuz a iesit accidentat, in locul sau intrand Cristian Nazarith, scorul pauzei fiind 0-0. Repriza secunda a adus si singurul gol al partidei, Armel Disney marcand pentru gazde la primul sut al celor de la Farul pe poarta stelei.
Loturi: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... telul2.jpg
Scor: 0-1
Marcatori: Armel Disney
Eliminari:
Suturi: Steaua - 10 // Farul - 2
Suturi pe poarta: Steaua - 2 // Farul - 1
Posesie: 53% - 47%
Omul Meciului: Armel Disney
Spectatori: 19668
Scor: 0-1
Marcatori: Armel Disney
Eliminari:
Suturi: Steaua - 10 // Farul - 2
Suturi pe poarta: Steaua - 2 // Farul - 1
Posesie: 53% - 47%
Omul Meciului: Armel Disney
Spectatori: 19668
"Sunt profund dezamagit in urma acestui meci, puteam lua 3 puncte lejer. A fost un meci la indemana noastra, chiar daca ocaziile nu arata asta, desi sa fim sinceri, ei au avut doar 1 sut pe poarta si acela a fost gol, si au mai avut un sut la vreo 5 metrii de poarta noastra. Sunt dezamagit, insa asta e, mai sunt meciuri de jucat si putem trece peste acest scor."