WWE TLC 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE TLC 2011

Postby zeze28 » 19 Dec 2011, 19:26

Spoiler: show
Sunt curios ce se intampla cu DB...La SD teddy i-a anulat incasarea pentru ca mark henry nu putea lupta, nici big show nu o putut lupta...
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Katrer » 19 Dec 2011, 19:58

^M-am gandit si eu la asta, ar fi deja penibil sa i-o faca iar.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby AJ. » 19 Dec 2011, 20:39

zeze28 wrote:
Sunt curios ce se intampla cu DB...La SD teddy i-a anulat incasarea pentru ca mark henry nu putea lupta, nici big show nu o putut lupta...

WTF is going on?! Adica, MiTB o poti incasa oricand, nu conteaza unde/la ce ora/in ce circumstante... ar fi cel mai penibil lucru din partea lor sa ii anuleze incasarea, dupa ce reactie au avut-o fanii aseara.
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Postby Katrer » 19 Dec 2011, 20:43

Pai au mai anulat-o odata, dar presupun ca atunci au facut-o sa vada reactia publicului pt el, nimeni n-ar fi stiut ca urma sa i-o anuleze.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby AJ. » 19 Dec 2011, 20:44

^Cand i-au mai anulat-o? Si de ce? (RAW-ul cu Slammyutile a fost primul vazut dupa mult timp)
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Postby Katrer » 19 Dec 2011, 20:48

A mai incasat pe Henry la SD!, acum 2 saptamani parca, dupa ce l-a batut Show, dar au anulat-o pe motiv ca acesta nu era "cleared to compete" datorita accidentarii de la glezna. A fost kayfabe, normal, motivul l-am zis mai sus.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby Bob Marley™ » 23 Dec 2011, 19:08

Great Show

- Imi pare sincer rau de Henry.Din cauza unei accidentari a trebuit sa piarda centura in fata lui Big Show care se pare ca va intra intr-un feud cu Daniel Bryan.

- Apropo de Bryan, mi se pare ca i-au dat centura prea devreme.Imediat dupa ca a castigat servieta l-a coborat in low-card si de abia in urma cu cateva saptamani au inceput sa-l promoveze.Nu am nici o indoiala ca se poate descurca in ME insa nu sunt sigura ca multa lume il va sustine.

- Suspendarea lui Evan Bourne s-a incheiat iar Air Boom sunt folositi din nou la PPV-uri.Meciul a fost vizionabil insa nu au avut nici umpic de build-up si publicul nu a reactionat deloc pentru heeli.

- Sheamus e in continuare foarte over insa daca il mai tin mult in meciuri random isi va pierde din momentum.

- Nu ma deranjeaza victoria lui Orton din moment ce Barrett l-a tot ingropat saptamani la rand.Inafara de asta Barrett nu a fost foarte afectat de pierdere din moment ce nu a fost numarat.Se pare ca feud-ul dintre cei doi va continua.

- Mi-a placut foarte mult ME.Au avut multe spot-uri tari si Punk nu a castigat "Superman style".

- Si sa nu uitam faptul ca John Cena a fost absent pe toata durata PPV-ului.Thank you Vinnie !
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Previous

Return to WWE