by AleXXander » 02 Jul 2010, 06:46
N-am mai vazut de ceva vreme un Superstars. Pe asta l-am luat pentru "ME"-ul dintre Christian si Curt Hawkins.
- Primul meci a fost ok, ca tot zicea Raiden ca nu l-a mai vazut demult pe Yoshi Tatsu... Primo parca e mai tare ca heel, pacat ca nu il implica si in ceva segmente. La un precedent RAW a avut o replica chiar tare pe parcursul unui meci.
- Lui Ryder i-a murit cineva or something like that ? Altfel nu-mi explic de ce are barba-cot.
- Meci ok, final surprinzator, Goldust & Tatsu au mai facut echipa, ma asteptam ca ei sa castige. Btw, ratatii nu il implica pe Goldust mai mult in segmente. In intreaga sa cariera a avut segmente foarte tari.
- Meciul dintre Nikkie Bella si Jillian aiurea, de fapt l-am skip-uit. Am vazut decat intrarea cand dadeau alea din cur si finalul care a fost aiurea, ma rog, macar pe aici sa mai apara si alea ca sa-si mai creasca tarifu' sau sa mai fie vazute.
- Ala care seamana cu tata e tare (Alberto del Rio aka Dos Caras Jr), mai ales ca gimmick. Din cate am citit va avea inca un promo la SmackDown! Ar fi bine sa il aduca cat mai repede, mi se pare destul de ok, iar acum inteleg de ce au ales sa ii scoata masca.
- Cat pop la intrarea lui Christian. Abia astept sa vad Peep Show-ul de la SmackDown!
- Daca Hawkins si Archer ar fi ceva mai seriosi, pot spune ca ar fi chiar tari. Dar cand vad aceeasi atitudine de rahat pe care o vad la fiecare noua echipa aparuta in WWE, mi se pare o prostie. Cel putin Hawkins ala e penibil cu fata pe care o afiseaza, iar pantalonii sunt de bulangiu. Finisher-ul e insa ok, aduce aminte de Shawn Michaels.
- Foarte tare Archer cand incerca sa il atace pe Christian. Dar din nou, atitudine aiurea si la el. Daca vor sa il faca pe ala sa para "The Perfect Enforcer", atunci ar trebui sa ii adauge ceva mai multa agresivitate.
- Bun meci oricum. Final ok, ma mir ca i-au mai dat o victorie si lui Christian. Inca o data, abia astept Peep Show-ul cu Matt Hardy de la SmackDown!
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan