Am ajuns s-o vad si pe asta. Nu credeam ca nWo va mai reinvia, dar ma bucur ca s-a intamplat.
Tin minte anii 90 cand s-a infiintat nwo, (in 96 daca nu ma insel) cum ma uitam la DSF sa vad wrestling. Imi amintesc ca imediat dupa revolutie am fost in vizita la cineva care si-au luat antena parabolica si ne-a deschis ochii catre lume. Si tot butonand pe canale a ajuns la DSF si era wrestling. Mi-a placut din prima clipa atat de mult incat a doua zi i-am prostit pe ai mei sa ia si ei o parabolica si de atunci a mers wrestling la greu. Mai era wrestling si pe TNT vinerea si sambata seara. Ma uitam cu taica-meu ca maniacii, spre disperarea mamei
Adevarul e Hollywood Hulk Hogan si Ric Flair sunt cei mai mari si cei mai cunoscuti wrestleri din istoria acestui sport. E de admirat ca la varsta care o au sunt iar in actiune, pt ca altii din generatia lor stau pe tusa, cum ar fi: Diamond Dallas Page, Macho Man Randy Savage, Bam Bam Biggalow, The Steiner Brothers, etc.
Scuzati off topicul dar am considerat ca daca e un forum de wrestling pot sa devin putin nostalgic si sa-mi amintesc de vremuri demult apuse. Scuze inca o data de off.
Stima si respect tuturor fanilor wrestling-ului