First of Hall, super PPV.... am avut sange, originali, arme, discursuri (Holy Smokes, New Jack e chiar tare la mic)..
6-Man Tag - Transformare de la un meci de wrestling, la o competitie de dans, pur awesome.... Nunzio si Mamaluke inca mai au abilitati de Cruiserweighti in ei, Kash iar ne-a incantat cu acel salt spectaculos pe care-l executa si in originalul ECW, Diamond si Swinger, din pacate nu prea am auzit de ei..... marele Sal si el intr-o forma tare... bun opening
2 Cold Scorpio vs. CW Anderson - este uimitor ca la acea varsta sa executi o asemenea manevra de corzi, plus altele spectaculoase.. high-flyng pe masura. CW a inceput sub postura de heel, si a terminat face.... era ciuca batailor in WWECW, but that doesnt matter, super spectacol, Scorpio Rullz!!
Richards vs. Credible - P.J Polaco, WTF? De ce naiba folosesc nume noi? In fine, chestia cu BWO a fost penibila, iar Richards, omul mai serios si-a vazut de treaba lui. Credible a dominat in mare parte, putea sa-l si invinga, dar era previzibil ca un master ca Stevie, sa reuseasca victoria... dupa meci eram putin ingrijorat, where the fuck is the violence, blood and weapons??? After that, o noua intrare noua dar shitty din partea lui Sandman, care l-a "mangaiat" pe Justin cu lovituri de Kendostick.. am remarcat ca Sandman a mai pus ceva kg pe el de la concedierea din WWE
Al Snow vs. Rhino vs. Spike - l-au adus si pe Head, si atitudinea de om care nu se lasa batut al lui Spike. Snow a fost grozav, la fel ca si Spike care l-a si eliminat (era meci Elimination). Totul pentru o misiune usoara a lui Rhino de a-si executa Gore-ul si sa-l explodeze in aer pe Spike. Mi-ar placea sa il vad inapoi in TNA pe Runt, in 2006-2007 rula, mai ales in conflictul cu Abyss si Raven.. omg, ce vremuri....
Team 3D vs. Kahoneys (WTF?) si Axl Rotten - Toti grozavi, mai putin Axl care a botchuit la maxim, final demn de un OMG al lui Styles

(care este din pacate, prins in WWE). O noua masa in flacari realizata de Devon, si un powerbomb de zile mari.... lupta in public nu a lipsit, armele si-au pus amprenta pe meci, iar cazaturile lui Ray de fiecare data cand si-o incasa, m-au facut sa mor de ras... Dupa aceea, au venit The Gangstas si l-am avut pe New Jack in prim plan, oh man violenta si dupa meci.. dar respectul fata de echipa 3D, si o imbratisare ca de familie, au facut ca toti acei wrestleri sa uite de conflicte, si sa traiasca un moment E.... C....W
Raven vs. Dreamer cu Foley arbitru - Finally BLOOD! Raven si Dreamer s-au macelarit tot meciul. Scari, pancarde, sarma ghimpata, scaune, catuse, meciul acesta a fost chiar peste 5 meciuri ale WWE-ului impreuna... Raven won, so, in continuare is Uncle Scotty
RVD vs. Sabu - SINGURUL MECI pe care nu am reusit sa il vad. De dimineata am vazut ppv-ul dar nu si main-eventul. Dupa ce am ajuns acasa, toate videourile cu ppv-ul au fost sterse si a trebuit sa vad pe Sapo, care din pacate, a rulat videoul pana la jumatate, exact dupa ce il anuntase pe Sabu. One Word: F**K!