Hard Justice: August 8 Live On Pay-Per-View

Noi suntem wrestlingul !

Re: Hard Justice: August 8 Live On Pay-Per-View

Postby G-Man » 04 Aug 2010, 13:50

Se pare ca main-eventul de la Hardcore Justice va fi meciul dintre Rob Van Dam si Jerry Lynn.
Un alt meci planuit pentru eveniment este cel dintre Tommy Dreamer & New Jack si Sandman vs. Stevie Richards & Raven si Rhino.
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

User Title: A Smart Guy

Postby HBK4EVER » 08 Aug 2010, 17:09

Doar 2 meciuri anuntate?C-am putin.
HBK4EVER
Midcarder

Postby Americanu » 08 Aug 2010, 17:18

C-am.. Cam putin.
Image
Americanu
Campion

User Title: GodLike.

Postby G-Man » 08 Aug 2010, 17:22

LOL, cum am scris in prima pagina? Evenimentul va contine meciuri nedeterminate.... deocamdata sunt 2, dar vor mai fi :x for god sake

Iata lista intreaga de originali:
Tommy Dreamer
Mick Foley
Rob Van Dam
Team 3D
Raven
Rhino
Stevie Richards
Simon Diamond
Al Snow
Axl Rotten
Johnny Swinger
Sabu
2 Cold Scorpio
Brother Runt (Spike Dudley)
CW Anderson
The FBI (cu Nunzio) Precizare: Big Guido, membru FBI, a murit pe data de 1 mai 2010
The Sandman
Jerry Lynn
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

Postby UnReaL-Pum » 08 Aug 2010, 22:55

stie cineva unde pot sa vad live?si la ce ora?
UnReaL-Pum
Lowcarder

User Title: TNA

Postby G-Man » 08 Aug 2010, 23:06

La ora 3 dimineata.... cauti pe justin.tv un stream. Jerry Lynn nu va mai aparea la PPV ca cica e accidentat.... asa ca s-a dus draq main-eventul. Totusi se zvoneste ca RVD sa-si aleaga oponentul pentru Main-Eventul, optiunile fiind Sabu, 2 Cold Scorpio sau Kid Kash.

I put all my money on The Suicidal, Homicidal, Genocidal, Death-Defying SABU!
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

Postby Big Evil » 09 Aug 2010, 03:49

BREAKING NEWS:RVD VS SABU IN THE MAIN EVENT
Image
Big Evil
Lowcarder

User Title: Dead Man

Postby G-Man » 09 Aug 2010, 20:50

First of Hall, super PPV.... am avut sange, originali, arme, discursuri (Holy Smokes, New Jack e chiar tare la mic)..

6-Man Tag - Transformare de la un meci de wrestling, la o competitie de dans, pur awesome.... Nunzio si Mamaluke inca mai au abilitati de Cruiserweighti in ei, Kash iar ne-a incantat cu acel salt spectaculos pe care-l executa si in originalul ECW, Diamond si Swinger, din pacate nu prea am auzit de ei..... marele Sal si el intr-o forma tare... bun opening

2 Cold Scorpio vs. CW Anderson - este uimitor ca la acea varsta sa executi o asemenea manevra de corzi, plus altele spectaculoase.. high-flyng pe masura. CW a inceput sub postura de heel, si a terminat face.... era ciuca batailor in WWECW, but that doesnt matter, super spectacol, Scorpio Rullz!!

Richards vs. Credible - P.J Polaco, WTF? De ce naiba folosesc nume noi? In fine, chestia cu BWO a fost penibila, iar Richards, omul mai serios si-a vazut de treaba lui. Credible a dominat in mare parte, putea sa-l si invinga, dar era previzibil ca un master ca Stevie, sa reuseasca victoria... dupa meci eram putin ingrijorat, where the fuck is the violence, blood and weapons??? After that, o noua intrare noua dar shitty din partea lui Sandman, care l-a "mangaiat" pe Justin cu lovituri de Kendostick.. am remarcat ca Sandman a mai pus ceva kg pe el de la concedierea din WWE

Al Snow vs. Rhino vs. Spike - l-au adus si pe Head, si atitudinea de om care nu se lasa batut al lui Spike. Snow a fost grozav, la fel ca si Spike care l-a si eliminat (era meci Elimination). Totul pentru o misiune usoara a lui Rhino de a-si executa Gore-ul si sa-l explodeze in aer pe Spike. Mi-ar placea sa il vad inapoi in TNA pe Runt, in 2006-2007 rula, mai ales in conflictul cu Abyss si Raven.. omg, ce vremuri....

Team 3D vs. Kahoneys (WTF?) si Axl Rotten - Toti grozavi, mai putin Axl care a botchuit la maxim, final demn de un OMG al lui Styles :x (care este din pacate, prins in WWE). O noua masa in flacari realizata de Devon, si un powerbomb de zile mari.... lupta in public nu a lipsit, armele si-au pus amprenta pe meci, iar cazaturile lui Ray de fiecare data cand si-o incasa, m-au facut sa mor de ras... Dupa aceea, au venit The Gangstas si l-am avut pe New Jack in prim plan, oh man violenta si dupa meci.. dar respectul fata de echipa 3D, si o imbratisare ca de familie, au facut ca toti acei wrestleri sa uite de conflicte, si sa traiasca un moment E.... C....W

Raven vs. Dreamer cu Foley arbitru - Finally BLOOD! Raven si Dreamer s-au macelarit tot meciul. Scari, pancarde, sarma ghimpata, scaune, catuse, meciul acesta a fost chiar peste 5 meciuri ale WWE-ului impreuna... Raven won, so, in continuare is Uncle Scotty :lol:

RVD vs. Sabu - SINGURUL MECI pe care nu am reusit sa il vad. De dimineata am vazut ppv-ul dar nu si main-eventul. Dupa ce am ajuns acasa, toate videourile cu ppv-ul au fost sterse si a trebuit sa vad pe Sapo, care din pacate, a rulat videoul pana la jumatate, exact dupa ce il anuntase pe Sabu. One Word: F**K!
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

Postby LiFe » 10 Aug 2010, 20:19

sincer nu am urmarit niciodata originalul ecw, dar m-am uitat la acest ppv

prima jumatate a fost slaba rau zici ca erau in indy

si ce panarama de arena cred ca e prima arena a ecw-ul dac anu ma insel.... si n-aveau bani de lumini normale trebuia sa o fac eu pe chiorul pe albastrul ala....

mini blue ala e praf rau... si hornswoggle e mai acceptabil decat omul ala si numai gimmick-uri de ratati

am inteles ca au fost ei buni odata .... dar acuma nu m-au impresionat deloc!

partea a doua a fost ceva mai buna dar nu a fost ce3va care sa intre in istoria wrestlingului

asta e parerea mea, daca nu va convine asta e
Image
LiFe
Midcarder

User Title: Big Joe

Postby AleXXander » 10 Aug 2010, 20:23

Cu luminile alea nu stiu ce a fost. Intial am crezut ca erau de la varianta mea de PPV luata de pe XWT.

Prima jumatate nu s-a dorit a fi buna dpdv al wrestlingului, ci au vrut sa creeze momente de nostalgie. FBI au fost tari, ceea ce a urmat cu Team 3D in prim plan a fost si mai tare, chiar si vechiul lor attire.

Partea a doua mi s-a parut foarte buna pentru un astfel de PPV. Ma asteptam la mai mult de la ME in orice caz. Poate si din cauza meciurilor din trecut dintre Sabu si RVD.

Tommy Dreamer vs Raven a fost meciul care a facut show-ul. Foarte bine gandit de la inceput si pana la sfarsit.

PPV-ul nu a fost facut pentru a intra in istoria wrestlingului, ci pentru a aduce inca un tribute ECW-ului. A fost ok asa cum a fost.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby LiFe » 11 Aug 2010, 00:22

da, a fost ok dar nu a fos tpeste un ppv de-al wwe-ului vb serios :)
Image
LiFe
Midcarder

Postby AleXXander » 11 Aug 2010, 00:42

Pai nici nu s-a dorit a fi cine stie ce, am mai zis asta.
AleXXander
"11"

Postby LiFe » 11 Aug 2010, 01:05

xander sincer nu m-am uitat la tna in ultimul timp dar o promovare cred sa fii fost

si sa nu-mi spui mie ce tna-ul nu si-a dorit un rating cat mai mare ( pachete ppv vandute)
Image
LiFe
Midcarder

Postby TyG3R » 11 Aug 2010, 01:08

Esti culmea.

Nici n-ai vazut vechiul ECW , nici TNA , si mai si comentezi.
Nu s-a vrut sa fie un cine stie ce PPV din punct de vedere calitativ . Lasa rating-urile.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby AleXXander » 11 Aug 2010, 02:04

Nu inteleg ce treaba au rating-urile la PPV. Eu din cate stiu PPV-urile nu se "masoara" in rating-uri pentru ca sunt Pay-Per-View, adica platesti ca sa vezi. Aici conteaza vanzarile, iar ECW Tribute-ul asta cred ca a vandut destul de bine printre fanii old ECW.
AleXXander
"11"

Postby Tommy Angelo™ » 11 Aug 2010, 02:16

A fost un PPV bun cu doua chestii minore:
1)M-a enervat fraierul ala ce tot fluiera la meciul Rvd vs Sabu.
2)WT..Sabu cu chelie?No way!!!
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby G-Man » 11 Aug 2010, 13:06

Sabu cu chelie a fost din 2008, iar ratatul pe care-l precizai este Bill Alfonso, fluiera ca disperatu si in old ECW....
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

Postby Style » 11 Aug 2010, 14:25

Nuj ce sa zic : interventia Gangstats ma cam dezamagit ma asteptam sa ii lase pe toti in mijlocul ringului.. nu inteleg vii cu o chiuveta , cu un tomberon ,cu o chitara si niste bate vii si ii bati paia si apoi ii imbratisezi ?WTF!?
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby AleXXander » 11 Aug 2010, 14:28

Pentru ca n-ai vazut niciodata old ECW. :mrgreen:

Au venit acolo ca sa se rupa putin pentru public, iar apoi sa faca un moment de nostalgie.
AleXXander
"11"

Postby Style » 11 Aug 2010, 14:42

Adevarul e ca nu am avut cum sa urmaresesc old ECW doar prin intermediul YouTube :)..eram prea mic oricum meciul serii pot sa zic ca ar fi Raven vs Tommy Dreamer
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

PreviousNext

Return to TNA