Spear-ul si Jackhammer-ul lui Bill Goldberg. Impresionant Jackhammer-ul pe care l-a facut pe Big Show...
Eu am ales sa fiu ateu Dumnezeu e in toate, e-n mine Atuncea cine-i Dumnezeu E un tot antidot Impotriva muritorilor care fac bot Fiindca mai mult nu pot
Manavrea gen RKO-ul , Sweet Chin Music , Spear ... pot fi executate foarte usor chiar si in primele secund ale meciului , insa manevre precum Attitude Adjustment ... in genereal manevre in care iti trb o masa musculare mai mare pt eo nu il vad pe Orton sa ai faca lui Big Show un Attitude Adjustment .
batista si cena au mers cap la cap in wwe ( cam aceeasi promovare), dar diferenta a fost ca batista lua steroizi pe rupte ( de-aia era si asa incet) si ca cena se antrena pe bune ( a fost si culturist daca nu ma insel si stiu ca la concursuri te verifica daca ai luat steroizi)
Cred ca Sweet Chin Music , nu e alta manevra care primeste aceias sustinere din partea publicului . Am revazut Hbk v Taker de la WM26 si in momentul cand Shawn a facut numaratoarea pt Sweet Chin Music toata arena a explodat ... si cred ca e logic cel mai bun wrestler sa aiba cea mai buna manevra