Best Heel in TNA

Noi suntem wrestlingul !

Re: Best Heel in TNA

Postby DDT » 28 Jun 2010, 20:13

Mr. Anderson , a fost un heel foarte bun si in WWE, de aceea votez cu el..
I came to play a dangerous game
Image
DDT is awesome
DDT
Lowcarder

Postby Neogen™ » 28 Jun 2010, 21:00

In momentul de fata,ABYSS
Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Postby LegaL » 28 Aug 2010, 16:57

mie mise pare foarte slab tna pe langa wwe .... mau au mult de lucrat ... si ........ daca chiar vreti sa stiti cel mai bun hell din tna ...................... eu nam urmarit episod de episod dar ... ce am prins din tna cel mai bun heel mi sa parut ...... Jeff Jarret .... a fost cel mai reusit heel din istoria tna ;)
LegaL
Jobber

Postby TyG3R » 28 Aug 2010, 17:57

Haoleu shukare , cum ti-ai dat tu seama ca TNA e slab cand n-ai urmarit niciun episod ?
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby LegaL » 28 Aug 2010, 18:54

nam zis ca nam urmarit ... nam urmarit fiecare episod saptamanal si fiecare ppv al lor cum am facut cu wwe ;) ...... dar odata la 2 saptamani ... imi iau si tna ... si asa ca ... din moment ce stiu despre heel lui ... jeff jarret care sa intamplat acum ceva timp .... sincer stiu foarte bn si despre evolutia tna-iului ... si mai au mult de lucrat ............. deci .... jeff jarret cel mai bun heel ;) .... ciocu mic si joc de glezne ....... ador cand rupe chitara in capu cuiva :X
LegaL
Jobber

Postby AleXXander » 28 Aug 2010, 19:11

JJ e face acum.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby LegaL » 28 Aug 2010, 19:50

omule .... zice despre best heel in tna ...... nu zice daca in prezent sau in trecut sau in viitor ... eu doar tiam zis cel mai bun heel care a fost vrodata in tna ;)
LegaL
Jobber

Postby nWo_4_life » 28 Aug 2010, 19:58

Jeff Jarrett era heel ... acum 4 ani.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Marko » 28 Aug 2010, 21:37

[quote]In momentul de fata avem cativa "baieti rai" veritabili in TNA. Care dintre ei atrage cele mai mari huiduieli ? Care dintre ei se pliaza cel mai bine pe rolul sau ? Va rog sa va argumentati decizia prin post.[/qoute]

Pentru ratatul cu scris de cocalar, uite-te aici ca scrie clar in primul post. Thread-ul este pentru PREZENT.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby kill3r » 29 Aug 2010, 04:14

singurul heel bun din tna acum e flair.
au fost cativa foarte tari acum cateva luni. aj, anderson, morgan, beer money, the band... dar ori i-au bagat in spatele lui flair si nu se mai evidentiaza, ori au facut turn face cretin, ori sunt pe undeva prin midcard si iar nu se evidentiaza.

abyss e praf ca heel, nash si sting nu intereseaza pe nimeni in feudul cu jj si hogan, cei din fourtune erau foarte buni inainte sa intre in stable, acum nu progreseaza cu nimic, sunt in umbra lui flair. pana si madison rayne e mai tare...

uitati-va si voi cat de over erau beer money in timpul feudului cu mcmg... doug williams ca x-division heel, sau morgan cat de bine a fost facut. acum toti sunt bodyguarzii lui flair si nu spun nimic.
aceleasi prostii vechi, sa bagi intr-un stable toti baietii rai si in altul toti buni, si faci feud intre ei. bullshit.
RIP Larry Sweeney, Chris Benoit, Andrew "Test" Martin, Mitsuharu Misawa, Mike Awesome, Crash Holly, Eddie Guerrero, Trent Acid, Chri$ Ca$h
kill3r
moderator

User Title: ROH. UFC.

Previous

Return to TNA