-- Buna sunt fan chris jericho si sunt varul lui scorpyon_maf
The_PrinceofDarkness wrote:urmaresc wrestlingul constant din 2007, asadar anul asta fac 4 ani. primul meci l-am vazut acum mai mult timp pe eurosport. acum mai multi ani, prin 99 probabil, am mai prins si ceva din wcw pe tnt, dar e prea mult timp de atunci pentru a imi putea aduce aminte cine lupta, dar mai ales, ce fel de lupta erau alea.
apropo, am stat cam mult sa caut thread-ul asta. daca perlele nu stiu cum e stick, nu ar trebui sa fie si asta, care e unul de prezentare al userilor ?

The_PrinceofDarkness wrote:urmaresc wrestlingul constant din 2007, asadar anul asta fac 4 ani. primul meci l-am vazut acum mai mult timp pe eurosport. acum mai multi ani, prin 99 probabil, am mai prins si ceva din wcw pe tnt, dar e prea mult timp de atunci pentru a imi putea aduce aminte cine lupta, dar mai ales, ce fel de lupta erau alea.
apropo, am stat cam mult sa caut thread-ul asta. daca perlele nu stiu cum e stick, nu ar trebui sa fie si asta, care e unul de prezentare al userilor ?
The_PrinceofDarkness wrote:tnt-ul e programul ala care incepea dupa cartoon network dupa desene. de la ora 10 seara.
tnt apartine de turner, cel care detinea wcw-ul.
The_PrinceofDarkness wrote:a fost in romania, te asigur. tnt-ul a fost pana undeva in jurul anului 2000, cred ca ceva mai devreme... pana in 99 cred. TCM-ul a intrat dupa aceea.
The_PrinceofDarkness wrote:TNT-ul transmitea Monday Night Nitro-ul !
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests