[Romania] Liga I 2010-11

Lock-on

Re: Liga I - Discutii generale

Postby Fabian » 02 Sep 2010, 08:57

^^ O , sa-mi fie cu pardon , atunci Adrian Ilie ? Sabin Ilie ? Victoras Iacob , Badea? Astia au fost cu ceva clase peste Kapetanos , ba daca a ajuns Matei care e nou la echipa sa joace mai bine decat Kapetanos inseamna ca s-a realizat "bomba" , poate pleca la Grecii lui!

- Cum sa fie ma blat? Steaua v-a juca un meci de foc cu Steaua II :mrgreen:

- Deci de obicei nu prea cred in sport.ro mai ales in prosport dar mai nou o cam nimeresc , se pare ca Steaua e foarte aproape de transferul lui Pantilimon de la FC Timisoara! :)
Fabian
Main Eventer

Postby knupmc » 02 Sep 2010, 14:50

Esti || cu fenomenul 'fotbal'. Sabin Ilie e tipul de jucator gen Cursaru,Coman,Ciocoiu-care au avut o perioada de glorie si cam atat.
Adrian Ilie e la vreo 10 ani distanta de Kapetanos,asa ca nu inteleg comparatia...
Victoras Iacob a fost ok si cam atat,nu e un jucator caruia sa i se simta lipsa.
Vali Badea - La fel ca si primii de mai sus.Nu cred ca ai vazut prea multe meciuri de anul trecut de-ale lui.Poate atunci nu l-ai mai fi mentionat,tinand cont a avut un sezon mai mult decat mediocru.

Matei nici macar nu e acelasi post cu Kapetanos :lol: ,si nici nu o sa joace vreodata acel post :lol: .

Cand vad astfel de posturi,ma bucur ca oamenii de la Steaua nu gandesc la fel ca tine.Cu Matei-primul varf ,probabil n-am mai putea sa o vedem pe Steaua in cupele europene la anul.
knupmc
VIP

Postby AleXXander » 02 Sep 2010, 14:58

Ce cauta Adrian Ilie in aceeasi fraza cu ceilalti ?

Btw, cine e cacatul asta de la Urziceni care se joaca cu Liga I ? Trebuia sa-si retraga dracu' descultii din campionat inainte de inceperea lui.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Fabian » 02 Sep 2010, 15:02

^^ Tu n-ai inteles nimic din mesaj si te bagi in seama? :lol: rusine ba!

Bun sa incep sa-ti explic eu cat de | | sunt cu fenomenul fotbal: Tu vrei sa-mi zici ca Pantelis Kapetanos a fost un jucator bun in 2 ani decand e la Steaua? Fii serios , anul trecut a fost perioada lui de glorie , s-a stins mult si nu v-a mai fi ce-a fost niciodata!

- Eu ti-am zis sa compari jucatorii in general nu in ce perioada au jucat ei!

- Badea sezon mediocru? Inseamna ca cel a lui Kapetanos din primul sezon la Steaua a fost sub cuvantul mediocru

- Omule pe Matei l-am luat la comparatii cu Pantelis dupa joc nu dupa post , a jucat bine in toate meciurile de pana acum spre deosebire de Pantelis care zici ca e nou venit in fotbal.

- Si eu ma bucur ca nu gandesc ca mine , pentru ca daca-r fi gandit ca mine : Toja , Dayro Lovin si altii care n-au avut un antrenor care sa-i puna in valoare nu plecau ci plecau non-fotbalisti gen : nicolita , Kapetanos , Szekely sau Baciu care vad ca a fost reprimit la prima echipa(din pacate)

- Si data viitoare citeste cu atentie , sau nu mai raspunde pentru ca o sa-ti explic de fiecare data cum stau lucrurile.

^ I| |usionist spunea de Kapetanos ca e atacant bun , si am vrut sa-i demonstrez cine a fost un atacant bun!
Fabian
Main Eventer

Postby knupmc » 02 Sep 2010, 15:34

Ti-as spune idiot,dar oricum nu m-ai crede,deci mai bine nu.Realizeaza ceilalti lucrul asta.

Lovin si Toja :lol: . Cand ma gandesc la ei,primul cuvant pe care-l asociez e "petarda".

Hai ca n-are rost sa-ti explic ca s-ar putea sa fii retard :mrgreen: .

"s-a stins mult" - ce expresie :lol:

"Inseamna ca cel a lui Kapetanos din primul sezon la Steaua a fost sub cuvantul mediocru" - inca o data scoti la iveala prostia din tine,in primul sezon a fost principalul marcator.A avut un sezon la fel de "sub cuvantul mediocru" ca si Stancu :lol: .

Szekely e mai bun decat Toja si Lovin la un loc.Pana si Nicolita a jucat mai bine decat circarul ala de Toja.
knupmc
VIP

Postby Tommy Angelo™ » 02 Sep 2010, 15:45

Ce teapa si-a luat Porumboiu cu antrenorul spaniol.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Fabian » 02 Sep 2010, 22:31

"Ti-as spune idiot,dar oricum nu m-ai crede,deci mai bine nu.Realizeaza ceilalti lucrul asta". - O da cine? Prietenii tai imaginari cumva? Sau stai realizeaza doar cei la fel de "destepti" ca si tine nu?

Lovin si Toja :lol: . Cand ma gandesc la ei,primul cuvant pe care-l asociez e petarda" - E bine de stiut ca exista si asemenea oameni , daca pentru tine cateva meciuri inseamna toata cariera lor asta e...

"Hai ca n-are rost sa-ti explic ca s-ar putea sa fii retard" - N-are rost sa-mi explici pentru ca spui doar aberatii! Si in legatura cu "retard" depinde daca ti-e tie descriere...

"s-a stins mult - ce expresie" - Ai dreptate , pot sa-i zic din start ca e terminat pe viata cu domeniul fotbal...

"Inseamna ca cel a lui Kapetanos din primul sezon la Steaua a fost sub cuvantul mediocru - inca o data scoti la iveala prostia din tine,in primul sezon a fost principalul marcator.A avut un sezon la fel de "sub cuvantul mediocru" ca si Stancu." - A fost principalul marcator cand Steaua juca mai slab ca o echipa de Liga a 2-a , ca si aia jucau mai clar si mai cursiv in joc

[i]Szekely e mai bun decat Toja si Lovin la un loc.Pana si Nicolita a jucat mai bine decat circarul ala de Toja."
- Cu asta mi-ai demonstrat cat de "inteligent" esti , hai chair nu mai are rost , tu le ai pe-ale tale!
Fabian
Main Eventer

Postby AleXXander » 03 Sep 2010, 01:03

Kapetanos a fost cel mai bun jucator al stelei sezonul trecut. E cel care i-a bagat in Europa practic.

Sabin Ilie e gen Claudiu Raducanu. Pacat ca fratele-sau e om destept.

Lovin e distrus. Toja a fost adus cu surle si trambite. Un smecheras si el... A venit sa se distreze prin Romania, e praf.

Szekely e bun, dar nu e de Steaua.
AleXXander
"11"

Postby knupmc » 03 Sep 2010, 01:07

Ma Fabian,cand unu iti zice ca esti prost nu e neaparat sa-l crezi...dar deja sunt 2.Bine,trebuie sa fii putin destept sa iti dai seama ca esti prost.

N-ar mai trebui sa postezi pe topic-ul asta,il poluezi.Mergi la oi.
knupmc
VIP

Postby Tommy Angelo™ » 03 Sep 2010, 01:08

Cat tam-tam se face la tv inaintea meciului cu Albania.De parca ar fi o super-putere.AAA,am uitat,s-ar putea sa luam bataie de la necunoscuti . :lol: :lol:
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby AleXXander » 03 Sep 2010, 01:09

Cat timp e Mucescu selectioner, orice e posibil. Sa nu va mirati daca ne bat aia.
AleXXander
"11"

Postby Neogen™ » 03 Sep 2010, 01:12

xx,""mucescu"" a avut vre-o victorie la nationala? exceptand amicalele =)))))))))) EU NU IMI AMINTESC
Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Postby Fabian » 03 Sep 2010, 07:04

@knupmc: Tu vorbesti cum e sa fii prost? "Intelingentule" ma jignesti doar pentru ca imi spun parerea despre niste jucatori loviti de soarta? Ba frate cum poti fi de patetic. Eu poluez Forumul? Omoara-te ca poluezi lumea , "intelingenta" ta lipsa pute urat :)

Si daca Pantelis a ajuns cel mai bun jucator al Stelei :| ,s-a cam dus dracu` spiritul de invingator , da in fine , tot un terminat ramane...
Fabian
Main Eventer

Postby knupmc » 03 Sep 2010, 15:20

Mergi la oi.Fa pe Sven doi.
knupmc
VIP

Postby Fabian » 03 Sep 2010, 15:27

^ Doar pentru ca tu acolo ai crescut si locuiesti si acum nu inseamna ca trebuie sa merg si eu , distractie placuta si pofta mare la mancat branza si "smantana" :)

BTW: Astazi e marele meci :mrgreen:
Fabian
Main Eventer

Postby Vady » 03 Sep 2010, 15:29

^ Ce meci?:))
Image
Vady
Campion

User Title: 32

Postby knupmc » 03 Sep 2010, 15:37

Cum se numeste dereglarea mintala pe care o ai :? ?

Te excita ca scrii cu bold?
knupmc
VIP

Postby Neogen™ » 03 Sep 2010, 15:41

Albania Romania ma .
Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Postby Fabian » 03 Sep 2010, 15:41

^^ Nu ma incanta cu nimic , o fac doar din obisnuinta , dar pe tine te excita cand ne arati tuturor cat de "inteligent" esti? :)

Si cu dereglarea mintala , da poate ca pentru unii idioti par ca am o dereglare mintala cine stie...
Fabian
Main Eventer

Postby knupmc » 03 Sep 2010, 15:43

Un simptom e clar incoerenta...
knupmc
VIP

PreviousNext

Return to Arhiva