Cineva sa ia masuri. NU accept sa fiu jignit de un tip care are mai putin de 11 ani , si habar are pe ce lume traieste. Ar trebuii sa puneti limita de varsta la inscrierea pe forum.
Gabi , incearca si tu sa gasesti un skin care sa contina edit si restul butoanelor importane. Va fi mult mai usor pentru useri si pentru cei din staful administrativ sa " aranjeze " forumul .
Gabi, Cosmin, Alex si Marko: inteleg ca le dati o oarecare libertate userilor, dar chiar in halul in care se jignesc in ultimul hal si se injura de toate cele? Eu am renuntat sa mai citesc topicurile de la WWE pentru ca 80% sunt spam-uri, jigniri si stupizenii.
JOS "Basescu" SI "Boc"! JOS CU TANTARII! TRAIASCA NOUA REVOLUTIE!
@ ogip Eu nu citesc forumul decat cand apar probleme, o sa facem curatenie generala. Eventual mai adaugam moderatori. Folositi cu incredere butonul report post.
T3h Banhammer is unleashed - deploy countermeasure? Y/N
Asteptam cu totii sa vedem pe cine vei pune moderator...Sper ca vei face niste alegeri bunicele...si inca o intrebare..Avem Moderators Global pe acest forum? ca inca nu am vazut
Am avut insa nu se putea ocupa cum trebuie si a fost scos din lista. O sa mai avem si alti gmods, deocamdata avem nevoie de moderatori. Va rog sa nu va oferiti, va contactez eu in caz ca sunt convins de prestatia de pe forum si de recomandarile moderatorilor actuali.
T3h Banhammer is unleashed - deploy countermeasure? Y/N