E transmisia LIVE, nu cred ca vor fi reclame... Adica nu vad cand le-ar putea baga, poate doar in timpul promo-urilor. Intrebati-l pe Gabi, el probabil cunoaste amanuntele astea...
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
@AleXXander : cum wa? Nu ai vazut reclame la americani? Toate show-urile au reclama.....ma rog, poate WrestleMania fi o exceptie, nu am vazut niciodata un WM live
Rachel McAdams
"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
@NeKo: Numai show-urile saptamanale au reclame, PPV-urile, nu. WM incepe cu o ora mai devreme, adica la 2 si din cate am inteles se termina in jurul orei 6, totusi stiu ca la Rumble a durat mai putin, pana pe la 5:40.
Alexander Cum sa vb cu Gabi . dane nr lui un id mail ceva :> Gabi parka e ala mai slab nu :>.. la PPV NU SUNT RECLAMA . AM EU ROYAL RUMBLE 2008 SI NO WAY OUT 2009 SI NU AU PIC DE RECLAME .. are doar o reclama de 20 de secunde (royal rumble)
daca adaugati optiunile astea o sa evitati mai usor dublul post, sa zicem ca mai vreau sa adaug ceva la un post imediat dupa ce l-am trimis sau vreau sa corectez o greseala de gramatica/vocabular etc, daca nu am butonul de editare nu am alta optiune decat sa mai fac un popt sub cel vechi in care sa mai adaug sau sa-mi scuz greseala