Am si eu o intrebare, cine tot imi sterge mesajele? De fiecare data cand scriu ceva, dumnezeu stie un individ mi-l sterge, bineinteles fara motiv! Daca nu dau bine aici, spuneti-mi si eu o sa-mi i-au la revedere daca nu e placuta prezenta mea! (sau e pacaleala de 1 aprilie)nici macar PM n-am primit
Am observat ca nu exista nici o regula privind spoilerele privind show-urile de wrestling.As dori sa fie introdus o regula. Atentionarea in mesaj privind continutul lui (in caz ca are spoilere),si ascunderea lor intr-un font alb. E destul de deranjant sa intri pe forum si sa afli rezultatele inainte sa vezi show-ul.Care mai e farmecul? Exemplu:
Defapt problema este pentru show-urile Smack Down! care sunt inregistrate marti. Eu am aflat de marti ce se va intampla vineri si asa nu mai are farmec sa vezi show-ul. Pentru celelalte care sunt LIVE e ok sa se puna rezultatele cand apar ele, sau cand sunt difuzate la americani. Nu ca SD!, care nici nu este difuzat si apar rezultatele....
Rachel McAdams
"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
Propun sa fie inchise unele topicuri!Cum ar fi toate topicurile cu titlut "WM26" ! A trecut Wm26 asa ca dupa parerea mea ar trebui inchise!Deoarece daca unul se inregistreaza pe forum posteaza unde "il taie capul"! Si e posibil sa posteze in topicuri de acuma "N saptamani"!
Posturile la subiectele vechi si foarte vechi intra in categoria 'bump'-uri si sunt caracterizate 'post hunting/spam', iar posturile sunt sterse si se acorda warn-uri, dupa caz.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan