John_Cena wrote:MAXIM 10 cunoscatori??Si banuiesc ca tu te numeri printre ei nu???Sfatul meu este sa lasi opiniile astea de copil de 10 ani acasa.Ce faci tu este o reactie intarziata la faptul ca nu mai esti mod.Termina cu idioteniile astea.Nu-ti convin ideile, esti liber sa pleci...nu incerca sa manipulezi userii doar printr-un post prost de o pagina.
Ce repede te enervezi. Ai vreo problema cu varsta lui? Are posturi mai inteligente decat tine.
El n-are nicio problema cu faptul ca nu mai e mod, el a renuntat la post. Daca tu inca suferi ca nu mai esti asta e alta treaba.
John_Cena wrote:Daca e sa fim onesti, da, mi-a fost ciuda la inceput, pentru ca am fost demodat cu un motiv absurd.Acum insa m-am conformat si m-am obisnuit cu ideea.Ceea ce incerci tu sa faci acum este sa-l impresionezi pe Xander cu posturi lungi de protest.Iti spun ca nu este usor de impresionat, asa ca las-o balta.Daca nu iti convine ceva, spune-ti parerea clar, nu apela la numele celorlalti useri, sau la evenimentele din trecut.
De ce sa-l impresioneze pe Xander? Care ar fi scopul? Tu te confunzi pe tine cu el..