Crypt36 wrote:Sa nu mai vorbim de Connect-R

ucCu wrote:Crypt36 wrote:Sa nu mai vorbim de Connect-R
Connect-R nu a canta niciodata hip-hop,la inceput stiu ca avea ceva melodii cu liviu guta dupa aceea s-a dat pe pop si clubing.

Inteleg faza cu industria doar ca pot sa se limiteze la 1-2 melodii comerciale.L-ai ascultat vreodata pe nana ce rime da?

ucCu wrote:Crypt36 wrote:Sa nu mai vorbim de Connect-R
Connect-R nu a canta niciodata hip-hop,la inceput stiu ca avea ceva melodii cu liviu guta dupa aceea s-a dat pe pop si clubing.

Crypt36 wrote:ucCu wrote:Crypt36 wrote:Sa nu mai vorbim de Connect-R
Nu vorbi despre ce nu cunosti... Connect-R a facut parte din R.A.C.L.A. , una din cele mai vechi trupe de rap din Romania. Omu' avea un flow incredibil si era chiar destul de bun.
Ce-i drept ai dreptate cand zici ca n-a cantat hip-hop. El a cantat rap... Multi inca nu pot face diferenta.

Asta cred ca este una dintre celemai frecvente greseli.Daca am vazut si pe site-uri cu informatii despre diversi artisti chestii de genul ,,50 Cent - gen: Hip Hop"

Mayer wrote:Inteleg faza cu industria doar ca pot sa se limiteze la 1-2 melodii comerciale.L-ai ascultat vreodata pe nana ce rime da?
Nane e varza, comparat cu alti MC din underground-ul romanesc.

Nane e varza, comparat cu alti MC din underground-ul romanesc.

Da-mi un exemplu.
Nane e popular cum sunt eu star rock în state

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests