Am avut ultimul meci în grupele UCL cu Şahtior şi eram deja calificat, dracu' m-a pus să bag prima echipă că mi s-a rupt Aguero şi stă pe bară cel puţin 3 luni. Am făcut în vară o afacere foarte bună cu
Ivan Bandalovski, pentru că mi s-a accidentat Micah Richards, titularul pe dreapta şi l-am băgat acolo pe Bandalovski titular, şi a făcut o treabă foarte bună. Mai am puţin şi termin turul cu Man City. Am 9 puncte faţă de locurile 2, Chelsea şi Man Utd şi în UCL m-am calificat într-o grupă cu Inter, Borussia Dortmund şi Şahtior Doneţk, pierzând doar cu Borussia (2-0), în rest am câştigat tot. De la 1 ianuarie o să vină Carlos Fierro, Tomkins şi un atacant islandez, de 21 de ani, de la Ajax. Voi incerca să-l transfer pe Bale/Hazard. Hamsik pare că s-a acomodat la City, la fel şi Javi Martinez. La capitolul plecări este cam sigură treabă, după o discuţie avută cu Pantilimon, îl voi lăsa să plece. Kolo Toure şi Carlos Tevez vor pleca şi ei, deşi erau aproape de a semna cu Inter Milano/Real Madrid, însă cereau ca salariul să fie plătit de City. Robert Pires, Zenden, Dzeko şi Nigel de Jong vor pleca şi ei în iarnă.