by nWo_4_life » 01 Apr 2010, 21:08
Sunt in anul 2016 si cariera mea a decurs cam asa:
2009/2010 - FC BA (Fiji)
Campionatul in Fiji, castigat la 8 puncte de locul 2.
Cupa Campionilor Oceania.
2010/2011 - Meadhaven (Jamaica)
Campionatul in Jamaica, la 2 puncte de locul 2, in ultima etapa.
2011/2014 - Antilele Olandeze
Cupa Caraibelor.
Sferturile GOLD Cup.
Calificare la Mondial dupa 2 tururi preliminare 3 grupe preliminare. In grupa finala m-am calificat direct de pe locul 3, in fata Canada, Jamaica si Costa Rica.
La Mondial am pierdut cu Argentina in primul meci 4-0, am batut Croatia 1-0 si in meciul 3, cu Iran, am pastrat sanse de calificare pana in minutul 80, cand era 0-0, dar s-a terminat 5-0 pentru Iran. Locul 4 cu 3 puncte.
2011/2014 - CS Chiajna (Romania)
Liga a Doua, la 4 puncte de locul 2.
Locul 4 in primul an in Divizia A.
Campionatul in ultima etapa la un punct de Timisoara.
2015 - Nigeria
Un singur meci, victorie cu 5-0 in fata Eritreea intr-un amical.
2014/2016 - CSKA Moscova (Rusia)
Am luat echipa la mijlocul sezonului, de pe locul 4, la 7 puncte de primul loc. Am luat titlul la 6 puncte de locul 2.
Cupa Rusiei.
SuperCupa Rusiei.
In primul an de UCL, am avut grupa cu Partizan, Chiajna si Milan. Pe Chiajna i-am batut tur-retur, Partizan i-am batut la ei, si egal acasa, Milan m-a batut acasa, dar am batut pe San Siro cu 4-3 dupa ce au condus cu 3-1. In optimi, m-a eliminat de Tottenham. 4-3 la general.
Al doilea an am luat campionatul in etapa 25 din 30 si am terminat cu 26 de victorii, 4 egaluri si 0 infrangeri. 79 goluri marcate, 19 primite, diferenta de 21 de puncte de locul 2.
In UCL, am avut grupa cu Milan, Genk si Dinamo Kiev. Pe Genk si Dinamo Kiev le-am batut tur-retur, iar cu Milan am pierdut tur-retur. Am plecat inainte de optimi.
2016/prezent - Uruguay
Momentan joc in preliminarii pentru Mondial. Am batut Ecuador si Bolivia, am facut egal 3-3 la Venezuela si am pierdut 3-0 cu Brazilia.
2016/prezent - FC Brugge (Belgia)
Abia ce am semnat.
Super echipa ce formasem la CSKA, imi pare rau ca ii las, dar in Rusia nu aveam concurenta. Sper sa nu toata echipa. Si la Chiajna facusem super echipa, dar i-au vandut.