Am restructurat intreaga sectiune GFX, pentru ca era o dezordine totala. Am sters threadurile vechi si nefolositoare, am blocat battle-urile in Photoshop, iar de acum off-topicul nu va mai fi permis. Vor exista 3 threaduri Sticky (Importante), si anume :
-Creatii Personale
-Restructurare GFX
-Battle-uri
Rostul threadului Creatii Personale cred ca il stiti, pe acest thread voi posta doar eu stiri sau noutati legate de aceasta sectiune, iar la Battle-uri va ramane o evidenta a tuturor Battle-urilor ce vor avea loc in aceasta sectiune.
Inca ceva, am vazut ca in ultimul timp ati inceput sa faceti threaduri stupide gen : "Ajutor" sau "Vreau un sig". De acum incolo, astfel de threaduri vor ajunge sterse fara vreo avertizare. Daca aveti astfel de cereri, puteti face pe threadurile userilor sau va puteti expirma dorinta pe threadul Creatii Personale in gen As dori va rog un sig cu ..., fara a deveni agasanti si a insista.
De asemenea, va rog nu mai deschideti threaduri inutile cu Showcase, daca nu lucrati constant in Photoshop si nu stiti cat de cat sa lucrati cu acest program.
Va multumesc !