Nu stiu ... Nu prea ma uit , ma uitam la Raw si a ramas deschis pe Sport.ro ... Si m-am uitat la American Gladiators... Probabil inca mai filmeaza , cred ca ies bani frumosi din acest show.
Parerea mea.Nu sariti pe mine.Astia mai batrani adica flair(61 ani) si hogan(57 ani) numai au ce cauta in wwe...ce sa faca ei in wwe?...numai au 20-30 de ani..au deja 50+..flair e cel mai batran wrestler in actvitate(parca).in wwe i'ar rupe astia mai ''tineri''.e ca un fel de pre-retragere..ca astia mai vechi se duc in tna.ma rog..
Ric Flair o sa fie in wrestling pana la 200 de ani nu ii place sa stea cu familia lui asta e. La bune acuma chiar ar trebui sa se lase FRATE e la 99 de ani
ma bucur sa-i vad pa Flair si Hogan in TNA. as fi vrut sa-i vad in ring dar nu mai au ce sa arate. eu cred ca Flair a venit in TNA pt ca nu se poate obisnui cu viata de pensionar. cine s-ar retrage dupa 30 si ceva de ani de cariera? Hogan a venit pt bani in TNA.
Parerea mea ca niciunul nici altul nu au procedat bine,inteleg Hogan avea nevoie de bani,dar Ric Flair,mie mi-ar fi rusine sa mai ies din casa daca m-as duce la o companie rivala dupa ce am stat in wwe atatia ani...
TEAM FOREHEAD
Managers: BlueLegend & Rabbit Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
De unde v-a venit la toti prostia aia cu Hogan ca n-are bani ? Ric Flair, in TNA trebuia sa vina, ceea ce nu trebuia insa, este ca acesta sa lupte in TNA. Desigur, poate doar pentru un meci cu Sting, in rest n-ar trebui sa lupte.
Apropo, Ric Flair nu e un WWE guy. Ric Flair e NWA, e WCW, apoi WWF/E.