[FM08] Road to Glory

Lock-on

[FM08] Road to Glory

Postby zeze28 » 06 Sep 2011, 19:27

Image

Am avut astazi "surpriza" sa ma intorc acasa si sa imi gasesc calculatorul bulit, restartandu-se intruna. Nu am avut alta optiune decat sa imi reinstalez windowsul, si din pacate am ramas si fara cariera din FM10 de la Fortaleza. Pe un stick am cariera in 2008 cu Steaua, unde am jucat doi ani. In primul am luat campionatul si cupa, iar in europa league am ajuns pana in finala unde am pierdut cu Benfica. In sezonul 2 am castigat din nou cupa si campionatul in ultima etapa, iar in UCL am terminat pe 4 intr-o grupa cu CSKA Moscowa, Lyon si Fiorentina. Am sa continui cariera aici, si revin cu un edit cu transferurile facute si cu lotul echipei.
Din pacate am facut o prostie. Primul sezon l-am jucat "curat", adica fara editor si am realizat cea mai mare performanta in Europa, insa in sezonul doi am acceptat un joc paralel cu un prieten folosind un editor pentru transferuri si am cam cumparat de bani multi. Din cei pe care i-am cumparat in acel sezon ii mai am in echipe doar pe Toto Tamuz, care este aur curat, Ibrahim, Pedro si Tuia. ultimii doi fara sa joace vreun meci la prima echipa, fiind la U19/Steaua 2. Jacobsen, Afellay si Krasic au parasit echipa, Afellay chiar in iarna, Jacobsen si Krasic la finalul sezonului/inceputul sezonului 3. In sezonul 3 i-am cumparat pe Alexey(GK), Torje, Akale si Goitom, fiind transferuri pe care nu mi le-as fi permis cu bugetul normal. Dintre ei doar Torje joaca in primul 11, iar Goitom este pe banca, fiind singura rezerva de atacant pe care ma pot baze, ceilalti doi fiind inafara lotului. Voi folosi din nou editorul, de data aceasta pentru a pune bugetul la 1 mil. In prezent am meci la Lazio in optimile UCL, in tur italienii au castigat cu 2-1.

http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... sament.jpg
http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... /lot-1.jpg
http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... 007-08.jpg
http://s930.photobucket.com/albums/ad14 ... 008-09.jpg
http://s930.photobucket.com/albums/ad14 ... 009-10.jpg
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Re: [FM08] Road to Glory

Postby zeze28 » 06 Sep 2011, 20:23

Lazio - Steaua

Dupa ce italienii au castigat in Romania cu 2-1, pareau sa retraiasca momentul din 2008, cand au intalnit Steaua in EL, tot in optimi si au castigat cu 3-2 pe Ghencea, fiind insa eliminati dupa un meci fantastic al ros-albastriilor in Italia, reusind o victorie la scor, 4-1. De data aceasta lucrurile au stat complet altfel, italienii atacand din primul minut al jocului. Ratand numeroase ocazii in prima repriza prin Pandev, Rocchi sau Ledesma, primul gol avea sa vina in minutul 43, cand Gavilan a trimis mingea in poarta lui Tatarusanu, insa fara ca tabela sa se schimbe, golul fiind anulat. Startul reprizei secunde i-a gasit tot pe italieni in atac, marcand prin Ledesma in urma unei lovituri de la colt in minutul 49. Peste doar 8 minute Rocchi a lovit si el, invingandu-l pe Tatarusanu cu o lovitura de cap senzationala si ducand scorul la 2-0. Ocaziile celor de la Lazio nu au incetat sa apara, ratand in continuare din situatii incredibile, insa lasand si spatii in aparare. In minutul 68, jucatorii introdusi la pauza, Szekely si Goitom au reusit sa faca o faza de senzatie, cel din urma finalizand cu un sut din 16 metrii in plasa portii lui Rosati. Golul care avea sa le dea aripi stelistilor, incercand sa atace tot mai mult, reusind sa marcheze golul egalizator in prelungirile meciului prin Tomas Simek, un gol venit insa mult prea tarziu, meciul terminandu-se 2-2.

Cornelius: "Le-am spus baietilor inantea meciului ca nu au nimic de pierdut in aceasta seara. Cei de la Lazio s-au calificat pe merit, pot spune chiar ca sunt fericit cu acest egal avand in vedere cum s-a desfasurat jocul, merita pe deplin calificarea. Acum doi ani am reusit sa intoarcem scorul, insa de data aceasta am intalnit o echipa mult mai buna. Ne asteapta o deplasare dificila in campionat la Timisoara, trebuie sa uitam de aceasta eliminare si sa ne concentram pe acel meci."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 06 Sep 2011, 21:51

TImisoara - Steaua

Venind dupa eliminarea din Uefa Champions League, ros-albastrii au dat piept Timisoarei, echipa clasata pe pozitia 13 inaintea acestei partide. Cu Hutan in forma maxima, gazdele au facut o prima repriza modesta, fiind insa echipa care reusea sa deschida scorul in minutul 24 prin Jonathan McKain. Ultimul sfert de ora al primei reprize s-a jucat la mijlocul terenului, cu multe greseli de ambele parti. Repriza secunda a fost una spectaculoasa, cu Steaua incercand orice pentru a marca si cu Timisoara incercand sa loveasca pe contra-atac, fara ca unul din cei 20 de jucatori sa marcheze, scorul final fiind 1-0 pentru Timisoara.

"A fost un meci foarte echilibrat, iar portarul lor, Hutan, a facut diferenta. Am primit gol si nu am fost instare sa raspundem, am pierdut foarte multe mingi in prima repriza. Din pacat nu am reusit sa marcam nici in repriza secunda, insa nu doar noi am avut ocazii. Asa cum am mai spus, a fost foarte echilibrat, ambele echipe ar fi putut sa marcheze in repriza secunda. Ne cerem scuze suporterilor si promitem sa ne revansam in meciurile care urmeaza"
_________________________________________________________________________________________________
Steaua - Otelul Galati

Un start fenomenal de meci pentru stelisti, Stancu reusind sa marcheze inca din minutul 7 dupa o pasa data de Toto Tamuz, un gol venit dintr-o pozitie suspecta de offside. Doar doua minute mai tarziu, autorul pasei decisive la golul lui Stancu, Toto Tamuz, reuseste sa marcheze si el. Stelistii nu s-au lasat si au marcat din nou in minutul 13 prin Sandoval. Mijlocasul la inchidere al stelei a executat o lovitura de la coltul terenului perfect, reusind astfel sa marcheze direct din corner. Steaua in delir dupa golurile marcate, Cornelius fiind extrem de fericit la marginea terenului, jucatorii celor de la Otelul cu moralul la pamant si fanii prezenti in Ghencea facand valuri mexicane, asa arata meciul dupa primele 15 minute. Galatenii au incercat sa ajunga la poarta lui Tatarusanu prin toate modalitatiile, nereusind acest lucru in primele 45 de minute. In partea secunda Tudor, Bus, Paraschiv si chiar si fundasul central Nogo au trecut pe rand pe langa gol, insa scorul a ramas neschimbat.

"O victorie meritata. Nu ma asteptam, nu stiu daca se astepta vreun fan la 3-0 in minutul 13, a fost un start perfect. Am inteles ca Stancu a marcat din offside, nu este prima greseala de arbitraj si cu siguranta nici ultima, iar offside-ul a fost foarte mic."
_________________________________________________________________________________________________
FC Arges - Steaua

Un nou meci inceput foarte bine de jucatorii lui Cornelius, Toto Tamuz scapand singur spre poarta lui Mutu dupa o pasa data de Torje si reusind sa marcheze, asistentul de pe partea dreapta ridicand insa fanionul. Nu a durat mult dupa golul anulat si Toto Tamuz s-a revansat pe contra-atac, primind o noua pasa la 30m, scapand singur spre poarta pitestenilor si fructificand ocazia cu un sut la coltul lung. Pana la pauza nu s-a mai marcat, insa ocaziile nu au lipsit la nici una din porti. Dupa pauza doar 20 de secunde i-au trebuit lui Toto Tamuz pentru a reusi dubla dupa o pasa gresita data de Dan Mutu, portarul pitestenilor, asigurand 3 puncte pentru ros-albastrii. Jucatorii de la FC Arges au iesit la atac, iar in minutul 82 Vasiliu marcand cu o scarita de zile mari peste Tatarusanu, moment urmat de un asediu la poarta Stelei. Oaspetii au rezistat cu greu pana la fluierul de final atacarilor pitestenilor, obtinand astfel 3 puncte.

"Un nou meci in care am inceput in forta, Tamuz si-a dovedit din nou valoare, pot spune ca sunt norocos sa il am in echipa. Din pacate am obtinut 3 puncte cu pretul unei eventuale accidentari, Dica mi-a spus la vestiare ca simte dureri la piciorul stang, sper sa nu fie nimic grav. In repriza secunda am inceput din nou tare, Tamuz marcand golul de 3 puncte, insa sincer sa fiu am tremurat serios pe banca in ultimele 10 minute."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 06 Sep 2011, 21:55

Story-ul asta imi aduce aminte de trecut. :)) Imi place. Tot asa.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby zeze28 » 06 Sep 2011, 22:21

Am reusit sa aduc echipa unde e acum datorita in cea mai mare parte lui Stancu in primele doua sezoane si Toto Tamuz in sezonul 2. L-am adus de la HSV dupa ce mi-a dat 3 goluri in 16-mile EL. Am facut prostia sa aleg numai Romania, asa ca nu am unde pleca, si oricum nu vreau, mi-am propus sa parasesc clubul numai daca voi fi dat afara, daca nu voi incerca sa iau un trofeu european. Dupa ce o voi face, ma pot gandi sa plec la o echipa mai slaba din Liga 1, asta daca o voi face...
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 06 Sep 2011, 22:34

Image

Pe site-ul oficial al echipei FC Steaua Bucuresti este anuntata oficial o oferta facuta de cei de la Spartak Moscova de 8 milioane pentru Alexey Solosin. Cateva ore mai tarziu Cornelius intra in direct si anunta: "E adevaratm Solosin va pleca in Rusia." Alexey Solosin a fost adus la echipa din Ghencea pe 23 Iulie 2009 de la CSKA Moscova pentru suma de 9.5 milioane de dolari.

Alexey Solosin: "Am lasat Rusia pentru o echipa mare din Romania, insa nu mi s-a dat sansa sa joc. E drept, am fost si accidentat, am ramas in urma cu antrenamentele, insa cred ca meritam mai multe sanse. Respect aceasta echipa pentru ce inseamna in Romania si pentru ce a facut in Europa, insa singurul bun care mi s-a intamplat de cand am venit aici este acesta. Voi juca din nou la echipa mea de suflet, la echipa la care am invatat sa joc football."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 07 Sep 2011, 00:25

Steaua - CFR Cluj

"Istoria cu mine pe banca ne avantajeaza, avem 4 victorii si 2 egaluri in 6 meciuri, nu stiu daca se putea mai bine. Cel mai periculos jucator al lor este Anca, insa nici Iacob nu este de neglijat. Este titular la CFR si asta spune multe, poate sa ne puna mari probleme. Din pacate Dica este accidentat si nu va juca in acest meci, Akale va fi titular, iar Daminuta ii va lua locul lui Sandoval."

Pentru a 3-a oara consecutiv, stelistii incep cum nu se putea mai bine meciul. Varga cade la 19 metrii, Stancu executa lovitura libera iar Akale deviaza mingea in poarta, deschizand astfel scorul. Clujenii s-au aruncat in atac, iar ocaziile au venit imediat, Anca fiind jucatorul care a trimis de doua ori periculos spre poarta aparata de Tatarusane, iar in minutul 33 Trica il gaseste pe acelasi Anca liber in 8 metrii, acesta finalizand in plasa portii. Scorul pauzei a fost stabilit tot de stelisti dupa ce Toto Tamuz a cazut in careu, obtinand o lovitura de la 11m, iar Bogdan Stancu urma sa trimita in bara portii, pentru ca tot el sa reia mai apoi in poarta, marcand pentru 2-1. In repriza secunda doar o echipa a fost pe teren, si anume CFR Cluj, care a ratat mai bine de 7 ocazii mari, nereusind sa bage mingea in poarta.

"Am obtinut 3 puncte importante astazi, mai ales ca am fost dominati. Terenul a fost inclinat spre poarta noastra in repriza secunda, am fost sufocati, insa Tatarusanu a fost intr-o forma de zile mari. Akale a marca la primul meci ca titular, ma bucur pentru el si s-ar putea sa joace si cu FC Botosani avand in vedere ca Stancu este suspendat pentru acea partida. Avem 63 de puncte si am reusit sa ne distantam la 6 puncte de locurile 2 si 3, Rapid si Dinamo."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 07 Sep 2011, 10:19

Meciuri de cosmar

Pentru echipa din Ghencea urma o serie de meciuri dificile, la echipa de pe ultimul loc FC Botosani, pe teren propriu cu rivala de moarte Dinamo, in Giulesti si in turul semifinalei din Cupa Romaniei cu Poli Iasi.

Primul meci, cel cu FC Botosani a fost unul sec, cu foarte putine faze de poarta si multe mingi gresite de baietii lui Cornelius. Gazdele au marcat singurul gol al partidei in minutul 28 dupa o actiune pe cont propriu a lui Sfarlea in flancul stang al atacului, finalizand cu un sut la coltul scurt, scorul devenind 1-0. Pana la finalul meciului stelistii au incercat sa duca mingea in careul gazdelor, fara succes insa.

"Ma asteptam la un meci dificil, nu ne putem lua dupa pozitia echipei in clasament. A fost un meci slab facut de ambele echipe, din pacate ei au reusit sa isi fructifice ocazia de gol."

A urmat meciul cu cei de la Dinamo Bucuresti, meci care a inceput inainte de fluierul de start, la conferintele de presa. Antrenoul lui Dinamo, Ioan Andone a declarat ca Steaua nu va conta in acest meci cu alb-rosii, si ca echipa sa nu va avea nici o problema, iar replica tehnicianului de pe banca stelei a venit imediat:
"La fel a declarat Andone si inaintea meciurilor de dinainte, insa cu totii stim rezultatele. Din 2007 de cand am venit Dinamo a obtinut un singur punct cu noi in campionat, restul victoriilor fiind ale nostre, iar in Cupa i-am eliminat de doua ori fara prea mari emotii. Andone va ramane cu declaratia si dupa acest meci, veti vedea."

Declaratia lui Cornelius avea sa se adevereasca, iar in minutul 15 Bogdan Stancu a deschis scorul pentru gazde dupa un ce l-a driblat pe Matache. Doar 3 minute mai tarziu acelasi Stancu a intrat intr-o combinatie de zile mari cu mijlocasul dreapta al stelei, Szekely, actiune finalizata de "motan" cu un sut la coltul lung care avea sa majoreze scorul. Tabela a ramas neschimbata pana la pauza in ciuda ocazilor avute de ambele echipe, iar in repriza secunda nu s-a schimbat nimic pana in minutul 80, cand Stancu avea sa isi treaca in cont al 3'lea gol in aceasta seara dupa o pasa superba data de Tomas Simek.

"Senzational. 7 victorii din 8 meciuri cu Dinamo, toate dedicate suporterilor care ne sustin meci de meci. Am avut inca o data un start perfect, Stancu este intr-o forma de invidiat. Nu trebuie sa ne bucuram prea repede insa, urmeaza meciul cu Rapid si s-ar putea sa avem probleme. Cand am venit la echipa nu stiu cine imi dadea sanse, nu stiu cine se gandea ca voi ramane pe banca stelei prea mult, si iata ca in doi ani am castigat tot ce se putea in campionat si am jucat o finala de Cupa Uefa."

Greul abea acum incepea pentru ros-albstrii, in deplasarea din Giulesti, echipa de pe locul 2.
Sorin Cartu: "Daca Steaua castiga, campionatul este gata."
Cornelius: "Campionatul se joaca pana in ultima etapa, indifirent de cine va castiga acest duel."
Intrebat daca Ochirosii, fostul stelist, este o amenintare pentru echipa sa, Cornelius a raspuns imediat: "Este un jucator bun, insa daca era o amenintare in acest moment era in lotul echipei mele."

Fostul stelist a refuzat sa ii raspuna prin vorbe lui Cornelius, insa a facut-o pe gazon. In minutul 12, Razvan Ochirosii a deschis scorul cu o foarfeca in urma unei lovituri de la colt, iar doar 3 minute mai tarziu Mugurel Bugaavea sa majoreze scorul cu un sut din 16 metrii. Fara evenimente importante pana la final, scorul a ramas neschimbat, 2-0 pentru rapid, iar giulestenii au trecut pe prima pozitie avand acelasi numar de puncte cu Steaua insa un golaveraj mai bn.

"Suntem obisnuiti sa ne impiedicam de echipele MICI!, nu cred ca este o surpriza. Din pacate am pierdut acest meci iar fanii nu sunt foarte fericiti. Zhelev va pleca, s-a inteles cu echipa italiana Siena, insa in locul lui va veni Chiriches pentru 190.000$.

A sosit si timpul meciului din turul semifinalelor, iar stelistii isi doreau foarte mult o victorie. Lucru care avea sa nu fie la fel de usor precum parea, Catalin Cursaru marcand dupa o centrare a lui Paruolo din corner. In minutul 19, cel cu centarea la primul gol, Paruolo avea sa majoreze scorul, stelistii fiind astfel ingenunchiati. In repriza secunda a fost festival de goluri, marcandu-se de 3 ori in doar 3 minute. Primul a fost Nastase, care a batut perfect o lovitura libera, lucru care facea ca tabela sa arate 3-0. Doar doua minute mai tarziu bulgarul Zhelev a redus din diferenta cu un sut la vinclu din 16 metrii dupa o pasa data de Dica, iar in minutul 55 Tames a refacut diferenta de 3 goluri. Pana la final stelistii au mai marcat de doua ori, prima data in minutul 62 prin Simek iar a doua oara in minutul 79 dupa o lovitura libera batuta impecabil de capitanul stelei, Nicolae Dica.

"4-3 nu este tocmai scorul pe care il doream, insa nu este asa de rau. Am marcat 3 goluri in deplasare si astea este important. A fost un meci superb, multe faze de poarta si 7 goluri. Calificarea nu este pierduta, asa cum nu era nici la 2-0, nici la 3-0 si nici la 4-1, am dovedit in nenumarate randuri ca pe Ghencea cu suporterii alaturi putem bate pe oricine."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 07 Sep 2011, 11:25

Steaua - Dunarea Giurgiu

Dupa infrangerea din Cupa Romaniei, stelistii primesc vizita celor de la Dunarea Giurgiu. Stelistii le ofera un nou inceput bun faniilor prezenti la stadion, Nicolae Dica trimitand o minge de apx. 40metrii spre careul advers, minge deviata de Toto Tamuz si ajuns la Bogdan Stancu, care deschide scorul din pozitie de offside. Pana la pauza stelistii au primit o lovitura grea, mijlocasul la inchidere Daminuta accidentandu-se, in locul sau intrand Sandoval. Startul reprizei secunde a fost identic cu cel al primei, Toto Tamuz marcand in minutul 50 golul de 2-0 dupa o centrare data de Tomas Simek. Pana la final tot stelistii au avut ocaziile mai mari, cea mai mare fiind ratata de Dacian Varga in minutul 76, lovitura de cap a mijlocasului stelist lovind bara.

"Am obtinut 3 puncte importante in lupta pentru titlu, nu avem voie sa facem pasi gresiti pana la final. Am primit o lovitura destul de grea prin accidentatea lui Daminuta, o piesa de baza in lotul meu."
Farul Constanta - Steaua

Un meci care a inceput slab, primele 20 de minute neavand nici o ocazie reala de gol. Constantenii au marcat in minutul 3 prin Vasilache, golul fiind insa anulat. Stelistii au dominat clar partea secunda a primei reprize, avand nu mai putin de 10 ocazii de gol, 4 dintre acestea clare. In minutul 41, Nicolae Dica a gasit o pasa excelenta pentru atacantul stelei, Toto Tamuz, iar acesta a marcat singurul gol al partidei. In repriza secunda stelistii au avut emotii doar in minutul 62, cand Toto Tamuz acuza dureri, spunand ca nu mai poate continua meciul si fiind inlocuit de Gabriel Torje. Minutul 85 avea sa mai insemne o lovitura pentru Steaua, capitanul Dica fiind eliminat.

"O victorie meritata, nu au vut nici o ocazie reala. Toto Tamuz este bine, va putea juca in meciul cu Poli Iasi. Din pacate ne va lipsi Dica, este suspendat doua etape."
Poli Iasi - Steaua

Pana la intalnirea din returul semifinalei, Poli Iasi si Steaua aveau se se intalneasca in campionat. Un meci insemnat de doua actiuni a lui Stancu, prima venita in minutul 31 dupa o impusiune a acestuia pe flancul drept finalizata cu un sut in plasa portii, iar a doua in minutul 40, cand "motanul" a profitat de o gafa imensa in apararea gazdelor marcand golul 2.

"2-0 este un scor bun la cum s-a jucat, din pacate nu reflecta ceea ce a fost in teren. Am jucat slab, insa am facut-o mai bine decat ei. Victoria este cu atat mai mare cu cat Rapidul a pierdut cu FC Arges, si am urcat din nou pe 1. Varga s-a rupt, lipseste 2-3 saptamani."
Steaua - Poli Iasi

Iesenii pleaca cu un avantaj de 1 gol, insa cu un handicap de 3 primite pe teren propriu, iar Cornelius ramane la pararea ca (,) "Calificarea nu este jucata". Steaua a dominat clar prima repriza, fara sa isi creeze insa vreo ocazie reala de gol, avand doar suturi pe langa poarta sau care nu au pus probleme portarului. Repriza secunda s-a desfasurat la fel, insa de data aceasta au venit si golurile. Toto Tamuz a intrat intr-o combinatie cu Stancu in minutul 53, combinatie dupa care Tamuz a deschis scorul, insa momentul in care acesta i-a pasat motanului, l-a surprins in offside, ceea ce i-a nemultumit pe ieseni care au prostestat momente bune. Trei minute mai tarziu Dica avea sa scape singur intr-o cursa de 40m si sa marcheze golul 2, golul care aducea si calificarea stelistilor. Isoif Kolosi, fundasul central am oaspetilor a avut ocazia sa isi readuca echipa in joc in minutul 71, cand a scos o lovitura de pedeapsa pe care tot el a batut-o, insa Ciprian Tatarusanu a aparat.

"Asa cum am spus, calificarea nu era jucata. Ei au avut o singura ocazie mare de gol, penalty'ul ratat de Kolosi, iar noi am mai avut inca vreo 3 ratate de Simek, care s-a accidentat si el di pacate si va lipsi cam 2 saptamani. Parca sunt blestemat, acum cand am mai multa nevioe de jucatori ei se accidentaza. Stadionul mi-a scandat numele, insa nu mie trebuie, ci jucatorilor, ei joaca pe teren. Vom intalni Vasluiul in finala, va fi un meci dificil."
Steaua - Gloria Bistrita

Cu 3 etape inainte de final, Steaua este pe prima pozitie urmata de Rapid, la 3 puncte in spatele acestora, insa avand un meci dificil in Stefan cel Mare. Egalul rapidului cu cei de la Dinamo, 1-1, i-a relaxat pe ros-albastrii, care au pierdut duelul cu bistritenii datorita unui gol marcat de Sergiu Scarlatescu in minutul 21.

"Am facut un pas gresit, insa nu este o tragedie, asta din cauza ca nici cei de la Rapid nu au castigat. Nu i-am avut la dispozitie pe Simek, Varga si Daminuta accidentati, iar Dica a fost suspendat. Au meritat victoria, cand nu ai nici un sut pe poarta, cum s-a intamplat astazi in cazul nostru, nu poti avea pretentii la victorie. Mai avem doua meciuri din care trebuie sa luam 6 puncte, pe Ghencea cu Pandurii si la Piatra Neamt cu Ceahlaul, nu suntem campioni inca!"

http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... ament3.jpg
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 07 Sep 2011, 20:55

Steaua - Pandurii

Meciul care putea decide campionatul, meciul care putea aduce titlul de campioana in Ghencea din nou. Un meci condus de stelisti de la cap la doada, Dica, Stancu, Toto Tamuz sau Gabi Bostina fiind jucatorii care au ratat cel mai mult pe parcursul meciului. Primul marcator al stelei in acest meic a fost Nicolae Dica, care a batut impecabil o lovitura libera de la aproximativ 22 metrii lateral stanga. Ocaziile imense ale ros-albastrilor au fost "rasplatite" de Djakpa, jucatorul oaspetilor, care a degajat complet aiurea o minge din propriul careu in minutul 89, Toto Tamuz reusind sa profite si sa stabileasca scorul final, 2-0. Campionatul avea sa se joace doar in ultima etapa, Rapidul castigand si ea cu scorul de 3-2 la Cluj, in fata celor de la CFR.

Tehnicianul Stelei, Cornelius, a refuzat sa apara la conferinta de presa de dupa meci.
Ceahlaul - Steaua

Ceahlaul - Steaua si Rapid - Poli Timisoara, meciurile care decideau cine iese campioana. Rapidul a castigat derby-ul cu timisorenii gratie unui gol dat de Mugurel Buga in minutul 82, acestia fiind campioni pana la meciul stelei. Jucatorii lui Cornelius au inceput foarte slab meciul cu Ceahlaul, fiind dominati primele 20 de minute fara sa aiba vreo ocazie reala, doar cateva suturi pe langa poarta. In minutul 20, Daminuta a trimis o minge in diagonala perfecta pentru Stancu, acesta trimitand la randul lui cu capul spre Toto Tamuz, jucator de a deschis scorul. Neavand nimic de pierdut, cei de la Ceahlaul au revenit in atac, si in minutul 43 au egalat prin Mircea Oprea in urma unei lovituri libere. Dupa pauza stelistii au intrat mai bine in meci, marcand in minutul 8 al reprizei secunde prin Bogdan Stancu, care a fost lansat de Marinescu. Mircea Oprea avea sa isi treaca in cont al doilea gol in urma unei scarite de senzatie in minutul 66, insa doar 3 minute mai tarziu Akale si-a incercat norocul de la 25 de metrii, marcand un gol senzational cu care si-a readus echipa in avantaj. Stelistii tremurau serios la ocaziile gazdelor, Tatarusanu fiind insa intr-o forma de zile mari. Cu doua minute inainte de final, Nicolae Dica avea sa marcheze golul care asigura victoria stelei, si al 3-lea titlu de campioana consecutiv, Dica marcand astfel golul cu numarul 75.
Image

"Am tremurat serios insa a meritat. A fost un sezon cu mari emotii, din nou am castigat titlul in ultima etapa, insa fotbalul este frumos cand il traiesti la maxim. Fanii sunt in extaz, jucatorii la fel, iar eu nu mai am cuvinte. Doar la golul lui Dica am fost sigur de victorie, Tatarusanu este un portar excelent, isi merita pe deplin locul in prima echipa. Urmeaza un meci dificil, ultimul meci al sezonului, finala din Cupa Romaniei cu Vaslui, pe care speram sa il castigam."
A sosit timpul si pentru premiile de la finalul sezonului, stelistii fiind in fruntea tuturor.
Cornelius a fost desemnat Managerul Anului in Romania.
Pentru Jucatorul Anului s-au batut 3 stelisti, Toto Tamuz, Nicolae Dica si Bogdan Stancu, cel din urma castigand acest titlu, fiind urmat de Toto Tamuz si Nicolae Dica pe 2.
http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... o/poty.jpg
In echipa anului s-au regasit 7 stelisti si 4 rapidisti, Nicolae Dica fiind singurul jucator de la mijlocul terenului care nu era imbracat in tricoul celor de la Rapid. Ciprian Tatarusanu in poarta, Zhelev, Ghionea si Ibrahim pe linea de find, Nicolae Dica la mijloc si Bogdan Stancu impreuna cu Toto Tamuz facand cuplu in atac, acestia au fost stelistii regasiti in echipa anului.
FC Vaslui - FC Steaua Bucuresti

Image
Pentru a treia oara consecutiv, echipa din Ghencea avea sa realizeze eventul in Romania. Un meci in care Tomwanjira, bielorusul Pavel Begonskiy sau Tibi Balan au avut ocazii nenumarate pentru gazde, nici unul nereusind insa sa il invinga pe Tatarusanu. Cu 4 suturi pe poarta in prima repriza, primele doua venind in minutul 26 in Simek deschidea scorul dupa un sut respins in fata a lui Stancu, al 3-lea in minutul 28 cand Toto Tamuz marca golul de 2-0 la al doilea atac periculos al Stelei, iar ultimul a plecat din piciorul aceluiasi Tomas Simek in minutul 35, un sut de zile mari de la marginea careului care stabilea scorul pauzei, Vaslui 0-3 Steaua. Repriza secunda s-a desfasurat exact ca prima, cu Vasluiul in atac iar Steaua incercand sa loveasca pe contra-atac, avand doar 3 ocazii, cea mai mare fiind ratata de Toto Tamuz care a tras in bara transversala, scorul fiind neschimbat pana la final.

"O echipa buna este cea care din 5 ocazii marcheaza 3 goluri, noi din 4 ocazii in prima repriza am marcat 3. Nu credeam in asa ceva dupa primele 20 de minute, insa au fost 10 minute magice, in care am lovit de 3 ori pe contre. Este al 6-lea trofeu castigat la Steaua, nici nu visam la asa ceva in doar 3 ani, sincer sa fiu nici nu ma asteptam sa raman 3 ani. Din pacate in Europa nu am realizat prea multe in acest sezon si sezonul trecut, in ciuda faptului ca in 2007-2008 am jucat finala Cupei Uefa cu Benfica, a fost ceva senzational, din pacate nu am reusit sa castigam. Voi pleca de la echipa doar dupa ce voi castiga un trofeu european, asta daca nu mor inainte."

Cu inca 2 trofee in palmares stelistii si-au luat o vacanta bine meritata, urmand ca acestia sa revina la antrenamente din data de 21 Iunie 2010.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 07 Sep 2011, 21:49

Inaintea primei etape din campionat am programat urmatoarele amicale:

Barcelona B - FC Steaua Bucuresti 3 iulie 2010
Racing Stantander - FC Steaua Bucuresti 6 iulie 2010
FC Steaua Bucuresti - Espanyol 13 iulie 2010
FC Steaua Bucuresti - Besiktas 17 Iulie 2010
Altetico Madrid - FC Steaua Bucuresti 23 iulie 2010

In campionat am un start greu, cel putin asa ar trebui sa fie: acasa cu Dinamo, in deplasare la Urziceni si pe Ghencea cu CFR Cluj.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 21:19

Barcelona B - FC Steaua Bucuresti:
Scor: 6-0
Marcatori: Cesar Lindado (14'), Thiago (28'), Iogo (39', 83'), Adrio Blanchort (50'), Victor Vasquez (90')
Prim 11:
Cernea

Alessandro Tuia - Chiriches - Eugen baciu - Latovlevici

Sorin Stratila - Mihai Onicas - Pedro

Razvan Avram

Nicolae Petrescu - Vlad Rusu
Prim 11: Ciprian Tatarusanu - Chiriches, Sorin Ghionea, Alessandro Tuia - Pedro, Daminuta, Gabriel Torje - Nicolae Dica - Toto Tamuz, Akale, Goitom
Repriza Secunda: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Ionut Rada, Ibrahim - Dacian Varga, Gabriel Bostina, Szekely - Laurentiu Marinescu - Bogdan Stancu, Vlad Rusu, Tomas Simek
Prim 11: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Sorin Ghionea, Alessandro Tuia - Pedro, Marinescu, Stratila - Razvan Avram - Toto Tamuz, Vlad Rusu, Bogdan Stancu
Repriza Secunda: Ciprian Tatarusanu - Vlad Chiriches, Eugen Baciu, Ionut Rada - Varga, Daminuta, Jose - Razvan Avram - Nicolae Petrescu, Vlad Rusu, Tomas Simek
Prim 11: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Ghionea, Baciu - Pedro, Marinescu, Szekely - Dica - Toto Tamuz, Vlad Rusu, Bogdan Stancu
Repriza Secunda: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Ghionea, Alessandro Tuia - Pedro, Stratila, Jose - Torje - Varga, Rusu, Simek
Prim 11: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Ghionea, Alessandro Tuia - Pedro, Marinescu, Szekely - Dica - Avram, Rusu, Stancu
Repriza Secunda: Ciprian Tatarusanu - Latovlevici, Ghionea, Alessandro Tuia - Nicolae Dica, Daminuta, Torje - Szekely - Tomas Simek, Nicolae Petrescu, Akale

"Nu mi-a pasat de rezultate, in nici unul din cele 4 meciuri, am vrut doar sa vad cum joaca echipa, in special cei adusi de la Steaua 2 si echipa U19. Vlad Rusu impreuna cu inca 2-3 jucatori vor ramane la prima echipa, pe restul ii voi trimite inapoi. Echipa a jucat bine, cu exceptia primului meci, cel cu Barcelona B unde nu doar scorul a fost unul mare, ci si diferenta din teren, iar in meciul cu Atletico Madrid am fost dominati. Am cumparat un singur jucator pana acum, si cred ca doar cu el vom ramane, asta daca nu pleaca Stancu."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 21:29

Image

Henok Goitom, adus la Steaua pentru suma de 19 milioane de dolari de la Murcia a parasit clubul dupa doar un an. Bayern Leverkusen a oferit suma ceruta de Cornelius, 19 milioane, si l-a cumparat pe atacantul care jucase doar 6 meciuri oficiale in tricoul stelei.

Goitom: Este un pas inainte pentru mine, ma bucur ca am reusit sa ma transfer. Sper ca la Leverkusen sa pot juca mai mult decat am facut-o in Romania, a fost un transfer ratat din pacate. Eu consider ca mi-am facut treaba cand am fost bagat pe teren, nu stiu de ce am fost tinut atata timp pe banca de rezerve.
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 21:41

Ofertele de la Mallorca, Werder Bremen sau HSV pentru Bogdan Stancu pareau de nerefuzat, insa Cornelius nu a vrut sa renunte la "Motan". Dupa mai multe zile in care cei doi au discutat, tehnicianul de pe banca stelei i-a dat dreptul lui Stancu sa plece, insa doar daca echipa va incasa cel putin 21 de milioane de pe urma lui, bani oferiti cu doua saptamani inainte de echipa spaniola, Mallorca. In cautarea unui nou atacant care sa ii poata lua locul lui Stancu, Cornelius a juns in Franta unde a pus ochii pe un senegalez de la FC Metz, Papiss Cisse. Cisse si-a inceput cariera la Metz in sezonul 2004-2005, jucand la alta echipa doar in 2005-2006 cand a fost imprumutat la Cherbourg, echipa unde a inceput sa marcheze. Senegalezul de 25 de ani are 69 de goluri marcate la echipa de club in 143 partide, iar la nationala are 16 goluri in 17 meciuri.
Image

Cornelius: "Are numele celebrului Djibril Cisse si seamana foarte bine cu el, doar ca are cu 5 ani mai putin si poate ajunge la fel de cunoscut ca Djibril. L-am vazut pe Papiss la Metz si m-a impresionat pe loc, are talent, are viteza, are exact ce ne trebuie daca Stancu va pleca. Ne-am inteles cu clubul la bani, 19 milioane vom da pe el, banii luati pe Goitom, mai trebuie doar se semneze contractul."

Pe data de 25 Iulie Cisse avea sa se prezinte in Bucuresti pentru semnarea contractului.

Papiss Cisse: "Sunt fericit ca am ajuns la un club mare din Europa. Nu ma gandeam ca voi parasi Metz pentru o echipa ca Steaua, o echipa cu care voi putea sa joc in grupele Champions League."
Reporter: "Va trebui sa ii iei locul lui Stancu in atac, crezi ca te vei descurca?"
Papiss Cisse: "Da, am auzit asta. Am auzit ca Bogdan a marcat peste 50 de goluri in ultimii 3 ani, este un jucator foarte important pentru echipa. Important este ca inca nu a plecat, sper sa ramana in continuare."

Papiss Cisse va purta numarul 9 la Steaua!
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 22:16

Am si eu o intrebare pentru voi. Schalke s-ar putea sa imi ofere 21 de milioane pentru Bogdan Stancu, bani de care i-as putea cumpara pe:

1. Andreea Russotto de ka Treviso, are 41 de goluri in ultimii 3 ani la aceasta echipa. In total m-ar costa cam 18-19 milioane, jumatate mergand la Treviso jumatate la Roma.
2. Claudiu Keseru. Cam 4-5 milioane ar trebui sa dau pe el, are 48 de goluri in 81 de meciuri in ultimii 3 ani la Nantes.
3. Stefan Ciobanu. Cel mai ieftin, valoreaza 475.000$. Joaca la Delta Tulcea si are 58 de goluri in ultimii 3 ani, jucand 99 de meciuri.
Pe langa ei il am deja pe Papiss Cisse, care ma gandesc ca se va ridica la asteptarile mele. Acum, ar merita sa il dau pe Stancu si sa ii iau pe cineva din cei 3 pentru a ocupa locul lasat liber de Stancu in echipa?
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 22:37

Steaua - Dinamo

Scor: 2-0
Marcatori: Papiss Cisse 67', Sorin Ghionea 76'
Echipa de start Steaua Bucuresti: Ciprian Tatarusanu, Latovlevici, Alessandro Tuia, Sorin Ghionea, Toraman Ibrahim - Pedro, Nicolae Dica(c), Janos Szekely - Vlad Rusu, Papiss Cisse, Bogdan Stancu
Echipa de start Dinamo Bucuresti: Cristian Haisan - Pompiliu Stoica, John Galliquo, Andrea Gaspari, Luka Rasovic - Sorin Paraschiv, Vasilica Pacurar - Marius Alexe, Ionel Danciulescu(c), Hristu Chiacu - Ciprian Deac
Modificari: HT: Marinescu(in) - Alessandro Tuia(out); 68': Tomas Simek(in) - Papiss Cisse(out)
Suturi: Steaua Bucuresti - 15 // Dinamo Bucuresti - 9
Suturi pe poarta: Steaua Bucuresti - 8 // Dinamo Bucuresti - 4
Posesie: 50% - 50%
Steaua: Evens(fav) Draw: 9-4 Dinamo: 9-4

"Un start de sezon perfect. Am reusit o noua victorie in fata celor de la Dinamo a 8'a din 2007 incoace. Baietii au muncit pentru aceasta victorie. Meritul este al lor, am fost peste cei de la Dinamo in repriza secunda si asta s-a vazut. L-am scos pe Cisse imediat dupa ce a dat golul pentru ca mi-a spus la pauza ca il doare piciorul si m-a rugat sa nu il las pana la finalul meciului, am avut intentia sa fac schimbarea inainte sa marcheze. Ma bucur pentru el ca a marcat la debut, sper sa o faca in continuare."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 23:07

Unirea Urziceni - Steaua

Scor: 1-2
Marcatori: Gabriel Apetri 29'//Toto Tamuz 8'; Nicolae Dica 69'
Eliminari: Papiss Cisse 28'
Echipa de start Unirea Urziceni: B. Farcas - F. Teusan, C. Gargalie, M. Baciu, M. Carja - F. Manea, C. Marginean(c), M. Murgan, C. Garleanu - G. Apetri, V. Lazarescu
Echipa de start Steaua Bucuresti: C. Tatarusanu - I. Latovlevici, V. Chiriches, S. Ghionea, T. Ibrahim - D. Varga, N. Dica(c), J. Szekely - Toto Tamuz, P. Cisse, B. Stancu
Modificari: HT: Torje(in) - Varga(out) // 70': Bogdan Toc(in) - M. Murgan(off), 79': Jean-Claude Bozga(in) - M. Baciu(off), 89': Daniel Ghita(in) - M. Carja(out)
Suturi: Unirea Urziceni - 7 // Steaua - 13
Suturi pe poarta: Unirea Urziceni - 4 // Steaua - 7
Posesie: 51% - 41%
Unirea Urziceni: 7-2 Draw: 9-4 Steaua: 4-6(fav)

Oaspetii incep bine partida si rateaza o ocazie buna prin Papiss Cisse inca din minutul 3, cand senegalezul a trimis alaturi din doar 7 metrii. La o repunere din coltul careului mic in minutul 8, Ciprian Tatarusanu trimite o minge lunga de peste 60 de metrii care ajunge la Toto Tamuz, acesta scotandu-si doi adversari din joc din preluare si un dribling senzational, finalizand faza cu un sut la coltul lung. Ocazile au continuat sa apara la ambele porti, Lazarescu ratant cele mai mari sanse ale primei jumatati de ora. In minutul 28, senegalezul Cisse are o intrare criminala la mijlocul terenului asupra lui Murgan, in urma careia este trimis direct la vestiare, iar la faza imediat urmatoare Gabriel Apetri avea sa marcheze golul egalizator. Pana la pauza cele doua echipe au jucat la mijlocul terenului, fara sa ofere spatii prea mari. In repriza secunda stelistii au acceptat plusul de posesie al gazdelor, acestia iesind doar pe contra-atac din propria jumatate, majoritatea reprizei jucandu-se astfel. In minutul 69, capitanul stelei, Nicolae Dica a primit o pasa superba de la Szekely peste apararea gazdelor, iar acesta a finalizat cu o scarita care l-a facut pe Cornelius sa sara de pe banca. Steaua a obtinut inca o victorie, insa l-a pierdut pentru urmatorul meci pe Papiss Cisse.

"Am luat 3 puncte meritate. Nu stiu ce a fost in capul lui Cisse la acea intrare, ne-a lasat in 10 oameni si a fost mult mai greu. Pacat, dupa golul cu Dinamo acum a luat rosu, insa nu este un dezastru. Avem 6 puncte din primele doua partide, insa urmeaza un meci greu cu cei de la CFR."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby zeze28 » 08 Sep 2011, 23:39

La doar doua zile dupa meciul cu Unirea Urziceni, stelistii primesc o bomba: Papiss Cisse suspendat pentru doua etape.
"Nu inteleg de ce a primit suspendarea pentru doua etape, cea initiala a fost de o etapa."

Cornelius a decis sa faca apel contra suspendarii la FA, insa nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile.
"Am facut apel impotriva suspendarii, si cu ce m-am ales? Au spus ca nu am probe reale si i-au marit suspendarea la 3 etape, nu se poate asa ceva. L-am pierdut pe Cisse pentru 3 etape dintr-o prostie, am tot dreptul din lume sa fiu nemultumit. Avem insa si o veste buna, una pe care cred ca o astepta multa lume. Am semnat cu Andreea Russotto, iar Stancu nu mai pleaca nicaieri, cel putin pana la sfarsitul sezonului. Initial vroiam sa il aducem de pe banii pe care i-am fi incasat pe Stancu, insa nu am primit oferte bune pentru Bogdan, asa ca i-am cerut domnului Becali ceva bani in plus pentru transferuri. Stam foarte bine in atac, ii avem pe Tamuz, Stancu, Simek, Cisse, Vlad Rusu si acum si Russotto."

Image
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Postby Patryck_SmackDown » 09 Sep 2011, 00:48

Este interesant italianul asta. Am mai vauzt niste scren-uri cu el. Era buniecel.
Image
Patryck_SmackDown
moderator

User Title: Il Principino

Postby zeze28 » 09 Sep 2011, 11:20

Steaua - CFR Cluj

Scor: 1-3
Marcatori: Andreea Russotto 34' // Eugen Trica 29', Andre Leao 76', Victoras Iacob 85'
Echipa de start Steaua Bucuresti: C. Tatarusanu - I. Latovlevici, V. Chiriches, S. Ghionea, T. Ibrahim - D. Varga, N. Dica(c), J. Szekely - Toto Tamuz, A. Russotto, B. Stancu
Echipa de start CFR Cluj: M. Luca - Andre de Souza, G. Muresan, Amoreirinha - I. Starpici, Andre Leao, R. Marginean, A. Prepelita - G. Mojica(c) - V. Iacob, V. Frunza
Modificari: 15': Eugen Trica(in) - G. Mojica(out), HT: Alessandro Tuia(in) - D. Varga(out), Pedro(in) - T. Ibrahin(out), 73': Dorin Semeghin(in) - I. Scarpici(out), 85' Pedro Oliveira(in) - V. Frunza(out)
Suturi: Steaua - 12 // CFR Cluj - 12
Suturi pe poarta: Steaua - 7 // CFR Cluj - 9
Posesie: 51% - 49%
Steaua: Evens(fav) Draw: 9-4 CFR Cluj: 9-4

Stelistii au fost in controlul primului sfert de ora, incercand sa bage mingea in poarta prin Toto Tamu si Russotto. In minutul 15, capitanul oaspetilor, Mojica se accidenta dupa o interventie facuta de Latovlevici, Eugen Trica luandu-i locul pe teren. Dupa doar 14 minute, Eugen Trica scapa singur spre poarta lui Tatarusanu si finaliza cu un sut pe langa portarul stelei, deschizand scorul. Doar 5 minute s-au bucurat clujenii de avantaul de pe tabela, debutantul Andreea Russotto marcand golul egalizator cu un sut de la 20 de metrii in minutul 34, stabilind scorul pauzei. In repriza secunda ambele echipe au fost aproape de a marca, Toto Tamuz pentru stelisi si Iacob pentru clujeni trimitand mingea in bara in minutele 58 respectiv 72. Finalul meciului avea sa fie unul de cosmar pentru gazde, clujenii marcand doua goluri in ultimele 15 minute. Primul a venit in urma unei lovituri libere batuta de Gabi Muresan, centrarea acestuia fiind finalizata de Andre Leao in minutul 76. O noua centrare plecata din piciorul lui Muresan perfecta pentru Victoras Iacob avea sa fie ultima actiune impirtanta, fostul stelist marcand pentru 3-1.

"Este o infrangere care doare. Nu au fost mai buni decat noi pe teren, insa acesta este fotbalul, mai si pierzi. Este primul pas gresit facut de nou, insa o data cu aceasta infrangere a venit si un castig: Andreea Russotto. Italianul a jucat foarte bine, ba mai mult, a reusit sa si marcheze. Sunt fericit pentru el, insa sper sa nu se intample ceea ce s-a intamplat cu Cisse."
Andreea Russotto: "Sunt fericit ca am reusit sa marchez la debutul meu la Steaua, din pacate golul meu nu a ajutat la nimic. Cred ca meritam sa castigam acest meci."
Image
Image
zeze28
Main Eventer

Next

Return to Arhiva