by AleXXander » 09 Jul 2010, 17:03
ROH Supercard 5-Mai-2010
Rhett Titus & Kenny King vs The Briscoe Brothers
- Rhett Titus are gimmick de labar or something like that, sau doar mi se pare mie ?
- A fost o placere sa ii revad pe Briscoes din nou. Nu i-am mai urmarit demult... Pacat ca n-au ajuns pana la urma in WWE, parca erau gata sa le ofere niste contracte, dar la cat de mult le pasa de divizia tag team, nu ma mir ca n-au facut-o...
Erick Stevens vs crap
- Am skip-uit asta, nu stiam cine-s aia doi...
- Hell Yeah ! Balls Mahoney ! De cand nu l-am mai vazut si pe asta... Cred ca de cand a zburat din WWE.
Amazing Kong vs Sara del Rey
- Ce inspirat cameramanul sa o filmeze numai de la spate pe Sara del Rey, pacat ca nu prea are ce sa ne arate la capitolul asta ea...
- Meci ok...
Eddie Edwards vs Christopher Daniels
- Mi se pare destul de tare ca au reintrodus astia o centura de midcard.
- Bun meci. Durata ok. Am revazut BMA-ul in alta parte decat TNA. Eddie Edwards e tare si are look ok, ar putea face fata si intr-o federatie de main-stream, chiar daca doar in midcard.
Austin Aries vs Delirious
- Fuck ce tare arata Aries ! El ar putea fi The next big thing in main stream. Are look (cel putin cand e la costum), are charisma, mike skillz ok, ring skillz.
Kevin Steen vs Colt Cabana
- Cabana is still awesome. Pacat ca n-a fost pastrat in WWE, chiar si ca personaj funny...
- Pacat ca nu s-a rupt masa aia in meci.
- Holy Shit la cazatura lui Steen in piuneze. Publicul de acolo inca e tare.
- Steve Corino ? Nici nu stiam ca e in ROH... l-a luat si pe fiu-sau cu el...
- Meci tare.
MCMG vs Kings of Wrestling
- Meci ok si aici. Nu stiu care mai sunt treburile prin ROH, asa ca nu-mi pot da cu parerea despre final.
Tyler Black vs Strong
- M-a surprins sa il vad pe Strong in ME... Nu stiam ca e pushuit atat de tare...
- Tyler Black e tare, are look fenomenal, ar face fata foarte bine in main-stream. CM Punk 2.
- Tyler Black e heel din cate am observat. Meci bun.
- L-am revazut si pe Cornette on-screen dupa mult timp...
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan