Romania - Albania

Lock-on

Re: Romania - Albania

Postby AleXXander » 03 Sep 2010, 23:03

Pleaca tigane ! Prostul asta inca nu isi da seama ca e ratat ? Demisia !
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Style » 03 Sep 2010, 23:04

Ceea ce cred eu este ca Razvan a ajuns pe pilele lui taicasu ;). Macar daca era jumatate cat el mai mergea. Dar e 0 barat ;)
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Vady » 03 Sep 2010, 23:05

Razvan e bun de antrenor, nu de selectioner.
Image
Vady
Campion

User Title: 32

Postby Style » 03 Sep 2010, 23:10

Asta e altceva. Defapt nu numai Razva e de vina , intr-un fel am gresit ca am zis ca e 0 barat. E o porcarie ce am zis cu 0 barat. E bun ca anternor dar jucatorii sunt niste lenesi alcoolici asta e romania defapt. Razvan are si el vina lui ,dar si jucatorii sunt niste javre (scuzati limbajul)
Image
Style
moderator

Postby AleXXander » 03 Sep 2010, 23:12

Cine i-a bagat in teren si cine a facut tactica ? Nu Mucescu ? Cine dracu' se retrage in aparare cand avem 1-0 cu Albania, tre' sa fii nebun ca sa faci asa ceva.

Am ajuns sa facem egal acasa cu toti descultii pe care in mod normal ii bateam la scor.
AleXXander
"11"

Postby Style » 03 Sep 2010, 23:13

Xander ce valori mai avem prin tara ca jucatori ? Toti sunt la fel.. niste Lenesi , au talent dar nu vor!
Image
Style
moderator

Postby AleXXander » 03 Sep 2010, 23:14

Cred ca am vazut alt meci noi doi. Torje ce ti s-a parut ca a facut ? A alergat tot terenul. Cum sa il retragi pe Torje fundas dreapta ?
AleXXander
"11"

Postby Style » 03 Sep 2010, 23:20

Ai inteles gresit ceea ce am zis. In mod normal trebuia sa batem 5-0 , 4-0. Nu 1-0 .. anternorul a fost prost ca ne-a bagat in aparare. Si el a gresit si jucatorii nu mai sunt ceea ce erau altii odata. Daca te gandesti prin 94 ajungeam sa batem Argentina si acum ajungem sa facem 1-1 cu Albania . E o rusine pentru ceea ce au facut Hagi,Petrescu,Lacatus,Belodelici,Popescu,Lupescu sau Dumitrescu. Nationala si Campionatul au ajuns o rusine de ceea ce era inainte.
Image
Style
moderator

Postby Tommy Angelo™ » 04 Sep 2010, 00:16

Numai banu vor,dar sa munceasca in teren,ioc.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby UnReaL-Pum » 04 Sep 2010, 07:17

Dupa parerea mea am jucat foarte prost ..nu am fost in stare sa trecem de apararea lor,am avut ocazii doar din greselile lor..la gol ce am facut si noi ceva,noroc cu Muresan ca e inalt.
Avem jucatori foarte slabi incearca mereu sa dea pase din prima dar nu le reuseste niciodata,se incurca in minge,pierd mingea aiurea...si la 1-0 sa te retragi e cea mai mare prostie dar asa se intampla mereu la echipele romanesti(exceptii Dinamo,Sportul...).
UnReaL-Pum
Lowcarder

User Title: TNA

Postby Fabian » 04 Sep 2010, 07:22

Prost? Am dominat primele 2 minute :mrgreen:

Daniel Niculae - Inafara de faptul ca a stat si el la numar pe teren a fost ca un jucator de liga a 6-a in joc...
Marica - Totusi el e numarul 9 si joaca la fel ca si numarul 0!
Torje - Daca aveai probleme cu nervii nu trebuia sa te uiti la meci , Torje a facut praf toata partea dreapta , mai ales dupa ce a iesit Contra
Florescu - Numarul nostru 10 a jucat poate cel mai slab meci al lui!
Cocis - La fel ca Florescu
Muresan - Jucator marca cfr , asta zice totul , inexistent de cand a intrat pana la final
Deac - Greu de spus dar cel mai bun om al meciului
Rat - Pai din moment ce-i sluga lu tacsu trebuia dus si el la nationala , ca la ce joc de distrus lumea are nu mai are ce cauta
Lobont - E praf!
Stancu - Golul si in rest pauza

A fost un meci distrus de soarta cu jucatori la fel , Lucescu ar trebui sa-si dea demisia daca vrea sa califice nationala la Euro 2012!
Fabian
Main Eventer

Postby Illusionist » 04 Sep 2010, 08:19

De ce naiba nu l-a bagat Lucescu pe Bogdan Stancu inca de la inceputul meciului? Asta e chior? N-a vazut ce a facut Bogdan la Steaua in inceputul asta de sezon?
Illusionist
moderator

Postby cipu87 » 04 Sep 2010, 08:24

Florescu si Cocis nu merita nici macar sa fie convocati. Au facut cel mai prost meci din cate am vazut. Mai bine incepea cu Lazar si cu Herea la mijlocul terenului. Lobont a ajuns sa faca meciuri din ce in ce mai praf. Portari de valoare nu prea avem, dar daca vrei sa reconstruiesti nationala, te bazezi pe majoritatea tinerilor, alaturi de cativa veterani. Alaturi de Chivu, Rat, Radoi, Mutu, ar creste foarte mult Stancu (Steaua), Torje (Dinamo), Hora (CFR), Gaman, Lung jr (U. Craiova) , Pantilimon (Timisoara), Deac (Shalke), Parvulescu (Medias)... Si, mai presus de toate, avem nevoie de un numar 10 veritabil, care sa poata da o pasa, sa poata scoate 1-2 adversari prin dribling, sa stie sa execute loviturile libere periculos, sa centreze... Eu, personal, l-as vrea pe Cartu selectioner :D Sa vedem atunci daca mai misca unu in front...
Eu am ales sa fiu ateu
Dumnezeu e in toate, e-n mine
Atuncea cine-i Dumnezeu
E un tot antidot
Impotriva muritorilor care fac bot
Fiindca mai mult nu pot
cipu87
Midcarder

Postby Sting™ » 04 Sep 2010, 11:29

Sincer,poate sa vina orice antrenor la nationala...tot degeaba!
Uitati-va si voi ce generatii(sau mai bine zis degeneratii)apar.Jucatori care abia asteapta sa sara peste antrenamente ca sa sara ''gardul'' prin cluburi... cu sticlele de gat si cu posesoarele de boli venerice la purtator.
Ma uit la englezi.Aia dau ''clasa'' jucatorilor de la noi in materie de golit sticle.Dar sunt oameni cu cap.Nu consuma nimic cu 24 de ore inainte de meci.
Romania va face performanta doar atunci cand cluburile de noapte se vor muta cat mai aproape de locurile de antrenament.Poate asa...jucatorii vor economisi energie.
Dar in loc sa-i vedem asa cum sunt...adica ''praf''(Mutu stie cel mai bine la ce ma refer)... ''dam'' vina pe antrenor.Eu unu' nu il sufar pe Lucescu Jr. dar poate sa vina si Lucescu cel ''batran''.Degeaba ai cu ce...daca n-ai cu cine(merge si invers).
Si mie mi-e dor de perioada cand ma trezeam la 4 dimineata sa vad meciurile Romaniei la mondial.Si atunci erau chefuri...dar era alta educatie,alta mentalitate.Se juca cu inima...nu cu gandul la golit sticle.
Acum un jucator cand vede poarta...isi si imagineaza la fiecare bara..cate o denaturata care se misca lasciv pe muzica lu' salam.
Penibil...absolut penibil!
Traim intr-o tara cu oameni care in proportie de 99% urasc tiganii dar isi rup adidasii pe muzica lor.
''E mai usor sa crezi in dumnezeu decat in tine,de aia toti il pupa in p**a cand le merge bine.''
Sting™
Lowcarder

Postby Tommy Angelo™ » 04 Sep 2010, 13:08

Pleaca din Ghencea ,pleaca din Ghenceaaaaaaaaa !!!!!

O aluzie la selectioner care e varza.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Robertyz » 04 Sep 2010, 15:37

Slab Meciul,ma luase somnul,oricum rezultatul e corect,nu meritam sa castigam la cum am jucat,dar si albanezi aia....vai de mama lor cat au tras de timp...Oricum nu se stie mai departe,totusi belarus a batut pe franta cu 1-0...sper sa nu pierdem cu franta si poate cine stie o sa mai avem sanse...
X_X Rock's not Dead X_X
Robertyz
Campion

User Title: The Reaper

Postby Illusionist » 04 Sep 2010, 20:21

La finalul meciului , fanii au strigand timp de 2-3 minute in continuu: DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA!
E clar ca Lucescu nu mare are mult de stat pe banca nationalei.
Illusionist
moderator

Postby Havok » 06 Sep 2010, 16:52

Cine mai zice acum ca batem Belarus e (ma scuzati) PROST!
P.S.:^Dar vremurile astea:http://www.youtube.com/watch?v=0mTnWfbXk28.. ?:( .
Image
Havok
Campion

User Title: Ce citeşti mă ?

Postby Heart Break Kid » 07 Sep 2010, 15:56

Dome' am vazut cateva comentarii bune din ce am citit tot , nu dau nume , dar totusi unii exagereaza!
Cum puii mei sa faci performanta cu atata performanta , le dau dreptate si jucatorilor nationalei , dar nici ei nu se sacrifica , meciul a fost mai slab decat cel cu Serbia!
Heart Break Kid
Campion

Previous

Return to Arhiva