Am luat si eu dimineata PPV-ul, doar pentru Main Event, restul meciurilor nu le-am vazut. So ..
- Spoiler: show
- Meci nici bun, nici rau. Cei care spun ca e unul din cele mai tari din istorie, nu cred ca stiu ce vorbesc. A fost un Rumble mediocru, cu mici straluciri. A inceput bine, atleti desavarsiti. Momentul cu Punk si Nexus a fost tare, s-a oprit cand a trebuit, fara a o lungi prea mult. Chestia cu Hornswoggle a fost muuult prea lunga si aiurea. Inteleg sa fi stat vreun minut in ring, facea putin amuzament, dar doar ATAT ! Booker T si Diesel ! HELL YEAH ! Foarte tari aparitiile, iar momentul cu Diesel si Big Show, EPIC ! Trebuie macar un story cu cei doi pentru WrestleMania, ar fi mare mare pacat sa se piarda. Ar fi si o retragere minunata pentru Nash la WrestleMania. Ce nu mi-a placut, a fost faptul cum au iesit Booker T si Diesel. Fara sa elimine pe nimeni, la naiba. Doar sunt legende .. Si ma asteptam la ceva reveniri noi, numarul 30 de obicei e cel care te face sa zici HOLLY SH*T, aici a fost un Kane obosit ce nu a insemnat nimic in economia meciului. Momentele cu Morrison sarind de pe gardul de protectie si Chavo cu Suplex-urile au fost misto rau, mi-au placut.
Despre castigator, nu stiu ce sa zic. Alberto del Rio e un personaj misto si vroiam sa fie in Main Event, dar a intrat mult prea devreme. Era mai indicat pentru MITB , Del Rio, pana atunci sa fi avut un build up mai puternic. Sunt curios daca se va materializa push-ul, trebuie sa lucreze serios la personajul sau. Btw, momentul de final a fost cat s-a putut de penibil.
Si parca spuneati ca apare The Godfather, ca a fost confirmat ca plm. Unde a fost ?