WWE Royal Rumble 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE Royal Rumble 2011

Postby Cosmin080 » 31 Jan 2011, 15:16

ce fata avea santino inainte sa execute cobra
Image
Cosmin080
Midcarder

User Title: 080

Postby Enigma » 31 Jan 2011, 15:19

Spoiler: show
In niciun caz unul dintre cele mai bune Rumble-uri din istorie. Meciul pentru WHC a fost ok, finalul a fost bun. La WWE Championship nu am vazut cine stie ce, se putea si mai bine, iar la Divas de asemenea nimic special, ma mir ca nu a aparut Awesome Kong.
De la ultimul meci aveam asteptari mai mari, segmentele cu Cena si Hornswoggle au fost patetice, dar in schimb partea cu Punk si New Nexus mi-a placut. Foarte tare faza cu Big Show si Diesel, insa urat felul in care au fost eliminati Booker si Diesel. Nu e Alberto potrivit pentru push-ul asta, il preferam pe Barrett in locul lui.
Image
Enigma
moderator

User Title: N9NE

Postby WF^KOBE » 31 Jan 2011, 17:37

Superba faza cu JoMo cand a facut pe spiderman :D
WF^KOBE
Lowcarder

Postby Marko » 31 Jan 2011, 18:01

Am luat si eu dimineata PPV-ul, doar pentru Main Event, restul meciurilor nu le-am vazut. So ..

Meci nici bun, nici rau. Cei care spun ca e unul din cele mai tari din istorie, nu cred ca stiu ce vorbesc. A fost un Rumble mediocru, cu mici straluciri. A inceput bine, atleti desavarsiti. Momentul cu Punk si Nexus a fost tare, s-a oprit cand a trebuit, fara a o lungi prea mult. Chestia cu Hornswoggle a fost muuult prea lunga si aiurea. Inteleg sa fi stat vreun minut in ring, facea putin amuzament, dar doar ATAT ! Booker T si Diesel ! HELL YEAH ! Foarte tari aparitiile, iar momentul cu Diesel si Big Show, EPIC ! Trebuie macar un story cu cei doi pentru WrestleMania, ar fi mare mare pacat sa se piarda. Ar fi si o retragere minunata pentru Nash la WrestleMania. Ce nu mi-a placut, a fost faptul cum au iesit Booker T si Diesel. Fara sa elimine pe nimeni, la naiba. Doar sunt legende .. Si ma asteptam la ceva reveniri noi, numarul 30 de obicei e cel care te face sa zici HOLLY SH*T, aici a fost un Kane obosit ce nu a insemnat nimic in economia meciului. Momentele cu Morrison sarind de pe gardul de protectie si Chavo cu Suplex-urile au fost misto rau, mi-au placut.
Despre castigator, nu stiu ce sa zic. Alberto del Rio e un personaj misto si vroiam sa fie in Main Event, dar a intrat mult prea devreme. Era mai indicat pentru MITB , Del Rio, pana atunci sa fi avut un build up mai puternic. Sunt curios daca se va materializa push-ul, trebuie sa lucreze serios la personajul sau. Btw, momentul de final a fost cat s-a putut de penibil.

Si parca spuneati ca apare The Godfather, ca a fost confirmat ca plm. Unde a fost ? :|
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby mrciocio » 31 Jan 2011, 18:24

Poate ca cel mai cel "Holly shit!" al meu a fost cand am crezut ca o sa castige Marella rumble-ul.

Oricum rumble-ul a fost mai bun ca cel din 2010 dar mai prost ca toate celelalte
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby MTN2K10 » 31 Jan 2011, 18:38

Enigma , esti luzar . Wade Barrett nu are de ce sa mai primeasca push , din moment ce e in feud cu Punk si e deja in ME .
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby TyG3R » 31 Jan 2011, 19:01

No shit , daca castigi RR nu inseamna ca primesti push. Barrett nu e in niciun feud cu CM Punk.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby MTN2K10 » 31 Jan 2011, 19:03

In prima parte , poate ai dreptate , dar in a 2-a nu . Sunt in desfasurarea feud-ului dintre Corre si Nexus .
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby Legend » 31 Jan 2011, 19:04

ATENŢIE! Acest mesaj s-ar putea să conţină spoilers
Edge vs. Ziggler

-- Meci bun, mi-a plăcut că Ziggler a primit pop, partea nasoală a acestui meci este că s-au băgat prea multe Sleeper Hold-uri, dacă s-ar vrea a fi manevră de final, ar băgao o singură dată în meci, însă cei din E o fac mai plictisitoare decât este. Finalul a fost bun, eu ma gândeam ca va face Ziggler un SPEAR. Ce dracu' a căutat Kellz Kellz acolo?!Parcă era combinată cu McIntyre. N-avea niciun rost acel Killswitch, dacă Christian n-a revenit. A fost făcut degeaba.

Miz vs. Orton

.. Din nou, Michael Cole fenomenal. Alex Riley este foarte tare, vreau să îl văd într-un meci pentru centura US, este peste Kofi sau DiBiase. Orton, jalnic, cum ne-a obişnuit. N-a mai scos un meci bun de mult timp. Finalul mi-a plăcut.
Divas Fatal 4 Way

ff Când s-a primit e-mail-ul, credeam că o bagă pe Kong în meci, nu înţeleg ce a căutat Eve. În rest skip.

Royal Rumble Match

ss Segmentul de început a fost foarte tare, CM Punk, din nou AWESOME. Bryan şi Regal au făcut o treabă excelentă, la fel şi JoMo, păcat că nu îl bagă ca HEEL. CAN YOU DIG IT SUCKA!!!!!!!! Booker T fenomenal, păcat că n-a eliminat pe nimeni şi a stat doar 90 de secunde în ring, sper să-l văd în RAW. HOLY SHIT!!!BIG SEXY IS HERE!!DIESEL a fost şi el magnific, faza cu Big Show a fost foarte tare, am revăzut cele mai tari momente din WCW. Orton şi Ţiglă n-au avut ce căuta, segmentul cu Hornz, pointless. Finalul n-a fost cum mă aşteptam, ultimul eliminat n-a picat prea bine, mi-ar plăcea ca cei din E să îi schimbe gimmick-ul de circar lui Santino. Chavo Guerrero a fost AWESOME. Attire nou, maybe face. Îl vroiam pe Del Rio în ME, dar nu acum, după WM. Bine, dacă îi vor schimba cei din WWE, promo-urile, e mai tare.

WTF?! Bella Twins heel-turn, BIG SHIT!
Legend
Campion

Postby DéjàVu » 31 Jan 2011, 20:48

CM Punk, Daniel Bryan, Chavo Guerrero, Booker T, Diesel, Edge, John Morrison si publicul - AWESOME!

Timpul petrecut de Booker T si Diesel in Rumble precum si castigatorul - AWFUL!

Sper sa ii faca un build-up calumea lui Alberto del Rio pana la Wrestlemania.
Image
DéjàVu
VIP

User Title: Outrageous

Postby kraven » 31 Jan 2011, 21:36

^^Partea cu Bellas n`am inteles`o , da`mi pe PM un video cu segmentul .
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby Bob Marley™ » 03 Feb 2011, 22:06

----Hell yeah, I'm back.Am fost inactiv in ultima vreme pentru ca in perioada Rumble-ului incerc sa fiu precaut in legatura cu spoilerele.

Edge Vs. Dolph Ziggler (World Heavyweight Championship)

----Mi s-a parut un meci bunicel, dar nu mai reusit decat Taker Vs. Mysterio de anul trecut.A fost putin plictisitor la inceput insa spre final a inceput sa-mi placa.Faza cu EDGE folosind manevra de final a lui Christian pe Ziggler a fost epica.

3.5/5 *

The Miz Vs. Randy Orton (WWE Championship)

----Ceva mai interesant ca primul...Finalul a fost surprinzator, cred ca ni se pregateste un feud Punk - Orton pentru WrestleMania.

3.75/5 *

Fatal 4-Way Match (Divas Championship)

----Slabut si neinteresant.Moonsault-ul lui Eve a fost singura faza interesanta din tot meciul.Dupa cum a zis si daby, acesta ar fi fost momentul perfect pentru debutul lui Kong, dar n-a fost sa fie.

2/5

40-Man Royal Rumble Match

----Nu inteleg de ce multora nu le-au placut interventia lui Barrett si a grupului sau.Pentru cei care se intreaba de ce a intervenit GM-ul din RAW, a fost din cauza ca meciul nu a inceput inca.Daca The Corre ar fi aparut dupa ce a intrat si Bryan in meci si l-ar fi eliminat pe Punk, GM-ul nu ar mai fi avut ce sa faca pentru ca odata ce are loc o eliminare nu mai poate fi schimbata decizia.

----Inceputul a fost foarte misto.Fazele cu Bryan Vs. Regal, Chavo chinuindu-se sa execute The 3 Amigos si John Morison catarandu-se pe zid au fost senzationale.Cele zeci minute in care a dominat Nexus-ul au fost tari.Nu-mi place ca l-a eliminat Cena prea usor pe Punk.Urmatoarele minute in care Cena a facut echipa cu Horny au fost penibile.

----Aparitiile surpriza ale lui Booker T si Kevin Nash au fost awesome, si au primit reactii extreme de bune, toata arena striga let's go Diesel si dupa ce a fost Nash eliminat.Pacat ca i-au lasat prea putin in ring.

Gold Moment

----Ziggler si Orton nu aveau ce sa caute in meci pentru ca ei au concurat pentru titlurile mondiale deja in seara respectiva.Ma bucur ca Miz l-a eliminat pe Cena, se pare ca va intra in feud cu el pentru WrestleMania.

----Alberto Del Rio winner...I don't know, mi se pare cam devreme.Punk mi s-a parut cel mai potrivit pentru o victori in Rumble, insa decat Cena sau Orton mai bine el.Nu stiu de ce dar mi se pare ca in felul asta trebuia defapt sa castige Christian si sa intre in feud cu EDGE daca nu i se agrava accidentarea.Faza cu Santino a fost penibila, primeste cam prea multe push-uri in ultima vreme.

----Mi s-a parut un Rumble bunicel, stricat de Cena si Hornswoogle.Se vede ca s-a muncit foarte mult la meciul asta si de aceea eu il apreciez.Sper sa-l promoveze serios acum pe Del Rio.

5/5 *

----PPV-ul asta a fost peste asteptari in opinia mea.Sunt curios cum vor decurge lucrurile pana la WrestleMania.Sper sa iasa bine si Eliminaion Chamber 2011.
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby AleXXander » 03 Feb 2011, 22:09

Notele astea pe ce criterii sunt date ? Din punct de vedere al lungimii in minute a meciului ?

Ca altfel nu inteleg cum Orton vs Miz poate fi peste Ziggler vs Edge.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby AdrianIlie » 03 Feb 2011, 22:16

Randy Orton vs Miz a fost foarte plictisitor in afara de final, la Edge vs Ziggler meciul a fost mult mai bun, interventia lui Kelly Kelly a fost pointless, in rest a fost un meci bun.
Image
Ex AdrianIlie
AdrianIlie
Main Eventer

User Title: Undertaker

Postby Bob Marley™ » 03 Feb 2011, 22:17

Alexander wrote:Notele astea pe ce criterii sunt date ? Din punct de vedere al lungimii in minute a meciului ?

Ca altfel nu inteleg cum Orton vs Miz poate fi peste Ziggler vs Edge.

----Mie mi-a placut mai mult, asta nu inseamna ca a fost mai bun.Nu le-am notat dupa anumite criterii, ci dupa cum le-am apreciat pe moment.

EDIT : Meciul Royal Rumble de anul acesta a fost la 11 secunde distanta sa depaseasca recordul stabilit in 2002.
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Previous

Return to WWE