Ruthless Aggression Era vs Attitude Era

Ce nu intra in alte sectiuni ajunge aici !

Ruthless Aggression Era vs Attitude Era

Postby LionHeart » 13 Jun 2011, 18:58

Image
Attitude Era
A inceput in Martie 1998,cand Stone Cold Steve Austin l-a invins pe Shawn Michaels la WrestleMania XIV,pentru a devenii campion WWF si s-a terminat in Aprilie 2001 dupa ce Austin l-a invins pe The Rock,la WrestleMania X-Seven,pentru a devenii inca o data campion WWF,l-a cateva zile dupa ce World Championship Wrestling a fost cumparat de WWF.

Image
Ruthless Aggression Era
A inceput in Iunie 2002,in momentul in care John Cena si-a facut debutul impotriva lui Kurt Angle,in momentul in care a fost intrebat de catre Angle ce considera ca il face special,Cena a raspuns "ruthless aggression",sfarsitull acestei perioade fiind incert.Majoritatea spun ca s-a terminat in momentul in care WWE-ul a trecut in TV-PG (2008) desii altii spun ca in momentul in care Chris Benoit s-a sinucis (2007).

Acum,intrebarea e care perioada v-a placut voua cel mai mult si ,evident, de ce? :)

Does anybody remember laughter?
LionHeart
Mr. Crowley

User Title: 666

Re: Ruthless Aggression Era vs Attitude Era

Postby Mr Cosmin » 13 Jun 2011, 21:16

Daca esti un fan al wrestlingului si stii cu ce se mananca acest gen de divertisment sportiv, e lesne de inteles ca vei vota cu Attitude Era.

Cele mai grozave story-uri si feud-uri, cele mai bune meciuri din istoria federatiei, cel mai bun show de wrestling din istorie (WrestleMania X-Seven), Monday Night War-ul si exemplele ar putea continua pana maine.

WWE-ul a scazut semnificativ dupa incheierea Attitude Era, asta probabil si pentru ca mai multi luptatori semnificativi pentru acea perioada au parasit compania (cele mai elocvente exemple care imi vin in minte ar fi The Rock si Stone Cold Steve Austin). Oricant au incercat sa revina la valoarea pe care federatia o avea atunci, nu au mai reusit pana in prezent, in mai bine de 9 ani.
Image
The h1mZ: 19 din 31, raman 10
Mr Cosmin: 12, stii mate, AHAHAHAHA =))))))
Mr Cosmin
VIP

User Title: Superior

Postby AleXXander » 13 Jun 2011, 21:19

Asta pt ca nu-s capabili, nu pt ca nu se poate. De putut, se pot apropia destul de mult de calitatea story-urilor de atunci, ca au oameni capabili.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Mr Cosmin » 13 Jun 2011, 21:50

Si de apropiat e greu... Nu vor mai gasi story-uri geniale, asa cum se intampla pe atunci.
Image
Mr Cosmin
VIP

Postby El Niño » 13 Jun 2011, 22:31

Sincer nu am prins aceste 2 perioade ale WWE/WWF-ului. Eu ma uit la wrestling de prin 2005 atunci cand se transmitea pe sport.ro , cred ca era Attitude Era pe atunci. De vazut,am vazut meciuri si pot spune ca Attitude Era mi se pare mult mai buna,feud-ul dintre The Rock si Steve Austin mi s-a parut printre cele mai bune de cand ma uit la wrestling. Votez Attitude Era.
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby Armageddon™ » 13 Jun 2011, 23:08

^ Defapt, ai prins RA Era.

Oho, Lion, chiar mi-ai dat de lucru! Attitude Era a fost condusa de oameni ca SC sau TR, a avut stories memorabile si meciuri extraordinare. AE a avut cel mai tare WM din istorie, a avut Monday Night Wars dar poate cel mai important, pe atunci Vince era intreg la minte iar Mattel nu putea fi asociat cu WWE.

Ruthless Agression i-a avut pe Cena, i-a avut pe Batista si poate cel mai important, l-a avut pe Shawn Michaels. Poate Shawn ar fi putut face diferenta, insa nu a putut. De aceea votez AE.
Armageddon™
Campion

User Title: Notorious

Postby Style » 13 Jun 2011, 23:13

Shawn a fost si in AE :|
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby nWo_4_life » 13 Jun 2011, 23:24

Attitude Era - Fiecare luptator avea personajul sau, un angle, un story cu care putea fi identificat.
John Cena Era - Mai mult de jumate din rosterul WWE nu au personaj, nu au angle, nu au story, nu au ceva cu care pot fi identificati.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby AleXXander » 13 Jun 2011, 23:29

Armageddon, de ce vorbesti despre ce nu cunosti ? Eu am impresia ca n-ai nici cel mai mic habar despre Attitude Era.

Poate cel mai important argument a fost dat de daby. Acolo si pe Spike Dudley il vedeai in ceva, care era la nivelul lui... dracu... Zack Ryder de acum.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Mr Cosmin » 14 Jun 2011, 00:02

Faza e ca pana si Spike Dudley era mai tare decat o sa fie vreodata Cena de exemplu.
Image
Mr Cosmin
VIP

Postby Raiden » 09 Jul 2011, 22:04

Style wrote:Shawn a fost si in AE :|

A facut parte din perioada de tranzitie de la New Generation Era la Attitude Era. Desi in mod oficial a inceput la WrestleMania XIV, Attitude Era isi are originile de la King of the Ring 1996 cand Stone Cold Steve Austin a taiat acel promo istoric. Alte evenimente majore semnificative ce au dus la creearea erei Attitude au fost: schimbarea formatului RAW in RAW IS WAR (trecand la titantron, la show de 2 ore pentru a se bate cap la cap cu Nitro), cat si schimbarea intregului produs ce si-a pus amprenta asupra storyline-urilor si asupra personajelor implicate, toate aceste modificari petrecandu-se in anul 1997 cand Shawn Michaels era inca activ. A fost commisioner intre anii 1998-2000, dar a avut aparitii rare.

Si ca raspund la intrebarea topicului, Attitude Era este cea mai buna perioada din istoria WWE-ul. Ce a fost inainte si dupa nu se compara.

WWE-ul a scazut semnificativ dupa incheierea Attitude Era, asta probabil si pentru ca mai multi luptatori semnificativi pentru acea perioada au parasit compania (cele mai elocvente exemple care imi vin in minte ar fi The Rock si Stone Cold Steve Austin). Oricant au incercat sa revina la valoarea pe care federatia o avea atunci, nu au mai reusit pana in prezent, in mai bine de 9 ani.

WWE-ul a scazut calitativ din cauza lipsei de competitie, asta e principalul motiv.
Raiden
VIP

Postby Tommy Angelo™ » 16 Jul 2011, 14:52

Ca tot spuneti ca Cena este superman si alte chestii , si The Rock era un asemenea maimutoi in acea era.Cu 5 manevre in ring se scula de nu stiu unde, dupa ce isi luase bataia vietii si castiga meciul.La fel si cu Stone Cold.Cena are vina mica pentru ce se intampla IN WWE,dar bookerii pusi pe pile si relatiile de gang bang din vestiare au dus la aceasta degradare a produsului.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby nWo_4_life » 16 Jul 2011, 14:57

Tu chiar vrei sa-i compari pe Stone Cold si The Rock cu John Cena ? Really ?
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Tommy Angelo™ » 16 Jul 2011, 15:18

nWo_4_life wrote:Tu chiar vrei sa-i compari pe Stone Cold si The Rock cu John Cena ? Really ?

Tot pomeniti de Cena,dar uitati cum erau The Rock si Stone Cold.Nu e nicio comparatie.Nu astia sunt motivele cresterii/decaderii WWE-ului asa cum am avazut niste aberatii la unii.
Pe atunci nu era Vince,nu vroia multi bani?Cum in ultimii ani retardismul a inceput sa domine la cei mai multi oameni,copii au uitat a se juca si sa faca lucruri firesti varstei lor,WWE-ul trebuie sa se muleze cerintei.Fanii mai vechi,in loc sa paraseasca vizionarea,ar trebui ca fix acum sa faca ceva.E ca la nunta,esti aproape la bine,dar la rau conteaza cel mai mult!
Tommy Angelo™
VIP

Postby The h1mZ » 16 Jul 2011, 15:21

M-am apucat sa fac un post in care sa explic de ce ereau mai buni SCSA si The Rock decat supercena, dar mi-am dat seama ca e o prostie sa fac asa ceva... Sincer nu se pot compara, si nu numai smarks stiu asta, si fanii marks care il huiduie pe cena la showuri s-au saturat de el.
Greatness.
Image
The h1mZ
VIP

User Title: ...

Postby Hopsin » 16 Jul 2011, 20:39

Ca tot spuneti ca Cena este superman si alte chestii , si The Rock era un asemenea maimutoi in acea era.Cu 5 manevre in ring se scula de nu stiu unde, dupa ce isi luase bataia vietii si castiga meciul.La fel si cu Stone Cold.Cena are vina mica pentru ce se intampla IN WWE,dar bookerii pusi pe pile si relatiile de gang bang din vestiare au dus la aceasta degradare a produsului.

Dude, ieri la nu stiu ce thread, ziceai ca cena e cacat si ca face si ca heel, si ca e praf. Acuma ii iei apararea. Penibil.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Raiden » 16 Jul 2011, 20:53

Tommy Angelo™ wrote:Ca tot spuneti ca Cena este superman si alte chestii , si The Rock era un asemenea maimutoi in acea era.Cu 5 manevre in ring se scula de nu stiu unde, dupa ce isi luase bataia vietii si castiga meciul.La fel si cu Stone Cold.Cena are vina mica pentru ce se intampla IN WWE,dar bookerii pusi pe pile si relatiile de gang bang din vestiare au dus la aceasta degradare a produsului.

Tommy Angelo™ wrote:Tot pomeniti de Cena,dar uitati cum erau The Rock si Stone Cold.Nu e nicio comparatie.Nu astia sunt motivele cresterii/decaderii WWE-ului asa cum am avazut niste aberatii la unii.
Pe atunci nu era Vince,nu vroia multi bani?Cum in ultimii ani retardismul a inceput sa domine la cei mai multi oameni,copii au uitat a se juca si sa faca lucruri firesti varstei lor,WWE-ul trebuie sa se muleze cerintei.Fanii mai vechi,in loc sa paraseasca vizionarea,ar trebui ca fix acum sa faca ceva.E ca la nunta,esti aproape la bine,dar la rau conteaza cel mai mult!

Ca sa nu mai cazi in penibil, te sfatuiesc sa nu te mai bagi in discutiile care te depasesc.
Raiden
VIP

Postby Hopsin » 16 Jul 2011, 21:11

Chestie e ca Stone Cold si Rock nu au fost booked chiar cum e Cena.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Tommy Angelo™ » 16 Jul 2011, 21:14

Mayer wrote:Chestie e ca Stone Cold si Rock nu au fost booked chiar cum e Cena.

Aveau fiecare cate un arsenal limitat?Aveau.
Pe toata durata meciului erau caftiti si reveneau dintr-o data si castigau meciul?Da
Dupa cum spunea si Punk,The Rock toata cariera l-a lins in cur pe Vince,deci deduci de aici.
Dupa ce a castigat tot ce se putea in WWE,Stone Cold a refuzat sa ridice tineri.Dc?
HBK nu degeaba este cel mai mare wrestler.
Dupa parerea mea ,un produs adevarat al Attitude Era a fost Kurt Angle.Complet din punct de vedere al arsenalului,calitatilor la mic si un heel desavarsit.
Last edited by Tommy Angelo™ on 16 Jul 2011, 21:19, edited 1 time in total.
Tommy Angelo™
VIP

Postby nWo_4_life » 16 Jul 2011, 21:17

Tu chiar il compari pe Cena cu Stone Cold si The Rock ?
Image
nWo_4_life
moderator

Next

Return to Pro-Wrestling