Santino Marella intr-un accident de masina !

Cele mai fierbinti stiri doar aici !

Moderator: Sylar.

Santino Marella intr-un accident de masina !

Postby ALex' » 02 Sep 2011, 21:10

Superstarul WWE Santino Marella a suferit un umar dislocat in urma accidentului de masina avut Joi noaptea. WWE.com a obtinut urmatoarele declaratii:

“De-abia plecasem de acasa si doream sa merg la frizer inainte sa impachetez pentru turul WWE din Puerto Rico” explica Marella. “Frizerul meu nu era, asa ca am decis sa ma intorc acasa”

Apoi vehicolul condus de Marella a fost lovit de un alt automobil. Soferul a ramas la locul accidentului pana cand au ajuns si politia, astfel nu se suspecteaza nimic intentionat.

“Masina sa intors pe o laterala si spatele a lovit un stalp. Airbag-ul s-a deschis si am mirosit praf de pusca”

Masina lui marela s-a oprit langa stalpul respectiv si a fost destul de grav avariata

Image

here was broken glass everywhere, and I tried to open the passenger door, but it was stuck,” Marella said. “Luckily, there was still power in the car. I opened the sunroof and crawled out.”

“Era sticla peste tot si cand am incercat sa deschid usa nu am putut” spune Marella. “Spre norocul meu masina inca avea curent, asa ca am deschis trapa si am putut sa ma tarasc afara”.

Marella nu o sa fie prezent la Raw pe data de 5 Septembrie.

“Trebuie sa ma vinder repede si sa ma intorc in ring”, declara Santino. “Vreau sa ma intorc si sa lupt”

Sursa: wrestlebook
Image

little red devil
ALex'
Main Eventer

User Title: little red devil c:

Re: Santino Marella intr-un accident de masina !

Postby Shocker » 02 Sep 2011, 22:59

Nu e o mare pierdere ca nu va fi prezent la urmatorul RAW .
Mon amour jur c-o sa te fur
Nu e plagiat, e doar rap, e hip-hop pur
Shocker
Campion

User Title: Freestyle

Return to Stiri