[OFFICIAL] Sentenced Lifes - SEASON I

Lock-on

[OFFICIAL] Sentenced Lifes - SEASON I

Postby Marko » 17 Sep 2011, 22:53

First ever .. PROMO !

Image

Pe programul ABC incepe sa ruleze un promo cu totul nou , pentru toti telespectatorii . O melodie specifica suspansului se aude pe toata durata promo-ului ( http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84 ) . In timp ce un ochi transpirat , pe o fata vizibil lezata incepe sa se deschida , privind disperat , o voce patrunzatoare se aude ..

"ODATA ce te trezesti ..SINGUR .. ce poti face ? EXPLOREZI .. inaintea ca noaptea sa inceapa . Iti dai seama ca .. VIATA ta este .. CONDAMNATA .. iar tu .. nu esti SINGUR ! "

Dupa terminarea acelor vorbe , melodia atinge punctul culminant , iar brusc se opreste ca o strafulgerare , iar imaginea se departeaza de acel chip disperat .

First Season of SENTENCED LIFES coming in 1 day !
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Re: [OFFICIAL] Sentenced Lifes - SEASON I

Postby Marko » 18 Sep 2011, 14:19

Sentenced Lifes - Sezon I
Episod 01 - " Where We Are ? "

Running Time : 40 minutes . Channel : ABC .
Image

Mult asteptatul debut al serialului " SENTENCED LIFES " se face . Primul episod incepe cu acel cadru ce are in prim plan un chip disperat si vizibil lezat . Imaginea se departeaza incet-incet , observandu-se ca acel chip apartine unui om imbracat la costum , ranit , intins pe cateva plante dintr-o jungla . Protagonistul se ridica disperat si se uita in toate partile , fara a stii ce se intampla . Isi duce mana la ureche , acolo unde avea scrijelit cu o zgarietura adanca , numarul " 1 " ..

Jack Wayne : " Ouch .. ce dracu e asta ? "

Jack incepe apoi sa se analieze , observand ca este ranit si foarte sifonat . Isi da sacoul jos , pe care il lasa pe iarba , iar apoi incepe sa mearga disperat , sprijinindu-se din cand in cand de copaci . La un moment dat se opreste si se aseaza langa un copac , tinandu-si mana la cap .

Jack Wayne : " Ce .. ce naiba se intampla ? Unde sunt .. ? "

Jack sta cateva momente pe ganduri , iar apoi isi continua drumul prin jungla imensa . Brusc , in spatele unor tufe aude cativa pasi , iar grabit merge intr-acolo . Un om imbracat la costum , aproape la fel de ranit statea intins pe iarba .( Image ) . Jack se apleaca degraba si incearca sa vorbeasca cu acel om .

Jack Wayne : " Hei .. tipule . Ma auzi ? Esti in regula ? "
Michael Smith : " Lisa .. unde .. esti ? Ahh .. "
Jack Wayne : " Hei .. o iei razna ? Ma auzi ? Cine e Lisa ? Mai e cineva aici cu noi ? "
Michael Smith : " Ci .. cine esti ? "
Jack Wayne : " Numele meu e Jack . Nu imi amintesc prea multe , dar am ajuns aici , ranit . Ai idee ce ni s-a intamplat ? "
Michael Smith : " Ei .. ei sunt devina .. pentru tot . "
Jack Wayne : " Poftim ? Cine ? Care ei ? Ma mai auzi ? "

Insa tipul ranit mai grav lesina , iar Jack se ingrijoreaza . Apoi observa ca pe urechea dreapta , are scrijelit identic ca el , cifra " 2 " . Jack il ia pe Michael in spate si isi continua drumul , observand ca jungla se termina curand . Cei doi ajung la scurt timp spre finalul junglei imense , iar totul duce catre o plaja imensa . Ajuns acolo , Jack il lasa pe Michael intins pe nisip , iar apoi se indreapta imediat spre apa oceanului . Se spala pe fata , iar apoi desface rapid cateva fragmente din tricoul sau , pe care le uda si le face comprese peste ranile lui Michael . Il aseaza pe Michael langa apa , iar apoi ii toarna putina apa in gura , pentru a evita deshidratarea . Imediat dupa aceasta , incepe sa se uite disperat in toate partile , analizand plaja . In diferite parti erau urme de sange care duceau in jungla , insa doar atat . Nici urma de vapor , barca sau alt mijloc de a se ajunge pe insula imensa in care se afla . Oceanul era larg intins , si nici urma de uscat in departare . Dandu-si seama ca ceva s-a intamplat , iar Michael pare sa aiba habar de cele intamplate , incepe sa colecteze cateva bete , pentru ca noaptea se apropia cu pasi repezi . Undeva la limita plajei cu jungla acesta reuseste cu greu sa faca un foc , iar pe Michael il aseaza langa foc , pentru a se incalzi si a-si reveni .

Michael Smith : " Hei .. "
Jack Wayne : " Slava Domnului ca ti-ai revenit .. cum te simti ? "
Michael Smith : " Mult mai bine . Dar cine esti ? Eu ma numesc Michael Smith , sunt un bancher din statul Florida ."
Jack Wayne : " Numele meu este Jack Wayne si sunt un fost medic din Marea Britanie . Dar cine este Lisa ? "
Michael Smith : " Poftim ?! De unde naiba ii stii tu numele fostei mele logodnice ? "
Jack Wayne : " Pai bolboroseai ceva si o strigai , atunci cand te-am gasit in jungla .. Si tot atunci spuneai ca ' ei ' sunt de vina pentru tot ce se intampla . Ma poti lamuri si pe mine ? "
Michael Smith : " Poftim ? Cred ca tu delirezi .. nu stiu ce naiba caut aici si nici nu te-am mai vazut vreodata . Cauta in haina mea , e o mica trusa medicala si o sticla cu apa . "

Jack face intocmai , iar cei doi beau apoi acea sticla de apa imediat .

Jack Wayne : " Ce naiba ai la ureche .. ? "
Michael Smith : " Ce .. defapt tu , ai cifra 1 scrijelita .. "
Jack Wayne : " Poftim .. dar pe urechea ta dreapta este cifra 2 .. nu inteleg chiar nimic .. "

Michael Smith aude cateva fosnaituri langa ei , iar apoi ii pune mana la gura lui Jack . Pune mana pe o creanga ceva mai ascutita si se ridica degraba , indreptandu-se spre locul zgomotelor ..

Michael Smith : " TUU ?! Ce naiba ... ?! "
Marko
moderator

Re: [OFFICIAL] Sentenced Lifes - SEASON I

Postby Marko » 21 Sep 2011, 16:20

Sentenced Lifes - Sezon I
Episod 02 - " A new Friend on Island .. "

Running Time : 25 minutes . Channel : ABC .
Image

Episodul incepe cu cateva secvente din cel pilot , iar apoi se reia scena plina de suspans in care Michael si Jack privesc speriati spre un tufis , de acolo unde apare un om masiv , cu aspect irakian . ( Image )

Michael Smith : " TUU ?! Ce naiba ... ?! "
Sayid Jarrah : " Nenoro .. "

Cei doi se iau imediat la bataie si se trantesc pe pamant . Michael Scofield incepe sa il loveasca cu pumnii in abdomen , insa Sayid il intoarce si il arunca intr-o tufa . Jack ii desparte imediat , pentru a calma conflictul .

Jack Wayne : " Hei .. hei .. TERMINATI ! In primul rand , tu cine dracu mai esti ? In al doilea rand , ce naiba aveti de impartit ? Lamuriti-ma ! "
Sayid Jarrah : " Numele meu este Sayid Jarrah , iar el e fostul meu coleg de celula .. "
Jack Wayne : " Celula ? Poftim ? Parca erai bancher .. "
Michael Smith : " Minte ! E un nenorocit din Florida ce incerca sa intre pe sub pielea mea ! "
Sayid Jarrah : " Nu am mintit niciodata , am frica lui Alah . Daca m-ai lasa sa termin de povestit .. "
Michael Smith : " Nu te-ai saturat sa minti lumea .. ? "
Jack Wayne : " TERMINA ! Lasa-l sa spuna ce are de spus , iar apoi vom clarifica lucrurile . "
Sayid Jarrah : " Multumesc ! Ei bine , dupa cum spuneam , numele meu este Sayid Jarrah si am fost recuperator in tara mea natala Irak . Acum 2 ani am fost inchis pe nedrept intr-o inchisoare de maxima securitate din Florida , ispasind pedeapsa la care trebuia supus comandantul meu . Iar domnul Smith de fata , a fost colegul meu de celula in ultimi 2 ani . Pana cand , chiar el , m-a tradat si a inceput o revolta in inchisoar ce s-a lasat cu crime si victime foarte mult . Datorita lui am fost batut in inchisoare , dand vina pe mine . Am stat sa ma recuperez in spital , asta pana acum o zi , cand totul s-a dat peste cap . Brusc , m-am trezit aici , pe insula asta , infometat si insetat , fara a-mi aminti nimic in ultimele 24 de ore . Iar urechea ma doare al naibii de tare .. "

Jack Wayne observa ca Sayid are scrijelit in exact acelasi mod cifra 3 pe ureche .

Michael Smith : " Doamne , nu ai obosit sa inventezi atatea basme ? Tipul asta e un hot nemernic , ce a icnercat sa ma jefuiasca si pe mine , iar apoi sa isi ceara scuze pentru a-mi anula plangerea .. "
Jack Wayne : " Terminati .. chiar nu conteaza acum conflictele voastre puerile . Noaptea aproape a venit , si vad cativa nori pe cer . Ne aflam toti 3 aici , niciunul nu isi aminteste nimic , ceva nu e in regula . Trebuie sa ne adapostim pana dimineata , iar apoi vedem cum plecam naibii de aici si cum am ajuns . Veniti , dupa desisurile astea , am vazut o mica pestera , ne putem face adapostul acolo . "

Sayid si Michael isi arunca priviri reci , insa il urmeaza pe Jack din dorinta de a supravietui . Cei 3 trec prin frunzisurile dese . Brusc insa , acestia aud niste pasi apropiindu-se si se uita disperati in toate partile . Fara a mai putea reactiona , toti 3 sunt loviti naprasnic in ceafa cu cate o bata , cazand lati pe pamant . Imagini arata apoi cum sunt tarati de 3 persoane , la care sunt vizibile doar picioarele si acele bate imense .
Marko
moderator

Return to Arhiva