hmm,eu ma gandeam cum ar fi sa ne intalnim toti (dc ar vrea careva )la green fest ! ma refer la cei care asc rock. alexx ti-am raspuns la "Randy Orton _ The Viper"...cu intarziere ca n-am mereu timp pt net
miz e chiar AWESOME! Are gimmick cool,a avut cv centuri care le-a tinut destul de mult,e bun la mic dar si in ring! Unul din favoritii mei,si un heel destul de bun!
Sig by Robert Turn it up, Wanna hear it pumping,the beat is on fire Burn it up,all the way up
Miz e chiar un om pe care WWE a reusit sa-l transforme in wrestler. EL era tv star si l-au facut wrestler mai ales in perioada cand facea echipa cu Morisson, atunci a invatat el mult. Acu are o pozitie buna, sigura de upper midcarder pe care o merita. Nu e el omul sa ajunga main eventer dar e unu din oamenii de baza de pe rosteru WWE
Imi place foarte mult de miz!Chiar e bun , acuma un tag team cu jericho l-ar propulsa foarte mult si ar mai castiga niste experienta , poate cine stie in maxim 2 ani il vedem WHC!
Pana acum miz era un clovn dar de la redebutul sau (dupa ce a fot dat afara si a revenit in RAW dupa ce sa batut cu eugen pentru un contreact cu RAw-ul) a devenit mult mai bun dar la microfon ma amuza cand vorbeste.
HaDDes tu ori esti mark ... ori esti praf. Tu lasa-te de Wrestling ... daca spui ca un om ca The Miz trebuie concediat e clar ca habar n-ai ce inseamna wrestlingul.
@Haddes esti praf in materie de wrestling esti un mark mai enervant ca slash! lasate de wrestling app,pun pariu ca la CS esti praf,si la Fifa si mai si!
Sig by Robert Turn it up, Wanna hear it pumping,the beat is on fire Burn it up,all the way up