- Unul dintre cele mai tari finaluri de RAW din ultimii ani si cu siguranta cel mai tare din PG-Era.
- Cel mai bun storyline din ultima vreme al WWE-ului, menit sa ii promoveze foarte mult pe cei 8. Story-ul care poate salva atat RAW-ul (care oricum incepuse sa creasca in ultimul timp), si cel mai probabil si SmackDown!-ul (care e in continua scadere)...
- Stable format din 8 rookies din NXT.
- Justin Gabriel = Super tare in postura de heel, chiar mi-a placut fata aceea nervoasa pe care vroia sa o afiseze. Nou attire - negru. Poate partea cea mai interesanta din aceasta schimbare a fost la 450 Splash-ul executat pe Cena, pentru ca e destul de ciudat ca o manevra ca asta sa fie huiduita de public...
- Heath Slater = Super tare si el in postura de heel cu acea agresivitate. Ar fi tare sa lase acel gimmick de star rock, care mai degraba pare gay si sa afiseze unul de super arogant si agresiv.
- Michael Tarver = A aratat destul de bine la show-ul de aseara. Acum chiar i s-ar potrivi acel knockout punch !
- Skip Sheffield = A avut unul dintre cele mai tari momente cand a inceput distrugerea ringului si a imprejurimilor si a fost cel care a afisat cea mai mare agresivitate, cu toate ca ma asteptam la asta din partea lui Bryan.
- Wade Barrett = Pare sa fie liderul stable-ului, cel mai probabil isi va folosi si acea sansa la centura in curand... Sper eu chiar la F4W, luandu-i locul lui Randy Orton.
- Daniel Bryan = I-a zis lui Cena "You are not better than me", iar apoi l-a scuipat, ceea ce probabil ii va aduce extrem de mult heat. Chiar nu ma asteptam la asa ceva si inca nu ma gandeam la un Bryan heel. Poate cel mai tare moment a fost atunci cand l-a strans de gat pe Roberts cu cravata. Prea funny fata aluia...
- Darren Young = Destul de ok si el. El a fost cel care a inceput daramarea gardului protector si care l-a dezbracat pe Roberts impreuna cu Bryan.
- David Otunga = El a fost singurul care nu prea s-a vazut, sau cel putin asa mi s-a parut mie. E de inteles, el e mai prost...
- Interesant faptul ca Michael Cole a fugit, ceea ce inseamna ca ori i se pregateste un heel-turn si poate chiar punerea lui in functia de manager al stable-ului, ceea ce ar fi foarte tare, avand in vedere ca M.C. e deja urat de majoritatea fanilor.
- A doua posibilitate ar fi ca in urmatoarele saptamani sa o ia si el, in special de la Bryan. Nu m-ar mira sa aiba si un lumberjack match.
- Nu m-as mira ca Wade Barrett sa devina world champion mai devreme decat a facut-o Sheamus, ceea ce mi-ar placea pentru ca Barrett chiar merita.
- De asemenea, exista si storyline-ul cu Undertaker din SmackDown! asa ca nu trebuie sa ne miram daca tot ei sunt responsabili de asta.