"We are One" - The Nexus

Fan Club-uri pentru wrestlerii tai preferati

Moderator: Sylar.

"We are One" - The Nexus

Postby AleXXander » 09 Jun 2010, 02:05

Image

- Unul dintre cele mai tari finaluri de RAW din ultimii ani si cu siguranta cel mai tare din PG-Era.

- Cel mai bun storyline din ultima vreme al WWE-ului, menit sa ii promoveze foarte mult pe cei 8. Story-ul care poate salva atat RAW-ul (care oricum incepuse sa creasca in ultimul timp), si cel mai probabil si SmackDown!-ul (care e in continua scadere)...

- Stable format din 8 rookies din NXT.

- Justin Gabriel = Super tare in postura de heel, chiar mi-a placut fata aceea nervoasa pe care vroia sa o afiseze. Nou attire - negru. Poate partea cea mai interesanta din aceasta schimbare a fost la 450 Splash-ul executat pe Cena, pentru ca e destul de ciudat ca o manevra ca asta sa fie huiduita de public...

- Heath Slater = Super tare si el in postura de heel cu acea agresivitate. Ar fi tare sa lase acel gimmick de star rock, care mai degraba pare gay si sa afiseze unul de super arogant si agresiv.

- Michael Tarver = A aratat destul de bine la show-ul de aseara. Acum chiar i s-ar potrivi acel knockout punch !

- Skip Sheffield = A avut unul dintre cele mai tari momente cand a inceput distrugerea ringului si a imprejurimilor si a fost cel care a afisat cea mai mare agresivitate, cu toate ca ma asteptam la asta din partea lui Bryan.

- Wade Barrett = Pare sa fie liderul stable-ului, cel mai probabil isi va folosi si acea sansa la centura in curand... Sper eu chiar la F4W, luandu-i locul lui Randy Orton.

- Daniel Bryan = I-a zis lui Cena "You are not better than me", iar apoi l-a scuipat, ceea ce probabil ii va aduce extrem de mult heat. Chiar nu ma asteptam la asa ceva si inca nu ma gandeam la un Bryan heel. Poate cel mai tare moment a fost atunci cand l-a strans de gat pe Roberts cu cravata. Prea funny fata aluia...

- Darren Young = Destul de ok si el. El a fost cel care a inceput daramarea gardului protector si care l-a dezbracat pe Roberts impreuna cu Bryan.

- David Otunga = El a fost singurul care nu prea s-a vazut, sau cel putin asa mi s-a parut mie. E de inteles, el e mai prost...

- Interesant faptul ca Michael Cole a fugit, ceea ce inseamna ca ori i se pregateste un heel-turn si poate chiar punerea lui in functia de manager al stable-ului, ceea ce ar fi foarte tare, avand in vedere ca M.C. e deja urat de majoritatea fanilor.
- A doua posibilitate ar fi ca in urmatoarele saptamani sa o ia si el, in special de la Bryan. Nu m-ar mira sa aiba si un lumberjack match.

- Nu m-as mira ca Wade Barrett sa devina world champion mai devreme decat a facut-o Sheamus, ceea ce mi-ar placea pentru ca Barrett chiar merita.

- De asemenea, exista si storyline-ul cu Undertaker din SmackDown! asa ca nu trebuie sa ne miram daca tot ei sunt responsabili de asta.

Image
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Re: The NXT Invasion

Postby AleXXander » 09 Jun 2010, 02:06

Am facut thread-ul asta si pe un alt forum, asa ca m-am gandit ca ar fi binevenit si aici.

Astept doar discutii pe tema celor 8 membrii ai formatiunii si despre gruparea in sine. Discutii despre NXT in general sau despre ceilalti wrestleri din NXT pot avea loc pe thread-ul dedicat acestora, adica NXT - Discutii Generale.
AleXXander
"11"

Postby Wordlife » 09 Jun 2010, 08:36

Prea tare invazia asta!A facut finalul acelui RAW ca un final de RAW din Attitude Era!A fost grozav!Cat despre cei 8,s-au descurcat grozav,toti sunt buni in a fi heel,iar Gabriel si Bryan cred ca vor fi cei mai urati dintre toti(l-au atacat pe Cena,si Bryan l-a si scuipat =)) )!
Don't stop!Go on noobies! :lol:
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby Illusionist » 09 Jun 2010, 10:56

Totusi pe Otunga nu l-am vazut mai deloc... Toti au participat la acea distrugere , dar Otunga nu.
Illusionist
moderator

Postby AleXXander » 09 Jun 2010, 11:35

A fost si el, doar ca din moment ce el e mai prost, se misca greu... L-a lovit pe Cena de cateva ori.

Gabriel si Slater din cate am observat au fost pusi in fata, atacandu-i pe comentatori si ring announceri, poate si din cauza faptului ca erau face si vroiau sa le atraga mult heat prin asta.

Daniel Bryan este destul de clar radacina acelei formatiuni. De la Bret - Vince n-am mai vazut o asemenea flegma in fata. =))
AleXXander
"11"

Postby John_Cena » 09 Jun 2010, 15:22

Totusi ma indoiesc ca se vor implica si in SmackDown.La ultimele filmari, nici urma de ei.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby Rabbit » 09 Jun 2010, 15:22

De la Bret - Vince n-am mai vazut o asemenea flegma in fata. =))

Bună asta!

Oare se vor reuni cei din NXT sez 1 cu cei din sez 2 pt a ataca din nou?

Ar fi frumos o bătaie generală,toţi din Raw contra toate rooke-urile :lol:.

P.S.: Mi-a plăcut de bryan,chair am dat pauză,a plasat perfect flegma :lol: 8-)
"My laziness is exactly as the number 8... if it lays down it becomes infinite."
Image
Rabbit
moderator

User Title: Mordovia Saransk!

Postby AleXXander » 09 Jun 2010, 15:24

N-ar avea rost. Daca te uiti la cei din NXT 2 vei vedea numai fete lungi. Sunt mult mai slabi aia... Uita-te de exemplu la acel Husky Harris, e un Trevor Murdoch 2... n-are ce cauta. Un Skip Sheffield e mult mai tare.

Singurul care ar avea loc in NXT Alliance ar fi Kaval, care e super tare.

Titus O'Neil acela e un Michael Tarver al celui de-al doilea sezon, dar sincer sa fiu, il prefer pe Tarver.
AleXXander
"11"

Postby Illusionist » 09 Jun 2010, 16:00

Astia se ocupau de ring , announceri si restu ... Otunga era in ring si "Se juca" cu Cena
Illusionist
moderator

Postby Hopsin » 09 Jun 2010, 16:54

Xander poza aia cu You are not better than Me, ai facut-o tu sau e oficiala?
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby AleXXander » 09 Jun 2010, 16:56

Nu e facuta de mine, nu e oficiala. Am gasit-o pe un forum (strain) de wrestling.
AleXXander
"11"

Postby Bob Marley™ » 09 Jun 2010, 21:10

BTW : Nu cred ca Barrett ar merita mai mult decat Sheamus sa ajunga WWE Champ !
Sheamus e mai bun decat Barrett si in privinta gimmick-ului si la mic !

Cel mai bun scenariu pentru Barrett ar fi ca lider al acestei grupari...
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby Heart Break Kid » 09 Jun 2010, 21:36

De acord , dar lider la inca 7? Daca ziceai la 3-4 mai ziceam , dar la 7 wooo
Heart Break Kid
Campion

Postby LionHeart » 09 Jun 2010, 22:12

AleXXander wrote: Poate partea cea mai interesanta din aceasta schimbare a fost la 450 Splash-ul executat pe Cena, pentru ca e destul de ciudat ca o manevra ca asta sa fie huiduita de public...

De ce ti se pare ciudat ca a fost huiduita avand in vedere pe cine a fost executat acel 450 Splash :roll:

In alta ordine de idei...E destul de interesanta ideea cu invazia.
Ar fi destul de probabil ca Barrett sa castige o centura mondiala asta facandu-l in mod cert capitan al NXT (Season 1) si deasemenea ar ridica si stable-ul.
Cat despre Michael Cole,ar fi interesant un turn-hell si folosirea lui ca si conducator al invaziei insa mi se pare cam improbabil din cauza altercatiilor cu Daniel Bryan.

Does anybody remember laughter?
LionHeart
Mr. Crowley

User Title: 666

Postby AleXXander » 10 Jun 2010, 12:29

- The NXT invasion storyline continued at last night’s WWE developmental show in Florida. The main event was scheduled to be The Miz and Daniel Bryan vs. Christian and Heath Slater but that didn’t happen. The Miz’s music played before the match but nobody came out. Christian came out next and talked about what happened on RAW, then called out Heath Slater. Slater talked about how everything was good to start off on NXT but then Christian wouldn’t give him the answers so they lost the competition.

Daniel Bryan then ran out and attacked Christian from behind. The Miz came down next and fought off the Rookies with Christian. Miz proposes that they do a Pros vs. Rookies match. Miz cut a babyface promo with Christian and worked the match as a face.

The ending came when Miz and Christian were about to hit their finishers on the Rookies. All of the Season 1 Rookies rushed the ring and beat down Miz and Christian. The Rookies tore down the FCW ring before Bryan kicked Miz in the head and Slater hit the Killswitch on Christian. The Rookies left with the Pros laid out.

Deci, invazia continua...
AleXXander
"11"

Postby andre777DRAGO » 10 Jun 2010, 12:47

Acest stable poate fi viitorul wwe(cel putin pana la TLC)
Spoiler: show

SAVE_US
andre777DRAGO
Campion

User Title: SAVE_US

Postby Wordlife » 11 Jun 2010, 08:47

Sa continue cat mai mult!Imi aduce aminte de attitude era!
Don't stop!Go on noobies!
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby AleXXander » 11 Jun 2010, 23:59

http://www.youtube.com/watch?v=bRvq3cJO ... r_embedded

Atacul de la FCW contra lui Christian si Miz.
AleXXander
"11"

Postby Charismatic0ol » 12 Jun 2010, 00:08

miz a devenit face? :o :shock:
IF YOU DON'T KNOW..........NOW YOU KNOW
Charismatic0ol
Midcarder

User Title: C.L.B.

Postby AleXXander » 12 Jun 2010, 00:15

Ce Punk ti se pare face ? Si el a luat-o la RAW.
AleXXander
"11"

Next

Return to Wrestleri