Kilmster wrote:Da n-ai prieteni care fumeaza ? Ia de la ei, sau cere de pe strada. Tigari la bucata nu-ti lua, ca ai sanse mari sa primeste ceva naspa.
Asa am un coleg care vreo 6-7 luni s-a jurat ca nu puen gura pe tigara pentru ca i se pare o prostie. Pana la urma, a incercat, a tras in piept din prima si a fost ceva de genu' "dragoste la prima vedere".)
Nu-mi iau la bucata, logic. Costa si mai mult decat la pachet.
Pana acum vreo 4 luni parca nu fumam chiar asa de mult, iar cand mai aveam chef ceream de la prieteni. De atunci insa am inceput sa fumez mai des... probabil aici intra mai multi factori, precum stres, probleme, nervi etc. Bine, in ultimul timp au mai trecut...
Daca fumez singur tigarile dintr-un pachet cred ca il termin in 3 zile, fata de acum 4 luni cand fumam o tigara la 2-3 zile.
De la prieteni faza e ca nu prea imi place ce fumeaza. Mie cel mai mult imi plac Marlboro (rosu scurt sau lung, same shit) si Lucky Strike, iar cei mai multi dintre ei parca doar de Kent au auzit.
SADEU wrote:Fumatul mi se pare o pierdere de timp / bani ... cu 10 lei care ii dai pe un pachet de tigari , sau poate chiar mai mult , cu banii aia puteai sa iti iei de exemplu un baton de salam si doua paini ... si iti tinea de foame mai mult decat poate sa tina o tigara...
Hai sa nu amestecam tigarile cu mancarea... mancarea este o necesitate, in timp ce tutunul este un viciu. Daca tie iti place sa mananci, poate ca altuia ii place in aceeasi masura sa fumeze. Tine de gusturi...
Care 10 lei prietene? Ar fi bine daca ar costa atat... Din pacate ce fumez eu e de la 11.50 in sus...
Si, ca sa imi exprim preferintele in imagini...