TNA Bound For Glory 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Bound For Glory 2011

Postby nWo_4_life » 14 Jul 2011, 17:33

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Bound For Glory 2011

Postby nWo_4_life » 16 Jul 2011, 03:04

Scenariul pentru Bound For Glory e foarte clar acum. Sting e campion, iar la Hardcore Justice, Angle ia centura si astfel "il invinge pentru prima data pe Sting", ca mai apoi, in main event la Bound For Glory sa piarda centura impotriva pretendentului, intr-un MOTYC, pentru ca e Kurt Angle.

Main Event, in opinia mea: Kurt Angle vs Crimson/ Bobby Roode. Meciul trebuie sa fie 1 on 1, pentru ca va fi o infruntare epica, un nou capitol in wrestling, o noua stea se naste. Sunt 100% convins ca asta e scenariul, si e foarte bine gandit!

Also, Sting vs Hulk Hogan care o sa vanda foarte, foarte bine.

Avand in vedere ca showul are loc in Philladelpia, un oras cu fani destepti care iubesc wrestilngul, au avut ECW, langa New York, New York oras cu baza fooaaarte mare de fani TNA, in New York este recordul pentru attendance al TNA-ului in USA. Also, Chicago nu e departe, si cu siguranta se vor strange fanii.

Dar, avand in vedere ca e orasul ECW, daca showul va fi bun, TNA vor primi o reactie foarte buna, daca showul va fi slab, exista riscul sa se auda niste scandari nu tocmai placute.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby AleXXander » 16 Jul 2011, 03:55

cine vrea sa vada sting vs hogan ? =))
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby The h1mZ » 16 Jul 2011, 04:07

nWo_4_life wrote:
Dar, avand in vedere ca e orasul ECW, daca showul va fi bun, TNA vor primi o reactie foarte buna

Cred ca pe asta se bazeaza...
Greatness.
Image
The h1mZ
VIP

User Title: ...

Postby Hopsin » 16 Jul 2011, 12:07

Every old-school fan, who want's to feel nostalgia.
Last edited by Hopsin on 14 Sep 2011, 14:59, edited 1 time in total.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Katrer » 16 Jul 2011, 15:22

Te distruge engleza.

XX are dreptate, cel putin Hogan n-ar mai trebui sa puna piciorul in ring din nou.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby AleXXander » 16 Jul 2011, 15:23

Mayer wrote:

Every old-school, fan who want feels nostalgia.

esti pe langa.
AleXXander
"11"

Postby Tommy Angelo™ » 16 Jul 2011, 15:31

AleXXander wrote:cine vrea sa vada sting vs hogan ? =))

Daca vreau lupte intre babalaci,ma duc la azil si vad cate vreau.

Ca raspuns la intrebare,bunica.

On-topic: Nu-l va pune pe Kurt sa-i ia centura lui Sting,cel mai probabil Anderson si-o ia inapoi dupa o interventie a Immortal-ului la Hardcore Justice,urmand sa avem un rematch la Bound For Glory!
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby AleXXander » 16 Jul 2011, 15:57

nu cred ca o mai ia anderson. si asa e booked aiurea.
AleXXander
"11"

Postby nWo_4_life » 16 Jul 2011, 17:43

Mr. Anderson trebuie sa stea departe de centura mondiala, trebuie reconstruit prin diverse feuduri si abia in 2012 sa se gandeasca la titlul mondial. Asta trebuie sa se intampla, ce va face TNA e alta poveste.

Hogan/Sting pentru prima data de la Fall Brawl 1999 will sell like a motherfucker. Deja segmentele cu Sting si Hogan sunt cele cu cel mai mare rating din Impact. Va fi un meci slab in ring ? Desigur. Cei implicati merita urmatiti ? Absolut. Sting/Hogan vinde de 100 de ori mai bine ca AJ/Daniels. Sunt doua nume legendare, cu trecut legendar, feuduri si confruntari legendare. Mai ales ca sunt foarte multi fani care au crescut cu WCW, si nu cu WWF, pentru care Sting/ Hogan e acelasi lucru cu Austin/Rock(si apropo de asta, Austin/Rock cu amandoi la 60 de ani tot ar fi ceva de urmarit) si care s-au lasat total de wrestling dupa ce WCW s-au invins singuri in 2001. Hogan/ Sting e un draw pentru toata lumea. ;)

Ca sa revenim la calitatea meciului, ca presupun asta ii deranjeaza pe cei mai multi. Hogan n-a avut dureri de spate din de la operatia de anul trecut, a spus ca spatele nu-l mai doare si poate sa incaseze bump-uri, nu ca Hogan are nevoie sa incaseze foarte multe bump-uri, el e omul mai solid si mai mare. Singura problema a lui Hogan e ce i-au bagat in spate, tre sa aiba grija cum ia bumpuri sa nu i se rupa. Also, meciul nu va fi despre cate moonsault-uri poate face fiecare, va fi despre istorie, nostalgie, realitate, psihologie, Sting/Hogan one more tim, baby!

Sting incearca sa il trezeasca pe adevaratul Hulk Hogan, the Hulkamania, the red and yellow one, iar in procesul asta a luat-o razna cu adevarat. Povestea e ca Hogan se bate cu Sting, dar nu numai cu Sting, ci si cu el insusi. Isi opreste atacurile la un moment dat in meci, va reincepe ofensiva, arata semne de mila, se confrunta cu el insusi inauntrul sau, ca mai apo sa reinceapa sa-l loveasca pe Sting cu violenta. In finalul meciului, Sting il bate pe Hogan, vine Bischoff cu scaunul de metal, iar Hogan are o decizie finala de facut. Taie cancerul sau continua si-l trimite la pamant pe Sting, si il face KO pe Bischoff. That's your match.

Am primit deja Bret Hart vs Vince McMahon la Wrestlemania, cu un build up foarte bun, dar din pacate s-au incurcat lucrurile cand a venit vorba de actiunea in ring, nu stiu ce s-a intamplat, dar ceva n-a mers bine. Cine n-ar vrea sa-i vada pe Shawn Michaels si Bret Hart din nou in ring just for the fuck of it ? Plus, Hulk Hogan are nevoie de un ultim meci adevarat.

Hulkamania will live forever, brother.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Tommy Angelo™ » 16 Jul 2011, 18:27

~Andreson~ trebuia sa fie mai mult lasat cu titlul la primul reign.Daca statea cam 3 luni cu centura,era construit cum trebuie.Sting nu mai are nevoie de centuri mondiale.Angle nu stiu cum va aparea in ecuatie,dar va fi fortat,daca ne luam dupa spusele lui nwo.El trebuie sa lucreze la ridicarea celor tineri .Desigur ca ar fi un feud frumos cu Sting,dar in acelasi timp fara farmec intrucat acesta s-a mai consumat in trecut.Mi-ar placea sa intre Aj in ecuatie.
La ora actuala nici leg dropul nu mai poate fi facut de Hulk si noi vorbim de un meci al acestuia cu Sting?Daca se va face,vom avea material pentru un nou episod din botchmania.
Tommy Angelo™
VIP

Postby Tommy Angelo™ » 20 Jul 2011, 21:25

Bump
Melodia de la PPV.
Tommy Angelo™
VIP

Postby AleXXander » 20 Jul 2011, 21:37

urataaaa...

cea mai buna tema a unui ppv tna a fost in 2008 la bfg. aia cu mafia.
AleXXander
"11"

Postby Tommy Angelo™ » 20 Jul 2011, 21:42

AleXXander wrote:urataaaa...

cea mai buna tema a unui ppv tna a fost in 2008 la bfg. aia cu mafia.

Stiu.TNA-ul nu a mai avut o tema buna de la SlammiVersary 2010.Da search pe google sa te convingi daca nu ma crezi.Dar nu conteaza tema,atat timp cat ni se ofera un produs bun.
Tommy Angelo™
VIP

Postby AleXXander » 20 Jul 2011, 21:43

o stiu pe aia de la slammiversary. urata.
AleXXander
"11"

Postby Style » 20 Jul 2011, 22:05

Melodia de la Genesis 2011 e una dintre cele mai bune :)
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

[Bound For Glory] Kurt Angle vs ???

Postby nWo_4_life » 09 Aug 2011, 15:32

Bound For Glory e tot mai aproape, iar BFG Series e aprope de final si luna viitoare vom avea clar main eventul de la Bound For Glory. Intrebarea e: Kurt Angle impotriva cui ???

Clasamentul, in momentul de fata, este urmatorul:

1. Crimson * 43 puncte
2. James Storm * 33 puncte
3. Devon * 30 puncte
4. Bobby Roode * 28 puncte
4. Bully Ray * 28 puncte
4. Gunner * 28 puncte
7. Rob Van Dam * 25 puncte
8. AJ Styles * 21 puncte
9. D'Angelo Dinero * 17 puncte
10. Scott Steiner * 14 puncte
11. Samoa Joe * -10 puncte
OUT Matt Morgan * 24 puncte

AJ Styles - AJ ar perfecte pentru main event la Bound For Glory vs Kurt Angle, nu doar un meci fenomenal, dar si un moment perfect pentru un AJ Styles reign. Nu cred ca AJ va castiga, cred ca AJ va fi implicat in The Unbreakable Three Way Part III.

James Storm - Mie intotdeauna mi-a placut James Storm si il consider la fel de solid ca si pe Bobby Roode. E grozav la microfon, are un personaj foarte bun, il joaca perfect, chiar e personajul si ar merita ceva mare pentru tot ce a facut in TNA. Nu Storm va castiga, iar in Bound For Glory intra ori solo, ori ca Beer Money, depinde de Bobby Roode.

The Pope - In niciun caz. Personajul lui Pope a scazut enorm de mult dupa Bound For Glory de anul trecut. Pentru 2012, Pope trebuie reconstruit ca personaj face, pentru ca e omul perfect pe care toata lumea l-ar sustine.

Rob Van Dam - HELL NO! Imi place RVD, dar felul in care TNA l-au folosit, asa de overated, fuck him! Nu merita absolut deloc sa castige acest turneu, am fost foarte fericit cand si-a luat minus 10 la Hardcore Justice. Jerry Lynn vs RVD la Bound For Glory, poate va si pierde.

Bobby Roode - Cu siguranta va fi in varful clasamentului. A inceput slab, dar a cules victorie dupa victorie. E si omul perfect pentru a tine titlul mondial, pentru ca e total package, stie sa lupte, stie sa vorbeasca, stie sa joace publicul. Si ar merita cu siguranta.

Scott Steiner - Nicio sansa, but Scott Steiner_4_life.

Devon - Nicio sansa nici pentru Devon, dar e de aplaudat modul in care Devon s-a prezentat si si-a jucat rolul in acest turneu. Va fi un midcarder perfect, dar ca castigator al BFG Series si main event la Bound For Glory, nu.

Matt Morgan - Sunt suta la suta convins ca cel care trebuia sa castige turneul e Matt Morgan. Si ar fi fost momentul perfect pentru primul sau regin, pentru ca a avut un parcurs perfect in TNA si e la stadiul in care trebuie sa ia centura. Ce e si mai naspa e ca pentru Morgan, titlul si turneul asta erau cele mai importante lucruri din viata sa, si noi ca spectatori simteam treaba asta si eram usor de partea sa.

Bully Ray - I love this guy! E GOLD, e cel mai tare heel din industrie. Centura ar trebui pusa cel putin odata pe Ray, ar merita, si nu doar asta, e la naibii de in stare sa o poarte si sa fie un campion grozav. Dar un turneu de genul asta e facut pentru a introduce pe cineva nou in main event, Bully Ray ca personaj e nou, dar e dat naibii la cat de over e.

Gunner - I like Gunner, dar mai are de lucru la personajul sau. Ar fi chiar mult prea devreme pentru el si ar fi ceva nu poate cara in spate in momentul asta. Pe viitor da, dar in momentul asta trebuie sa continue sa munceasca la fel de mult cum a facut-o pana acum.

Samoa Joe - N-ar fi cea mai mare surpriza ca Joe castige, pentru ca se face ceva cu Joe, dar nu cred ca un meci cu Angle in main event la Bound for Glory. Eu cred ca ar trebui sa o ia razna, sa-si distruga toti adversarii, sa ajunga la limita pentru primii 4, pierde din cauza lui AJ sau Daniels cumva si avem Joe vs AJ vs Daniels III.

Crimson - Foarte posibil! Dar acel streak de undefeated trebuie pastrat. Asta ar insemna ca va castiga si Xplosion Tournament si BFG Series, ceea ce nu prea suna bine pentru Streak, nu stiu daca il va pastra, dar trebuie pastrat. Crimson are nevoie de microfon si de build up, pentru ca e stupid faptul ca abia daca a vorbit de la debut! Gunner a avut showdown cu Mr. Anderson cand era World Champ! Lui Crimson ii trebuie promo-uri.

Acum ca Morgan e out, candidatii sunt Crimson si Bobby Roode, parerea mea. Primii patru vor fi, zic eu: Crimson, Bobby Roode, Gunner si Bully Ray. Alegerea e intre Crimson si Bobby Roode.

Sunt doar 10 optiuni pentru poll, l-am scos pe Steiner.
Image
nWo_4_life
moderator

Re: [Bound For Glory] Kurt Angle vs ???

Postby AleXXander » 09 Aug 2011, 15:55

E prea devreme pentru Crimson. Intai sa puna o centura de midcard pe el, poate cea TV.

Bobby Roode cred ca va fi cel ales. Dar si mie mi se pare tare Crimson. Am zis de la inceput ca e misto, spre deosebire de jobberul Gunner.
AleXXander
"11"

Postby CageChristian » 17 Aug 2011, 12:32

Image
Justice for Craiova
Deliric e de vină
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby nWo_4_life » 14 Sep 2011, 14:06

Cardul in momentul de fata este cam asta:

1. Bobby Roode vs Kurt Angle - confirmat
2. Sting vs Hulk Hogan - confirmat
3. Velvet Sky vs Winter vs Mickie James - confirmat
4. Rob Van Dam vs Jerry Lynn
5. AJ Styles vs Christopher Daniels
6. Samoa Joe vs Crimson/ Samoa Joe vs Crimson vs Matt Morgan
7. Mexican America vs Devon Pope vs British Invasion vs Ink Inc
8. X-Division Title Match

Sunt opt meciuri fara Kaz, James Storm, Jeff Hardy, Bully Ray, Mr. Anderson, Abyss, Scott Steiner sau Gunner. Showul asta trebuia sa fie de 4 ore, sunt meciuri mari, care ar avea nevoie de timp. Cred ca mai baga un Monster's Ball ceva, sau iarasi Lethal Lockdown. Ar fi mers perfect si Jeff Jarrett vs Chavo Guerrero. Daca meciurile au timpul potrivit alocat, vor iesi foarte bine. Sper sa nu bage meciuri doar ca sa fie gen Eric Young cu OJ anul trecut, iar meciul X-Division sa nu fie toti aruncati gramada in ring, decat daca e gauntlet ceva calumea ca la Victory Road 2004 si 2007.
Image
nWo_4_life
moderator

Next

Return to TNA