TNA Destination X 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Destination X 2011

Postby nWo_4_life » 09 Jul 2011, 00:41

TNA Destination X 2011
Image

Image

O infruntare intre doua legende ale acestei companii si doua din cele mai mari nume aparute dupa 2000. Eu unul ma oftic foarte tare cand stau si ma uit si vad ca Daniels nu a castigat niciodata centura mondiala in TNA, nici macar in ROH, si probabil nici nu o va castiga in TNA. In 2009, AJ a castigat, mi-ar place ca aici sa castige Daniels, pentru ca merita.

Image

Nu prea l-au construit pe Kendrick ca sa para credibil ca are vreo sansa in fata cuiva ca Abyss, cel mai evident ar fi ca Kendrick castiga centura, dar Abyss e pe posterul de la Hardcore Justice si numea titlul in interviuri Xtreme Title. Sper sa ramana X-Division, chiar cu Kendrick campion. Desi il preferam pe Alex Shelley aici.

Image

"We were X-Division before there was a X-Division" true words. Jerry Lynn e in forma, lui RVD ii pasa de meciul asta, la IMPACT am avut parte de un tease, a fost foarte misto si meciul asta probabil va fi tot foarte misto. looking forward.

Image

Eu unul ii vreau pe toti semnati in TNA, Austin Aries inlocuitor pentru Desmond Wolfe, Low Ki X-Division/TV, iar Zema si Evans X-Division full time. As zice ca Aries castiga meciul contractul. Sper ca si ceilalti trei, si mai multi din cei ce au aparut la IMPACT sa mai apara in TNA.

Image

Prea putin build up pentru meciul asta, decat un video la IMPACT. Shelley sau Shannon Moore castiga aici. Jesse Neal e accidentat, deci probabil Moore va fi solo putin timp. Should be great.

Image

Meci fara trecut in spate, ar fi mers mult mai bine AJ/Daniels/Joe III, dar si Joe/ Kazarian va fi misto. Si meciul asta putea primi ceva mai mult build up. Sper ca Joe sa revina in forta si in BFG.

Image

Sunt curios cine va raspunde provocarii. Cineva din trecut, sau un nume nou cunoscut in prezent.

--------------------------------------------------------

Also, Generation Me cred ca vor avea meci si ei, nu stiu de ce nu au fost anuntati in card, dar in fine. Nu stim adversarii, poat The Naturals, poate Team Canada sau nume noi cunoscute. :D PPV-ul ar trebui sa fie fucking awesome, mult peste Hardcore Justice. Fuck RVD.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Destination X 2011

Postby Tommy Angelo™ » 12 Jul 2011, 00:08

Ce costum de gay are Aries.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Katrer » 12 Jul 2011, 00:15

Un PPV bun. Cel mai mult mi-a placut 4-Way-ul pt. contractul TNA. Sper sa-l poata tina si pe Low Ki. ME a fost si el la un nivel inalt.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby nWo_4_life » 12 Jul 2011, 03:21

Image

Samoa Joe vs Kazarian - Great fast paced match! Opener perfect, 6-sided ring FTW, publicul a fost perfect, n-am avut asa atmosfera in Impact Zone de foarte mult timp. As fi vrut sa inceapa reconstructia lui Joe aici, mai ales ca publicul a fost 100% de partea lui. Unul din cele mai bune meciuri ale lui in ultima vreme.

Douglas Williams Open Challange - Asta nu e deloc felul in care debutezi un baiat de 21 de ani, fara experienta. Daca tot au adus din UK, puteau sa-l aduca pe tipul ala, PAC. Meciul a fost bun, nu stilul clasic X-Division, emotii foarte mari pe Heskins, s-a impiedicat de cateva ori. Promo-ul lui Douglas trebuia sa fie facut inainte de intrarea oponentului. Eram cu gandul pe la Jay Lethal, Sonjay Dutt si mai multi.

Generation Me vs SharkBoy & Eric Young - Curry Man cameo. Shell Yeah! Ce barba are EY, plus panglicile ala Ultimate Warrior. Those guys are fun, dar a fost poate cea mai proasta alegere pentru adversarii Generation Me, intr-un meci care nici macar nu a fost anuntat. Meciul a fost bun, nicio problema, dar de ce cacat au trebuit Max si Jeremy sa piarda aici ?? Se vedea de la intrare pe fata lui Max ca ceva nu e bine. Doua meciuri foarte bune cu finalul prost. Eu eram cu gandul la The Naturals sau the SAT.

The Ultimate X - Great match, spotfest, dar de foaaarte mult timp n-am avut un Ultimate X fantastica cu un spot monumental. Am avut tease la asta cu Shannon Moore sus de tot, cu "please don't die!", dar n-a iesit nimic "holy fucking shit!". Alex Shelley won. Hell yeah!!! El trebuia sa fie in locul lui Kendrick sa ia centura de pe Abyss. M-am bucurat foarte mult sa-l vad pe Chris Sabin, mare pacat ca e out pana in 2012. :(

Jerry Lynn vs Rob Van Dam - Meci foarte bun si foarte competitiv si plin de nostalgie. Peste asteptari, mai ales ca amandoi au peste 40 de ani, iar Lynn e aproape de 50. RVD a aratat ca poate sa faca ceva, daca isi da silinta. De ce a trebuit el sa castige meciul de la Impact, nu voi afla niciodata. Spoturile cu scaunul a fost super tari. "New F'N Show!". Fuck RVD.

Austin Aries vs Jack Evans vs Low Ki vs Zema Ion - "EVERYBODY! EVERYBODY!" Fucking incredible! Holy shit, "SIGN THEM ALL! SIGN THEM ALL". Toti 4 au dat ce au avut mai bun din ei, promourile backstage au fost bune, Zema Ion a fost o surpriza placuta, Jack Evans poate vorbi cate ceva, Austin Aries a fost cel mai tare backstage, la faza cu cei care iau PPV-ul pe stream "I hope you choke on unhealthy food" priceless. Au continuat pana si rivalitatea intre Senshis si Aries, God this was awesome! Sper ca Aries sa fi castigat contractul pentru mai mult decat X-Division."SIGN THEM ALL! SIGN THEM ALL!".

X-Division Title Match - Abyss a jucat un heel foarte bun aici. Chiar e nevoie de Bully Ray, Scott Steiner si Gunner ca Brian Kendrick sa fie pus la podea ? Macar toata interventia si brawlul s-a terminat cu punerea Diviziei X over si toti luptatorii. Meciul a fost bun si a fost maximum ce putea iesi din Kendrick si Abyss.

AJ Styles vs Christopher Daniels - Great main event! Nu a fost infruntarea epica la care se astepta toata lumea, adica un meci veeery fast paced cu highflying peste tot. A fost lupta la podea, highflying, poveste clasica si incarcatura emotionala. Doi oameni ce au cladit X-Division si TNA. Nu e prima oara cand AJ aluneca la Springboard Clothlesline, dar cred ca s-a si lovit urat cand era pe corzi si Daniels a tras de corzi. Ma oftic sa stiu ca Daniels nu l-a invins pe AJ cred ca din perioada veche, si ma oftic si mai mult cand ma gandesc ca Daniels se va retrage si nu va avea niciun titlu mondial in palmares. AJ obosise pe final, s-a vazut la Spiral Tap. Overall, great, great match.

PPV foarte bun, la showul anului. De mult n-am avut un PPV TNA care sa fie constant ca si asta. Meciul pentru contract, pentru mine cel putin, e al doilea cel mai bun meci al anului pana acum. A fost fantastic, si asta fara ca macar sa vedem Warrior's Way de la Low Ki. RVD vs Lynn was great fun, main eventul a fost foarte bun, iar celalalte meciuri au fost de asemenea meciuri bune. "SIGN THEM ALL! SIGN THEM ALL!".
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby AJ. » 13 Jul 2011, 14:12

Foarte bun PPV-ul. Fatal 4-Way-ul a fost extraordinar. Printre cele mai bune meciuri vazute de mine. De asemenea, ME foarte bun (pacat ca a alunecat AJ la Flying Clothesline). Ma bucur si pentru Shelley. Si, dupa cum a zis si nWo, "SIGN THEM ALL!" :D
Image
AJ.
Main Eventer

User Title: blabla.

Return to TNA