TNA Genesis 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Genesis 2011

Postby nWo_4_life » 07 Jan 2011, 23:29

TNA GENESIS 2011
Image

Image

Matt Morgan ar avea nevoie de o victorie pentru personajul sau, dar cred ca Mr. Anderson va castiga intr-un fel sau altul. Pana la urma, he's an asshole. Mr.Anderson vs Jeff Hardy ar trebui sa fie un feud ceva mai lung, pana la Lockdown, primul mare PPV al anului in TNA. Meciul este foarte interesant.

Image

Double J Double M A Challange a fost entertaining, dar i-a trecut vremea. Kurt Angle trebuie sa castige aici, iar feudul cu Jarrett sa continue normal. Meciul ar trebui sa fie foarte bun, spun asta bazandu-ma pe infruntarile lor din anii trecuti, care au fost memorabile. This should be fun.

Image

Reignul MCMG ca si campioni la echipe a fost foarte bun, cu meciuri grozave si a durat 6 luni, nefiind doar o intamplare de moment. Nu ar fi deloc o surpriza ca Beer Money sa castige titlurile inapoi, in special datorita storyline-ului. Shelley si Sabin sunt acum la acelasi nivel cu Storm si Roode, din punct de vedere al personajelor in TNA. Meciul ar trebui sa fie grozav.

Image

Asta e un meci interesant si ar trebui sa fie bun. Ar fi stupid sa fie Abyss sau Rob Terry. S-au vehiculat nume ca Gregory Helms, Matt Hardy, dar eu zic ca e Jerry Lynn. RVD vs Jerry Lynn trebuia sa fie main event la Hardcore Justice, dar Lynn s-a accidentat in ultima clipa, iar meciul a ramas pentru altadata. Meciul asta ar fi de vis, sa-i si lase sa-si faca damblaua. RVD vs Jeff Hardy e big money match, iar writerri au facut tot ce au putut sa-i tina departe unul de celalalt, dandu-i lui RVD treaba cu EV 2.0, iar avand in vedere ca stipulatia meciului e ca daca RVD castiga are meci cu Hardy, iar Morgan vs Anderson e tot pentru un meci cu Hardy, treburile sunt tare complicate. RVD vs Hardy ar putea fi la Lockdown, si cam asa cred ca va fi, asta in caz ca si anul asta nu avem KOTM. Desigur, daca adversarul e Matt Hardy, treburile se complica si mai mult.

Image

A durat mult pana s-a ajuns la meciul asta, ceea ce e bine. Ce imi doream eu era sa se puna mai mult accent pe Madison campioana de la Bound for Glory incoace. Mickie James e intr-o forma excelenta de la debutul in TNA, iar meciurile grozave cu Tara sunt dovada. Cred ca e timpul ca Mickie James sa ia titlul. Meciul ar trebui sa fie bun.

Image

Aici daca AJ pierde e out din Immortal/Fortune, asta dupa spusele lui Bischoff, ceea ce e foarte interesant. E cam prima oara din 2008 cand titlul are cu adevarat prestigiu. Douglas Williams e genul perfect de wreslter pentru titlul asta si ii poate aduce foarte usor prestigiu. Storyline-ul il obliga pe AJ sa ia titlul, dar deasupra sa pluteste un turn face, dar poate e prea devreme. Daca intradevar AJ e out din Fortune, cred ca va fi out o perioada pana la Lockdown, dar n-as vrea asta. Cred totusi ca AJ va recastiga titlul.

Image

Cam cel mai neinteresant meci din card. Nu sunt de acord cu destramarea Team 3D si cariere solo pentru cei doi. Adica daca Brother Devon castiga aici dovedeste ca spusele lui Ray despre el nu sunt adevarate, iar daca Ray castiga dovedeste ca are dreptate. Devon single nu ar fi bine deloc. Bully Ray in schimb ar putea merge chiar foarte bine, avand in vedere cat de bine stie Ray sa vorbeasca la microfon. Totusi, Team 3D trebuia sa iasa din peisaj la Turning Point, cei doi sa fie backstage, sa tina scoala de wrestling pentru TNA si sa lupte in Japonia.

Image

Jay Lethal, din pacate e probabil cel mai prost booked campion X-Division, iar Kazarian are nevoie de centura pentru noua sa persoana si ca sa readuca la viata divizia si probabil sa aiba parte de meciuri in fiecare saptamana, datorita ca e in Immortal/Fortune, cu noi talente pentru X-Division.

--------------------------------------------------------------

Pe hartie, PPV-ul pare foarte bun. Cam toate meciurile ar trebui sa fie bune, mai putin Ray vs Devon. Sper doar sa le acorde timpul necesar, sa avem parte de un booking fara ref bumps si multe outside interferences si sa avem parte de MOTYC.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Genesis 2011

Postby Legend » 07 Jan 2011, 23:34

@nWo_4_life

Scuze daca intrebarile mele par idioate, insa cand au introdus TNA-ul Television Champ, a inlocuit Global Champ? De cand au intrat in feud Brother Ray si Brother Devon.
Legend
Campion

Postby Style » 07 Jan 2011, 23:41

Defapt prima data a fost Legends , dupa s-a transformat in Global apoi in Television.
Brother Ray si Devon au intrat in feud dupa primul show al TNA-ului dupa Turning Point.
Si ca sa fiu ON cu Cardul:
Ciudat e ca Jeff Hardy desi e campion TNA n-are nici un meci , presupun ca o sa intervina in acel No.1 Contendor , pe care cred ca il va castiga Mr. Anderson.
Ma gandeam totusi daca Fourtune castiga in acea seara toate centurile ? Adica AJ Styles- TV ; Beer Money Inc.-Tag Team ;Hardy-TNA si Kazarian-X-Division. Totusi ar fi o idee asemanatoarea cu a Evolution.
In rest meciurile sunt ok , cat despre oponentul lui RVD ma gandeam ca poate fi cine stie , vrun nou debutant ,ramane de vazut.
Last edited by Style on 07 Jan 2011, 23:45, edited 1 time in total.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby nWo_4_life » 07 Jan 2011, 23:42

Titlul Global a fost transformar in Titlul TV de catre AJ Styles, in onoarea lui Ric Flair.
Brother Ray si Brother Devon sunt in feud dupa ce la iMPACT!-ul de dupa Turning Point, Ray l-a acuzat pe Devon ca e slab si ca din cauza lui au pierdut meciul de retragere.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Legend » 07 Jan 2011, 23:47

@nWo_4_life

Multumesc. Poate urmaresc Genesis. Ultimul show din TNA urmarit, a fost Hardcore Justice.
Legend
Campion

Postby nWo_4_life » 07 Jan 2011, 23:53

Style wrote:Ciudat e ca Jeff Hardy desi e campion TNA n-are nici un meci , presupun ca o sa intervina in acel No.1 Contendor , pe care cred ca il va castiga Mr. Anderson.
Ma gandeam totusi daca Fourtune castiga in acea seara toate centurile ? Adica AJ Styles- TV ; Beer Money Inc.-Tag Team ;Hardy-TNA si Kazarian-X-Division. Totusi ar fi o idee asemanatoarea cu a Evolution.
In rest meciurile sunt ok , cat despre oponentul lui RVD ma gandeam ca poate fi cine stie , vrun nou debutant ,ramane de vazut.

Nu mai face astfel de comparatii nici la wrestling, nici la muzica, ca intr-o zi o sa vina altul in locul meu, care nu va agreea asa ceva asa usor. :D
Jeff Hardy are proces, si ti se pare ciudat ca nu are meci pentru ca nu esti invatat cu asa ceva, e de inteles. In WCW de exemplu au fost multe momente in care campionul (Hogan) n-a avut meci la centura.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Style » 08 Jan 2011, 00:02

Te referi la comparatia cu Evolution? Ma refeream la altceva , nu la story sau alte chestii. Dar din cate stiu Evolution a reusit sa puna mana pe toate centurile : Triple H - WHC , Orton-ITC , Ric si Batista- World Tag Team... nu ma refeream la altceva :D .
OFF:Oricum esti mult mai de treaba decat te credeam la inceput :D
Image
Style
moderator

Postby Tommy Angelo™ » 08 Jan 2011, 00:07

Si melodia de la PPV.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Katrer » 09 Jan 2011, 21:04

According to two sources, former WWE star Matt Hardy will be Immortal's handpicked mystery opponent for Rob Van Dam at tonight's TNA Genesis pay-per-view.

Deci grasanu' se-ntoarce...
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby Marko » 09 Jan 2011, 21:05

Unde se intoarce ? Matt nu a mai fost niciodata in TNA.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Legend » 09 Jan 2011, 21:06

Se-ntoarce in wrestling.
Legend
Campion

Postby Katrer » 09 Jan 2011, 21:08

^ Da, la asta ma refeream.

Btw... o poza cu Matt cu o centura X-Division...

Image

Poza-i facuta de un amator.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby TyG3R » 09 Jan 2011, 21:36

Huh ?

Se intoarce in Main Stream.E gresit sa spui 'se intoarce in wrestling' , dupa cum stiti.. mai exista si federatii independente.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby AleXXander » 09 Jan 2011, 21:38

Se intoarce in wrestling la modul ca se intoarce on-screen.

Da, si eu imi pun banii pe el. Gregory Helms nu e in stare sa faca ceva bun, asa ca nici nu cred ca il vor lua in TNA.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Katrer » 09 Jan 2011, 23:12

Asta am spus si eu mai sus... :roll:
кคтяєя wrote:According to two sources, former WWE star Matt Hardy will be Immortal's handpicked mystery opponent for Rob Van Dam at tonight's TNA Genesis pay-per-view.

It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby AleXXander » 09 Jan 2011, 23:14

Am gresit forumul.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Bob Marley™ » 09 Jan 2011, 23:51

кคтяєя wrote:According to two sources, former WWE star Matt Hardy will be Immortal's handpicked mystery opponent for Rob Van Dam at tonight's TNA Genesis pay-per-view.

----Na, hai ca m-ai facut curios.S-ar putea sa-mi iau si eu PPV-ul maine...ultimul PPV TNA la care pe care l-am vazut a fost Hardcore Justice (la celelalte m-am uitat doar la rezultate) care mi s-a parut destul de reusit desi mi-a placut mai mult December to Dismember (2006).Stiu ca Hardy are proces insa un PPV fara niciun world title match nu suna bine...
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby G-Man » 09 Jan 2011, 23:55

December to Dismember was weak! Singurele 2 meciuri tari au fost cel de opening intre Hardys si MNM si acel Extreme Elimination Chamber....
Image
Headbang!
G-Man
Main Eventer

User Title: A Smart Guy

Postby Style » 10 Jan 2011, 11:01

A fost un PPV destul de bunicel.Mi-a placut faza dintre Bischoff si RVD inainte de meciul sau cu oponentul misterios. Finalul m-a cam surprins , nu ma asteptam la un astfel de final. Iar cat despre celelalte meciuri era cam de asteptat ce se va intampla. (Nu vreau sa dau detalii despre castigatori ,pentru ca probabil unii n-au vazut inca PPV-ul .)
Image
Style
moderator

Postby Legend » 10 Jan 2011, 11:05

Style

De unde ai luat PPV-ul ? Pe XWT am văzut că n-a apărut, iar Filelist este down.
Legend
Campion

Next

Return to TNA