TNA Lockdown 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Lockdown 2011

Postby nWo_4_life » 16 Apr 2011, 11:04

TNA LOCKDOWN 2011

Image

Image

Build-up-ul pentru meciul asta a fost foarte bun si a intersectat doua storyline-uri in care Anderson si RVD vor titlul inapoi, iar Hogan ii vrea in Immortal si le ofera si tltul. Cred ca Hogan si Bischoff vor avea un rol important in finalul meciului si sunt sanse foarte mari ca sa se schimbe campionul.

Image

Lethal Lockdown, prin traditie, e un meci foaarte bun, chiar daca in ultimii ani a fost folost foarte mult. In fiecare Lockdown au castigat baietii buni, dar dupa cum a decurs storyline-ul anul asta, sunt semne pentru un heel turn la Daniels. Cred ca vor invinge cei buni, cu AJ revenind.

Image

Asta e unul din cele mai bune feuduri din ultimile 6 luni in wrestling, iar JJ si-a jucat absolut perfect rolul si personajul. Cred ca va fi finalul storyline-ului. Foarte interesant este ca meciul e Best of 3 Falls, iar Angle vs Jarrett e la orice ora MOTYC, si acum e si mai mult, pentru Best of 3 Falls in a Cage in TNA e epic.

Image

Cei doi s-au mai intalnit in steel cage si a avut storyline foarte bun. Meciul asta ar trebui sa fie mia bun ca cel de la Victory Road 2010, iar cum TNA pare ca are mai multe planuri pentru Mexican America decat pentru Morgan, cred ca Hernandez castiga aici.

Image

Feudul asta a mers foarte bine si se va termina la Lockdown, asa cum trebuia. Madison va lucra pe mana ranita a lui Mickie, la final cere ajutorul lui Tara, iar aceasta se intoarce impotriva ei si Mickie ia titlul.

Image

Nu a fost tocmai cel mai bine realizat feud, insa meciul asta ar trebui sa iasa bine. Sper sa fie finalul si cei doi sa mearga pe drumuri noi.

Image

Pentru un show asa bine construit, sunt 2 meciuri fara cine stie ce build up sau foarte mic. Asta are mai mult build-up decat Xscape match. British Inasion ar fi adversari credibili pentru Beer Money, dar e posibil si ca Ink Inc sa castige dupa turn heel Jesse Neal.

Image

Spotfest, cu extreeem de mic build-up, de fapt un meci la iMPACT! in care au mentionat Xscape-ul nu e deloc bine, dar mai bine decat nimic. Avand in vedere ca e elimination si ca toate Xscape-urile au fost super, am asteptari mari si de la asta.

--------------------------------------------------------------

Showul a fost construit foaarte bine, si are sanse mari sa fie unul din cele mai bune ale anului cu cateva MOTYC. Sunt sanse foarte mari sa avem un nou final controversat, un swerve. I really want to see this show.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Lockdown 2011

Postby Dolph Ziggler » 16 Apr 2011, 12:05

Lockdownul in TNA este ca Wrestlemania in WWE?
Image
Dolph Ziggler
Jobber

Postby Havok » 16 Apr 2011, 12:12

Din cate stiu eu TNA'ul are 3 PPV'uri mai importante(cum are WWE'ul RR,WM):Slammiversary,Lockdown si Bound for Glory.
Image
Havok
Campion

User Title: Tweener

Postby AleXXander » 16 Apr 2011, 12:46

Dolph Ziggler wrote:Lockdownul in TNA este ca Wrestlemania in WWE?

Bound for Glory e cel mai important PPV al lor.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Smythe » 16 Apr 2011, 14:08

Samoa Joe vs The Pope este feudul cu build-up mai slab decat celelalte si cu siguranta se incheie aici . Cred ca asta va fi meciul care va primi mai putin timp si se va incheia cu victoria lui Joe .
4 Way Tag Team Match-ul este alt meci de la care nu ma astept la foarte mult , dar cred ca va decurge bine , victorie pentru British Invasion si title shoot .
Nici X-Division meciul nu are build-up , dar nu conteaza , va fi un adevarat spotfest .
PPV-ul are un card foarte bun , toate meciurile pot iesi bine , sunt sigur ca va fi mai bun ca Wrestlemania .
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby Tommy Angelo™ » 18 Apr 2011, 00:55

AleXXander wrote:
Dolph Ziggler wrote:Lockdownul in TNA este ca Wrestlemania in WWE?

Bound for Glory e cel mai important PPV al lor.

Nu SlammiVersary?
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby KENSHY » 18 Apr 2011, 03:35

Trebuie sa ma uit la PPV-ul asta. :D
Image
KENSHY
VIP

User Title: Hav0k

Postby Style » 18 Apr 2011, 13:14

Review Lockdown - Best TNA PPV 2011

Spoiler: show
X Division XSCAPE Match

-Singurul lucru care m-a deranjat a fost faptul ca i-au eliminat primii pe Suicide , Lethal, Red si Sabin . In opinia mea astia trebuiau sa ramana ultimii. Robbie E nu stiu ce cauta prin meciuri dastea , fratii Buck au lasat o impresie buna si chiar mi-au placut .
- Meciul a inceput sa devina tare cand au intrat in ring Sabin ,Red si Lethal .
-Kendrick a fost tare , insa nu inteleg de ce nu i s-a dat lui sansa , in fine ma gandeam ca vor sa continue feudul dintre frati nu sa-i dea push lui Matt

4 Tag Team

-Meciul la fel ca cel anterior n-a avut prea mult build-up , deci nu prea avea cum sa fie interesant .
- Cat de penibil poate fi Orlando Jordan , de ce masa il mai pastreaza pe gay-ul asta?
-Eric Young a fost inca odata awesome , la final ii intreba pe fani : De ce au castigat Ink Inc. :lol:
-Finalul a fost o harababura totala , prea multe manevre , oricum altfel nu putea sa se termine.

The Pope vs Samoa Joe

-Meciul a fost destul de tare , fata de precedentele . Samoa Joe este printre singurii Heavyweight care se misca foarte bine.
-Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca i s-a vazut curul lui The Pope :| .
-Presupun ca asta e finalul feudului

Mickie James vs Madison Rayne

-Prea putin timp li s-au acordat , astfel a parut neimportant.
-Rezultatul era previzibil , ca doar nu o tundeau pe Mickie .
-Probabil au incercat sa o faca pe Madison slaba fara Tara , oare va fi un feud intre ele?

Hernandez vs Matt Morgan

-A fost un meci decent ,insa nu ma asteptam ca Morgan sa castige . Acel Carbon Foot-Print a fost super .
- Ma intreb daca vor mai continua feud-ul asta .

Jarrett vs Angle

-Clar MOTN , a fost foarte activ mereu cate o manevra .
-Fata lui Jarrett cand Angle a inchis cusca a fost incredibila :lol:
-A observat cineva ca (,) Kurt a folosit Cutter? Oare a fost un raspuns la faptul ca si Orton a folosit Olympic Slam-ul?
-Bine ca n-au stricat meciul cu interventia lui Gunner , insa totusi cred ca Angle trebuia sa castige aici si sa se termine feud-ul . Acum depinde ce vor sa faca .

Sting vs Mr Anderson vs RVD

-Meciul a fost ok , nimic special ,cateva manevre bune.
-Ma gandeam ca RVD nu va accepta si ca probabil Anderson va lua repede bata si ii ataca castigand. Insa nu s-a intamplat asa si Sting castiga.
- Oricum nu mai inteleg cine e cu cine in feud , ramane de vazut ce se intampla la iMpact.

Immortal vs Fortune

-In primele minute , cand Kazarian a luptat cu Abyss si Matt Hardy , ma gandeam ca vor fi plictisitoare ,dar Kazarian pur si simplu face show in ring si Matt Hardy chiar pune osul la treaba. Despre Daniels pot spune aceleasi lucruri ca si Kaz.
-Parerea mea e ca Flair nu trebuia sa intre in meci , el poate fi folosit ca show-man ,dar in ring nu prea mai poate. Ce sticla in cap si-a luat :lol: . Si lu asta i s-a vazut curu? Ce mama dracu e cu cei de la booking , chiar le place sa vada cururi de barbati? Mai intelegeam daca erau femei.
-Dupa ce s-a inchis cusca a urmat un masacru si sange , care din pacate in WWE nu se mai practica.
-Eram sigur ca AJ va interveni si ma bucur ca Fortune au castigat.

Overall: Cel mai bun PPV pe anul asta a celor din TNA , insa au fost momente si care nu mi-au placut si le-am scris . Merita sa te uiti :)
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Smythe » 19 Apr 2011, 14:44

TNA Lockdown 2011 Review

X Division Xscape Match

A fost ok , nu a avut cine stie ce spoturi , dar a fost bun . Ma asteptam sa castige unul din fratii Buck , dar nu inteleg de ca a ramas Brian Kendrick ultimul in ring cu Max , era mai tare un duel al fratiilor Buck .

Tag Team

Nimic special la meciul asta , si mie mi s-a parut amuzant Eric Young . Trebuia sa castige British Invasion , de cand au revenit au parut foarte neimportanti .

Pope vs Samoa Joe

Nu ma asteptam ca meciul sa fie asa de bun , Joe l-a cam carat pe Pope . Penibila faza cu curu' lu' Pope .

Mickie James vs Madison Rayne

Ce a fost asta ?

Hernandez vs Matt Morgan

Alt meci bun de la care nu ma asteptam , dar parca a fost cam scurt . Oare aici se incheie ?

Jarrett vs Angle

Meciul a fost extrem de bun , a fost o faza sau doua in care am crezut ca Angle si-a rupt gatul si nu mai poate sa continue. Eram cu sufletul la gura las fazele cand Jarrett era sa evadeze din cusca , iar Kurt il prindea in Angle Lock . Cat poate sa ma enerveze Karen . Stiu ca suna a mark , dar m-am saturat sa tot castige Jarrett , vreau ca Angle sa-i rupa odata si odata curu' .

Sting vs Anderson vs RVD

Mi se pare mie sau a fost cam scurt ? Ma asteptam ca RVD sa nu accepte oferta lui Hogan . A castigat cine trebuia .

Lethal Lockdown Match

Asta a fost meciul serii , MOTN . Mie mi-a placut foarte mult meciul , a avut un ritm alert , nu te puteai plictisii de el . Il preferam pe Rob Terry in locul lui Flair , dar a fost bine si asa . Flair i-a pus over pe Fourtune . Pe tot parcursul meciului am crezut ca Daniels face turn-ul si tradeaza Fourtune , cand a intervenit AJ in meci am fost aproape sigur ca il ataca , dar n-a fost sa fie .

Overall : PPV-ul a fost bun , Angle vs Jarrett si Lethal Lockdown-ul au fost superbe . A observat cineva ca publicul era aproape mort ?
Image
Smythe
Mysterious

Postby Aforic » 19 Apr 2011, 14:52

Publicul e fost de cacat. Meciul dintre Sting, Rvd si Anderson a fost praf...Frumos spotul lui Daniels. Altceva , JJ vs Angle clar motn, pacar de moonsaultul ala ratat.
Violent by design.
Image
Aforic
VIP

User Title: Immortal Thug

Postby Hopsin » 19 Apr 2011, 15:01

Ce e MOTN? Match of the?
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Smythe » 19 Apr 2011, 15:03

Match of the night .
Image
Smythe
Mysterious

Postby nWo_4_life » 20 Apr 2011, 10:05

Image

Xscape Match – Ma bucur ca au mers pe treaba cu tag in si nu toti deodata in ring, ca iesea clusterfuck. Mi-era frica ca Brian Kendrick ar fi iesit castigator, dar sunt fericit ca il construiesc pe Max Buck ca heel credibil, si chiar se descurca foarte bine. As fi vrut sa-i tina mai mult pe Sabin si pe Red.

4 Way Tag Team Match – Nimic special, insa a iesit mai bine decat ma asteptam, ma bucur ca nu a fost clusterfuck-ul de la Cuffed in a Cage. Scott Steiner is fucking AWESOME! Si inainte de meci si in timpul meciului, face legea, primeste reactii grozave peste tot, sper sa-l tina. Doar dati-i un microfon! Pacat ca nu au bagat Frankensteiner-ul. Jesse Neal was great, OJ si EY :lol:, insa British Invasion au dezamagit. Great to see Crimson. “We Want Steiner!”

Madison Rayne vs Mickie James – Ma bucur ca au reusit sa iasa bine din treaba asta. Mickie era accidentata si nu putea sa lupte, si era prea tarziu sa se retraga meciul asta, sau sa piarda Mickie, era parul ei in joc. Au construit foarte bine treaba cu Madison si Tara si schimbarea campioanei e binevenita.

The Pope vs Samoa Joe – Mult mai bun decat ma asteptam, si nu m-ar fi deranjat daca dura mai mult. Foarte smecher outfit-ul lui Pope de Gladiator, mi-amintea de Cyrax. Sper ca feudul sa fi luat sfarsit.

Hernandez vs Matt Morgan – N-a fost mare lucru meciul, Morgan a castigat, iar TNA trebuie neaparat sa lucreze la Mexican America. Faza de final a fost grozava! Sper ca Morgan sa continue spre titlul mondial. Mi-a placut mult promo-ul lui Sarita, I love her, dar total aiurea interventia lui Velvet Sky! I hated it! Era ocazia perfecta sa debuteze o noua echipa!

Kurt Angle vs Jeff Jarrett – Fucking awesome! Kurt Angle + Steel Cate = Life Risking Performance! I loved this match! Am crezut ca Angle a murit! De doua ori! Friggin awesome! A inceput bine dupa ce au terminat cu submission-urile, desi cred ca ar fi mers bine si daca incepeau cu pinfall si dupa submission. Mi-a placut si interventia lui Gunner, in sfarsit l-au pus in evidenta fata de Murphy si Rob Terry. Cand am vazut-o pe Karen, speram sa vina Crimson. Asta a fost meciul de la care aveam cele mai mari asteptari. Nice one cu cutter-ul.:D

Sting vs Mr. Anderson vs RVD – Cand am vazut ca nu mai e main event, am fost sigur ca nu va fi title change sau swerve. Foarte misto dublu Scorpion Death Drop si Mic Check. Ar fi mers mai bine daca era 1 vs 1. Dupa final, cred ca toata lumea vede un Hogan vs Sting in the future. :D A zis-o si Sting ca ar mai vrea un meci cu Hogan si Flair. Cred ca toata lumea se gandeste la acelasi lucru cand aude de Sting © vs Hogan. :D Nu am nimic impotriva acestor meciuri.

Lethal Lockdown – Muuult peste asteptari, muuuuuuuuuult peste cel de anul trecut si cel de la Bound for Glory. It was fucking awesome! Plus, no swerve. “We Want Flair!” :D James Storm spargand sticla in capul lui Flair, fucking sick! De fiecare data, Daniels are cele mai tari spoturi, asa cum a fost si aici. Era sa si cada de pe cusca, cu Matt Hardy sus. I loved this match. Mark out moment pentru AJ Styles, foarte placut brutal meciul cu performante de respectat din partea tuturor.

Image

Showul a fost bun, cu ultimele 3 meciuri fiind cele mai interesante. Looking forward to see what’s next! Angle si Flair cu adevarat insane!
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Aforic » 20 Apr 2011, 12:15

Si ca de obicei , totul a fost fenomenal, extraordinar, fantastic, inimaginal pt daby..adica pardon, nwo_for_life.
Violent by design.
Image
Aforic
VIP

User Title: Immortal Thug

Postby Tommy Angelo™ » 24 Apr 2011, 04:32

Ce dracu a fost meciul ala la femei?Mai lung a fost promo-ul cu Tara si Madison,decat kkt-ul ala.Totusi,desi putin mai plinuta,Mickie tot buna ramane.Daca era rupta(de @%#$^ sau altceva),mai bine sa nu o fi bagat in meci.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Return to TNA