TNA Sacrifice 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Sacrifice 2011

Postby nWo_4_life » 14 May 2011, 15:56

TNA Sacrifice 2011

Image

Image

Anul trecut, la Slammiversary meciul n-a fost mare lucru, Sting a lupat tot anul accidentat. Acum, in 2011, Sting e in forma mare si sunt sanse mari sa iasa ceva misto.

Image

Poate ca feudul ar fi trebuit sa se termina la Lockdown, dar merge bine in continuare. As fi zis ca trebea sa se termine la Lockdown daca chiar o aduceau pe Isis, dar acum ca pana la urma Chyna e cea care a aparut, vreau sa vad meciul si apoi un Angle vs Jarrett one on one. That would be great.

Image

Chris Harris is back ! Sper doar sa fie in forma, pt ca daca e in forma sa de Wildcat, totul va fi bine. Meciul este foarte interesant, sunt foarte curios ceva fi cu James Storm si Chris Harris si la PPV si dupa PPV. Foarte interesanta storyline-ul cu revenirea sa.

Image

Au mai avut meciuri anul trecut. Cel de la No Surrender a fost foarte misto, dar a fost I quit parca. Avand in vedere ca e AJ Styles implicat, n-are ce sa iasa prost, si se va continua storyline-ul cu Tommy Dreamer si Immortal. Sau poate ca acum Foley e sef, Dreamer va reveni la normal. Who knows?

Image

Crimson is perfect! Dupa cum au decurs lucrurile la iMPACT!, Crimson isi va pastra streak-ul, care sper eu, va fi unul lung si meritat. Abia astept sa vad ce urmeaza cu el si Joe.

Image

Cam primul lor meciu normal one on one. Stipulatia il face cu adevarat interesant. Tara vs Madison si apoi Tara vs Mickie, asa trebe sa fie.

Image

Asta din pacat a fost grabit si li s-a dat doar un segment, planul initial fiind cu MCMG vs Mexican America. Din pacate Sabin e accidentat, dar .. Jesse Neal is spotlighted ! YES! Vreau sa vad ce face Anarquia, s-o vad pe Sarita si sa-l vad pe Jesse avansand.

Image

Ei bine, meciul asta chiar n-a avut nici cel mai mic build up, nici n-a fost mentionat decat o singura data. This is stupid. Puteau sa aduca aminte macar in meciurile cu Sangriento. Macar meciul va fi foarte bun.

------------------------------------------------------------------------

PPV-ul asta pica intr-un moment foarte interesant si important in TNA. Sunt foarte curios cum va decurge, ce se va intampla si de continuarea storyline-ului cu The Network. Chyna is back, sunt curios daca mai are simtul ringului, Chris Harris, abia astept sa-l vad in ring cu James Storm. Titlul mondial sper sa ramana la STING, sa nu bage vreo smecherie pt title change.O, si pe site-ul TNA-ului e mentionat si meciul Brian Kendrik vs Robbie E. Habar nu am de unde a venit.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Sacrifice 2011

Postby Tommy Angelo™ » 16 May 2011, 15:56

Ce s-a ingrasat Chyna.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby AleXXander » 16 May 2011, 19:07

Mexican America vs Ink Inc
- Misto rau Sarita aia pentru varsta ei. Dar si Layla are tot 32 de ani si arata de 20 si ceva. Cealalta e meh... si mersul ala cracanat pe rampa, lol. Si are fata de tarfeta.
- Nu stiu daca am spus vreodata, dar ambele nume ale echipelor/stable-urilor sunt aiurea, in special primul. WTF ?! Nu ai idee de nume, nu ii pui, decat sa pui Mexican America.
- Se striga cumva "we are wrestling" ? De ce se mai intreaba lumea ce au unii cu fanii din Orlando ? :D
- Nu stiu cine e ala care e in echipa cu Hernandez, dar dupa ce ca face overacting, mai e si praf.
- Meciul a fost ok, dar finalul a fost un cacat.

Karen & Jeff Jarrett Segment
- Buna rau si Karen asta pentru varsta ei. MILF ! Plus prim planul ala direct intre picioarele ei. :D
- Plictisitor momentul cu Jarrett si Karen. Foley inca e tare. Pacat ca trebuie sa bage catch phrase-uri de genul "wrestling matters".

Brian Kendrick vs Robbie E
- De ce inca mai e Kendrick aici ? Si acum ce dracu' gimmick mai are ? Preot ? Avocat ? Calugar ? Yoga Addict ?
- Zack Ryder ownz Robbie E.
- Meciul ok, finalul genial ! "What's wrong with you, bro ?" :rolling:

Madison Rayne vs Mickie James
- Nu pot sa nu observ cat de urata s-a facut Victoria, cel putin la fata. Acum cativa ani era mai misto.
- Misto melodia lui Madison, dar titantron-ul pare facut in cel mai slab program de video-uri.
- Am vazut meciul pe ff. Vroiam mai mult sa o vad pe Madison. Btw, poate reuseste sa se duca la solar fara bermude pe ea, ca asa mi se pare ca e bronzata. :D Arbitrul ala a avut cel mai tare moment din viata lui.

Kazarian vs Max Buck
- Am skipuit si meciul asta. Mi se parea prea evident rezultatul.

Abyss vs Crimson
- Btw, ar fi bine ca Abyss sa-si puna dinti. Ca nu e nimeni adeptul mutilatului.
- Skip si aici, pentru ca Abyss nu poate scoate un meci bun indiferent de adversar. Asta a fost slabut. Bine ca i-au dat victoria lui Crimson.

Matt Hardy & Braden Walker vs Beer Money Inc
- Citeam pe undeva ceva legat de look-ul lui Braden Walker de la revenire... "He looks like /i need money/". :rolling: Nu-l pot contrazice.
- Chiar se striga Braden Walker. LOL ! Meci bun, final bun.

Bully Ray Segment
- Eu n-am o problema cu Bully Ray. Am vazut ca unii au. Mi se pare un heel cat de cat unic. Nu e genul care vine in ring si spune ca va castiga titluri, iar apoi fuge. E genul de heel care nu se da in laturi de la lupta. Are un look de street fighter.

AJ Styles vs Tommy Dreamer
- A fost mai degraba un brawl. Sa il faca pe Dreamer full-heel. Finalul a fost aiurea.

Karen & Jeff Jarrett vs Chyna & Kurt Angle
- LOL ce schimbata e Chyna. S-a si ingrasat, nu mai are muschi.
- Acum serios... Imi place ca au readus-o pe Chyna. Dar a aratat ca dracu' in ring.

Sting vs RVD
- Mie meciul mi s-a parut slab. Nu mi-a placut nici cum a fost construit.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Tommy Angelo™ » 16 May 2011, 21:16

Ce aluzie a facut prin acel pedigree.
Tommy Angelo™
VIP

Postby AleXXander » 16 May 2011, 21:18

Nu e nicio aluzie.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Tommy Angelo™ » 16 May 2011, 21:18

AleXXander wrote:Nu e nicio aluzie.

Perioada HHH si motivul principal al plecarii ei din WWE.
Tommy Angelo™
VIP

Postby nWo_4_life » 18 May 2011, 16:04

Image

Mexican America vs Ink Inc - Opener solid, mi-a placut ca au pastrat treaba cu comportamentul lui Shannon Moore. Mexican America au fost pusi over, iar Ink Inc au fost putini raniti. Jesse Neal a primit reactii foarte bune, e unul din cei mai talentati oameni din TNA.

Brian Kendrick vs Robbie E - Cred ca aici trebuia sa fie Steiner vs Morgan. Meciul n-a fost mare lucru, dar a fost entertaining. Personajul lui Brian Kendrick e foarte bun si lasa usa deschise pentru o multime de posibilitati. X-Division got a big time feud.

Mickie James vs Madison Rayne - Nu prea a fost bun, cele doua n-au chimie in ring, mai ales intr-un meci normal one on one. Oricum, totul a fost pentru Tara aici. Sunt curios cu cine intra Mickie in feud acum, caci pt o perioada va fi Tara vs Madison.

Kazarian vs Max Buck - Meciul serii, groaznic faptul ca nu a avut niciun pic de build up. Mi-a fost frica ca Max s-ar fi lovit urat la powerbombul cand a cazut cu capul pe ciment. Sper sa continue pushul lui Max Buck, are talent incat sa fie heelul din X-Division.

Crimson vs Abyss - Meci solid intre doi oameni masivi. Mi-a placut tare mult promo-ul lui Abyss dinaintea meciului, plus l-a pus over foarte bine pe Crimson si in promo si in meci. Super noul finisher al lui Crimson, parca si D'Lo Brown folosea ceva asemanator.

Matt Hardy & Chris Harris vs Beer Money - Eram foarte interesat de meciul asta. Iar Chris Harris a fost ... meh. S-a miscat destul de bine, dar se vede clar ca e iesit din forma, e ceva peste Braden Walker, dar tot out of shape. Mi-a placut interactiunea din Harris si Storm, mi-au placut la nebunie toate referirile si discutiile despre America's Most Wanted. Loved the finish. Sunt foarte curios cum va continua, daca va continua, treaba cu Chris Harris. Dar mai intai trebe obligat sa bage la sala.

Tommy Dreamer vs AJ Styles - Brawl solid, desigur nu sunt de acord cu Dreamer going over AJ. Bully Ray awesome. Mi-a placut faza cu furculita si referirile la meciul de la No Surrender 2010. Tommy Dreamer a jucat drept pussy.

Kurt Angle & Chyna vs Jeff Jarrett & Karen Jarrett - Entertaining. Chyna a primit reactii uriase. S-a incurcat la primul suplex, dar in rest a fost bine. Daca Chyna are chef de wrestling, nu m-ar deranja sa o mai vad prin TNA. Sper ca urmatorul Angle vs Jarrett sa fie si ultimul din feudul asta.

RVD vs Sting - Meciul/brawl a fost bun. Sting s-a miscat bine, niste bump/spoturi bune incasate. Pacat de botch la Scorpion Death Drop. Anderson la comentariu n-a fost prea incantator.

Overall, PPV a fost solid, mai mult un iMPACT! Special. Genul de PPV enjoyable pentru fanii TNA, dar care nu atrage audienta noua. Mi-a placut sa-i vad din nou pe Chyna si Chris Harris. X-Division sunt implicati intr-un feud important. Vreau sa vad Impact Wrestling acum.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Return to TNA