Main Eventul asta a fost anuntat in ultima clipa, la ultimul show, ceea ce e stupid. Parerea mea, rematch-ul lui Anderson trebuia sa fie aici, adica Angle vs Anderson, si Sting vs Flair separat. Sting vs Flair e meci mare, care atrage fanii vechi, trebuia pus la PPV, plus ca creea interes mai mare pt show. Faptul ca e 3 way ma face sa ma intreb daca nu cumva Angle pierde centura, ceea ce ar fi stupid !!! Angle trebuie sa fie campion la Bound For Glory pentru castigatorul BFG Series, ca sa fie cu adevarat moment stelar!

Semifinalele BFG Series, finala ar trebui sa fie main eventul PPV-ului, iar faptul ca nu este, ma face sa ma tem pentru meciul cu Angle, Sting si Anderson. Cele doua meciuri ar trebui sa fie foarte bune, si finala la fel. Booby Roode trebuie sa castige turneul, e momentul lui. Urmatorul first time World Champion, ar fi Storm si apoi Ray.

Winter a castigat titlul doar ca sa-l piarda in fata lui Mickie James, pointless reign. Mai bine facea draw sau dq ceva la Hardcore Justice, la Impact castiga Mickie, apoi Winter, si acum la No Surrender am fi avut finala, ceva gen. Angelina Love si Velvet Sky o sa intervina, Mickie castiga, iar la Bound For Glory, Velvet Sky vs Mickie James.

X-Division a avut o perioada extrem de buna de la Destination X incoace. Austin Aries a fost si este incontinuare unul din cei mai tari jucatori la Impact. Kendrick, de asemenea, s-a descurcat foarte bien pana acum. Mi-e foarte greu sa zic cine pleaca cu centura. Aries n-a pierdut pana acum. Meciul ar trebui sa iasa foarte misto. Oricum, Aries trebuie sa puna mana centura cat de curand.

Seria de infrangeri a lui Joe l-a readus la personajul badass de distruge totul in calea sa. Morgan era cel care avea sa castige BFG Series, dar s-a accidentat. Meciul e foarte important, ar trebui sa se termine ori dq/ draw, ori Joe il distruge pe Morgan si il rupe, a doua as alege-o eu, dar nu cred ca asa va fi. Mai e si Crimson in ecuatie aici.

Mexican America n-au fost deloc valorificati ca si campioni tag team. Decizia de a le da meciul lui Devon si Pope e absolut stupida. **** de oaie. Sper sa revina Jesse Neal mai repede si sa avem Ink Inc activi. La Bound for Glory va fi ori 2 vs 2 ori 2 vs 2 vs 2 vs 2.
#1 CONTENDER'S MATCH
Jesse Sorensen vs Kid Kash
Meci anuntat in ultima clipa, pentru ca PPV-ul sa aiba 8 meciuri. Storyline-ul lor a fost bun pana acum, e primul meci de PPV al lui Jesse Sorensen. Nu stiu cine sa castige, mi-ar placea sa vad Kid Kash vs Austin Aries si ca meci de wrestling si ca feud, pt ca stiu ca amandoi pot vorbi foarte bine la microfon.
------------------------------------------------------------------------------
PPV-ul nu arata rau pe hartie, ca intotdeauna. Decizia de a-l tine pe 11 septembrie e aiurea, pt ca americanii o sa aiba speciale si emisiuni si dastea cu comemorare acelei minciuni nesimtite. Bobby Roode e cel care trebuie sa castige BFG Series, iar Kurt Angle e cel care trebuie sa intre campion mondial in Bound For Glory 2011.