TNA No Surrender 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA No Surrender 2011

Postby nWo_4_life » 09 Aug 2011, 15:25

Image

Image

Main Eventul asta a fost anuntat in ultima clipa, la ultimul show, ceea ce e stupid. Parerea mea, rematch-ul lui Anderson trebuia sa fie aici, adica Angle vs Anderson, si Sting vs Flair separat. Sting vs Flair e meci mare, care atrage fanii vechi, trebuia pus la PPV, plus ca creea interes mai mare pt show. Faptul ca e 3 way ma face sa ma intreb daca nu cumva Angle pierde centura, ceea ce ar fi stupid !!! Angle trebuie sa fie campion la Bound For Glory pentru castigatorul BFG Series, ca sa fie cu adevarat moment stelar!

Image

Image

Semifinalele BFG Series, finala ar trebui sa fie main eventul PPV-ului, iar faptul ca nu este, ma face sa ma tem pentru meciul cu Angle, Sting si Anderson. Cele doua meciuri ar trebui sa fie foarte bune, si finala la fel. Booby Roode trebuie sa castige turneul, e momentul lui. Urmatorul first time World Champion, ar fi Storm si apoi Ray.

Image

Winter a castigat titlul doar ca sa-l piarda in fata lui Mickie James, pointless reign. Mai bine facea draw sau dq ceva la Hardcore Justice, la Impact castiga Mickie, apoi Winter, si acum la No Surrender am fi avut finala, ceva gen. Angelina Love si Velvet Sky o sa intervina, Mickie castiga, iar la Bound For Glory, Velvet Sky vs Mickie James.

Image

X-Division a avut o perioada extrem de buna de la Destination X incoace. Austin Aries a fost si este incontinuare unul din cei mai tari jucatori la Impact. Kendrick, de asemenea, s-a descurcat foarte bien pana acum. Mi-e foarte greu sa zic cine pleaca cu centura. Aries n-a pierdut pana acum. Meciul ar trebui sa iasa foarte misto. Oricum, Aries trebuie sa puna mana centura cat de curand.

Image

Seria de infrangeri a lui Joe l-a readus la personajul badass de distruge totul in calea sa. Morgan era cel care avea sa castige BFG Series, dar s-a accidentat. Meciul e foarte important, ar trebui sa se termine ori dq/ draw, ori Joe il distruge pe Morgan si il rupe, a doua as alege-o eu, dar nu cred ca asa va fi. Mai e si Crimson in ecuatie aici.

Image

Mexican America n-au fost deloc valorificati ca si campioni tag team. Decizia de a le da meciul lui Devon si Pope e absolut stupida. **** de oaie. Sper sa revina Jesse Neal mai repede si sa avem Ink Inc activi. La Bound for Glory va fi ori 2 vs 2 ori 2 vs 2 vs 2 vs 2.

#1 CONTENDER'S MATCH
Jesse Sorensen vs Kid Kash

Meci anuntat in ultima clipa, pentru ca PPV-ul sa aiba 8 meciuri. Storyline-ul lor a fost bun pana acum, e primul meci de PPV al lui Jesse Sorensen. Nu stiu cine sa castige, mi-ar placea sa vad Kid Kash vs Austin Aries si ca meci de wrestling si ca feud, pt ca stiu ca amandoi pot vorbi foarte bine la microfon.

------------------------------------------------------------------------------

PPV-ul nu arata rau pe hartie, ca intotdeauna. Decizia de a-l tine pe 11 septembrie e aiurea, pt ca americanii o sa aiba speciale si emisiuni si dastea cu comemorare acelei minciuni nesimtite. Bobby Roode e cel care trebuie sa castige BFG Series, iar Kurt Angle e cel care trebuie sa intre campion mondial in Bound For Glory 2011.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA No Surrender 2011

Postby nWo_4_life » 10 Sep 2011, 16:28

Card final postat.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby nWo_4_life » 12 Sep 2011, 19:44

Image

Jesse Sorensen vs Kid Kash - Foarte misto opener, unde meci clasic heel vs face. Kid Kash isi joaca rolul perfect. Sorensen e enervant sa-l vad cu jacheta si mingea de rugby. Sper ca Sorensen sa nu aiba meciul pt titlu la Bound For Glory. E prea devreme pt el.

James Storm vs Bully Ray - Bully Ray e cel mai tare heel din industrie! Meciul a fost bun, treaba cu Storm incercand manevrele de submission a iesit foarte bine. Finalul aiurea, puteau sa-l faca altfel. PUSSY RAY ! PUSSY RAY! aahahahahahaha :haha:

Mickie James vs Winter - Meciul a fost bun, cam la fel de bun ca cel de la Impact. Mi-a placut si costumul Wonder Woman al lui Mickie James. Dar de ce cacat a mai castigat Mickie centura la Impact daca tot Winter e cea cu centura ?? Si Winter o tine pana la Bound For Glory, unde cred ca va fi fatal 4way si castiga Velvet.

Mexican America vs Devon & The Pope - Meciul a fost bun, actiunea in ring a aratat ca un meci clasic tag team. Interventiile lui Rosita si Sarita au ajutat meciul destul de mult in cazul asta, au facut meciul sa fie mai bun decat ar fi fost fara. I love both of them! Super tare faza cu spanking. :D

Samoa Joe vs Matt Morgan - Mi-a placut meciul foarte mult. Amandoi si-au facut treaba foarte bine, submission, brawl, etc. Pretty good, foarte solid. Welcome Back, Morgan. Dar JOE trebuia sa castige, for fuck's sake ! Avea nevoie URGENTA de victorie aici!

Bobby Roode vs Gunner - I loved the match! Foarte solid, nice story, cel care trebuia a castigat. Gunner a luptat foarte bine si si in infrangere arata in continuare solid. Va fi interesant ce urmeaza pentru el acum ca Bully Ray il are pe lista neagra. Probabil va fi implicat cu Ray si Anderson in Monster's Ball ceva la Bound For Glory!

Austin Aries vs Brian Kendrick - Fucking. Awesome! Meciul a fost fantastica, ca actiune in ring e meciul serii, unul din cele mai bune X-Division, in mod normal ar fi cel mai bun, dar adevaratul main event main highlist a fost altul. Austin Aries castiga titlul. Hell Yeah! Nu m-ar deranja deloc un Kendrick vs Aries II, avand in vedere cat de misto a fost asta.

Bobby Roode vs Bully Ray - Pentru mine, meciul serii. Fucking Awesome! Intensitate, pasiune, emotie, Roode a aratat ca un adevarat star de la inceput pana la final! Bully Ray e cel mai tare heel din pro wrestling! A facut totul pentru a-l pune over pe Roode, a reusit, fazele cu Roode aratandu-i degeteul mijlociu, scuipandu-l pe Ray, sau Ray palmuindu-l si provocandu-l pe Roode au fost epice si perfecte. A fost tare faza cand s-a ridicat negrul ala la Ray! :haha: Sunt extrem de fericit pentru Roode si abia astept sa-l vad la urmatorul nivel!

Sting vs Kurt Angle vs Mr. Anderson - Pretty good solid match! Existau sanse sa piarda Angle centura, dar sunt extrem de fericit ca a ramas campion, iar la Bound For Glory avem Angle vs Roode, hell yeah! Hogan la final pentru Sting vs Hogan.

Un PPV mult peste asteptari, mai ales ca e B show. Mi-a placut foarte mult, in special Ray/Roode si Aries/Kendrick. E al doilea cel mai bun show al TNA-ului dupa Destination X. Promo-ul lui James Storm inainte de meciul lui Roode a fost perfect, plus faza cu "that fat piece of shit!". Storm, Roode si Ray sunt toti la fel de pregatiti si in stare sa duca titlul mondial in spate. Sper doar ca dupa Roode, Storm sa nu fie lasat in urma, in midcard pierdut. Storm e la fel de pregatit, mai pregatit ca niciodata pt titlul mondial si main event.
Image
nWo_4_life
moderator

Postby Hopsin » 12 Sep 2011, 19:47

Sorensen e enervant sa-l vad cu jacheta si mingea de rugby.

Fotbal american nu rugby.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Return to TNA