TNA Victory Road 2011

Noi suntem wrestlingul !

TNA Victory Road 2011

Postby nWo_4_life » 12 Mar 2011, 11:01

TNA VICTORY ROAD 2011
Image

Image

Suntem din nou intr-o situatie in care titlul mondial se schimba prea repede, ceva ce aminteste de ultimii ani WCW. Eu zic ca s-a schimbat de prea multe ori in TNA si trebuie sa ramana pe Sting o perioada.

Image

E foarte interesant cum s-a tot schimbat planul celor din TNA pentru titlul mondial. Credeam initial ca Hardy si RVD vor lupta pentru titlu la Lockdown, apo Anderson devine campion, Hardy vs RVD la iMPACT!, Hardy ia titlul inapoi, iar Anderson e nervos ca nu are rematch. Asa s-a ajuns la meciul asta, si cred ca Anderson castiga trisand, iar la Lockdown avem Hardy vs RVD si Sting vs Anderson.

Image

Asta e un meci foarte interesant. Ma bucur ca Flair e accidentat, pentru ca daca nu era, TNA bagau extrem de aiurea si mult prea repede Styles vs Flair. Matt Hardy a aratat foarte solid in meciul de la Against All Odds si stiu cu siguranta ca poate face un meci mare cu AJ Styles. Castiga AJ, daca nu, ar fi stupid, iar AJ conduce Fortune in Lethal Lockdown. Sper ca Flair vs Styles sa fie tinut macar pana la Slammiversary.

Image

Din ce imi amintesc din feudul lor de anul trecut, meciul care imi vine in minte e cel de la Victory Road, steel cage-ul care a fost bun. Morgan a intrat in umbra din februarie, iar daca el castiga aici, feudul se cam incheie, daca Hernandez castiga, feudul continua pana la Lockdown, dupa care amandoi intra in alte storyline-uri.

Image

Of, din nou. Folosesc cum nu trebuia Ultimate X-ul. Ultimate X ar trebui sa fie o atractie principala, trebuia salvat meciul asta pentru mai tarziu in an, sa i se faca build up adevarat, ca meciul asta nu are build up deloc. Puteau sa bage Jeremy vs Kaz vs Max vs Robbie ca sa fie meciul ce trebuia sa fie la Against All Odds. Asta e booking enervant. Meciul va fi misto, dar trebuia pastrat.

Image

Cu accidentarile lui Shelley si Desmond Wolfe si cu destramarea Team 3D, divizia a primit niste lovituri puternice. Sunt fan Ink Inc, il gasesc pe Jesse Neal foarte underrated, iar Beer Money au nevoie de mic time. Si trebuie sa o bage neaparat pe Christina Von Eerie in joc. E foarte posibil ca Ink Inc sa faca turn heel pentru Hardys si poate aici o debuteaza pe Serafina, dar nu stiu daca o sa ia titlurile aici. Meciul va fi tare.

Image

Feudul asta a devenit foarte interesant, fiind foarte simplu construit, si cu foarte mare efect. Bully Ray e un heel fantastic, iar meciul asta e pentru a ii mari heat-ul cu care intra in Lockdown. Probabil ca Bully Ray il are batut pe Dreamer si e gata sa-i dea cu lantul in cap, iar Devon vine, il ataca si astfel Ray castiga prin descalificare.

Image

Wow, nici nu imi mai amintesc de cand n-au folosit titlurile feminine la echipe. Sunt mare fan Sarita si Rosita, e primul meci la PPV al Rositei, sper sa se descurce bine. Tringhiul Angelina-Winter-Velvet e interesant si nu a fost grabit aiurea. Eu tot zic ca Beautiful People sunt perfecte cand sunt heel, pentru ca asta e rolul lor adevarat.

--------------------------------------------------------------

Victory Road a avut parte de foarte putin hype, TNA s-au concentrat mult pe iMPACT!-urile speciale. S-ar putea sa vedem niste campioni noi, sunt niste meicuri interesante, doar daca nu sunt puse doar throw away. Lockdown should be interesting.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Re: TNA Victory Road 2011

Postby Smythe » 13 Mar 2011, 20:12

Hardy vs Sting
Sting e tare in postura de campion mondial , dar ce m-a nemultumit a fost faptul ca a primit centura la revenire . Cred ca va castiga Sting clean si va retine centura ceva timp .

RVD vs Mr Anderson
Cred ca urmeaza un turn heel pentru Mr Anderson . Meciul il va castiga si probabil vom avea la Lockdown Sting vs Mr Anderson .

AJ Styles vs Matt Hardy
Aici cred ca vom avea parte de un meci bun pentru simplul fapt ca participa AJ . Matt Hardy se descurca destul de bine avand in vedere ca trebuie sa tina pasul cu AJ .

Herdandez vs Matt Morgan
Meciul asta va fi un brawl destul de bun . Este First Blood Match ceea ce inseamna ca va fi si putin hardcore . Sper ca feudul lor sa continuie macar pana la Lockdown pentru ca nu prea s-a pus accent pe acest feud .

Ultimate X Match
Nu inteleg de ce e Ultimate X Match...TNA nu mai are divizia x de alta data . Oamenii ca Robbie E nu au ce cauta intr-un astfel de meci . Btw , ma astept la niste spoturi tari din partea fratiilor Buck .

Ink Inc. vs Beer Money
Imi plac Ink Inc. dar nu cred ca acum vor primi centurile . Probabil in cateva luni . Ma astept la un meci cum ne-a obisnuit TNA-ul la divizia tag team .

Bully Ray vs Tommy Dreamer
Bully Ray e cel mai tare heel din companie . Toate segmentele si meciurile cu el sunt tari . Ramane de vazut ce implicare va avea Devon in meci .

Knockouts Tag Team Match
Imi place echipa Sarita & Rosita . Vreau sa vad cum se mai dezvolta feudul dintre Velvet si Winter .
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby Legend » 13 Mar 2011, 20:16

Sting ar trebui sa retina centura. In ultimul timp s-a schimbat de foarte multe ori, Hardy, Anderson, acum Sting.
Legend
Campion

Postby Style » 13 Mar 2011, 20:21

JøKє®™ wrote:
AJ Styles vs Matt Hardy
Aici cred ca vom avea parte de un meci bun pentru simplul fapt ca participa AJ . Matt Hardy se descurca destul de bine avand in vedere ca trebuie sa tina pasul cu AJ .

Bully Ray e cel mai tare heel din companie . Toate segmentele si meciurile cu el sunt tari . Ramane de vazut ce implicare va avea Devon in meci .

AJ vs Matt nu prea cred ca o sa fie foarte bun , insa cred totusi ca va fi un meci decent la care poti sa te uiti.Insa "Bully Ray e cel mai tare heel din companie" nu e , mai sunt multi heeli tari in companie cum ar fi Bischoff ,Flair , Jarrett.. insa este si el destul de bun . Nu prea a fost asa mult hype pentru Victory Road , dar Lockdown se anunta a fi foarte tare.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Smythe » 13 Mar 2011, 21:42

AJ vs Matt va fi bun...cel putin asa cred . Cat despre Ray , ai dreptate l-am uitat pe Flair...Dar daca e se ne referim strict la luptatori Bully Ray e cel mai bun heel din companie...
Image
Smythe
Mysterious

Postby Hopsin » 13 Mar 2011, 21:43

Flair nu e chiar atat de tare ca heel.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Smythe » 13 Mar 2011, 21:46

Flair scoate dupa parerea mea cele mai bune promo-uri dupa Stone Cold si The Rock...Si ca face si ca heel...
Image
Smythe
Mysterious

Postby UnReaL-Pum » 13 Mar 2011, 21:48

Aj si Matt pot scoate un meci foarte bun...mie mi-a placut meciul lui Matt cu RVD de la AAO si cu AJ poate iesi mai bine.
UnReaL-Pum
Lowcarder

User Title: TNA

Postby Hopsin » 13 Mar 2011, 21:49

AJ si singur poate scoate un meci groza. :)

Meciul va fi tare, dar singura problema, e ca Matt nu e obisnuit cu stilul lui AJ. Matt e mai lenes.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Tommy Angelo™ » 13 Mar 2011, 21:50

Si melodia de la acest PPV:
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Smythe » 13 Mar 2011, 21:52

Matt sa adaptat destul de repede la stilul din TNA , stilul mai rapid . In cateva luni va fi alt om...
Image
Smythe
Mysterious

Postby Style » 13 Mar 2011, 21:54

Posibil , Matt poate evolua destul de mult daca depune efort si munca in ring. De aceea tind sa cred ca meciul cu AJ nu va iesi chiar asa bine , lui Matt i-ar mai trebui cateva luni sa scoata un meci bun
Image
Style
moderator

Postby AleXXander » 13 Mar 2011, 21:55

Schimba fast food-ul ? Trece de la KFC la Burger King ?
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Smythe » 13 Mar 2011, 21:57

^Oricum tu esti Hardys hater...Chiar daca Matt ar scoate meciul anului l-ai injura in continuare...
Image
Smythe
Mysterious

Postby AleXXander » 13 Mar 2011, 22:00

Sunt doar hhh-hater, si mi-am spus motivele. Cu restul nu am nimic.
AleXXander
"11"

Postby Legend » 13 Mar 2011, 22:09

AleXXander wrote:Schimba fast food-ul ? Trece de la KFC la Burger King ?

Hardy s-a ingrasat foarte mult in ultima perioada, mi se pare ca a mai slabit de cand a venit in TNA, asa ca este pe drumul cel bun. Daca va ajunge la o conditie fizica demna de un wreslter poate scoate meciuri foarte bune.
Legend
Campion

Postby Style » 14 Mar 2011, 10:48

A fost o lupta destul de buna ,adica a fost cat de cat hardcore , insa finalul a fost foarte tare.

Hernandez vs Matt Morgan
Nu a fost ceva sepecial in lupta , dar la fel si aici finalul a fost bun . Ma intreb daca vor sa mai tina feud-ul asta si pentru Lockdown.

Ultimate X Match
Aici Kazarian si Generation ME au tinut meciul in picioare , Robbie E mi s-a parut ca a fost pe post de umplutura , iar Cookie ma enerva rau cand tipa. Oricum de multe ori ma gandeam .. daca va castiga unul din fratii Bucks. Totusi bine ca Kazarian si-a pastrat centura.

Ink Inc. vs Beer Money
Meciul a fost cat de cat ok , pe final a devenit mai incitant , insa mi-a placut ca pe Jesse l-au pus intr-o postura buna , iar pe Shannon l-au lasat rebel. Cred ca ar fi fost prea devreme sa le dea centurile celor 2.

AJ Styles vs Matt Hardy
Matt nu prea poate tine pasul cu AJ , iar cand Hardy trece la controlul meciului devine plictisitor si lent . Meciul cum am si crezut de la bun inceput n-a fost prea stralucit , insa AJ si-a aratat din nou talentul si a mai crescut din meci , BTW Spiral Tap !!

RVD vs Mr. Anderson
Cam ciudat finalul , ma asteptam ca Anderson sa castige , apoi sa inceapa un feud cu Sting . Insa acu ramane de vazut cine va castiga dintre el si RVD la Impact. Meciul per ansamblu a fost bunicel , dar cam scurt.

Jeff Hardy vs Sting
Aici a fost stupid , ma asteptam sa vad ceva mai multa actiune , nu sa vad cum Sting castiga meciul intr-un minut. L-a facut pe Hardy sa para slab , iar daca stipulatia era fara descalificari ar fi trebuit si ei dracu sa bage cateva obiecte. Ma rog , bine ca Sting a pastrat centura si nu au mai plimbat-o . A fost o dezamagire meciul asta si ma asteptam sa iasa ceva bun.

Overalll PPV-ul a fost mediocru , nu prea au fost chestii spectaculoase , dar totusi inaintea meciului Tag Team Beer Money au fost awesome. Sper ca la Lockdown sa fie ceva mai tare . I-as da un 7/10 , totusi MOTN a fost Ultimate X
Image
Style
moderator

Postby Crypt36 » 14 Mar 2011, 13:55

^ da-mi si mie in pm un link de download pentru VR 2011
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby AleXXander » 14 Mar 2011, 14:00

Tommy Dreamer vs Bubba-Ray Dudley
- Slab meci. Adica a fost mai mult brawl... Nimic interesant in afara de Bubba si papusa in 69. Finalul a fost ok totusi.

Rosita & Sarita vs Angelina Love & Winter
- Alea doua parca sunt mama si fiica. :D Am skipuit meciul. De ce cretinii din tribune striga ca si cum ar fi pe camp ?
- Ce final cretin.

Matt Morgan vs Hernandez
- Mie nu imi plac First Blood-urile, asa ca asta cu atat mai putin. Geniala scandarea "we want blood". :D
- LOL ! Cum plm sa termini meciul dupa fake blood ? Doamne. Arunca cu sange pe el si se termina meciul. Asta e mai penibila decat legatul lui Batista cu banda adeziva de turnbuckle. Iar fanul ala ce a fost ? Work sau nu ?

Ultimate X Championship
- In primul rand trebuie sa repet ca Robbie E si Cookie sunt niste penibili. Asa e si melodia lor de intrare.
- Am mai vazut meciuri din X-Division, iar asta nu se aseamana cu ele. Niciun spot misto, nimic. Doar taranii strigan "TNA TNA TNA" dupa un Cutter. Daca s-ar striga "WWE" la fiecare RKO al lui Orton, m-ar durea capul.
- Aiurea finalul. Adica prea tras de par. Robbie se chinuia sa nu ia centura.

Jeff Jarrett / Karen Jarrett
- Jezzaaaas. Cat trebuie sa mai suport kkturile astea. Doamne ce prostie.

Ink Inc vs Beer Money
- Tare segmentul cu Beer Money din backstage. Bine ca s-a terminat asa.
- Meciul a fost ok fata de precedentele.

Matt Hardy / Ric Flair
- La treaba aia cu "the man" credeam ca se refera la Christy Hemme... Btw, de ce naiba vorbeste Fatty Boy de curcubeu si unicorni ? :|

Fat Hardy vs AJ Styles
- Unii probabil sunt chiori sau li se blindesc ochii cand se uita la TNA, altfel nu inteleg cum pot zice ca a mai slabit ala.
- Multumiri lui AJ ca s-a aflat in meci, dar nici macar el nu a putut ridica nivelul. A fost atat de plictisitor precum un meci intre Orton si Triple H. Poate chiar mai slab. Sa nu-l mai puneti pe Hardy sa lupte.

Mr Anderson Segment
- Ce i-ati facut astuia ? Ca e cam praf de ceva timp.

Mr Anderson vs RVD
- Meci ok, final penibil, marca Russo.

Sting vs Jeff Hardy
- Lol ! Nu l-am vazut niciodata pe ala venind atat de beat, drogat sau ce dracu' era. Se clatina pe rampa de intrare pana in ring, lol.
- Jesus ! 60 de secunde au trecut cu retardul facand semne cu tricoul catre public. Doamne ce prostie. Mi-ar fi rusine sa ma numesc fan TNA dupa toata mizeria asta. E printre cele mai mari retardisme din ultimii 10 ani. Cum sa faci asa ceva la un main event de PPV cu centura suprema pusa la bataie ?
- Bine ca s-a pisat Sting pe cacatul ala drogat si nu a vrut sa lupte cu el.

RIP TNA ! Am curaj sa fac pariu ca TNA-ul o mai duce maxim un an.
AleXXander
"11"

Postby Bob Marley™ » 14 Mar 2011, 15:44

Imi pare rau ca mi-am dowloadat PPV-ul si ca am urmarit tot pana la Main Event.Deci nu-mi vine sa cred ca l-au lasat pe ala sa merga in ring in starea in care era.Era atat de high ca abia se tinea pe picioare.Puteau face un segment backstage in care e asaltat si sa bage alt ME, nu bs-ul asta.La finalul "meciului" cand fanii strigau bullsh*t, Sting a spus : I agree.Nu-mi mai irosesc timpul incercand sa urmaresc TNA.

Rusine !
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Next

Return to TNA