Top Wrestleri in ring

Cele mai fierbinti stiri doar aici !

Moderator: Sylar.

Re: Top Wrestleri in ring

Postby Heel-Cosmin™ » 04 Jan 2012, 15:02

Sylar. wrote:Justin (Acum 0 ore si 18 minute)
we nu va mai dati asa de mari cu cm punk ca ala isi ia bataie de la Hornswoggle =)) dar sunt de acord cu voi ar trebui sa fie pe primu la loc ... la lista pentru cei mai retardati reslari =))

Xd (2011-12-29 11:28:49) ce top de *** qm sa nu fie ma cena in top ce naiba da e miz si john morisson bare cena sau cristian... si alberto nuj astia crek nu se uita la wrstling de a facut asemenea top:|nu`mi dati dreptate?

Image

Ce...prosti lol...
Randy pe 2? Mai bine il punea pe Cena macar asta isi da cat de cat vointa in ring nu ca "Omul-Ulei"
App @Sylar Kepler 22b nu e asa departe Image
Image
Image
Heel-Cosmin™
Lowcarder

User Title: I like Sprite

Re: Top Wrestleri in ring

Postby Hopsin » 04 Jan 2012, 19:13

Esti prost. Cum zici tu ca Orton nu isi da vointa in ring?

Inteleg ca il urati si nici eu nu sunt cel mai mare fan al sau, dar asta pentru ca ma enerveaza ca persoana si pentru ca e varza la mic, dar nu poti sa zici ca Orton e slab in ring, desigur nici eu nu cred ca e de locul 2, dar sa fim seriosi, nu imi amintesc prea multe meciuri cu Orton de anul asta care sa fi fost plictisitoare.

Nu mai incercati sa faceti glume si sa fiti interesanti, e una cand X a zis prima oara de Orton ca se da cu foarte mult ulei si a facut glume pe seama lui, dar cand voi repetati de 10.000 de ori devine penal. Ajunge mai penala decat gluma aia cu sucul Tedi.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Previous

Return to Stiri