Christian Matthews : Steven ce parere ai avut pana acum despre acest turneu ?
Steven Hawkins : Destul de mediocru.Singurul lucru interesant pe care l-am vazut au fost meciurile lui Alexander Pearce care a progresat foarte mult de la inceperea acestui turneu.
Christian Matthews : Nu pot sa contest cea ce ai zis insa pana aici cred ca i-a fost in aceasta seara fiindca se va infrunta cu 2 persoane care au pus bazele industriei hardcore, adica Morpheus si Fallen Angel.
Luminile din arena se sting trepatat in timp ce pe titantron apar imaginile cu Alexander Pearce alaturi de cele 5, nu 4 morminte pe care le-a prezentat inainte de meciul impotriva lui Tom Anderson.Alexander Pearce : Singurul lucru greu pe care l-am facut in seara aceasta a fost sa mai sap inca un mormant, fiindca sa fim seriosi, poate ca Morpheus sau Fallen Angel au ‘’revolutionat’’ termenul de hardcore insa nu au revolutionat inca meciul cu diavolul in persoana.
Imaginile de pe titantron dispar in timp ce arena incepe sa fie inconjurata de un fum negru, inecacios.O melodie lenta care te induce intr-o stare de somnolenta incepe sa rasune in difuzoarele arenei in timp ce mai multe persoane mascate inconjoara rampa de intrare.Pe bratele acestora se observa usor initialele AP.
Steven Hawkins : In numele lui Hilter, Pearce si-a trimis acoliti, insa unde este el ?
Christian Matthews : Rabdare Steven.Dupa cum il stim pe Pearce poate pregateste …
Christian insa nu este lasat sa termine ce are de zis fiindca melodia Amaranth incepe sa pulseze in difuzoarele arenei.Reactia obisnuita a publicului la adresa lui Alexander ‘’ AP ‘’ Pearce nu se lasa asteptata in timp ce acesta apare pe rampa de intrare.Cele 12 persoane care inconjoara rampa de intrare ridica in semn de respect pumnul stang, in timp ce Alexander trece pe langa ei.Cu mersul sau calculat acesta ajunge in ring la jumatatea melodiei sub acordurile nu numai ale melodiei cat si a publicului care il huiduie la scena deschisa.Christian Matthews : O prezenta impunatoare a acestuia care pare pregatit atat fizic cat si pshihic dupa ce s-a infruntat in aceasta seara cu Tom Anderson si Thaddeus Johnson.
Steven Hawkins : Amatorii Christian.Sa vedem cum se va descurca Pearce in fata unor profesionisti cu Morpheus si Fallen Angel.
Alexander Pearce : Nu este o surpriza faptul ca am ajuns in finala acestui Tournament of Death, cum este si faptul ca voi castiga si ii voi trimete pe cei doi adversari din seara aceasta in iad.Insa sa trecem la lucruri serioase.Trebuie sa il infrunt pe Fallen Angel al carui aroganta nu depaseste limita de iq admisa in aceasta federatie.Pe de alta parte ma voi lupta cu Morpheus care poate in ringul de wrestling este un ciudat care ameninta toata lumea, insa in viata de zi cu zi este acea persoana care poarta un pulovar si sta la taclale cu mamica cate 2 – 3 ore la telefon.
Arena RWF incepe sa rasune de huiduieli la adresa lui Alexander Pearce.Ceasul @^^&& introdus de Pearce in semi-finala apare din nou pe titantron.
Luminile din arena se sting brusc pentru cateva secunde.Imediat dupa ce se aprind la marginea ringului se observa 2sicrie negre cu numele lui Fallen Angel si Morpheus.Alexander Pearce : Moartea este doar un pas spre o lume mai buna Fallen Angel si Morpheus, iar eu o sa va ajut sa ajungeti mai repede acolo unde va este locul, adica in iad !

Christian Matthews : Sunt absolut dezgustat si uimit de atitudinea lui Pearce.Nu ii pasa ca se va infrunta cu doi oameni care au sanse mai mari sa il bata.
Steven Hawkins : Sa vedem ce sau daca vor mai avea ceva de zis Fallen Angel si Morpheus dupa acest discurs plin de ura venit din partea lui Pearce.